-
Το CVT δεν παίζεται.
Το πήρε ο κουμπάρος κατόπιν και δικής μου σχετικής τεχνικής παρότρυνσης και τώρα είναι ο πιο χαρούμενος οδηγός αυτοκινήτου στην πόλη.
Η ατάκα είναι 'ακόμη παίζετε με τους λεβιέδες?' -
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα! Το έχει (ευτυχής ) φίλος και το οδήγησα κι εγώ.
Αφού και ο πατέρας του, που έχει αλλάξει όλα τα Peugeot της τελευταίας 20ετίας, το σκέφτεται σοβαρά να στείλει το 307 για χάρη του jazz!!(ή να περιμένει το Civic CVT της επόμενης γενιάς). CVT με τα 1000!!! -
Υπάρχει κάτι νεώτερο για το αμάξι?εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
Υπάρχει κάτι νεώτερο για το αμάξι?εντυπώσεις?ακουσα ότι οι πωλήσεις του πανε καλά.... Αρχίσανε και τηλεόραση
-
Ένας φίλος μου μετά από προτροπή μου πήρε το αυτόματο για τη γυναίκα του (είχε Twingo αυτόματο) και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Και εντυπωσιασμένοι από τους χώρους.
Όμως τα λάστιχα είναι διαφορετικής μάρκας από τη ρεζέρβα και δεν υπάρχουν πίσω ηχειάκια ενώ το στέρεο έχει fader. Έτσι προβλέπεται ή όχι γιατί ο φίλος μου τώρα έχει την εντύπωση ότι κάποιοι ελληνάρες της αντιπροσωπείας τα πειράζουν και ξηλώνουν μερικά πράματα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ένας φίλος μου μετά από προτροπή μου πήρε το αυτόματο για τη γυναίκα του (είχε Twingo αυτόματο) και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Και εντυπωσιασμένοι από τους χώρους.
Όμως τα λάστιχα είναι διαφορετικής μάρκας από τη ρεζέρβα και δεν υπάρχουν πίσω ηχειάκια ενώ το στέρεο έχει fader. Έτσι προβλέπεται ή όχι γιατί ο φίλος μου τώρα έχει την εντύπωση ότι κάποιοι ελληνάρες της αντιπροσωπείας τα πειράζουν και ξηλώνουν μερικά πράματα.δε νομιζω ότι είνια δυνατόν να τα ξυλώνουν στην αντιπρ.
Εμενα εχει πισω ηχεια, παντως. τα λαστιχα δε τα κοιταξα...
Από που το πηρες.... (εμένα ειναι αυτόματο της προηγουμενης γενιας)Ας μας πει και κάποιος που εχει το καινουργιο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Όμως τα λάστιχα είναι διαφορετικής μάρκας από τη ρεζέρβα και δεν υπάρχουν πίσω ηχειάκια ενώ το στέρεο έχει fader. Έτσι προβλέπεται ή όχι γιατί ο φίλος μου τώρα έχει την εντύπωση ότι κάποιοι ελληνάρες της αντιπροσωπείας τα πειράζουν και ξηλώνουν μερικά πράματα.δε νομιζω ότι είνια δυνατόν να τα ξυλώνουν στην αντιπρ.
Από που το πηρες.... (εμένα ειναι αυτόματο της προηγουμενης γενιας)Ας μας πει και κάποιος που εχει το καινουργιο
δεν εχει ηχεια τζιφος.... λαθος εκανα
-
Δείτε σχετικά και στο 'Περί Αυτοκίνησης'...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν εχει ηχεια τζιφος.... λαθος εκανα
Τελικά μέχρι το Σεπ ειχαν ηχεια και πισω και τα καινουργια δεν εχουν πίσω.
Αυτο κατάλαβα -
Lipon to exo sta xeria mou kai i proti mou ektimisi einai oti einai ekseretiko aftokinito polis. To pira apo to sarakaki kai mou ekanan doro ta prostateftika, ta opia mou ta kolisan teleftea stigmi (to simataki tous omos den to ksexasan) otan piga na to paralavo. Apotelesma se merika simia fenete oti den exoun kolisi apsoga (elpizo otan pesoun nera na min ta psaxno) malista pano sta prostateftika mpeni kolita kai to logotipo jazz. E min ta theloume kai ola, to ena efige kai to exasa, to alo to xaidepsa kai epese sto xeri mou. Ta aksesouar den exoun egiisi? To proto mou taksidi tha to kano to 3mero tis 25Martiou sti Mani gia na to stroso.
-
Ο χρήστης xftery έγραψε:
Lipon to exo sta xeria mou kai i proti mou ektimisi einai oti einai ekseretiko aftokinito polis. To pira apo to sarakaki kai mou ekanan doro ta prostateftika, ta opia mou ta kolisan teleftea stigmi (to simataki tous omos den to ksexasan) otan piga na to paralavo. Apotelesma se merika simia fenete oti den exoun kolisi apsoga (elpizo otan pesoun nera na min ta psaxno) malista pano sta prostateftika mpeni kolita kai to logotipo jazz. E min ta theloume kai ola, to ena efige kai to exasa, to alo to xaidepsa kai epese sto xeri mou. Ta aksesouar den exoun egiisi? To proto mou taksidi tha to kano to 3mero tis 25Martiou sti Mani gia na to stroso.και γιατι το πηρες? Ας τους ελεγες να το κολλησουν σωστα ή πηγαινε να στα βάλουν απο Δευτερα
-
Καλησπέρα σε όλους..παιδιά το έκλεισα και εγώ και θα το έχω τέλη απριλίου πριν το Πάσχα ελπίζω.Δώρο συναγερμός της ELSER
Ανανεωση του Jazz