-
Πρώτο service διετίας στο Astra.
(όχι τακάκια, επίσης δεν είδα φίλτρο καμπίνας) -
Ασχετο με τα σέρβις,αλλά δέν είχα που να το γράψω.
Μία φίλη μου πού έχει ένα ΚΙΑ ρίο προηγούμενης γενιάς,άλλαξε τόν εξωτερικό της καθρέφτη που τής τόν είχανε χτυπήσει.
Ξέρετε πόσο πλήρωσε;
350 (τριακόσια πενήντα) ευρώ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(όχι τακάκια, επίσης δεν είδα φίλτρο καμπίνας)πολυ φθηνο ειναι το λαδι για 5/30. Τι μαρκα ειναι?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για όνομα!
Και με ηλεκτρική αναδίπλωση να ήταν είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Μιλάμε για 120χιλιάρικα
Μήπως έγινε κάποιο λάθος ή ...κλοπή;;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πολυ φθηνο ειναι το λαδι για 5/30. Τι μαρκα ειναι?Εεε, Opel.
Κάποιο γερμανικό με καλές πάντως προδιαγραφές* που του κοτσάρει η Opel το λογότυπό της.*:*Opel Original Teile
Fuel Economy Longlife
5W-30
Super SyntheticGM-LL-A-025
GM-LL-B-025
ACEA A3, B3, B4
API SL/CFMotor Oil - SAE 5W30 *
ECOService-Flex -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ασχετο με τα σέρβις,αλλά δέν είχα που να το γράψω.Μία φίλη μου πού έχει ένα ΚΙΑ ρίο προηγούμενης γενιάς,άλλαξε τόν εξωτερικό της καθρέφτη που τής τόν είχανε χτυπήσει.
Ξέρετε πόσο πλήρωσε;
παναγία μου!!!!
στο Punto I της θείας μου αλλάξαμε πρόσφατα με 17 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασχετο με τα σέρβις,αλλά δέν είχα που να το γράψω.
Μία φίλη μου πού έχει ένα ΚΙΑ ρίο προηγούμενης γενιάς,άλλαξε τόν εξωτερικό της καθρέφτη που τής τόν είχανε χτυπήσει.
Ξέρετε πόσο πλήρωσε;
παναγία μου!!!!
στο Punto I της θείας μου αλλάξαμε πρόσφατα με 17 ευρώ.
Στο avensis που ειναι και ηλεκτρικα αναδιπλουμενος 250ε κανει.....
-
Αγόρασα καινούριο (δε ξέρω προέλευση) ηλεκτρικό καθρέφτη συνοδηγού για το megane της αδερφής μου με 45 ευρώ (έχει και αισθητήριο θερμοκρασίας). Τον έβαλα μόνος μου - 3 βίδες και μια πρίζα είναι. Μια χαρά δουλεύει μόνο η θερμοκρασία που δείχνει είναι +5 βαθμούς από το κανονικό.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eίναι τα φτηνά ανταλλακτικά των Κορεάτικων Αντρέα..
-
Μπας και τη λήστεψαν; Θα πάρω αύριο τλφ να μάθω πόσο έχει στην αντιπροσωπεία.
**
Edit:** Υπόψιν ότι ο συγκεκριμένος καθρέπτης πρέπει να είναι ηλεκτρικός, όχι χειροκίνητος. -
Στο δικο μου ολοκληρος ο καθρεπτης(ηλεκτρικος ,θερμαινομενος) μαζι με βαψιμο του καπακιου στοιχιζει 320
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πολυ φθηνο ειναι το λαδι για 5/30. Τι μαρκα ειναι?
Εεε, Opel.
Κάποιο γερμανικό με καλές πάντως προδιαγραφές* που του κοτσάρει η Opel το λογότυπό της.*:*Opel Original Teile
Fuel Economy Longlife
5W-30
Super SyntheticGM-LL-A-025
GM-LL-B-025
ACEA A3, B3, B4
API SL/CFMotor Oil - SAE 5W30 *
ECOService-Flex4 λίτρα;
-
Είδα τώρα την απόδειξη. 4 λίτρα. Χρέωση 12,68
-
[quote='manosk']Είδα τώρα την απόδειξη. 4 λίτρα. Χρέωση 12,68
-
Δεν το είπα εγώ φθηνό, αν και για φουλ συνθετικό δεν είναι τόσο ακριβό πια. Αλλά τέτοια να τα γράφεις νωρίτερα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν το είπα εγώ φθηνό, αν και για φουλ συνθετικό δεν είναι τόσο ακριβό πια. Αλλά τέτοια να τα γράφεις νωρίτερα.έκανα κατά λάθος quote το δικό σου....
μη μου θυμώνεις, κι εγώ δεν είναι πολύς καιρός που ανακάλυψα την πηγή -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(όχι τακάκια, επίσης δεν είδα φίλτρο καμπίνας)Μανο μπουζι δεν αλλαξες ε;Στα ποσα χιλιομετρα το εκανες;
Την άλλαγη στα υγρα φρενων την ειδες;Ρωταω γιατι εμενα δεν μου εχουν κανει και εχω κανει δυο σερβις 30000 χμ και 60000 χμ.
Α και αυτο το ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ αφου δεν σου αλλαξαν τακακια μαλλον τζαμπα το χρεωθηκες. -
Όχι, δεν είδα τίποτα γιατί ήμουν σε δουλειές. Υποθέτω ότι πρέπει να τους εμπιστευτώ. Με παραξένεψε που δεν μου άλλαξαν φίλτρο καμπίνας.
Χλμ 21.500. -
Το λεω γιατι για να γινει πληρης αλλαγη στα υγρα φρενων ειναι μπελαλιδικη δουλεια φανταζομαι.Αντε να βγαλεις ολο το υγρο απο σωληνακια,δοχεια, να το ξαναβαλεις, εξαερωσεις κλπ.Για αυτο νομιζω οτι μαλλον αποφευγεται απο τα μαστορια(ελα μωρε δεν εχει τιποτα).
ΔΕΝ θελω να θιξω κανενα και τιποτα απλα αν δεν βλεπιες τι σου κανουν αστα να πανε/ -
Έχουν χρεώσει 9,5 ευρώ μόνο την εργασία της αλλαγής. Δεν είναι και λίγο.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?