-
Σωστός Jazzouras και Βιολόγος. Όσο για τη ταμπέλα Σ του ακατανόμαστου,πιστεύω ότι στο δικό σου θα ήταν σαφώς πιο εύκολο να αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο παρά εγώ που είχα τα πριτσίνια
και μπλέχτηκα με φαναρτζοδουλειές... -
Be cool,be JAZZ!!!
http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokime ... _05SEL.jpg -
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Το Jazz που έρχεται εδώ (1339cc) είναι από Ιαπωνία.Το αγγλικό βγαίνει σε 1.2 & 1.4,αν δεν κάνω λάθος.
Σημαντικότερο στοιχείο στο ανανεωμένο Jazz είναι τα πίσω δισκόφρενα(ενώ κάπου διάβασα και για μεγαλύτερης διαμέτρου μπροστά δισκόφρενα).
Θεωρώ ότι πρόκειται για το ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ μικρό!και τωρα εχει πισω δισκοφρενα. H τελευταια εκδοση του στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Μόλις γύρισα από την αντιπροσωπία της Honda όπου πήγα να δω από κοντά το Jazz. Πράγματι πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο με τεράστιους χώρους. Τα μόνα που δε μου άρεσαν ήταν η έλλειψη αρκετών αποθηκευτικών χώρων για μικροπράγματα και η απουσία δείκτη θερμοκρασίας νερού. Όλα καλά λοιπόν μέχρι που εφτασε η ώρα της κρίσιμης ερώτησης.
Για test drive πότε μπορούμε να κανονίσουμε?
Πωλητής: Δυστυχώς η Honda δεν δίνει για δοκιμή τα αυτοκίνητά της.
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό ρωτάω
Πωλητής: Γιατί είναι Honda και δε χρειάζονται δοκιμή.
Καλά είναι πολιτική αυτή? ΕΛΕΟΣ πια.ρε φιλε, εγω πηγα και μου το δωσανε. Ποιος βλακας στο ειπε αυτο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μόλις γύρισα από την αντιπροσωπία της Honda όπου πήγα να δω από κοντά το Jazz. Πράγματι πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο με τεράστιους χώρους. Τα μόνα που δε μου άρεσαν ήταν η έλλειψη αρκετών αποθηκευτικών χώρων για μικροπράγματα και η απουσία δείκτη θερμοκρασίας νερού. Όλα καλά λοιπόν μέχρι που εφτασε η ώρα της κρίσιμης ερώτησης.
Για test drive πότε μπορούμε να κανονίσουμε?
Πωλητής: Δυστυχώς η Honda δεν δίνει για δοκιμή τα αυτοκίνητά της.
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό ρωτάω
Πωλητής: Γιατί είναι Honda και δε χρειάζονται δοκιμή.
Καλά είναι πολιτική αυτή? ΕΛΕΟΣ πια.ρε φιλε, εγω πηγα και μου το δωσανε. Ποιος βλακας στο ειπε αυτο?
οταν λεμε αντιπροσωπεια εννοουμε στην καβάλας ή στη Βουλιαγμένη. Εκεί εχουνε πάντα jazz.
-
Δε μένω στην Αθήνα άρα πήγα στην αντιπροσωπεία της Honda της πόλης μου δηλαδή Χαλκίδας. Λέτε να φταίει ο τοπικός αντιπρόσωπος? Πιθανόν. Ακόμα και έτσι όμως η απάντηση του ήταν απαράδεκτη. Ας με έστελνε Αθήνα στα κεντρικά. Και σε τελική ανάλυση η Honda ας προσέχει σε ποιούς δίνει αντιπροσώπευση.
Πάντως υπάρχει και 2ο κρούσμα αυτή τη φορά σε Mazda. (μάλλον οι Ιάπωνες δε κάνουν καλές επιλογές σε αντιπροσώπους τουλάχιστον επαρχία). Πήγα λοιπόν να δω το Mazda 2. Αφού λοιπόν συζητήσαμε για διάφορα περί του αυτοκινήτου και έφτασε η ώρα να τον ρωτήσω τί θα μου δώσει έξτρα αν το αγοράσω μου λέει: 'Κοίτα να δεις φίλε μου, τί να σου δώσω, εγώ και που σου δείχνω το αμάξι φήρα είναι για μένα. Ξέρεις πόσα βγάζω από αυτό? 250€.' Μετά από αυτά όπως καταλαβαίνετε πήρα δρόμο. Ίσως βέβαια αυτά να ήταν μεμονωμένα περιστατικά και να οφείλονται σε κακούς τοπικούς. Είδωμεν. -
Δε μένω στην Αθήνα άρα πήγα στην αντιπροσωπεία της Honda της πόλης μου δηλαδή Χαλκίδας. Λέτε να φταίει ο τοπικός αντιπρόσωπος? Πιθανόν. Ακόμα και έτσι όμως η απάντηση του ήταν απαράδεκτη. Ας με έστελνε Αθήνα στα κεντρικά. Και σε τελική ανάλυση η Honda ας προσέχει σε ποιούς δίνει αντιπροσώπευση.
Πάντως υπάρχει και 2ο κρούσμα αυτή τη φορά σε Mazda. (μάλλον οι Ιάπωνες δε κάνουν καλές επιλογές σε αντιπροσώπους τουλάχιστον επαρχία). Πήγα λοιπόν να δω το Mazda 2. Αφού λοιπόν συζητήσαμε για διάφορα περί του αυτοκινήτου και έφτασε η ώρα να τον ρωτήσω τί θα μου δώσει έξτρα αν το αγοράσω μου λέει: 'Κοίτα να δεις φίλε μου, τί να σου δώσω, εγώ και που σου δείχνω το αμάξι φήρα είναι για μένα. Ξέρεις πόσα βγάζω από αυτό? 250€.' Μετά από αυτά όπως καταλαβαίνετε πήρα δρόμο. Ίσως βέβαια αυτά να ήταν μεμονωμένα περιστατικά και να οφείλονται σε κακούς τοπικούς. Είδωμεν.ελεγχει γι αυτο να στειλεις παραπονα στη χοντα. Αν ο αλλος ειναι καραγκιοζης να το μαθουνε
-
Και σε τελική ανάλυση η Honda ας προσέχει σε ποιούς δίνει αντιπροσώπευση.Όπως είπε και ο coyote, αν επικοινωνήσεις με Αθήνα, μπορεί και να του κόψουν τον κ***! Άν σε ενδιαφέρει ακόμα βέβαια. Αν διάβασες και παραπάνω, είπα πως η Honda, γενικά, άρχισε να εφαρμόζει αυστηρή πολιτική αντιπροσώπων.
Και ένα μικρό νέο για το νέο Jazzάκι, θα έχει στον προαιρετικό εξοπλισμό και αυτόματο κλιματισμό, σε τσουχτερή τιμή βεβαίως βεβαίως...
(Κύριε πρέσβη μου...)
-
σωπα μωρε που θα ειναι τσουκτερη? 1500 όλα μαζι θα είναι. εγω ετσι πιστευω (αυτοματο + κλιμα)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σωπα μωρε που θα ειναι τσουκτερη? 1500 όλα μαζι θα είναι. εγω ετσι πιστευω (αυτοματο + κλιμα)coyote, 'σώπα μωρέ' δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να απευθύνεσαι σε κάποιον, ειδικά όταν δεν είσαι σίγουρος για το τί λες.
Γι'αυτό ηρέμησε σε παρακαλώ.
Σ'ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
σωπα μωρε που θα ειναι τσουκτερη? 1500 όλα μαζι θα είναι. εγω ετσι πιστευω (αυτοματο + κλιμα)
coyote, 'σώπα μωρέ' δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να απευθύνεσαι σε κάποιον, ειδικά όταν δεν είσαι σίγουρος για το τί λες.
Γι'αυτό ηρέμησε σε παρακαλώ.
Σ'ευχαριστώ.
καλα φιλε αστειο ηταν.... χαιδευτικο......
-
Χθες είδα ένα Jazz στην αντιπροσωπεία του Σαρακάκη στη Μαραθώνος με ένα φίλο που ενδιαφέρεται να το πάρει.
Επίσης στο τρέχον τεύχος των 4Τ γράφει στη στήλη με τα μοντέλα που έρχονται ότι το Νοέμβριο έρχεται το νέο jazz.
Ξέρει κανείς αν πρόκειται όντως για αυτό που φαίνεται παραπάνω σε φωτογραφίες με το νέο εσωτερικό και κάποιες αλλαγές στο εξωτερικό.
Στην αντιπροσωπεία δεν είπανε τίποτα για νέο μοντέλο, ίσα ίσα που μας ενμέρωσαν να κάνουμε άμεσα παραγγελία αν θέλουμε να προλάβουμε την καραβιά του Νοέμβρη αλλιώς θα πάει για Δεκέμβρη.
Εχει κανείς έγκυρες πληροφορίες.
Επίσης εμπειρία κανείς από το αυτόματο?Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Χθες είδα ένα Jazz στην αντιπροσωπεία του Σαρακάκη στη Μαραθώνος με ένα φίλο που ενδιαφέρεται να το πάρει.
