11 ΧΡΌΝΙΑ συστηματική παρακολούθηση με πρόγραμμα και μια από τα ίδια με φέτος . Λοιπόν….!!!!!!
5 μέρες !!!! Τετάρτη για να μπούμε στο κλήμα του αγώνα και για να οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα με εναλλακτικά σημεία παρακολούθησης αν κάτι δεν πήγαινε καλά με τα πρωταρχικά επιλεγμένα σημεία.!!!
Δύο ειδικές την ημέρα όπως πάντα γιατί έτσι πρέπει , εκτός κι αν έχεις δίτροχο και θέλεις να τρέχεις σαν το παλαβό αμελώντας την χάρη της παρέα , του γέλοιου ,της φύσης και όλα αυτά που απλόχερα μπορεί να σου προσφέρουν η Οίτη , ο Παρνασσός , η Γκιώνα , το Καλλίδρομο !!!!!!!!
Πέμπτη shake και sss (shakedown : όλα τα λεφτά , sss : γενικά χάλια , ποτέ ξανά)
Ηθελα να ήξερα πως την πάτησα φέτος εγώ και πήγα. Ποτέ ξανά κονσέρβα . Τέλος!!
Παρασκευή Ελάτεια – κοψίδια – Παυλιανη 2
Σάββατο Δροσοχώρι 1 - Δροσοχώρι 2 (διαφορετικά σημεία ) ( προσωπικά η καλύτερη του αγώνα!!!!!!!!!! )
Κυριακή Αγ. Στέφανο 1 - Αγ. Στέφανο 2 . (διαφορετικά σημεία )
Η Κυριακή του χρόνου θα την οργανώσουμε καλύτερα με αναγνωρίσεις περισσότερες και δυσκολότερα προσβάσιμες και με λιγότερο κόσμο.
Αυτό το κακό από τότε που μπήκαν οι ειδικές στην Λαμία δεν έχει προηγούμενο!!!
Πολύ διαφήμιση για την Κυριακή για το τίποτα ..!!!!!!!!!!!
Προσωπικά θα μπορούσα και να είχα φύγει την Κυριακή αλλά δεν μου έκανε καρδιά να αφήσω το Ακρόπολις να ‘τρέχει ‘ και εγώ απών όπως δεν με άφησαν και οι Sebastian – Harri !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ !!!! που ήσαστε Καρούτες , Στείρι …….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μακριά από κόσμο σαν ο διάβολος το λιβάνι .(μικρή εξαίρεση κατά το ήμισυ την Κυριακή) Ποτέ με τα πόδια στην ειδική , πάντα με αυτοκίνητα πριν το κλείσιμο (και με συμβατικά παρακαλώ !!!)ακόμα κι αν χρειαστεί να ξυπνήσουμε 3:00 το πρωί , μακριά από αφετηρίες και τερματισμούς και γνωστές κοπάνες .!!!!!
Αντε τώρα να περάσουν 360 μέρες !!!!!!!!
Και του χρόνου να είμαστε καλά