-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Παυλο τι ωρα περιπου λες για την Κυριακη?Το αργότερο 12 με 12:30 για να προλάβεις και εσυ. Τι λες;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παυλο τι ωρα περιπου λες για την Κυριακη?
Το αργότερο 12 με 12:30 για να προλάβεις και εσυ. Τι λες;
Εισαι ωραιος!!Φυσικα και θα ερθω.Το ρωτας.Το πολυ πολυ να αργησω στην δουλεια.Σιγα το πραγμα!!
-
Παυλο τι ωρα περιπου λες για την Κυριακη?
Το αργότερο 12 με 12:30 για να προλάβεις και εσυ. Τι λες;
Εισαι ωραιος!!Φυσικα και θα ερθω.Το ρωτας.Το πολυ πολυ να αργησω στην δουλεια.Σιγα το πραγμα!!
Λεπτομέριες...
-
Nα το κάνουμε τελικά 18:00 για να προλάβουμε; Ε; Οέο;
-
μανώλη θα σε πάρω τηλέφωνο..για τα καθεκαστα...
τα λέμε απο κοντά αύριο... -
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ώρα μια και η Άννα δουλεύει πρωί αύριο. Επειδή όμως είναι πολύ νωρίς δεν θα έρθει μαζί μου. Αν η παρέα κρατήσει αρκετά θα την ειδοποιήσω που θα είμαστε να έρθει να μας βρει. Κανονίζεται χωρίς άλλη μεταβολή. Αύριο Σάββατο στις 18:00 στην πλατεία του Ξενία. Αν κάποιος θέλει να έρθει αλλά θα αργήσει ας κάνει ένα τηλέφωνο να το ξέρουμε.
-
Επιτέλους το χμ σταθεροποιήθηκε οπότε θα φάμε ψάρι!!!! Τελικά ο Παύλος δεν πάει Χανιά οπότε μπορούμε να βρεθούμε την αρχική ώρα να μην μας φάει και η ζέστη.
Οπότε τελικά 19:30 στην πλατεία του Ξενία.
Άντε με το καλό να σμίξουμε. -
Φανταζομαι οτι θα περασατε ωραια χθες στην συναντηση σας.
Αυριο(σημερα) το βραδυ ερχομαι στα μερη σας.Θα ξεκινησω κατα τις 22:30 που σχολναω απο την δουλεια.Λεμε με ενα φιλο μου να παμε μολις φτασω Μαλια ή Χερσονησο(δεν εχω παει κατα'κει).
Οποιος θελει θα χαρω να ερθει μαζι μου.Αν ειναι αργα και την Δευτερα δουλευετε θα κανονισουμε καθε μεσημερι/απογευμα Δευτερας.
Τριτη πρωι επιστρεφω Χανια.
Παυλο/Μανωλη ευκαιρια να βρεθουμε.
Περιμενω επιβεβαιωση. -
Χρήστο με χαρά θα σε υποδεχτούμε στα μέρη μας. έχουμε κανονίσει να «τσιμπήσουμε» σήμερα με ώρα συνάντησης τις 21:00. Δεν αφήνεις την Χερσόνησο για αύριο; Αν θέλεις να βρεθούμε σήμερα ενημέρωσε με γιατί έχω κλίσει ήδη τραπέζι για 6 άτομα αν είναι να τα αυξήσω!
Για τους υπόλοιπους συνάντηση στην συμβολή του παλιού με το νέο δρόμο αμέσως μετά τα Πεζά έξω από την φρουταγορά. Από εκεί είναι πολύ κοντά η ταβέρνα. Με την Ρένα θα κανονίσω εγώ για να έρθουμε μαζί, μια και η Άννα δυστυχώς δεν θα έρθει (τα πεθερικά μου δεν θα επιστρέψουν σήμερα και δεν υπάρχει δυνατότητα να αφήσουμε τα παιδιά).
-
Eχθές καλά ήταν. Αυτά. Λεπτομέριες δε λέω...
-
Γιατί βρε Παύλο ντροπή είναι να πεις ότι κάναμε πολλούς στομαχιακούς και ρακιέους!!!!! Αλήθεια η βραδιά είχε και συνέχεια; Κανένα μήνυμα πήρες;
Κρίμα για την Ρένα που δεν ήρθε. Περαστικά στην συνεργάτισσα σου, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Επίσης κρίμα για όσους δεν τα κατάφερα, Χρήστο και Βασίλη την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρετε.
Εμείς καλά περάσαμε και εις άλλα με υγεία. Δεν θα χαθούμε έχει συνέχεια η ιστορία. -
EMMANOYHL
Τωρα με κανατε να ζηλεψω!!
We keep in touch!
Θα βρεθουμε οπωσδηποτε,δεν υπαρχει περιπτωση. -
Aυτή τη Κυριακή θα είμαι σίγουρα στα Χανιά. CU there...
-
Aυτή τη Κυριακή θα είμαι σίγουρα στα Χανιά. CU there...Να σε δω και να μην το πιστεψω!!
-
Aυτή τη Κυριακή θα είμαι σίγουρα στα Χανιά. CU there...Μπράβο κούκλιε!!! Θα σου στρώσουμε κόκκινα χαλιά!!!
-
καλησπέρα, χίλια συγνώμη, αλλά δυστυχώς δεν μας πήγε και πολύ η κρήτη...
η συνάδερφος έπαθε γαστρίτιδα και ουσιαστικά επωμίστηκα το ρόλο της στο συγκεκριμένο γκρουπ...
αλλά ξέρω ποιος φταίει, όποτε φεύγω για δουλειά εκτός αθηνών έχω το αφεντικό να μου λέει και καλά για πλάκα οτι πάω πάλι για διακοπές...όσες φορές το έχει πεί αυτό, όλο κάτι τυχαίνει (αρρώστιες, ατυχήματα κλπ.)..
δυστυχώς είμαι ήδη πίσω στην Αθήνα και ετοιμάζομαι για το επόμενο ταξίδι (αύριο )...ελπίζω την επόμενη φορά που θα κατέβω Κρήτη να έχω περισσότερ χρόνο...όπως και να έχει χάρηκα που σας ξαναείδα έστω και για τόσο λίγο -
Να σε δω και να μην το πιστεψω!!Μπράβο κούκλιε!!! Θα σου στρώσουμε κόκκινα χαλιά!!!
Kαλά, θα σας δείξω εγώ,θα δείτε τι έχετε να πάθετε...
Ρένα δε πειράζει, θα κάνουμε πως σε πιστέυουμε και αυτή τη φορά. Δε βαριέσαι...
Περαστικά στη φίλη σου βρε και καλό κουράγιο για το επόμενο ταξίδι. -
pavlos23
Κανονισε μια ωρα που να με βολευει(ξερεις εσυ) και ασε τις απειλες!!!
-
Xθες ήπιαμε καφεδάκι με τον Χρήστο (SILVER TURBO) και τα είπαμε μια χαρά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Xθες ήπιαμε καφεδάκι με τον Χρήστο (SILVER TURBO) και τα είπαμε μια χαρά.Nα τον κάνουμε παρέα δηλαδή;
Το Σάββατο το απογευματοβραδάκι θα βρεθούμε με τον Μιχάλη (msamaro) στα Χανιά. Όποιος αντέχει ευπρόσδεκτος.Χρήστο έρχεσαι όπου σε βολεύει καλύτερα
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο