-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Γενικά γλυκοπικρη γέυση που τη γλυκνει το γεγονός οτι η κοπέλα μου θα έρχετε στα βουνά απο δω και πέρα.Ειλικρινά σου λέω deggman, ότι ξέρω πολλούς που το δικό σου γλυκό γεγονός, εύχονται να μην τους τύχει και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για αυτό
-
11 ΧΡΌΝΙΑ συστηματική παρακολούθηση με πρόγραμμα και μια από τα ίδια με φέτος . Λοιπόν….!!!!!!
5 μέρες !!!! Τετάρτη για να μπούμε στο κλήμα του αγώνα και για να οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα με εναλλακτικά σημεία παρακολούθησης αν κάτι δεν πήγαινε καλά με τα πρωταρχικά επιλεγμένα σημεία.!!!
Δύο ειδικές την ημέρα όπως πάντα γιατί έτσι πρέπει , εκτός κι αν έχεις δίτροχο και θέλεις να τρέχεις σαν το παλαβό αμελώντας την χάρη της παρέα , του γέλοιου ,της φύσης και όλα αυτά που απλόχερα μπορεί να σου προσφέρουν η Οίτη , ο Παρνασσός , η Γκιώνα , το Καλλίδρομο !!!!!!!!Πέμπτη shake και sss (shakedown : όλα τα λεφτά , sss : γενικά χάλια , ποτέ ξανά)
Ηθελα να ήξερα πως την πάτησα φέτος εγώ και πήγα. Ποτέ ξανά κονσέρβα . Τέλος!!Παρασκευή Ελάτεια – κοψίδια – Παυλιανη 2
Σάββατο Δροσοχώρι 1 - Δροσοχώρι 2 (διαφορετικά σημεία ) ( προσωπικά η καλύτερη του αγώνα!!!!!!!!!! )
Κυριακή Αγ. Στέφανο 1 - Αγ. Στέφανο 2 . (διαφορετικά σημεία )
Η Κυριακή του χρόνου θα την οργανώσουμε καλύτερα με αναγνωρίσεις περισσότερες και δυσκολότερα προσβάσιμες και με λιγότερο κόσμο.
Αυτό το κακό από τότε που μπήκαν οι ειδικές στην Λαμία δεν έχει προηγούμενο!!!
Πολύ διαφήμιση για την Κυριακή για το τίποτα ..!!!!!!!!!!!
Προσωπικά θα μπορούσα και να είχα φύγει την Κυριακή αλλά δεν μου έκανε καρδιά να αφήσω το Ακρόπολις να ‘τρέχει ‘ και εγώ απών όπως δεν με άφησαν και οι Sebastian – Harri !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ !!!! που ήσαστε Καρούτες , Στείρι …….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μακριά από κόσμο σαν ο διάβολος το λιβάνι .(μικρή εξαίρεση κατά το ήμισυ την Κυριακή) Ποτέ με τα πόδια στην ειδική , πάντα με αυτοκίνητα πριν το κλείσιμο (και με συμβατικά παρακαλώ !!!)ακόμα κι αν χρειαστεί να ξυπνήσουμε 3:00 το πρωί , μακριά από αφετηρίες και τερματισμούς και γνωστές κοπάνες .!!!!!
Αντε τώρα να περάσουν 360 μέρες !!!!!!!!
Και του χρόνου να είμαστε καλά -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Γενικά γλυκοπικρη γέυση που τη γλυκνει το γεγονός οτι η κοπέλα μου θα έρχετε στα βουνά απο δω και πέρα.
Ειλικρινά σου λέω deggman, ότι ξέρω πολλούς που το δικό σου γλυκό γεγονός, εύχονται να μην τους τύχει και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για αυτό
Αστον Θοδωρη...είναι νωρίς ακόμα!!
Τελικά συμφωνείς με αυτό που είπα για το αν γερνάμε?
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Γενικά γλυκοπικρη γέυση που τη γλυκνει το γεγονός οτι η κοπέλα μου θα έρχετε στα βουνά απο δω και πέρα.
Ειλικρινά σου λέω deggman, ότι ξέρω πολλούς που το δικό σου γλυκό γεγονός, εύχονται να μην τους τύχει και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για αυτό
Υποχθόενια στραγική ακολουθώ, σαν τη σουπιά ένα πράμα. Θα ρθει μια θα ρθει δυο και μετα? Με βλεπω κάτι τετραήμερα στη Σαντορίνη μούρλια.
