-
γύρω στο ενάμιση χιλιάρικο να υπολογίζεις...
φυσικά αυτήν την στιγμή έχει στο car.gr Καμιά 10αριά smart πετρέλαιο από 6500€+ -
το εχω κοιταξει το car αλλα για τετοιο αμαξι μοντελο >2007 ξεκιναει απο 8500-9000 ευρω και μπορει να ξεπερασει και την πραγματικη αξια του αυτοκινητου αμα δεις κανενα και το εχει κανει ολο brabus χεχεχεχε.
αμα επιλεξω σμαρτ με περισσοτερα χλμ καθοτι το επιπεδο εξοπλισμου παραμενει το ιδιο (απ οσο εχω κοιταξει υπαρχει μια και μονο εκδοση για ντιζελ) ο φορος του τελωνειου θα μειωθει ή δεν επηρεάζεται?
επισης μοντελο του 2008 θα εκτελεωνιστει ακριβοτερα?ειναι καποιες ερωτησεις που εχω πριν αρχισω να το σκεφτομαι πιο σοβαρα το θεμα..
-
Μπορεις να κυκλοφορεις το αυτοκινητο με γερμανικες πινακιδες οσο θελεις στην Ελλαδα χωρις προβλημα ? Αλλος συγγενης επιτρεπεται να το οδηγει ?
Παλιότερα δεν επιτρεπόταν να το οδηγεί κανένας άλλος εκτός απο τον κάτοχο..
Δεν ξέρω αν εχει αλλάξει κάτι αλλά προσεξέ το -
Καλα δεν ειναι κ απολυτο αυτο! Το 2000-2001 ειχα προσωρινά μην παμπάλαια merc W124 (τη να κανω αυτην ειχαμε παρατημένη οποτε εβγαινε τσαμπα) μέχρι να αποφασίσεις ο φαδερ τη θα γίνει με μένα και οσες φορές με είχανε σταματήσει δεν είπανε τίποτα! Στη πραξη αυτα γιατι δεν ξέρω τι λεει 100% ο νόμος!
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
για ενα σμαρτ μοντελο 2007 με 50.000χλμ, 800κυβικα, ντιζελ, 45αλογα, euro4, με αγορα 6000ευρω περιπου ξερετε ποσο θα στοιχισει το τελωνειο ?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1Τον Αυγουστο εφερα Smart fortwo cdi 800 του 2006 μοντελο....το προηγουμενο δηλαδη.... με 67000 χλμ και το τελωνειο μονο ειναι 450-500 € ολα με τα εξοδα του εκτελωνιστη.....τωρα εαν ρωτας και για μεταφορικα,πινακιδες,ΚΤΕΟ....ναι ολα αυτα μαζι γυρω στα 1500 € υπολογιζε....
Επισης αυτο που βρηκες ειναι σε χαμηλη τιμη....αλλα μαλλον δεν εχει a/c.....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
για ενα σμαρτ μοντελο 2007 με 50.000χλμ, 800κυβικα, ντιζελ, 45αλογα, euro4, με αγορα 6000ευρω περιπου ξερετε ποσο θα στοιχισει το τελωνειο ?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1Τον Αυγουστο εφερα Smart fortwo cdi 800 του 2006 μοντελο....το προηγουμενο δηλαδη.... με 67000 χλμ και το τελωνειο μονο ειναι 450-500 € ολα με τα εξοδα του εκτελωνιστη.....τωρα εαν ρωτας και για μεταφορικα,πινακιδες,ΚΤΕΟ....ναι ολα αυτα μαζι γυρω στα 1500 € υπολογιζε....
Επισης αυτο που βρηκες ειναι σε χαμηλη τιμη....αλλα μαλλον δεν εχει a/c.....
Τα τέλη ταξινόμησης είναι το 5% της αξίας του αυτοκινήτου βάσει κυβικών, οπότε στα 6000 είναι 300€. Επειδή κι εγώ κοιτάζω για Smart cdi, ρώτησα για τα μεταφορικά και μου είπαν γύρω στο 1000άρικο από μια πόλη κοντά στο Βερολίνο. Είναι ακριβά ή φθηνά;
-
Περιπου τοσα εδωσα(850-900€) εγω αλλα μαζι σε αυτα ηταν και τα διαδικαστικα,ελεγχος τεσσαρων αυτοκινητων πριν την αγορα του δικου μου smart cdi...και μεταφορα εξω απο την πορτα μου....
-
Δηλαδή αυτός που το μετέφερε το έλεγξε και προς τη σωστή λειτουργία του; Καλή περίπτωση!
Ευχαριστώ φίλε, θα το ψάξω όσο μπορώ. -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Δηλαδή αυτός που το μετέφερε το έλεγξε και προς τη σωστή λειτουργία του; Καλή περίπτωση!
Ευχαριστώ φίλε, θα το ψάξω όσο μπορώ.Υπαρχει μια τουλαχιστον εταιρια....που προσφερει αυτη την υπηρεσια.....
