-
Ντινο... ειναι απλα μια φωτο. Μην κρινεις... απο κει, μπορει να να ειναι πολυ αργο το ISO setting και να φαινεται ετσι. Ο amber φωτισμος παντως ειναι νομιζω ο ποιο ξεκουραστος και συνναμα ορατος... τουλαχιστον ετσι ελεγε και μια μελετη επι αυτου που ειχα διαβασει καποτε.
-
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Συγνωμη....
Κ λεω εγω τωρα...Γιατι να μην παω να παρω το 207 rallye αντι του 1.6 Confort Pack 3d 120 hp??
Παντως απο τιμολογιακη πολιτικη κ εσωτερικο ανταγωνισμο δεν ''σκαμπαζει'' η peugeot (οπως κ πολλοι αλλοι)
Μήπως επειδή μπορεί να χρειάζεσαι τους παραπάνω χώρους;;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Συγνωμη....
Κ λεω εγω τωρα...Γιατι να μην παω να παρω το 207 rallye αντι του 1.6 Confort Pack 3d 120 hp??
Παντως απο τιμολογιακη πολιτικη κ εσωτερικο ανταγωνισμο δεν ''σκαμπαζει'' η peugeot (οπως κ πολλοι αλλοι)
Μήπως επειδή μπορεί να χρειάζεσαι τους παραπάνω χώρους;;;;
Ποσο ποιο μεγαλοι να ειναι??Δεν πιστευω να εχουν ΤΗΝ διαφορα...
-
To τσίμπησαν... Να κάνω πρόβλεψη;
-
-
Πολύ ωραία τα όργανα στην βραδινή έκδοση!
Λογικά θα έχουν ρύθμιση και για την ένταση του φωτισμού (που σιγά μην είναι υπερβολικά δυνατή, δλδ) - εδώ έχει ο κουβάς μου. -
To οδήγησες και ξέρεις εσύ, έτσι;
εσυ δλδ που θαβεις οτι κινητο/pda εχει τον OMAP,το εχεις χρησιμοποιησει προηγουμενως?
Η μηπως στο 308 χρησιμοποιει καποια ρηξικελευθη,εξωτικη τεχνολογια η peugeot?το πιο εξωτικο στη σειρα θα ναι οι κινητηρες της συνεργασιας με την Bmw
ελεος! μιλαμε για μια εταιρεια που ακομα και στο rcz ημιακαμπτο εβαλε!
ειπαμε ανεση & φτηνια(-οχι πλεον),
μην τα θεμε και ολα δικα μας
ps. Παντως αν θες θα περιμενω το 309 και μετα θα το κρινω
-
Το 309 να το κρίνεις όταν βγει και υπάρξουν δοκιμές. Το 308 επίσης.
Εγώ δεν θέλω τίποτα δικό μου, εσύ προφανώς έχεις την μύγα και την σφήγκα.
-
τουλαχιτον ΕΓΩ δεν εχω peugeot
-
Ευτυχώς για σένα.
-
το 309 ειναι ηδη διαθεσιμο προς αγοραστες νομιζω...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
To οδήγησες και ξέρεις εσύ, έτσι;
εσυ δλδ που θαβεις οτι κινητο/pda εχει τον OMAP,το εχεις χρησιμοποιησει προηγουμενως?
Η μηπως στο 308 χρησιμοποιει καποια ρηξικελευθη,εξωτικη τεχνολογια η peugeot?το πιο εξωτικο στη σειρα θα ναι οι κινητηρες της συνεργασιας με την Bmw
ελεος! μιλαμε για μια εταιρεια που ακομα και στο rcz ημιακαμπτο εβαλε!
ειπαμε ανεση & φτηνια(-οχι πλεον),
μην τα θεμε και ολα δικα μας
ps. Παντως αν θες θα περιμενω το 309 και μετα θα το κρινω
Έχασα το edit (τι κρίμα!)
Ναι το έχω χρησιμοποιήσει.
Δεν έχει σημασία η τεχνολογία, η υλοποίηση μετράει. (touche)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το 309 ειναι ηδη διαθεσιμο προς αγοραστες νομιζω... -
Δεν έχει σημασία η τεχνολογία, η υλοποίηση μετράει. (touche)
τωρα ποιος προτρεχει?
και γιατι το περι υλοποιησης μου φαινεται σαν χρυσσωμα χαπιου και φτηνη δικαιολογια για στασιμοτητα?
δλδ η λογικη του 'καλο ειναι και με τον ημιακαμπτο,αστο μια γενια ακομα' και 'για τη σπορ εκδοση θα βαλουμε πανσκληρα ελατηρια,και αντιστρεπτικες τερατα' θα πρεπει να προσελκυει πελατες και εξω απο τις αφελεις μαζες?Η μηπως η peugeot δεν ενδιαφερεται να βγαλει ενα all around ανταγωνιστικο μοντελο και αρκειται στο κατω τμημα του segment
ας δουμε λιγο και τα αλματα που κανουν οι Κορεατες.Η νομιζεις οτι το ονομα και μονο(π.χ peugeot) θα εξασφαλιζει για καιρο τις πωλησεις?
τουλ με τους hondisti εβγαλα καποια ακρη.2-3 πραματα που ελεγα απο την αρχη τα παραδεχονται πια και τα λενε μονοι τους
-
Δεν προτρέχω καθόλου, χρησιμοποιώ την υλοποίηση και την εξέλιξη που υπήρξε στα 307-->207, που δεν έχουν καμία σχέση στο σημαντικότερο μειονέκτημα κατά την γνώμη μου (την ρυθμισιμότητα του πίσω άξονα), κάτι που έχω πει επανειλημμένα.