-
φυσικά και τις 3 ημέρες και ακόμη να χορτάσω!!!
Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα από το φετινό πρόγραμμα! Πέρασα φανταστικά! Καινούργιες κοπάνες, φοβερά σημεία μέσα στην φύση, περιπέτεια, φίλοι σχεδον σε όλες τις ειδικές. Του χρόνου θα προσπαθήσω και για SD!Μόνο το ψήσιμο έλειπε και αυτό υποψιάζομαι πως θα το οργανώσουμε του χρόνου!
-
Υποχθόενια στραγική ακολουθώ, σαν τη σουπιά ένα πράμα. Θα ρθει μια θα ρθει δυο και μετα? Με βλεπω κάτι τετραήμερα στη Σαντορίνη μούρλια.
Λάθος στρατηγική Κυριαζή με λάθος στόχους!
Σαντορίνη μόνος...δεν πρόκειται να πάς!Στο υπογράφω!!
Ο μόνος λόγος θα ηταν αν σε πίεζε για να έρχεται και την έπαιρνες μαζί μια φορά...για να μην ξαναέρθει!!
Αλλά δικαιολογείσαι...ολοι οι άντρες οταν είναι ερωτευμένοι...κάνουν λάθη!!!
-
Σιγά να μην πηγαίνεις τετραήμερα στη Σαντορίνη
Αφού το θηρίο άντεξε το πιο κρύο Ακρόπολις των τελευταίων χρόνων, δεν την βλέπω να χάνει κανένα από εδώ και στο εξήςΕπί του θέματος, τώρα.
Τρεις ημέρες παρακολούθηση, η Κυριακή δεν ήταν ότι καλύτερο, από του χρόνου θα είμαι σχεδόν σίγουρα από την Πέμπτη. Διαπίστωσα ότι το shakedown δεν πρέπει να χάνεται. Δύο ειδικές Παρασκευή και Σάββατο - χαλλαράαααα-, παρεούλα, εκπληκτικά τοπία, ε εντάξει και φαγητό ενίοτεΑπό τις καλύτερες επιλογές για ένα διευρυμένο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.
ΥΓ Και την Δευτέρα άδεια από τη δουλειά. Όποιος μπορεί, ας το δοκιμάσει -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αστον Θοδωρη...είναι νωρίς ακόμα!!Για κοίτα τα μηνύματα σου. Δεν ήξερα πώς να το βάλω να το δουν όλοι.
Αν μπορείς κάνε το για μένα. -
Μία μόνο μέρα,μία μόνο ειδική(Στιρφακα),αλλά επί δύο.
Ποιά Παρασκευή,καί ποιό Σάββατο.Μόνο τήν Κυριακή.
Καί εκεί πού λέω ότι,νά μπορούσα νά είμαι κάτω καί τίς τέσσερις μέρες,εκεί βλέπω καί όλη τή γκρίνια καί τή φαγωμάρα.
Αυτό σάς χρειάζεται(Κάπταιν καί ΣΙΑ).Νά μήν τό χορταίνεται τό ακρόπολις,όχι νά τό μπουχτίζετε.
ACROPOLIS FOR EVER!!! -
Μόνο Παρασκευή , 3 ειδικές (πολύ κουραστικό) , καλή παρέα !!
Οταν δεν πάω ολόκληρο τον αγώνα μου λείπει , θέλω κι άλλο !!
Μου έχει τύχει όμως να πάω 5 ημέρες και να μην περάσω καλά , λόγω παρέας -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
....
Καί εκεί πού λέω ότι,νά μπορούσα νά είμαι κάτω καί τίς τέσσερις μέρες,εκεί βλέπω καί όλη τή γκρίνια καί τή φαγωμάρα.
Αυτό σάς χρειάζεται(Κάπταιν καί ΣΙΑ).Νά μήν τό χορταίνεται τό ακρόπολις,όχι νά τό μπουχτίζετε.
ACROPOLIS FOR EVER!!!Μπα...περνάνε τα χρόνια απλώς Αντρέα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπα...περνάνε τα χρόνια απλώς Αντρέα!!Καλά τι έχεις παθει με τα χρόνια που περνάνε και με τα γεράματα? Γενέθλια έχεις? Στο μυαλό είναι όλα!!!! Αντε κανα παράλληλο μπα και συνέλθεις!!!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μόνο Παρασκευή , 3 ειδικές (πολύ κουραστικό) , καλή παρέα !!Οταν δεν πάω ολόκληρο τον αγώνα μου λείπει , θέλω κι άλλο !!
