-
Μια χαρά είναι....
Με τα 50 euro που έδωσα στην Autoplus, στο Alex Pak θα έπαιρνα καθαριστήρες μπρος-πίσω και μπουφανάκι για το κρύο και θα έπαιρνα και ρέστα για να πάω να πιώ και ένα καφεδάκι ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λαστιχάκια εννοεί προφανώς, έτσι; Νορμάλ τιμή είναι.Κομπλε.Απλα εβγαλα τον παλιο και εβαλα τον καινουργιο.
:yikes:
Αν δουλεύουν out of the box καλά και κρατήσουν και κανένα 6μηνο θα είναι καλή φάση.
Και ενα χρονο να κρατησουν καλοι ειναι
Φουλ υαλοκαθαριστήρες έχουν 3euro αλλά δεν ξέρω αν αφορά ζευγάρι...
http://www.alexpak.gr/gr/entheto/page6.htm' target='_blank' target='_blank
Τα λάστιχα (2χ60cm) έχουν 2euro!...
Τετοια μαρκα ηταν και ειναι το κομματι,αλλωστε εχει διαφορετικο μηκος ο αριστερος απο τον δεξι.Εχω την εντυπωση οτι εκαναν 5€ και οι δυο αλλα θα εκανα λαθος.Σε εμενα το σποιλερ ειναι στο μπρατσο.
-
5€ για υαλοκαθαριστήρες;;
Φτου! Και έβαλα πάλι Σαμπγιόν γμτ..
Με 5 ευρά και 1 μήνα να αντέξουν πάλι κερδισμένος βγαίνεις...
Εν τω μεταξύ να αναφέρω την πρώτη κλοπή υαλοκαθαριστήρων που πέρασε απ την αντίληψή μου...ένας φιλαράκος κλαίει κάμποσα για κάτι Bosch (νομίζω 55 ευρά). Πού φτάσαμε ρε σεις;; Αυτό έιναι χειρότερο κι απ όταν μου κλεψαν τους πάτους σιλικόης στο στρατό!
-
5€ για υαλοκαθαριστήρες;; Για 1 βροχή είναι;
-
-
Εγώ απ' την άλλη με 20 € πήρα από τη Φρατζή στην Αθήνα ένα σετ καθαριστήρων νέου τύπου (σαν τους Bosch Aerotwin). Καθαρίζουν άψογα,χωρίς να αφήνουν το ελάχιστο ίχνος, μια στο τόσο όμως τρίζουν. Δίνοντας 20 € αντί για τα 50 € που έχουν οι Bosch βέβαια είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν δουλεύουν όπως οι Bosch όμως.
-
Βοsch Aerotwin και ξερό παντεσπάνι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βοsch Aerotwin και ξερό παντεσπάνιΤους έβαλα πριν 3 εβδομάδες περίπου και τους πήρα 40 Ευρώ...! Μέχρι τώρα άψογοι....! Εχουμε δρόμο ακόμα ομως να δούμε τη διάρκειά τους...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Βοsch Aerotwin και ξερό παντεσπάνι
Τους έβαλα πριν 3 εβδομάδες περίπου και τους πήρα 40 Ευρώ...! Μέχρι τώρα άψογοι....! Εχουμε δρόμο ακόμα ομως να δούμε τη διάρκειά τους...
τους έχω 14 μήνες...να το αφήσω;
-
Σε αρκετά αμάξια είναι ανισομεγηθεις, επαφύεσαι στη καλή θέληση του καταστηματαρχη να ανοίξει δύο πακέτα για να πάρεις απο ένα τεμάχιο!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως τα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων τα αγοράζεις σε μεγάλα κομμάτια και τα κόβεις εκεί που θέλεις?nik16v
Τι αμάξι είναι και παίρνει 68 εκατοστά ( ) υαλοκαθαριστήρα (οδηγού)?Πού μπορώ να αγοράσω μεγάλο κομάτι;
-
Ο χρήστης chroniapolla έγραψε:
κ σε σένα αδερφέ
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Σε αρκετά αμάξια είναι ανισομεγηθεις, επαφύεσαι στη καλή θέληση του καταστηματαρχη να ανοίξει δύο πακέτα για να πάρεις απο ένα τεμάχιο!Εαν αναφερεσαι στους aerotwin τοτε το καθε πακετο ειναι για συγκεκριμενα αυτοκινητα, οποτε εχει και τα σωστα μεγεθη.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σε αρκετά αμάξια είναι ανισομεγηθεις, επαφύεσαι στη καλή θέληση του καταστηματαρχη να ανοίξει δύο πακέτα για να πάρεις απο ένα τεμάχιο!