Ναι, ο ημιάκαμπτος στο 307 (έτσι όπως υλοποιήθηκε) ήταν πισωγύρισμα, σε σχέση πάντα με το 306. Το 207 όμως κατά την γνώμη μου έχει φτάσει σε ένα καλό σημείο, και ήδη τα πρώτα σχόλια για το 308 είναι ενθαρρυντικά.
Σπορ έκδοση της peugeot δεν υπάρχει έτσι όπως την περιγράφεις, όχι ακόμα τουλάχιστον.
Σιγά το όνομα ρε συ .
Από ότι κατάλαβα, έχεις πάλι όρεξη για O3 vs. ημιάκαμπτος ε;
-
Ε κοίτα αν συνεχίσεις λίγο ακόμα και σε αυτό το thread θα λένε τα ίδια με τους
hondisti απλά και μόνο για να σταματήσεις......Ακόμα δεν βγήκε το μοντέλο και το καταδίκασες...
Οτι και να διαβάσεις πλέον για το 308 είμαι σίγουρος πως θα το ερμηνεύσεις your way.
Αυτό είναι ο ορισμός της προκατάληψης btw.
Δηλαδή το άλμα των Κορεατών ήταν οι σύνδεσμοι???Μακάρι να ήταν τόσο
απλό.... -
ωραια η τριπλα με το 207,και θα συμφωνησω οτι πραγματι ειναι απο τα καλυτερα της κατηγοριας,και αναμεσα στα 3 που θα αγοραζα στη κατηγορια(207,yaris,mazda 2,)
ομως το C segment δεν παυει να ειναι αλλη κλαση,με υψηλοτερες απαιτησεις και αλλα κριτηρια,και ορισμενα...μεγαθηρια(π.χ golf,σειρα 1)
οπως και να χει ας του δωσω το benefit of the doubt,κι ας περιμενουμε το τελικο αποτελεσμα.
Σιγά το όνομα ρε συ .
Συ ειπας
Από ότι κατάλαβα, έχεις πάλι όρεξη για O3 vs. ημιάκαμπτος ε;
μεχρι να εξαφανιστει κι ο τελευταιος! (εξαιρεση το νεο ibiza)
-
Γιατί θεωρείς τρίπλα το 207; Δεν αποτελεί μιας μορφής απόδειξη ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά; Τέσπα, και εγώ μέχρι να μάθω από τους γάλλους τι παίζει τελικά ευχόμουν να επαληθευτούν οι φήμες για πάτωμα 407 με την πίσω ανάρτησή του, αλλά τελικά δεν έπαιξε κάτι τέτοιο, για διαφόρους λόγους. Τώρα, αν το 308 είναι σαν το 307 και όχι σαν το 207 θα κράξω και εγώ μαζί σου και θα το στείλω στο πυρ το εξώτερο, αλλά ακόμα έχω ελπίδες.
-
Ε κοίτα αν συνεχίσεις λίγο ακόμα και σε αυτό το thread θα λένε τα ίδια με τους
hondisti απλά και μόνο για να σταματήσεις......μπα εχω σταματησει απο μονος μου.και τα λενε μονοι τους,σε ψυχρο χρονο.η αληθεια ειναι παντως οτι ενα καιρο τους απειλουσα οτι θα κρατουσα την αναπνοη μου μεχρι να σκασω,αν δεν περασει το δικο μου
Ακόμα δεν βγήκε το μοντέλο και το καταδίκασες...
Οτι και να διαβάσεις πλέον για το 308 είμαι σίγουρος πως θα το ερμηνεύσεις your way.
Αυτό είναι ο ορισμός της προκατάληψης btw.
Δηλαδή το άλμα των Κορεατών ήταν οι σύνδεσμοι???Μακάρι να ήταν τόσο
απλό....Εμ βεβαια δεν ειναι απλο.Τοσα χρονια λασπης και προκαταληψης...
εσυ μονο τους συνδεσμους αντιληφθηκες?
περιμενε παντως και το νεο κουπε...
-
Γιατί θεωρείς τρίπλα το 207; Δεν αποτελεί μιας μορφής απόδειξη ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά; Τέσπα, και εγώ μέχρι να μάθω από τους γάλλους τι παίζει τελικά ευχόμουν να επαληθευτούν οι φήμες για πάτωμα 407 με την πίσω ανάρτησή του, αλλά τελικά δεν έπαιξε κάτι τέτοιο, για διαφόρους λόγους. Τώρα, αν το 308 είναι σαν το 307 και όχι σαν το 207 θα κράξω και εγώ μαζί σου και θα το στείλω στο πυρ το εξώτερο, αλλά ακόμα έχω ελπίδες.
τριπλα με την καλη εννοια.Ευστοχο παραδειγμα
αληθεια αναρωτηθηκες για τους 'διαφορους λογους'?Ειναι καθαρα οικονομικοι η γενικοτερης φιλοσοφιας και μακροπροθεσμου μαρκετιγκ?
οπως και να χει σορυ που ξεφευγω λιγο σε υφος,αλλα οταν βλεπω να συζητανε επισταμενα την...ενταση και το χρωμα του φωτισμου στο εσωτερικο,φορτωνω λιγο
Peugeot 308