-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
spiros αν και είμαι κάθετα αντίθετος σε τέτοια συμπεριφορά σαν άνθρωπος, όταν δεν μου κάνει ένα μαγαζί δεν ξαναπάω απλά, δεν κάθομαι να ξεκατινιαστώ, τέλος πάντων σε περίπτωση που το κάνεις να ξέρεις ότι ενδεχομένος να τον επιπλήξει βαρύτατα μπροστά σου....και μόλις φύγεις να μιλάνε για τον ολυμπιακό ή για τις βυζάρες της πελάτισας που μόλις μπήκε!Σοβαρολογείς τώρα; Να χέσω τον επαγγελματισμό τους.
Κάτι τέτοια διαβάζω και ανυπομονώ να αρχίσουν και στην Ελλάδα να πουλάνε αυτοκίνητα και τα σούπερ-μάρκετ.
-
Κι εγω 'ανυπομονω', εκει να δεις εξυπηρετηση, εχεις δει στο καρφουρ που ενας πωλητης ειναι για ψυγειο,τηλεοραση,ραδιοφωνο και καμια τρακοσαρια αλλα πραγματα,και σταζει ο ιδρωτας ποταμι καθως τον τραβολογανε 20 ατομα ταυτοχρονα;
Τουλαχιστον να φερουν κανα φτηνο αμαξαι κινεζικο δευτερης γενιας, που θελω για την συζυγο -
Γίνονται κι ανάποδα βέβαια...
έχει πάει ζευγάρι για αυτοκίνητο κι έτυχε να τους εξυπηρετήσει γυναίκα πωλήτρια -υπάρχουν αρκετές πλέον-
του χαν βγει τα μάτια έξω του πελάτη, η άλλη είχε σκυλιάσει -κλασικά - κι έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για την απρεπή και άσεμνη εμφάνιση της πωλήτριας
-
Συγνώμη bρε tazz αλλά αν η φάου βε ή η Youdie κλπ δώσουν γραμμή στους πωλητές θα το παίζετε σνομπ κλπ κλπ, και πας εσύ και πιάνεις τον διεθ πωλήσεων ή των υπεύθυνο καταστήματος και του λες ο πωλητής σας είναι σνομπ κλπ......λογικό δεν είναι μπροστά σου να του την πουν...και όταν φύγεις να μην τρέχει κάστανο? Αφού έτσι θα του έχουν πει.
lkar, είχα συνάδελφο σε άλλο έμπορο....η οποία ήταν πραγματικά πολύ όμορφη γυναίκα, και οδηγούσε μια ss μηχανή.... επίσης 2 συναδέλφους γυναίκες οι οποίες μάλιστα ήταν πάρα πολυ καλές στην δουλειά τους, δνε είχαν να ζηλέψουν τπτ απο έναν άντρα, η μία ήταν αρκετά εμφανίσημη ξανθούλα κλπ και η άλλη νορμάλ. Η εμφανίσημη, πουλούσε σαν τρελή! Εδώ πελάτες που καθόντουσαν με εμάς την χαζεύανε.....οι πιο πιτσιρικάδες με ρωτάγανε αν έχει γκόμενο κλπ
Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου, δεν θα έπαιρνα αμάξι απο γυναίκα....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κι εγω 'ανυπομονω', εκει να δεις εξυπηρετηση, εχεις δει στο καρφουρ που ενας πωλητης ειναι για ψυγειο,τηλεοραση,ραδιοφωνο και καμια τρακοσαρια αλλα πραγματα,και σταζει ο ιδρωτας ποταμι καθως τον τραβολογανε 20 ατομα ταυτοχρονα;
Τουλαχιστον να φερουν κανα φτηνο αμαξαι κινεζικο δευτερης γενιας, που θελω για την συζυγο9 στις 10 περιπτώσεις, στην Ελλάδα ο πωλητής γνωρίζει λιγότερα από μένα (το μέσο ενημερωμένο αγοραστή), επομένως η μοναδική ουσιαστική προσφορά του σε μένα, ως αγοραστή, είναι να με ενημερώσει για τους τρόπους πληρωμής, να μου κλείσει test drive και να γράψει σωστά τα στοιχεία μου στο παραγγελιόχαρτο. Προσωπικά, καθόλου δε θα με ενοχλήσει αν η αμοιβή ενός ανθρώπου που θα μπορούσε κάλλιστα να πουλάει λαχανικά αντί για αυτοκίνητα εξέπιπτε από την τιμή αγοράς. Ειδικά όταν ξέρω ότι αντί να διαβάσει κάνα μάνιουαλ ή να παρακολουθήσει καμιά τεχνική ενημέρωση, προτιμάει να χαζεύει τις 'βυζάρες της πελάτισσας που μόλις μπήκε', φίλε ratanplan.
-
Συγνώμη bρε tazz αλλά αν η φάου βε ή η Youdie κλπ δώσουν γραμμή στους πωλητές θα το παίζετε σνομπ κλπ κλπ, και πας εσύ και πιάνεις τον διεθ πωλήσεων ή των υπεύθυνο καταστήματος και του λες ο πωλητής σας είναι σνομπ κλπ......λογικό δεν είναι μπροστά σου να του την πουν...και όταν φύγεις να μην τρέχει κάστανο? Αφού έτσι θα του έχουν πει.Ρε παιδια,με βαση ποιας λογικης θα ελεγε 'Να το παιζετε σνομπ';
Υπαρχει καποια κατηγορια αγοραστων (ανεξαρτητου badget) που θα ηθελε να αντικρυσει έναν σνομπ πωλητή;Συνηθως απο τους πωλητες ζητανε δουλοπρεπη συμπεριφορα και για τους πιο πολλους ειναι απο τις πολύ λιγες φορες που ειναι σε θεση ισχυος (κρατανε τα λεφτα και ψαχνουν που θα τα δωσουν).
Μετα, το βραδυ θα φανε και ενα χερι ξυλο απο την γυναικα τους γιατι βαλανε δερματινο τεμπελη και cruise control και την ηλιοροφη της καρεντα,λετε να θελουν να βλεπουν και σνομπ πωλητες;
-
Φίλε Τazz, πίστεψε με καμία τιμή δεν θα πέσει πολύ απλά γιατί οι υπάλληλοι του σούπερ μαρκετ παίρνουν περίπου όσα και οι πωλητές αυτοκινήτων. Αν επίσης δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όταν μια εταιρία δίνει μια γραμμή ο υπάλληλος την ακολουθεί, το να πας στην διοίκηση να παραπονεθείς...δεν θα βγάλεις τπτ. Εκτος αν είναι 5 πωλητές οι 4 είνα ιευγενέστατοι εξυπηρετικότατοι κλπ και ο ένας στο παίζει ιστορία σνομπ κλπ, εκεί προφανός και δεν παίζει θέμα γραμμής αλλά μαλακίας του υπαλλήλου, και μπορείς να τον καταδώσεις άνετα, ε συγνώμη να διαμαρτυρηθείς!
ΥΓ. Το κακό στο να βλέπεις το πλούσιο μπούστο μιας γυναίκας που μπήκε στο σώρο που εργάζεσαι γιατί είναι αντιεπαγγελματικό?
Εντιτ, πραγματικά θα ήθελα να μου πεις τα στοιχεία 9/10 πωλητές απο πια έρευνα τα βρήκες και τι ακριβώς ξέρεις εσύ παραπάνω απο τον μέσο πωλητή, επίσης κατα μέσο όρο οι πωλητές κάνουν ένα σεμινάριο το μήνα και πραγματικά έτσι όπως τα περιγράφεις θα έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ οι πωλητές και όχι το 10% αλλα΄με 700 € φίλε μου ο άλλος αυτά μπορεί να σου προσφέρει!
Tiger πιστεύω ότι λένε σνομπ τους πωλητές της VW γιατί έχουν πάει πρώτα σε ford opel και μετά εκεί δεν τους φαίνοντε και τόσο εξυπηρετικοί. Παλαιότερα πάντως ρώταγες σε άλλες εταιρίες τι δώρο θα σου κάνουν κα ισου λέγανε συναγερμό, πατάκαι κλπ, στην VW σου λέγανε ότι το δώρο σας είναι ότι παίρνετε γκολφ! Για την δουλοπρέπεια έχεις δίκιο και πολλοί πωλητές είναι έτσι, το οποίο μου προκαλεί αηδία, άλλο να είσαι ευγενικός και εξυπηρετικός και άλλο γλίτσας.
-
Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου, δεν θα έπαιρνα αμάξι απο γυναίκα....
άνετα, έτσι κι αλλιώς περισσότερα θα ξέρω οπότε αρκεί να συμπληρώσει σωστά τα χαρτιά όπως λέει κι ο tazz
Οπότε καλύτερα να συμπληρώνει τα χαρτιά -σωστά όμως- μια εμφανίσιμη
-
Έτισ όπωε τα λές δίκιο έχεις....βασικά μόνο γυναίκες πωλήτριες που κάνουν και καλά γράμματα!
-
spiros αν και είμαι κάθετα αντίθετος σε τέτοια συμπεριφορά σαν άνθρωπος, όταν δεν μου κάνει ένα μαγαζί δεν ξαναπάω απλά, δεν κάθομαι να ξεκατινιαστώ, τέλος πάντων σε περίπτωση που το κάνεις να ξέρεις ότι ενδεχομένος να τον επιπλήξει βαρύτατα μπροστά σου....και μόλις φύγεις να μιλάνε για τον ολυμπιακό ή για τις βυζάρες της πελάτισας που μόλις μπήκε!στα αρχ...α μου τι θα λενε μετα. Ειμαι πελατης και ΑΠΑΙΤΩ να εξυπηρετηθω σωστα. Και αυτο θα το διεκδικησω.-
-
Έτισ όπωε τα λές δίκιο έχεις....βασικά μόνο γυναίκες πωλήτριες που κάνουν και καλά γράμματα!Γυναικες πωλητριες που σκυβουν συνεχως για να σου δειξουν... το αυτοκινητο
-
σεμνάααααααααααααα....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στα αρχ...α μου τι θα λενε μετα. Ειμαι πελατης και ΑΠΑΙΤΩ να εξυπηρετηθω σωστα. Και αυτο θα το διεκδικησω.-
Α γεια σου ρε μάστορα. Πλερώνεις? Αφού πλερώνεις μέχρι και π... θα σου πάρουν.
Ομως δεν είσαι πελάτης, είσαι εν δυνάμει πελάτης. Πελάτης γίνεσαι όταν υπογράψεις.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
στα αρχ...α μου τι θα λενε μετα. Ειμαι πελατης και ΑΠΑΙΤΩ να εξυπηρετηθω σωστα. Και αυτο θα το διεκδικησω.-
Α γεια σου ρε μάστορα. Πλερώνεις? Αφού πλερώνεις μέχρι και π... θα σου πάρουν.
Ομως δεν είσαι πελάτης, είσαι εν δυνάμει πελάτης. Πελάτης γίνεσαι όταν υπογράψεις.
αν δεν εισαι ευχαριστημενος σαν 'εν δυνάμει πελάτης', δεν προκειται να γινεις πελατης ομως.
την κυρια ευθυνη δεν την εχουν οι πωλητες βεβαια, αλλα οι προυσταμενοι τους.
-
Για πίπα είπαμε απο εδώ και πέρα μόνο γυναίκες πωλήτριες!
Στο άλλο που λές +1
Και όσο για αυτό που λές Σπύρο δεν αντιλέγω αλλά μάλλον έχουμε lack of communication.
Αυτό που είπα είναι ότι αν πας κάπου που έχουν γραμή να είναι σνομπ και μπλαζέ είτε πάς στον προιστάμενο είτε πας στον πάπα της Ρώμης το ίδιο πράγμα είναι, απο την άλλη αν πας κάπου και μόνο ο πωλητής σου είνα ισνομπ και μπλαζέ, μπορείς να του πεις σε ευχαριστώ πολύ και να πας σε άλλον πωλητή στην ίδια έκθεση ή σε άλλη έκθεση, δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να πας να πείς στον προιστάμενο, δεν μου μίλησε ωραία και εγώ θα σς δώσω 20.000 €....παιδάκια είμαστε? Ή επειδεί ΘΑ δωσαωουμε 20.000 € πρέπει σε 40 μαγαζιά που θα πάμε να μας κάνουν τσιμπούκια?Και επειδεί νομίζετε ότι δίνετε πολλά λεφτά, και την βλέπετε κάπως τα λεφτά που μένουν στον ντίλερ είναι λιγότερα απο όσα χαλάω το χρόνο για τσιγάρα....οπότε ξεκαβαλήστε λίγο και βάλτε στην άκρη τα φράγκα σας, σωστή συμπεριφορά πρέπει να έχουμε είτε αγοράζουμε μια τσίχλα είτε σπίτι!
-
Πάμε να τα πιάσουμε ένα-ένα:
Αν επίσης δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όταν μια εταιρία δίνει μια γραμμή ο υπάλληλος την ακολουθεί, το να πας στην διοίκηση να παραπονεθείς...δεν θα βγάλεις τπτ. Εκτος αν είναι 5 πωλητές οι 4 είνα ιευγενέστατοι εξυπηρετικότατοι κλπ και ο ένας στο παίζει ιστορία σνομπ κλπ, εκεί προφανός και δεν παίζει θέμα γραμμής αλλά μαλακίας του υπαλλήλου, και μπορείς να τον καταδώσεις άνετα, ε συγνώμη να διαμαρτυρηθείς!Σιγά μη χάσω το χρόνο μου να διαμαρτυρηθώ. Απλώς δε θα αγοράσω από εκεί.
ΥΓ. Το κακό στο να βλέπεις το πλούσιο μπούστο μιας γυναίκας που μπήκε στο σώρο που εργάζεσαι γιατί είναι αντιεπαγγελματικό?
Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, αγαπητέ. Το να ξέρω όμως ότι θα πάω με τη γυναίκα μου για να χαζέψω ένα αυτοκίνητο, και μετά οι πωλητές θα συζητάνε μεταξύ τους για τα πόδια της, δε νομίζω ότι είναι μέρος της δουλειάς τους. Εκτός αν τα 700 ευρώ που τους πληρώνει ο εργοδότης τους συμπεριλαμβάνουν και την αξιολόγηση των σωματικών προσόντων των πελατών.
Εντιτ, πραγματικά θα ήθελα να μου πεις τα στοιχεία 9/10 πωλητές απο πια έρευνα τα βρήκες και τι ακριβώς ξέρεις εσύ παραπάνω απο τον μέσο πωλητή, επίσης κατα μέσο όρο οι πωλητές κάνουν ένα σεμινάριο το μήνα και πραγματικά έτσι όπως τα περιγράφεις θα έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ οι πωλητές και όχι το 10% αλλα΄με 700 € φίλε μου ο άλλος αυτά μπορεί να σου προσφέρει!
Πραγματικά μου είναι αδιάφοροι οι μισθοί των πωλητών. Και αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση του ελεύθερου εμπορίου, και όχι μόνο τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Αν πω στον πωλητή πόσα βγάζω το μήνα, θα δείξει κατανόηση και θα μου κάνει έκπτωση; Ή θα με συμπονέσει και θα μου φερθεί καλύτερα; Αυτό σημαίνει επαγγελματισμός, φίλε μου: είτε αμοίβεσαι με 700 είτε με 7000 ευρώ τον μήνα, να συμπεριφέρεσαι στον πελάτη με την ίδια καλή διάθεση και να έχεις τις κατάλληλες γνώσεις να τον εξυπηρετήσεις.
Σχετικά με το γνωστικό επίπεδο των πωλητών, πραγματικά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δε με έχουν βοηθήσει καθόλου με τις γνώσεις τους ή οι πληροφορίες τους είναι τελείως λανθασμένες. Από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα, πωλητής που δε γνώριζε κόστος των service, άλλος που δε γνώριζε κατανάλωση (όχι την τυπική εργοστασιακή, φυσικά), άλλος που 'συνελήφθη' να μη γνωρίζει σωστά το επίπεδο εξοπλισμού κ.ά. -
Αυτό που είπα είναι ότι αν πας κάπου που έχουν γραμή να είναι σνομπ και μπλαζέ είτε πάς στον προιστάμενο είτε πας στον πάπα της Ρώμης το ίδιο πράγμα είναι....για ποιο λογο μπορει να υπαρχει εντολη να ειναι καποιος σνομπ και αδιαφορος???
συγνωμη, αλλα ειναι εντελως περα απο τη δυνατοτητα μου να το κατανοησω -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, αγαπητέ. Το να ξέρω όμως ότι θα πάω με τη γυναίκα μου για να χαζέψω ένα αυτοκίνητο, και μετά οι πωλητές θα συζητάνε μεταξύ τους για τα πόδια της, δε νομίζω ότι είναι μέρος της δουλειάς τους. Εκτός αν τα 700 ευρώ που τους πληρώνει ο εργοδότης τους συμπεριλαμβάνουν και την αξιολόγηση των σωματικών προσόντων των πελατών.
το να πάς με τη γυναίκα σου σ' ένα καφέ
και να κοιτά όλο το καφέ τα πόδια της γυναίκας σου,
το ίδιο-και χειρότερο- δεν είναι ?Από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα, πωλητής που δε γνώριζε κόστος των service, άλλος που δε γνώριζε κατανάλωση (όχι την τυπική εργοστασιακή, φυσικά), άλλος που 'συνελήφθη' να μη γνωρίζει σωστά το επίπεδο εξοπλισμού κ.ά.
άλλά ποιά? αυτή που έκανε μόνος του σε δοκιμή?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το να πάς με τη γυναίκα σου σ' ένα καφέ
και να κοιτά όλο το καφέ τα πόδια της γυναίκας σου,
το ίδιο-και χειρότερο- δεν είναι ?Εννοείται πως όχι!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάμε να τα πιάσουμε ένα-ένα:Αν επίσης δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όταν μια εταιρία δίνει μια γραμμή ο υπάλληλος την ακολουθεί, το να πας στην διοίκηση να παραπονεθείς...δεν θα βγάλεις τπτ. Εκτος αν είναι 5 πωλητές οι 4 είνα ιευγενέστατοι εξυπηρετικότατοι κλπ και ο ένας στο παίζει ιστορία σνομπ κλπ, εκεί προφανός και δεν παίζει θέμα γραμμής αλλά μαλακίας του υπαλλήλου, και μπορείς να τον καταδώσεις άνετα, ε συγνώμη να διαμαρτυρηθείς!
Σιγά μη χάσω το χρόνο μου να διαμαρτυρηθώ. Απλώς δε θα αγοράσω από εκεί.
+1 αυτό λέω και εγώ!
Το υφάκι σου δεν μου πολυαρέσει, όπως δεν μου αρέσει το ότι απομονώνεις κάτι που είπα και το κάνεις να φαίνετε αλλιώς εγώ αυτό είχα γράψει
spiros αν και είμαι κάθετα αντίθετος σε τέτοια συμπεριφορά σαν άνθρωπος, όταν δεν μου κάνει ένα μαγαζί δεν ξαναπάω απλά, δεν κάθομαι να ξεκατινιαστώ, τέλος πάντων σε περίπτωση που το κάνεις να ξέρεις ότι ενδεχομένος να τον επιπλήξει βαρύτατα μπροστά σου....και μόλις φύγεις να μιλάνε για τον ολυμπιακό ή για τις βυζάρες της πελάτισας που μόλις μπήκε!
Είναι δύσκολο να δεις δλδ ότι ο ολυμπιακός ή τα βυζιά είναι 2 χ θέματα!
Τι να πώ ώρες ώρες νομίζω ότι μιλάω κινέζικα, όσο για τα λεφτά φίλε μου σου απαντάω απο κάτω.
Επίσης και εγώ βγαίνω έξω με την κοπέλα μου έξω και δεν μου αρέσει να κοιτάνε τα βυζιά της...φροντίζω να ντύνετε κανονικά και όχι με ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό αυτό εκτός θέματος επειδεί το έθιξες.Και μια τελευταία ερώτηση όταν πας για καφέ -όχι εσύ γενικά- και πληρώνεις των καφέ κα ιαφήνεις και μπουρμπουάρ πιστεύεις ότι αν κυκλοφορείς μια με τα βυζιά έξω δεν θα το σχολιάσουν οι σερβιτόροι? Εκτός αν οι σερβιτόροι στην συλογική τους σύμβαση έχουν σαν καθήκον το σχολιασμό της σωματικής ανάπλασης των πελατών οπότε δεν σε πειράζει για αυτούς!
Πραγματικά μου είναι αδιάφοροι οι μισθοί των πωλητών. Και αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση του ελεύθερου εμπορίου, και όχι μόνο τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Αν πω στον πωλητή πόσα βγάζω το μήνα, θα δείξει κατανόηση και θα μου κάνει έκπτωση; Ή θα με συμπονέσει και θα μου φερθεί καλύτερα; Αυτό σημαίνει επαγγελματισμός, φίλε μου: είτε αμοίβεσαι με 700 είτε με 7000 ευρώ τον μήνα, να συμπεριφέρεσαι στον πελάτη με την ίδια καλή διάθεση και να έχεις τις κατάλληλες γνώσεις να τον εξυπηρετήσεις.
Σχετικά με το γνωστικό επίπεδο των πωλητών, πραγματικά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δε με έχουν βοηθήσει καθόλου με τις γνώσεις τους ή οι πληροφορίες τους είναι τελείως λανθασμένες. Από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα, πωλητής που δε γνώριζε κόστος των service, άλλος που δε γνώριζε κατανάλωση (όχι την τυπική εργοστασιακή, φυσικά), άλλος που 'συνελήφθη' να μη γνωρίζει σωστά το επίπεδο εξοπλισμού κ.ά.Οι μισθοί καλά κάνεις και σου είναι αδιάφοροι, όταν λες κάτι όμως να μην σου απαντάει κάποιος? Να κάνεις μονόλογο? Λοιπόν καταρχήν υπόθηκε για μείωση τιμών στα σουπερ μάρκετ λόγω χαμηλώτρερου μισθού των εκει υπαλλήλων, και είπα ότι παίρνουν τον ίδιο μισθό, και παρακάτω σου είπα ότι με 700 € αυτή την εξυπηρέτηση μπορούν να σου προσφέρουν! Και δεν λέω απο πλευράς ευγένειας, αλλά εσύ θες κάποιον που ξέρει απ'έξω όλους τους εξοπλισμούς όλων των αυτοκινήτων, τα χρηματοδοτικά....τις τιμές φυσικά...οι βιαστικοί τα θέλουν μπαμ μπαμ στο πόδι χαζεύοντας το αμάξι...να τους πεις πόσο έχει το service επι τόπου και αυτό να τους πεις λόγο συμπιεσης και πραγματική κατανάλωση....Φυσικά να τους πεις και τιμή ανταλλαγής αμέσως για το αμάξι τους να σου πουν ότι χάλαγε αυτό και να τους βεβαιώσεις ότι το καινούργιο δεν θα χαλάει. Καλά κάνετε και τα θέλετε δεν αντιλέγω, απλά θα πρέπει να ψάξετε αρκετά γιατί οι περισότεροι δίνουν τα λεφτά που σου είπα, και για τόσα λεφτά δε νομίζω ότι θα κάτσουν πολλοί νασπάσουν τα @@ τους!
επόμενο, ποιος σου είπε ότι οι πωλητές είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τους εξοπλισμούς απ'έξω -ασχέτος αν το 99% τον ξέρει απ'έξω-, το προσπέκτους δεν στο δίνουν για τις φωτογραφίες στο δίνουν για να έχεις τον εξοπλισμό σε χαρτί και όχι στο μυαλό σου που την άλλη μέρα κάτι θα έχεις ξεχάσει απο όλα, και να δεις και τις καταναλώσεις επίσης! Ο πωλητής δλδ πρέπει να πάρει ένα αμάξι απο όλα που πουλάει να κάνει 2-3000 χλμ μέσα στην αθήνα και να σου πει πόσα καίει! Ε ναι...γιατί και η πωλήτρια τα σώβρακα που αγοράζουμε τα έχει δοκιμάσει πόσο πίνουν στο πλύσιμο και πόσο ξεβάφουν το καθένα ξεχωριστά!
"ΠΩΛΗΤΙΚΕΣ" Ιστορίες