-
Αχ,με τον πόνο μου παίζετε!!!!! Το Jazz είναι ενός φίλου(να το χαίρεται το παιδί). Το σκέφτεται πάντως και ο αδερφός μου. Να'στε καλά , πάντως, για τις ευχές! Θα τις μεταφέρω και στον Ιωάννη (τον πραγματικό ιδιοκτήτη)
-
η μετρηση ισχυει.... να μας την πεις
-
Μόλις έχω στοιχεία για την κατανάλωση θα σας τα μεταφέρω...
-
εγω εχω καταφερει στην εθνικη με 7η να καιω 5.4 με 90 κμ. Οσα λεει το βιβλιο...
Στην πολη μπορει να ανεβει και πολυ ειδικα αν το πατας σαν ηλεκτρικο κουρσακι.... που σημαινει ολες στο τερμα..... Τις αλλαζει σαν μηχανακι... διχρονο (οποιος ειχε ξερει....)
-
Γειά σας παιδιά! νεός στην παρέα σας είμαι και ήδη άρχισαν τα ερωτήματα!
Έχω ήδη καταλήξει για το νέο μου ατοκίνητο στο Jazz.
Πιστεύετε ότι οί επιπλέον αερόσακοι και το αυτόματο κιβώτιο αξίζουν τα χίλια ευρώ παραπάνω;
Οδηγάω 6 χρόνια όλα με μηχανικό κιβώτιο, απλώς το jazz θα το χρησιμοποιώ κατεξοχήν στην πόλη και το σκεφτόμουν για αυτόματο.
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη -
Ο χρήστης theo79 έγραψε:
Γειά σας παιδιά! νεός στην παρέα σας είμαι και ήδη άρχισαν τα ερωτήματα!
Έχω ήδη καταλήξει για το νέο μου ατοκίνητο στο Jazz.
Πιστεύετε ότι οί επιπλέον αερόσακοι και το αυτόματο κιβώτιο αξίζουν τα χίλια ευρώ παραπάνω;
Οδηγάω 6 χρόνια όλα με μηχανικό κιβώτιο, απλώς το jazz θα το χρησιμοποιώ κατεξοχήν στην πόλη και το σκεφτόμουν για αυτόματο.
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτηφιλε και λίγο παραπανω.... αλλα τα 1000 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη...\
Δεν το συζητω για τους αεροσακους...
Μηπως εχει και χειριστηρια ηχοσυστηματος με τα 1000 ευρω ... και κλιμα? -
ναι το κλίμα και τα χειριστήρια τα έχει και το μηχανικό. η μόνη διαφορά είναι οι πλευρικοί αερόσακοι. και αυτό σκέφτομαι αν αξίζουν τα παραπάνω ευρώ. Προχθές ρώτησα σε dealer και η τιμή ειναι 13990 για μηχανικό και 14990 για το CVT
-
Αφού λες ότι θα το κινείς κυρίως εντός πόλης, όπου πολλά τρακαρίσματα γίνονται σε διασταυρώσεις, να πάρεις τους πλευρικούς αερόσακους. Το ποσό είναι αστείο όταν σκεφτείς τι μπορείς να γλιτώσεις. Αχρείαστοι να είναι, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εσένα το αν θα τους χρειστείς.
-
να το παρεις στο μπλε το καινουργιο. Το ειδα σημερα... ειναι πολυ ωραιο χρωμα...
με πλευρικους και αυτοματο...Θα εχει και καλυτερη μεταπωληση...
-
Το αυτόματο είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Μην το χάσεις για 1000 ευρώ. Έχει και καλύτερες ρεπριζ (έτσι είχα δει σε κάποιο περιοδικό).
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Το αυτόματο είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Μην το χάσεις για 1000 ευρώ. Έχει και καλύτερες ρεπριζ (έτσι είχα δει σε κάποιο περιοδικό).Εχει καλυτερες ρεπριζ γιατι ειναι 7τυχο... οποτε εχει πολλες και κοντες.....
ειδικα στο προγραμμα S κατεβαζει πάντα μία σχέση πιο γρηγορα....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το αυτόματο είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Μην το χάσεις για 1000 ευρώ. Έχει και καλύτερες ρεπριζ (έτσι είχα δει σε κάποιο περιοδικό).
Εχει καλυτερες ρεπριζ γιατι ειναι 7τυχο... οποτε εχει πολλες και κοντες.....
Δεν ειναι 7άρι κιβώτιο αλλα CVT (με 'απειρες' σχεσεις μεταδοσης). 7άρι γίνεται 'εικονικα' στο πρόγραμμα χειροκίνητων αλλαγών. Ποιο υπερέχει στις ρεπριζ δεν ξερω.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εχει καλυτερες ρεπριζ γιατι ειναι 7τυχο... οποτε εχει πολλες και κοντες.....
Δεν ειναι 7άρι κιβώτιο αλλα CVT (με 'απειρες' σχεσεις μεταδοσης). 7άρι γίνεται 'εικονικα' στο πρόγραμμα χειροκίνητων αλλαγών. Ποιο υπερέχει στις ρεπριζ δεν ξερω.
ωραιος..... εχεις δίκιο (σου δίνω ένα πόντο)
Στα φανάρια τους έχω πατησει όλους γιατί δεν καταλάβαίνεις για πότε αλλάζει ταχύτητεςΓενικα εμενα με εχει μπερδεψει όταν πατάω μία φορά το κουμπί για το manual... (σημείώνω ότι το manual μπαίνει μόλις πατήσεις και το bouton τις ταχύτητας)
Τότε αλλάζει ταχύτητες μόνο του (αυτόματο, μέχρι τις 3500 περίπου, εκτός και άν το πατήσω άρα πάει παραπάνω) και φαίνονται στο ψηφιακό ταμπλό οι ενδείξεις 1,2,3,4,5,6,7 .....
Αρα τι κάνει τότε... είναι επτάρι ή όχι.... Γιατί τις ψιλοκαταλαβαίνεις κιολας.... όταν αλλάξουνΠάντως γενικά το αμάξι είναι όλα τα λεφτά σε αυτή την κατηγορία... Εγω το φόρτωσα μία φορά περισσότερο από το αστρα και πήγα ΠΣΚ με την οικογένεια και ήταν σα να είχα αυτοκίνητο με μεγαλύτερους χώρους
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πάντως γενικά το αμάξι είναι όλα τα λεφτά σε αυτή την κατηγορία... Εγω το φόρτωσα μία φορά περισσότερο από το αστρα και πήγα ΠΣΚ με την οικογένεια και ήταν σα να είχα αυτοκίνητο με μεγαλύτερους χώρους
Το οδήγησα χθες και εντυπωσιαστηκα απο τη λειτουργια του κιβωτιου. Τωρα ψαχνω χορηγους για να το αγορασω
Γενικα εμενα με εχει μπερδεψει όταν πατάω μία φορά το κουμπί για το manual... (σημείώνω ότι το manual μπαίνει μόλις πατήσεις και το bouton τις ταχύτητας)
Τότε αλλάζει ταχύτητες μόνο του (αυτόματο, μέχρι τις 3500 περίπου, εκτός και άν το πατήσω άρα πάει παραπάνω) και φαίνονται στο ψηφιακό ταμπλό οι ενδείξεις 1,2,3,4,5,6,7 .....
Αρα τι κάνει τότε... είναι επτάρι ή όχι.... Γιατί τις ψιλοκαταλαβαίνεις κιολας.... όταν αλλάξουνΟπως το γραφεις μοιαζει να ειναι στη 'manual' λειτουργια. Μηπως αλλαζει μονο οταν ανεβαζεις πολυ τις στροφες, για προστασια του κινητηρα;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Πάντως γενικά το αμάξι είναι όλα τα λεφτά σε αυτή την κατηγορία... Εγω το φόρτωσα μία φορά περισσότερο από το αστρα και πήγα ΠΣΚ με την οικογένεια και ήταν σα να είχα αυτοκίνητο με μεγαλύτερους χώρους
Το οδήγησα χθες και εντυπωσιαστηκα απο τη λειτουργια του κιβωτιου. Τωρα ψαχνω χορηγους για να το αγορασω
Γενικα εμενα με εχει μπερδεψει όταν πατάω μία φορά το κουμπί για το manual... (σημείώνω ότι το manual μπαίνει μόλις πατήσεις και το bouton τις ταχύτητας)
Αρα τι κάνει τότε... είναι επτάρι ή όχι.... Γιατί τις ψιλοκαταλαβαίνεις κιολας.... όταν αλλάξουνΟπως το γραφεις μοιαζει να ειναι στη 'manual' λειτουργια. Μηπως αλλαζει μονο οταν ανεβαζεις πολυ τις στροφες, για προστασια του κινητηρα;
εχεις δικιο.... σαν προστασια ειναι...
χτες μπηκα στο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ....ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΦΟΒΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ... Ποιοτητα mercedes
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό το είπες για καλό τώρα;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
ναι αν και δε μπορω να πω οτι τις συμπαθω τρομερα.... εχουν μια αισθηση σε εσωτερικο πολυτελειας... ενα κατι τις...
μαλλον δεν ηθελα να πω μονο για την ποιοτητα αλλα και για το διακοσμο που συνηθως τα γιαπωνεζινα ήταν πισωΑμα δεν σου αρεσει αναθεωρω με
ΠΟΙΟΤΗΤΑ φορτηγου VOLVO f12... δεν τριζει τιποτα....
η ποιότητα HONDA και τελειωνουμε
-
Ποιά είναι η γνώμη σας συγκριτικά με το νέo Colt; Ενδιαφέροομαι για αυτόματο. Το colt βγαίνει αυτόματο σε 1.3 και 1.5. Έχει 6-τάχυτο κιβώτιο. Γενικά πάντως δε τα έχω ψάξει πολύ, απλά ξέρω οτι το Jazz θεωρείται πολύ καλό στην αυτόματη έκδοση.
-
Ο χρήστης dapost έγραψε:
Ποιά είναι η γνώμη σας συγκριτικά με το νέo Colt; Ενδιαφέροομαι για αυτόματο. Το colt βγαίνει αυτόματο σε 1.3 και 1.5. Έχει 6-τάχυτο κιβώτιο. Γενικά πάντως δε τα έχω ψάξει πολύ, απλά ξέρω οτι το Jazz θεωρείται πολύ καλό στην αυτόματη έκδοση.http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=9787
ετσι λεει και εδω
οτι το jazz ειναι καλυτερο
Ανανεωση του Jazz