-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ειχε και astra 5portes 1.6 που το αποκαλεσε βασιλια της κατηγοριας!
Βασιλιά σε τί?? Μου κανει φοβερή εντύπωση......
Όχι ότι το Astra είναι χάλια, αλλά όχι και βασιλιάς!!!
Εκτός αυτού εμένα μου φάνηκε ακριβό για αυτά που δίνει αφενός, αλλά και 9% επιτόκιο.... ???:o
Ξέρω γώ???? Τί να πώ????αν δεν ειπε βασιλια θα ειπε κατι για πρωτοκαθεδρία.... ίσως
θα το δω αυριο παλι. το θέμα ειναι ότι ο ίδιος εγραψε και τα 2 αρθρα
Το αστρα σημειωνω εχει και 4 δισκόφρενα και τιμη καλη...
Το focus με τον κινητηρα των 115 δεν ειναι και φτηνο,,,, ετσι?ε θα πεσω κατω απο τα γελια........
μπαι δε γουεει ........ καταντας γραφικος με τα δισκοφρενα.........(απλη πληροφορηση)Θελω να δειξω ότι ολοι οι καλοι δημοσιογράφοι ασχολουνται με το Θεμα και ενημερωνουν τον αναγνωστη σωστα. κανοντας copy paste.... από το δελτίο τύπου της εταιρίας
Κοινώς, Οι φίλοι μου με φωνάζουν ctrl +C
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
το φοκους 1,6 ειναι οντως ακριβο κατα την γνωμη μου. προσεγγιζει τις τιμες του mondeo 1,8. γιατι καποιος να προτιμησει το φοκους και να μην παρει το μοντεο? τι διαφορες εχουν στην οδικη συμπεριφορα? το μοντεο επειδη εχει μεγαλυτερο μεταξονιο δεν θα εχει και καλυτερη συμπεριφορα? εαν δεν κανω λαθος βγαινει με δυο κινητηρες 1,6 τι διαφορα εχει ο ενας απο τον αλλον απο τεχνολογικης αποψης?θα απαντησει κανεις στο ερωτημα μου?
-
το φοκους 1,6 ειναι οντως ακριβο κατα την γνωμη μου. προσεγγιζει τις τιμες του mondeo 1,8. γιατι καποιος να προτιμησει το φοκους και να μην παρει το μοντεο? τι διαφορες εχουν στην οδικη συμπεριφορα? το μοντεο επειδη εχει μεγαλυτερο μεταξονιο δεν θα εχει και καλυτερη συμπεριφορα? εαν δεν κανω λαθος βγαινει με δυο κινητηρες 1,6 τι διαφορα εχει ο ενας απο τον αλλον απο τεχνολογικης αποψης?
θα απαντησει κανεις στο ερωτημα μου?
δε θυμαμαι τι τεχνολογια εχει
Θυμαμαι οτι καει λιγότερο και βγάζει 115 αλογαΔες το site της Φορντ ή το αυτοτριτη που τα εχει online
-
το φοκους 1,6 ειναι οντως ακριβο κατα την γνωμη μου. προσεγγιζει τις τιμες του mondeo 1,8. γιατι καποιος να προτιμησει το φοκους και να μην παρει το μοντεο? τι διαφορες εχουν στην οδικη συμπεριφορα? το μοντεο επειδη εχει μεγαλυτερο μεταξονιο δεν θα εχει και καλυτερη συμπεριφορα? εαν δεν κανω λαθος βγαινει με δυο κινητηρες 1,6 τι διαφορα εχει ο ενας απο τον αλλον απο τεχνολογικης αποψης?
θα απαντησει κανεις στο ερωτημα μου?
αν το παμε ετσι γιατι καποιος να παρει το μαζντα 3 και να μην παρει το μαζντα 6???
αν το παμε ετσι γιατι καποιος να παρει το γκολφ και να μην παρει το πασατ??
αν το παμε ετσι γιατι καποιος να παρει το κορολα και να μην παρει το αβενσις???
αν το παμε ετσι γιατι καποιος να παρει το Α3 και να μην παρει το Α4???με αυτο τον τροπο θελω να σου δειξω οτι ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων και γουστου. πλεον η μικρομεσαια κατηγορια εχει ανεβασει κατα πολυ τον πυχη και μπορει καποιος να πει οτι κοντραριζονται αναμεταξυ τα μοντελα των κατασκευαστων (εσωτερικος ανταγωνισμος).
τωρα στην απορια σου σε σχεση με τα δυο μοντελα.
κατα την ταπεινη μου αποψη το μοντεο υπερεχει σε ολους τους τομεις ΕΚΤΟΣ απο την αποτελεσματικοτητα των φρενων (προσοχη απο θεμα αισθησης εχει πολυ καλυτερη) , και στην παθητικη ασφαλεια . απο εκει και μετα ομως : χαμηλοτερη και γενικος εργονομικοτερη θεση οδηγησης , καλυτερο τιμονι , πιο κοφτερη οδικη συμπεριφορα (αναλογικα παντα) , μεγαλυτερους χωρους , καλυτερες επιδοσεις, καταναλωση πανω κατω στα ιδια.
διαλεγεις και παιρνεις. εσυ εχεις τα χρηματα , εσυ εισαι ο αρχοντας του παιχνιδιου -
εαν δεν κανω λαθος βγαινει με δυο κινητηρες 1,6 τι διαφορα εχει ο ενας απο τον αλλον απο τεχνολογικης αποψης?Ο 1,6 100 ίππων είναι ο παλιός (του Focus I και του Fiesta) και είναι ένας απλός 16ν. Ο 1,6 115 ίππων έχει και σύστημα μεταβλητού χρονισμού, καταφέρνοντας έτσι να αποδίδει περισσότερο (μάλλον περισσότερο και από τους ονομαστικούς 115 ίππους) και να καίει λιγότερο!
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
εαν δεν κανω λαθος βγαινει με δυο κινητηρες 1,6 τι διαφορα εχει ο ενας απο τον αλλον απο τεχνολογικης αποψης?
Ο 1,6 100 ίππων είναι ο παλιός (του Focus I και του Fiesta) και είναι ένας απλός 16ν. Ο 1,6 115 ίππων έχει και σύστημα μεταβλητού χρονισμού, καταφέρνοντας έτσι να αποδίδει περισσότερο (μάλλον περισσότερο και από τους ονομαστικούς 115 ίππους) και να καίει λιγότερο!
Ευχαριστώ!
αξιος τεκνον μου , αξιος
-
το κράτημα του μοντεο ειναι καλυτερο απο αυτο του φοκους? ενα αυτοκινητο που εχει μακρυτερο μεταξονιο εχει και καλυτερη οδικη συμπεριφορα? τι παιζει ρολο? περι τεχνικης αποψεως ρωταω.
-
το κράτημα του μοντεο ειναι καλυτερο απο αυτο του φοκους? ενα αυτοκινητο που εχει μακρυτερο μεταξονιο εχει και καλυτερη οδικη συμπεριφορα? τι παιζει ρολο? περι τεχνικης αποψεως ρωταω.εχει καλυτερη καβαλα στην εθνική με το μακρύτερο μεταξόνιο
-
στις στροφες ? το μικροτερο αυτοκινητο ειναι και ποιο σβελτο ή οχι?
-
στις στροφες ? το μικροτερο αυτοκινητο ειναι και ποιο σβελτο ή οχι?αφου εισαι αστερι και τα ξέρεις τι ρωτάς....
-
το μετατροχιο τι ρολο παιζει στην ολη ιστορια?
-
το μεγαλο μεταξονιο δειχνει την αξια του στις ανοιχτες καμπες. το μικρο ειναι εγγυηση για καλυτερη ευελιξια στις στροφες.
-
μαλιστα. στα μεγαλα αυτοκινητα τι βαζουν συνηθως? μικρο ή μεγαλο μετατρόχιο?
-
μαλιστα. στα μεγαλα αυτοκινητα τι βαζουν συνηθως? μικρο ή μεγαλο μετατρόχιο?H WV βαζει ότι εχει το κοινο της πάτωμα (κακία, κακία, κακία) και μετα μας λέει ότι αυτό ειναι το σωστό
-
και αυτα πως καθοριζοντε? δηλαδη ποιοι ειναι οι παραγοντες που καθοριζουν τι θα χρησιμοποιηθει?
-
και αυτα πως καθοριζοντε? δηλαδη ποιοι ειναι οι παραγοντες που καθοριζουν τι θα χρησιμοποιηθει?ρε.... πλακα κανω....
ξερω γω..... βαζουν τον μοτογια να κανει γυρους με το BMW....
-
êáé áõôá ðùò êáèïñéæïíôå? äçëáäç ðïéïé åéíáé ïé ðáñáãïíôåò ðïõ êáèïñéæïõí ôé èá ÷ñçóéìïðïéçèåé?1.To áãïñáóôéêü êïéíü ðïõ áðåõèýíïíôáé
Áí äëä áðåõèýíïíôáé óå ïéêïãåíåéÜñ÷åò ,'âåíæéíïêÝöáëïõò' ,ìïõñÜôïõò êôë.2.Ôï êüóôïò ðáñáãùãÞò -åîÝëéîçò .
ÁõôÜ êáèïñßæïõí êáé ôçí ôåëéêÞ ôéìÞ ãéá ôï áãïñáóôéêü êïéíü ðïõ åßðáìå ðéï ðÜíù .Ôþñá óõìðëçñùìáôéêÜ ç êÜèå åôáéñßá áíÜëïãá ôçí ïéêïíïìéêÞ ôçò õãåßá âÜæåé êÜôé ðéï åîåëéãìÝíï Þ ÷ñçóéìïðïéåß êÜôé êïéíü ìå ìåñéêÝò ðáñáëëáãÝò . -
οκ. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
-
παιδιά... συγγνωμη για την παρεμβαση αλλά.. Υπάρχει καποιο topic συγκριτικό Golf V με Focus ή Golf vs καποιο αλλο της κατηγορίας. 'Η εστω καποιο topic για το νέο Golf..
Δεν βρισκω κάτι..thanks
-
τι ζητας ακριβως???
Ford Focus II