-
Τι λέτε για Κυριακή βραδάκι;
Εγώ έρχομαι μεσημέρι οπότε δε θα έχω πρόβλημα. Λέτε... -
Εγώ είμαι μέσα πέστε μόνο ώρα και μέρος.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τι λέτε για Κυριακή βραδάκι;
Εγώ έρχομαι μεσημέρι οπότε δε θα έχω πρόβλημα. Λέτε...Εγώ είμαι μέσα πέστε μόνο ώρα και μέρος.
Mέσα και εγώ.
-
Οκ τότε στις 22:00 στην Αστόρια. Ενημερώστε τους υπόλοιπους.
-
Αντε μωρέ!
Πιείτε σεις ενα καφεδάτσι για 'μάς....και θα φάμε εμείς ένα τσιλό παϊδάατσι για σαας!!! -
Α βρε Νίκο και να ξερές πόσο σας ζηλεύω. Πόσο θα ήθελα να ήμασταν όλοι μαζί. Μένω με την ελπίδα να τα καταφέρω στο μέλλον ή να έρθετε προς τα μέρη μας. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για να σκέφτομαι βόλτα στην Αθήνα ή αλλού. Καλά να περάσετε και χαιρετισμούς σε όλους που θα έρθουν.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Α βρε Νίκο και να ξερές πόσο σας ζηλεύω. Πόσο θα ήθελα να ήμασταν όλοι μαζί. Μένω με την ελπίδα να τα καταφέρω στο μέλλον ή να έρθετε προς τα μέρη μας. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για να σκέφτομαι βόλτα στην Αθήνα ή αλλού. Καλά να περάσετε και χαιρετισμούς σε όλους που θα έρθουν.Μην του απαντάς, είναι troll...Μπαίνει στο topic 'μας' χωρίς λόγο!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Α βρε Νίκο και να ξερές πόσο σας ζηλεύω. Πόσο θα ήθελα να ήμασταν όλοι μαζί. Μένω με την ελπίδα να τα καταφέρω στο μέλλον ή να έρθετε προς τα μέρη μας. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για να σκέφτομαι βόλτα στην Αθήνα ή αλλού. Καλά να περάσετε και χαιρετισμούς σε όλους που θα έρθουν.
Μην του απαντάς, είναι troll...Μπαίνει στο topic 'μας' χωρίς λόγο!!!
Έχεις δίκιο!!!!
Άσε πους κάνει κόντρα για τα κοψίδια!!!!!
Βρε αντί για καφέ δεν κανονίζουμε μεζεδοκατάνυξη!!!
Έχω εντοπίσει ένα καλό στέκι στην Αλικαρνασσό με καλούς μεζέδες και εκπληκτικό κρασί. Τις τρις μουριές αν τις ξέρετε. Τι λέτε; -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μην του απαντάς, είναι troll...Μπαίνει στο topic 'μας' χωρίς λόγο!!!
![](http://smiles.ru/coll/smile/tanksmile.gif)
Μακάρι να τα ξαναπούμε σύντομα ρε σύντεκνοι!
Εκείνο το ταξίδι ακόμα το οργανώνουμε!!!Πάντως οι φήμες λένε για Κρήτη για την IV πανελλήνια συνάντηση!
-
Άντε με το καλά. Ξέρετε πολύ καλά ότι θα είναι χαρά μας να σας υποδεχτούμε. Μακάρι να γίνει. Καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτό και παραλειπόμενα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε μωρέ!
Πιείτε σεις ενα καφεδάτσι για 'μάς....και θα φάμε εμείς ένα τσιλό παϊδάατσι για σαας!!!Νικο δε γινεται να αλλαξουμε θεσεις; Εσυ το καφε, εγω τα παϊδάαατσα;
-
Τελικά όλοι Αστόρια στις 22:00. Ας βρεθούμε εκεί και αποφασίζουμε για τα περαιτέρω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τελικά όλοι Αστόρια στις 22:00. Ας βρεθούμε εκεί και αποφασίζουμε για τα περαιτέρω.Παιδες συγνωμη δεν μπορεσα τελικα!!!
-
Παίδες συγγνώμη αλλα εγώ μπόρεσα τελικά...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Παίδες συγγνώμη αλλα εγώ μπόρεσα τελικά... -
Αχ βρε Μανωλη (EMMANOYHL) ,τωρα βρηκες να μην μπαινεις στο φορουμ;
Ημουν περιξ του Ηρακλειου απο την Πεμπτη το πρωί μεχρι το Σαββατο το βραδυ .Δυστυχως δεν ειχα ωρα να ψαξω για ιντερνετ καφε για να ειδοποιησω καποιον αλλο .Anyway (που λεμε και εμεις εδω ) την επομενη φορα!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ημουν περιξ του Ηρακλειου απο την Πεμπτη το πρωί μεχρι το Σαββατο το βραδυ .Δυστυχως δεν ειχα ωρα να ψαξω για ιντερνετ καφε για να ειδοποιησω καποιον αλλο .Anyway (που λεμε και εμεις εδω ) την επομενη φορα!!!Μπορούσες να στείλεις σε οποιονδήποτε από εμάς...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ημουν περιξ του Ηρακλειου απο την Πεμπτη το πρωί μεχρι το Σαββατο το βραδυ .Δυστυχως δεν ειχα ωρα να ψαξω για ιντερνετ καφε για να ειδοποιησω καποιον αλλο .Anyway (που λεμε και εμεις εδω ) την επομενη φορα!!!Μπορούσες να στείλεις σε οποιονδήποτε από εμάς...
Τώρα ποια υπάρχουν και τα τηλέφωνα (δες το γραμματοκιβώτιο σου) και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δυστυχώς οι ελεύθερες ώρες είναι δυσεύρετες και δεν ξέρω πότε θα έχω ξανά τη χαρά να τα πούμε έστω και μέσω πληκτρολογίου.
Καλά βρε Παύλο είναι ανάγκη να μας το θυμίζεις συνέχεια ότι τα κατάφερες;!!!!
-
Ένα έχω να πώ (αν και κλεμμένο): Είστε όλοι gay...!
-
Καλά μας τα είπαν και άλλοι αυτά. Και να μην ξανά χαθούμε παλικάρια. Οι τρις μουριές μας περιμένουν είπαμε. Για πέστε πότε;
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο