-
Ξερει κανεις κατι για Κοσμοπουλο ??
-
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ''ΕΓΡΑΨΕ'' ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΤΕΡΕΣ ,ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ.ΤΟ 306 ΜΟΙΑΖΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΗΚΗΤΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΑ !
ΥΓ: ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?
-
Μολις επεστρεψα με αρκετα αναμεικτα συναισθηματα. Δεν παραπονιεμαι σε γενικες γραμμες καλα ηταν, αλλα ο καιρος τα εκανε ολα ανω κατω.
Μπερδεψε τα πληρωματα αλλου ηταν στεγνα αλλου βρεγμενα! Γλυστρουσε ΠΑΡΑ πολυ κ δυστυχως υπηρξαν εγκαταλειψεις σημαντικες!
Ο Καϊτατζης εκανε την ειδηση της ημερας με πολυ ασχημη εξοδο στην Φτερη στο σημειο Σταση. Εξοδο με 170+ σταματησε αναμεσα σε 2 δεντρα. Απ οσο εμαθα το πληρωμα ευτυχως καλα το EVO ομως πολυ σοβαρες ζημιες.
Ο Τσολακιδης αεροπορια με Junior Xατζητσοπανη ν ακολουθουν. Οι JJ κ Thiry πολυ καλοι κ τα εργαλεια τους απιστευτα! Ειδικα το C2 ειναι το κατι αλλο.
Δυστυχως το Fiesta το φαγαμε με την πολυ κουβεντα! Ο Αθανασουλας στην 1η του Fiesta ηταν πολυ καλος ακολουθωντας γερα τους πρωτοπορους σημειωνοντας πολυ καλους χρονους. Στην Κλειτορια 2 περασε απο μπροστα μου 1,5 χλμ μετα την εκκινηση αλλα απ οτι εμαθα πιο πανω ειχε εξοδο! Το πληρωμα καλα, μου ειπαν πως δεν ειχε σοβαρες ζημιες το Fiesta, ελπιζω να ειναι αληθεια, κ να το ξαναδουμε συντομα σε ειδικες ή σε αναβαση! Παντως τα περασματα του δεν ειχαν να ζηλεψουν τιποτα απο των μπροστινων του!
Ο καιρος πραγματικα δεν αφησε τον αγωνα να εξελιχθει οπως θα επρεπε.
Στην Κλειτορια 1 καθομουν λιγο πριν τον τερματισμο κ ο δρομος ηταν πολυ βρεγμενος μ αποτελεσμα οι πρωτοι να γλυστρουν πολυ. Εκανε τα πληρωματα να κρατηθουν σ αρκετες περιπτωσεις.
Κυρκος σε δικο του αγωνα αλλα ανιαρο. Στην Πριν μπει στην Κλειτορια μας ειπε πως ηταν περιπου 50δλ μπροστα του Τσολακιδη.
Anyway να δουμε αυριο τι θα γινει στην Ναυπακτο. Ελπιζω οσοι πανε να παρακολουθησουν να δουν στεγνο αγωνα αν κ οι προβλεψεις λενε τ αντιθετο.Στην Κλειτορια ειχα την ευχαριστηση να συναντησω και συνφορουμαδες που μολις εφευγαν ξερετε απο που... κ ξερετε βεβαια με ποιον ...
Ελπιζω να βρεθουμε ολοι παρεα συντομα στα Μεγαρα στον αγωνα του ενιαιου.Καλο τερματισμο στα εναπομειναντα πληρωματα αυριο!
-
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
Ξερει κανεις κατι για Κοσμοπουλο ??Τον ειδα μονο στην 1η ειδικη μετα οχι. Απ οτι γραφει το site του ΕΛΠΑ εγκαταλειψε με μηχανικο προβλημα!
-
Να προσθεσω πως ο Ευσταθιου εχασε πολυ χρονο στην 1η ειδικη με σκασμενο λαστιχο. Τον ειδαμε λιγο πριν τον τερματισμο με το λαστιχο να εχει καταστραφει τελειως - πηγαινε με την ζαντα. Αν δεν ειχε χασει 46δλ εκει ισως κ να ηταν 1ος! Ισως παντα, αλλα σιγουρα θα ηταν κοντα στο Maxi
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
.........
Στην Κλειτορια ειχα την ευχαριστηση να συναντησω και συνφορουμαδες που μολις εφευγαν ξερετε απο που... κ ξερετε βεβαια με ποιον ...
Ελπιζω να βρεθουμε ολοι παρεα συντομα στα Μεγαρα στον αγωνα του ενιαιου.Καλο τερματισμο στα εναπομειναντα πληρωματα αυριο!
Κλεισθένη έμαθα ότι ξεκίνησαν με μιά σούβλα κοντοσούβλι ..... για ορεκτικό
Φαντάσου τι θα έγινε στη συνέχεια *Στα Μέγαρα θα τα πούμε σίγουρα.
- ρε τι έχασα !!!
-
Παιδια , εκθεση πεπραγμενων (και μη!) απο Δευτερα καλα ναμαστε.
Πολυ δυσκολα και πολυ επικινδυνα τα πραγματα. Δεν εχω αισθανθει πιο κουρασμενος κασε κινδυνο ,αλλη φορα στη ζωη μου.
Γεια χαρα. -
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΦΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ
-
Γυρίσαμε και εμείς!!
Ωραία ήταν αλλά όπως λέει και ο Κλεισθένης ο καιρός μας τα έκανε μούσκεμα!
Ο Τσολακίδης πάντως πέρασε την 1η Κλειτορία (δεξιά κλειστή σε αριστερή σε δεξιά με χάσιμο) χωρις να φρενάρει!!
Ο Κύρκος εντυπωσιακός...αλλά είχε νόημα η συμμετοχή?
Πλατής με εντυπωσιακό χαιρετισμό όταν μάς είδε!!! Αλλά άτυχος στην συνέχεια!!Πολλοί Φορουμάδες στα βουνά,η συνάντηση για το Ενιαίο να κάνουμε κερκίδα ισχύει (ΟΚ Κλεισθένη?),ο Βασίλης τάβλα στο κραβάτι,ο Αποστόλης με συνεχή ενημέρωση,η Ρένα πολυ μακρυά!!!
Α....ναι κύριοι...φάγαμε!! Οχι γουρνοπούλα (το ήξερα ότι το πανηγύρι είναι το άλλο Σ/Κ ετσι Γιάννη?)...αλλά κοντοσούβλι,σουβλάκια και κάτι άλλα ψιλά!!!!
-
ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ.
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΟΚ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΗΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. -
Μολις τωρα και'γω επεστρεψα απο τα βουνα.
Πραγματικα πολυ κουραστικη μερα για θεατες και οδηγους,αφου ο καιρος κατηντησε χειροτερος και απο σηριαλ του Φωσκολου!Εγω μονο Φτερη παρακολουθησα,πρωι και απογευμα,αλλα απο διαφορετικα σημεια.
Πραγματικα η εξοδος του Καιτατζη σε μια ''υπουλη'' δεξια στροφη αρνητικης κλισης,μετα απο τον Αχλαδια,ηταν το γεγονος της ημερας,αφου επεσε σε γκρεμο 40 μετρων.....!!! .Παρ'ολα αυτα το πληρωμα ειναι καλα.Επισης ειχε εξοδο και ενα Yaris,αν δεν κανω λαθος το πρωι παλι στη Φτερη,λιγο πιο κατω απο'κει που βγηκε ο Καιτατζης,ενω και ενα Micra,ειχε εξοδο το απογευμα στο σημειο που ειχε την εξοδο ο Καιτατζης.
Σε μια φουρκετα που καθησα το απογευμα,μπορω να πως τα καλυτερα περασματα πραγματοποιησαν οι Jean-Joseph,Tσολακιδης,ο Τσεχος Miroslav,ενω και ο Κυρκος εδωσε μοναδικο θεαμα(οποτε περναγε ο Λεωνιδας γινοτανε ''Ανασταση......!)
Πλατη,αν δεν κανω λαθος ειχες κλαταρισμενο λαστιχο στην πρωινη της Φτερης;Πραγματικα κριμα!
-
Παρακολούθησα Φτέρη Ι και ΙΙ από σημεία που χρόνια κάθομαι. Δεν ξέρω αν το ευρωπαϊκό άρωμα του αγώνα επηρέασε, αλλά πραγματικά σήμερα είδα τα πιο ποιοτικά περάσματα από τα ελληνικά πληρώματα. Μπράβο τους.
Τα Yaris σφάζονται !Γκαντεμιά (?) η πέτρα που βρέθηκε μέσα στη μπούκα και την οποία καβάλησε ο κ.Πλατής. Υπήρξε και συνέχεια με τον γρύλο βέβαια, αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Καλή συνέχεια αύριο σε όλους.
-
Ενημερωμενοι βλεπω οι φορουμαδες για το προβλημα του Πλατη!
Οντως ειχε σπασμεη ζαντα και γκαντεμια με το γρυλο.Γιατρε ημουν και εχγω εκει, στα τσιμεντα.
Το χειροκροτημα δε για την προσπαθεια σας ηταν συγκινιτικο.
Ο Κοσμοπουλος μαλλον ειχε εξοδο, αφου το αμαξι ηταν χτυπημενο και απο τις 2 πλευρες, μαλλον σε βραχους.
Ο Αυγεροπουλος επισης το ελιωσε, ελπιζω το πληρωμα να ειναι οκ.
Αυτα εγιναν σε κλειτορια.
Ο Ευσταθιου ειχε λαθος επιλογη ελαστικων οπως μου ειπε, για τις ειδικες 7 και 8, για αυτο επεσε πισω απο τον Jr, αλλα μετα ξανακερδισε τη θεση του στις επομενες 2 ειδικες.
Περασματα διαβητης λοιπον απο Ευσταθιου,Jr και Λαμπρο,ενω οι Ζοζεφ και τιρι ηταν γρηγοροι στο ματι αλλα οχι με διαφορα απο τους δικους μας.
Αυτα προς το παρον,η συνεχεια αυριο οπου ελπιζω να ξαναξεκινησουν οι εγκαταλειψαντες Λαμπρος και Παραδεισης. -
Πίσω από την πρώτη μέρα κι εγώ! Τα περισσότερα τα είπαν οι προλαλήσαντες. Ο καιρός άλλαζε συνέχεια! Στην ίδια ειδική στέγνωνε και έβρεχε μέχρι και 3 φορές .
Θα σταθώ στην αεροπορία του Τσολακίδη, στα πολύ καλά ελληνικά 1600άρια (αέρα και ο Ευσταθίου, κρίμα για τον Λάμπρο στην πρώτη του Fiesta), στις γραμμές των Yaris και στις απολάυσεις των ήχων των ιστορικών!
Μερικοί οδηγοί φαινόταν πολύ διαβασμένοι σε ένα γλυστερό και επικίνδυνο αγώνα που όμως τον απολαύσαμε.Πολλοί και καλοι φορουμάδες στα βουνά. Εμείς παρέα 15 άτομα περίπου (με τον codriver του γιατρού μαζί).
Α, πραγματικά δεν φάγαμε τίποτα σήμερα! Για το γλυκό δεν σας λέμε, ήταν πριβέΚαλή συνέχεια σε όλους αύριο στην άλλη μεριά της γέφυρας...
-
Οι εντυπωσεις μου απο τον αγωνα ειναι πανω κατω οι ιδιες με τους προλαλησαντες αλλα να προσθεσω και το περασμα στην δευτερη στεγνη Κλειτορια του sx που εγινε αιτια να παρακολουθουμε τις γραμμες καθε ενος απο το 1 εως το 311.(Πολυ καιρο ειχα να δω τοσο μεγαλο νουμερο συμμετοχης ).
Μελωδια ο ηχος του 306 του Τσολακιδη,ομορφο πολυ ομορφο το Φιεστα αλλα αυτον που πραγματικα ζηλεψα ηταν ο κατοχος της Lotus Cortina.Ειναι κουκλα η ρουφιανα!!! >Ο χρήστης cmarin έγραψε:Πίσω από την πρώτη μέρα κι εγώ! ..................................
Για το γλυκό δεν σας λέμε, ήταν πριβέΜα οταν απο το διπλανο τραπεζι ζητανε 'Δεσποινις ενα γλυκο σαν και αυτο που τρωνε οι κυριοι' αυτο δειχνει οτι και τα γλυκα θελουν τον Γερμ....kouk τους.
-
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ...Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΕΧΑΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ. ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ THIRY KAI JJ!!!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΜΕΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΟΥΜΑ!!! ΗΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 48 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ Ε.Δ.!!!!
-
τι κάνει ο γιατρός ???? βλέπω χρόνους και δε τους πιστεύω !
τι καιρό έχει ? πρέπει να ρίχνει πολύ πράμα
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΗΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 48 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ Ε.Δ.!!!! -
Ο χρήστης Leoussis έγραψε:
ΗΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 48 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ Ε.Δ.!!!!
Στις 2 πρώτες ειδικές ο γιατρός ήταν πρώτος, προς τι η απορία?
Τώρα είναι ο Πάνος... -
Ο χρήστης glf έγραψε:
τι καιρό έχει ? πρέπει να ρίχνει πολύ πράμαΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΟΧΙΝΑ. ΤΑ 'ΦΟΡΑΣ' ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 'ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ' ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4΄΄ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ............ΕΧΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΠΗΡΕ GO, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ. ΗΤΑΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΠΟΡ.
29o ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