-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ξερει κανενας τεχνικες αλλαγες απο το υπαρχον; Κατι για σφικτοτερη αναρτηση ακουσα;; Δε θα γερνει πια!!!!!;;;;Ναι ισχύει αυτό.
-
παιδιά διάβασα ότι το gti έρχεται τον Οκτώβριο,γνωρίζετε τίποτα;πάντως κάτω από 20000Ε μου φαντάζει χλωμό.
-
εγω παιδια αγορασα το καινουργιο πολο 1.4 100 αλογακια..
σε 4-5 μερες θατοχω στα...ποδια μου:-) -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
**εγω παιδια αγορασα το καινουργιο πολο 1.4 100 αλογακια..**σε 4-5 μερες θατοχω στα...ποδια μου:-)Να και κάτι καινούριο
Καλορίζικο φίλε μου
ΕΡΩΤΗΣΗ:Μήπως το έχεις πάρει μέσω leasing;
Υ.Γ:παραδίνομαι,νίκησες..
-
να φιλε, μεσω leasing το πηρα.
και μαλιστα αφου ειχα υπογραψει συμβολαιο και αφου ηδη περιμενα αρκετες μερες για να το παρω με πηραν τηλεφωνο προχθες και μουπαν οτι το πολο με τα 100 αλογακια θα το φερουν σε 2-3 μηνες ελλαδα για οσους το παραγγελνουν ελλαδα αρα δε θα μπορεσουν να μου το δωσουν.
αφου λοιπον τους αρχισα στα καντηλια αφου ειχαμε υπογραψει προ αρκετων ημερων συμβολαιο και μουχαν πει σε 20 μερες θατοχω με ξαναπηραν τηλ μετα και μουπαν οτι υπαρχει στο τελωνειο αυτο ακριβως που ζητουσα με μπεζ εσωτερικο που προοριζεται για εκθεση της vw.μου οτι ισως μπορεσουν να μου το δωσουν. τους πιεσα, μου τοδωσανμεχρι τα τελη της βδομαδας μουπαν θατοχω.
'Υ.Γ. παραδινομαι. νικησες.' ???
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
να φιλε, μεσω leasing το πηρα.και μαλιστα αφου ειχα υπογραψει συμβολαιο και αφου ηδη περιμενα αρκετες μερες για να το παρω με πηραν τηλεφωνο προχθες και μουπαν οτι το πολο με τα 100 αλογακια θα το φερουν σε 2-3 μηνες ελλαδα για οσους το παραγγελνουν ελλαδα αρα δε θα μπορεσουν να μου το δωσουν.
αφου λοιπον τους αρχισα στα καντηλια αφου ειχαμε υπογραψει προ αρκετων ημερων συμβολαιο και μουχαν πει σε 20 μερες θατοχω με ξαναπηραν τηλ μετα και μουπαν οτι υπαρχει στο τελωνειο αυτο ακριβως που ζητουσα με μπεζ εσωτερικο που προοριζεται για εκθεση της vw.μου οτι ισως μπορεσουν να μου το δωσουν. τους πιεσα, μου τοδωσανμεχρι τα τελη της βδομαδας μουπαν θατοχω.
'Υ.Γ. παραδινομαι. νικησες.' ???
Τίποτα φίλε μου.Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς
-
νασαι καλα αδερφε. Θα γραψω εντυπωσεις οταν το παραλαβω!
-
παιδια να σας αναφερω για οσους δε γνωριζουν τις αλλαγες του νεου Πολο σε σχεση με το προηγουμενο...
Διαφορα 1- μάσκα
kαινουργιο:
παλιο:
Διαφορα 2- τάσια
kαινουργιο:
παλιο:
Διαφορα 3- φωτα
kαινουργιο:
παλιο:
ΔΙαφορα 4- καθρεφτες
kαινουργιο(εχει δεικτες αλλαγης πορειας):
παλιο:
Διαφορα 5- πισω μερος
καινουργιο (το παρπριζ τελειωνει σε V):
παλιο:
Διαφορα 6- πισω φαναρια
καινουργιο:
παλιο:
-
λοιπον,αφου αγορασα το καινουργιο πολο ας σας γραψω εντυπωσεις...
παρα πολυ ποιοτικο εσωτερικο, ολα ειναι σωστα τοποθετημενα και οργανωμενα, πολυ ανετο αυτοκινητο, εχει μια ταση οταν εισαι με πολλα χιλιομετρα(πανω απο 100) σε στροφη να γερνει ΛΙΓΟ (το τονιζω,λιγο), τα φρενα του ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλα, εχει χιλιες δυο θηκουλες για ποτηρια,για κινητο, για πιστωτικες καρτες(γενικα για καρτες) κτλ κτλ, κατω απτα καθισματα τα μπροστινα εχει ολοκληρα συρταρια, γενικα ειναι ενα
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ κατα την ταπεινη μου αποψη.εμενα παντως με αντυπωσιασε
Υ.Γ. δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα ενοιωθα οτι με κοιτουσαν πολλες κοπελιες με το τωρινο μου αμαξι
Aνανεωμένο Polo