Εαν αναφερεσαι στους aerotwin τοτε το καθε πακετο ειναι για συγκεκριμενα αυτοκινητα, οποτε εχει και τα σωστα μεγεθη.
+1
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια χαρά είναι....
Με τα 50 euro που έδωσα στην Autoplus, στο Alex Pak θα έπαιρνα καθαριστήρες μπρος-πίσω και μπουφανάκι για το κρύο και θα έπαιρνα και ρέστα για να πάω να πιώ και ένα καφεδάκι ...Μερικές σελίδες πριν είχα γράψει ότι τους Aerotwin για το δικό μου (206) τους είχαν 13 ευρώ παραπάνω στην Autoplus σε σχέση με το Praktiker (40% πιο ακριβοί). Που να το φανταστούν βέβαια όσοι τους παίρνουν από εκεί, εγώ έτυχε να δω σε φόρουμ πόσο τους έχει το Praktiker και τους πήρα από εκεί. Μου ερχόταν μάλιστα να βγάλω φωτοτυπία την απόδειξη σε μεγέθυνση να την κολλήσω στην πόρτα της Autoplus, που με είχε μισή ώρα ο τύπος και με παραμύθιαζε πόσο τα αξίζουν τα λεφτά τους.
Άσχετο: Κανένα καλό 'απωθητικό βροχής' για πλαϊνά τζάμια έχετε να προτείνετε?
-
Ο χρήστης chroniapolla έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως τα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων τα αγοράζεις σε μεγάλα κομμάτια και τα κόβεις εκεί που θέλεις?
nik16v
Τι αμάξι είναι και παίρνει 68 εκατοστά ( ) υαλοκαθαριστήρα (οδηγού)?Πού μπορώ να αγοράσω μεγάλο κομάτι;
Απο ότι ξέρω τα λάστιχα κυκλοφορούν σε στάνταρ μέγεθος το οποιό ο αγοραστης το κοβει ανάλογα. Δεν είμαι όμως σίγουρος κατά πόσο θα βρεις τόσο μεγάλο κομμάτι.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κανένα καλά το είπες...μην βάλεις εκτός κ αν θες να το μαζεύεις σε καμιά ΕΟ
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μερικές σελίδες πριν είχα γράψει ότι τους Aerotwin για το δικό μου (206) τους είχαν 13 ευρώ παραπάνω στην Autoplus σε σχέση με το Praktiker (40% πιο ακριβοί). Που να το φανταστούν βέβαια όσοι τους παίρνουν από εκεί, εγώ έτυχε να δω σε φόρουμ πόσο τους έχει το Praktiker και τους πήρα από εκεί. Μου ερχόταν μάλιστα να βγάλω φωτοτυπία την απόδειξη σε μεγέθυνση να την κολλήσω στην πόρτα της Autoplus, που με είχε μισή ώρα ο τύπος και με παραμύθιαζε πόσο τα αξίζουν τα λεφτά τους.Άστα βράστα ...
Πήγα στο Praktiker και έβαλα τα κλάματα ...
Είχε και Bosch και Μichelin και Guardian και μάκτρα και από όλα ... και φυσικά πολύ ποιο φθηνά από τους 'ApateonesPlus' ...Πήρα ένα set μάκτρα (3euro) να υπάρχουν και ένα ζευγάρι καθαριστήρες με 7euro της Guardian... και έβγαλα τους Aerotwin γιατί είναι 'σχεδιαστικά αδιάφοροι' ...
Ένα αρνητικό που πρόσεξα με τους Aerotwin είναι η ιδιαίτερα ισχυρή πίεση πάνω στα τζάμια. Η ισχυρή πίεση προκαλεί τριβή η οποία φθείρει το τζάμι... που φυσικά δεν φαίνεται άμεσα. Αλλά μετά από μερικά χρόνια αφήνει τα αποτυπώματά της στα τζάμια ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κανένα καλά το είπες...μην βάλεις εκτός κ αν θες να το μαζεύεις σε καμιά ΕΟ
Είχα δοκιμάσει Rain Clear (ProVision) - δε μπορώ να πω ότι χάρηκα ούτε με τη διαφορά που είδα ούτε με το πόσο κρατάει. Αλλά είχα δει ένα άλλο στην έκθεση αυτ/του που φαινόταν καλό στο demo (αν δεν ήταν μούφα το demo!)....
-
εχει δοκιμασει κανεις αυτους?? http://www.trade-wind.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=81&Itemid=57&lang=el
Περι Υαλοκαθαριστηρων