Επίσης στο τρέχον τεύχος των 4Τ γράφει στη στήλη με τα μοντέλα που έρχονται ότι το Νοέμβριο έρχεται το νέο jazz.
Ξέρει κανείς αν πρόκειται όντως για αυτό που φαίνεται παραπάνω σε φωτογραφίες με το νέο εσωτερικό και κάποιες αλλαγές στο εξωτερικό.
Στην αντιπροσωπεία δεν είπανε τίποτα για νέο μοντέλο, ίσα ίσα που μας ενμέρωσαν να κάνουμε άμεσα παραγγελία αν θέλουμε να προλάβουμε την καραβιά του Νοέμβρη αλλιώς θα πάει για Δεκέμβρη.
Εχει κανείς έγκυρες πληροφορίες.
Επίσης εμπειρία κανείς από το αυτόματο?Ευχαριστώ πολύ.
παλια jazz δεν υπαρχουν απ οτι ξέρω. Αν εχει νεο ταμπλο ειναι καινουργιο. Στο καραβι ειναι τα καινουργια απ οτι ξερω. Στη Μαραθωνος ειναι Σαρακακης, αρα ξερουν. Νεο ταβλο και δισκοφρενα πισω και φλασ στους καφτεπτες νομιζω
-
Και οι δικές μου πληροφορίες αλλά και τα ρεπορτάζ που διάβασα από την εκθεση Παρισιού μιλάνε για νέο (και πολύ ωραιότερο) εσωτερικό και φλας στον καθρέφτη. **Δισκόφρενα πίσω **έχουν ήδη τα Jazz που έρχονται στην Ελλάδα(χωρίς να αλλάξει η τιμή τους). Επίσης τα νέα Jazz έχουν ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες και ελάχιστα ανανεωμένα φώτα,μπρός-πίσω.
Δείτε στο in.gr τις φωτό...
http://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=11874&lngChapterID=-1&lngItemID=12181 -
Και οι δικές μου πληροφορίες αλλά και τα ρεπορτάζ που διάβασα από την εκθεση Παρισιού μιλάνε για νέο (και πολύ ωραιότερο) εσωτερικό και φλας στον καθρέφτη. **Δισκόφρενα πίσω **έχουν ήδη τα Jazz που έρχονται στην Ελλάδα(χωρίς να αλλάξει η τιμή τους). Επίσης τα νέα Jazz έχουν ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες και ελάχιστα ανανεωμένα φώτα,μπρός-πίσω.
Δείτε στο in.gr τις φωτό...
http://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=11874&lngChapterID=-1&lngItemID=12181τα εχουν στις εκθεσεις τα καινουργια... πατε να δειτε. ειναι πολυ ωραιο μεσα. Και εχουν και αυτοματο κλιματισμο!!!
-
Κι ευτυχώς ακόμη και τώρα είναι Ιαπωνέζικα...
-
Πήγα στην αντιπροσωπεια στη Γλυφάδα αλά δεν είχαν το καινούργιο. Μου είπε ο πωλητης πάντως πως αναμένεται τον επόμενο μήνα με αυτόματα κλιματισμό και χειρηστήρια ηχοσυστηματος στο τιμόνι με περιπου 300 ευρώ επιβάρυνση στην τιμή.[/code]
-
Παιδιά το νέο CVT είναι φανταστικό!! Δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγώ 'αυτόματο' (μέχρι και το Prius -το προηγούμενο- είχε πέσει στα χέρια μου) αλλά αυτό το Jazzακι είναι φανταστικό(μήπως επαναλαμβάνομαι?)
Οι αλλαγές είναι απίστευτα ομαλές,είτε όταν τις κάνεις εσύ με τα 'αυτιά' πίσω απ'το τιμόνι είτε στο εντελώς αυτόματο και το εσωτερικό έχει πάρα πολύ ωραία εμφάνιση και ποιότητα (και ΟΧΙ δεν με λένε Νεκτάριο Σαρακάκη ).(Εξοπλισμός:4a/b, 4δισκόφρενα & ABS, ηλεκ.Clima, ράδιο/CD με χειρ. στο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα-καθρέφτες κτλ Τιμή με το κλειδί-για CVT- 15.400 περίπου)
Το περίμενα καλό,αλλά ήταν καλύτερο... -
Ενθουσιασμένος έ;
Καλοτάξιδο. -
...Νεκτάριε καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Εχεις κάνει καμία μέτρηση κατανάλωσης μόνο με το αυτόματο ?
Ανανεωση του Jazz