Μου έχει τύχει όμως να πάω 5 ημέρες και να μην περάσω καλά , λόγω παρέαςΠαρέα που δεν ταιριάζει και δεν δένει μεταξύ της, είναι πολύ μεγαλύτερο 'αγγούρι' ακόμα και από την μεγάλη ζέστη, την σκόνη, ακόμη και το φετεινό κρύο.
Εγώ την μεγαλύτερη παρέα την είχα φέτος,4 άτομα, φίλοι από παιδιά μεταξύ μας, αλλά ρε παιδιά τους καλύτερους αγώνες τους έχω δει μόνος μου! -
5 ημέρες. Την προηγούμενη Κυριακή για κάποιες αναγνωρίσεις και τις 4 ημέρες του αγώνα.
Θα συμφωνήσω ως προς το πολύ κουραστικό της Κυριακής αλλά όχι για να φύγεις. Μια ειδική χαλαρά και επιλεγμένα και μετά SP. Αξίζει. Νωρίς επιστροφή και φυσικά άδεια τη Δευτέρα!Απλώς όσο μεγαλώνεις θέλεις άλλα πράγματα.
Όντως η καλή παρέα είναι απαραίτητη αλλιώς χαίρετε... Το αυτοκίνητο δίπλα σου οπωσδήποτε. Άρα καλύτερα να κλείνεσαι μέσα από το πρωί και να βλέπεις μια είδική 2 φορές από διαφορετικά σημεία.
Όντως τα βουνά μας εκεί είναι καταπληκτικά, ακόμα και το Καλλίδρομο. Προσωπικά όμως σαν την Οίτη τίποτα -
Re aste ta sapia ke tou chronou edo tha'maste na grafoume oti tha
skeftoume gia to 2006!!!!
I skoni tou Acropolis mpike mesa mas, egine ena me to fea ousia tou mialou mas ke den prokite na figi.
Ego den chortasa akomi.Isos se pente-exi chronia.Kali parea,kenourgia meri ke perasmata theon,imitheon ke lipon agion ke na i eftychia pou legete Acroplis. -
Όπως ξανάγραψα, μου χάλασε τ'΄αμάξι Σάββατο πρωί και έμεινα στον υπολογιστή να παρακαλουθώ τους χρόνους online...
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ-ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ- ΕΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
-
Περαστικά σου!!!
Τού χρόνου στά βουνά μαζί μας!!! -
To πρώτο Ακρόπολις που παρακολουθησα ήταν το 30ο σε ηλικία 12 ετών.
Απο τότε το εχω παρακολυθήσει σαν βοηθός κριτού ,σαν κριτής με το φίλο μου τον Δ.ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ, σαν ενδιάμεσος , θεατής με παπί ,με βεσπα, με εντουρο, με μεγαλο εντουρο , και με αυτοκίνητο. Απ ολα αυτα θεωρω την καλυτερη μεθοδο την παρακολούθηση του αγωνα με μοτο εντουρο μέσου κυβισμού 350-600 κε , ντυμενος και με καλή παρέα. Ο τελευταιος ειναι και ο παραγοντας που παιζει τον μεγαλύτερο ρόλο πιστεύω στο να περάσει κανείς καλά οτι και αν κάνει και με οτι και αν παει στον εθνικό μας αγώνα. -
Mία μέρα το Σαββατο μόνο(λογω επαγγελματικών)αλλά 3 ειδικές.
Τι μου αρεσε
Η 'ακροπολική μυρωδιά'(καυσιμό,λαστιχο κλπ) ανακατεμένη με την Ελληνική ανοιξη και σκόνη.
Οι προσπάθειες των 'επαγγελματιών'πραγματικά για το δευτερόλεπτο.
Τα 'super 1600'.Δεν μου αρεσε.
Το 'μαντρωμα' των θεατών με τις Λιλαιές και τις περιορισμένες προσβάσεις.
Οι θεατές που 'σφάζονται' στη κυριολεξία για να δούν Λιλαία!!!!!
Ο ηχος των wrc (ενιαίο μου θυμίζει-αν εξαιρέσεις τα Skoda).Αντε και του χρόνου!!!!!!!!!!
Παρακολουθήσατε το Ακρόπολις?