-
Ρε παιδια με αυτα τα ποσοστα απομειωσης εχω μπερδευτει. Μπορει καποιος που ξερει να μου πει ποσο θα δωσω στο τελωνειο για audi s3 1781cc, μοντελο 2003 me 95.000χμ? Η τιμη του ειναι στα 11.000!
-
Ειναι οντως δυσκολο, θελει πολλους υπολογισμους, τσεκαρε αυτο το σαιτ ειναι πολυ κατατοπιστικο. Πρεπει βεβαια να ξερεις κ την εργοστασιακη αξια του αυτοκινητου...
http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_pl ... k/efk5.htm
-
Ρε παιδια εγω εχω μπερδευτει με αυτους τους πινακες. Μπορει καποιος να με ενημερωσει ποσα θα πληρωσω στο τελωνειο για mazda 3 1.6 diesel του 7/2005 με 102.000χμ και τιμη 7.000ε
-
Και εγώ για κάτι τέτοιο ενδιαφέρομαι http://www.carsmart.gr/car/m139679620
Μπορείς να μου στείλεις με pm στοιχεία του εμπόρου που σου έκανε τη δουλειά?
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Περιπου τοσα εδωσα(850-900€) εγω αλλα μαζι σε αυτα ηταν και τα διαδικαστικα,ελεγχος τεσσαρων αυτοκινητων πριν την αγορα του δικου μου smart cdi...και μεταφορα εξω απο την πορτα μου.... -
Ο χρήστης asxetos11 έγραψε:
Και εγώ για κάτι τέτοιο ενδιαφέρομαι http://www.carsmart.gr/car/m139679620Μπορείς να μου στείλεις με pm στοιχεία του εμπόρου που σου έκανε τη δουλειά?
Περιπου τοσα εδωσα(850-900€) εγω αλλα μαζι σε αυτα ηταν και τα διαδικαστικα,ελεγχος τεσσαρων αυτοκινητων πριν την αγορα του δικου μου smart cdi...και μεταφορα εξω απο την πορτα μου....
Σου εστειλα pm....αυτο που κοιτας παντως δεν εχει κλιματισμο.....δεν ξερω εαν σε ενδιαφερει αυτο.....
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ρε παιδια εγω εχω μπερδευτει με αυτους τους πινακες. Μπορει καποιος να με ενημερωσει ποσα θα πληρωσω στο τελωνειο για mazda 3 1.6 diesel του 7/2005 με 102.000χμ και τιμη 7.000ετελικα ποσο σου βγαινει το mazda? Ψαχνομαι και εγω με κατι αντιστοιχο
-
Ολα αυτα τα αυτοκινητα εχουν κατι που λεει:
Παραδειγμα:
19,990 EUR (Gross)
16,798 EUR (Net) 19.00% VATΣημαινει οτι εχουν το ΦΠΑ κι χωρις ΦΠΑ.
Αν καποιος το επαιρνε απο εξω το παιρνει χωρις ΦΠΑ;
Και μετα στην Ελλαδα πληρωνεις ΦΠΑ και τελη κυκλοφοριας;
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ολα αυτα τα αυτοκινητα εχουν κατι που λεει:Παραδειγμα:
19,990 EUR (Gross)
16,798 EUR (Net) 19.00% VATΣημαινει οτι εχουν το ΦΠΑ κι χωρις ΦΠΑ.
Αν καποιος το επαιρνε απο εξω το παιρνει χωρις ΦΠΑ;
Και μετα στην Ελλαδα πληρωνεις ΦΠΑ και τελη κυκλοφοριας;
Νικος
Το ΦΠΑ το πληρωνεις στη χωρα αγορας** ή **στη δικη σου χωρα.....διαλεγεις....οποτε μαλλον στη Γερμανια το πληρωνεις π.χ που ειναι και χαμηλοτερο απο οτι στην Ελλαδα.....
-
Ξερετε ποσο στοιχιζει η μεταφορα ενος αυτοκινητου απο Γερμανια και ποιος ή καλυτερα πιοα εταιρεια μπορε να την αναλαβει?
-
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
Ξερετε ποσο στοιχιζει η μεταφορα ενος αυτοκινητου απο Γερμανια και ποιος ή καλυτερα πιοα εταιρεια μπορε να την αναλαβει?1000-1300 euro για αυτοκινητο ανω των 3,5 μετρων στο περιπου....εταιρια...σου στελνω σε pm αυτη που εφερα εγω το fortwo μου....!!!
-
Το έχω γράψει και αλλού στο forum: Με 1.300€, τα πάντα-όλα πληρωμένα, (πχ: Αθήνα -Φρανκφούρτη αεροπορικά και επιστροφή οδικά μέσω Αncona) πάτε οι ίδιοι με παρέα (συγγενή-φίλη... κλπ) και το φέρνεται οδικά, κάνοντας και 4-5 ημέρες ταξίδι αναψυχής-εκδρομή (μέσα στο ποσό). Για βάλτε λίγο ...
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ Ε.Ε.