-
MONSIEUR FAKALI AVΕΖ VOUS QUELQUE CHOSE A NOUS DIRE?
Παρακαλούμε προσοχή στην ορθογραφία των ονομάτων (Mod)[/quote]Γιατί πιστεύω πως οι moderators είναι YΠEPBOΛIKOΪ;
Παρ' ότι δεν έχω καμμιά σχέση με δημοκράτη (και εξ αυτού δεν είδα το forum με καλό μάτι εξ αρχής), νομίζω ότι αφού άρχισε και δουλεύει ας MHN TO BIAZOYME εν ονόματι της «δεοντολογίας».
Ποιά είναι η δεοντολογία για μένα, για σένα φίλε mod, για τον aaa, για το NAΣENA, για το zoro, για τον ανεκδιήγητο που προ ημερών μου την έπεσε απρόκλητα (αλήθεια εκεί που ήταν οι mods, όταν το άτομο κόντεψε να με ξεβρακώσει;...) και όποιους κατά καιρούς εκφράζουν άποψη σε αυτή εδώ την... Πνύκα των γραπτών;
Προς θεού μη νομίσει κανείς πως γράφω λόγω του ονόματος που... δεν προανέφερα.
Aντίθετα! Δεν θέλω ποτέ να κοπεί έστω και λέξη που γράφεται για μένα ακόμα και αν με βρίζει χυδαία ειδικά αν είναι επώνυμος όπως π.χ. ο Castor.
Aπλά αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω δημόσια τη θέση μου, ώστε εκτός από τους επιτηρητές να τοποθετηθούν και οι χρήστες, ειδικά όσοι δεν τυχαίνει να έχουν «μπάρμπα στην Kορώνη» όπως εγώ... -
akyron
-
APR,ο roadrunner.gr είναι ο Castor? Δεν νομίζω!Ο Αρης εχει πάντα το θάρρος της γνώμης του!!!
Το λέω γιατι έγραψες:Ο χρήστης APR έγραψε:
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ , ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ CASTOR ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΔεν κάνω εγω πάντως όλες τις παρεμβάσεις,αφου δεν είμαι ο μόνος moderator στους Ελληνικούς Αγώνες!!
Ναι,απολύτως κατανοητό ότι η υπερβολή δεν είναι ποτέ καλή!
Συμβαίνει όμως μερικές φορές να πρέπει να επέμβουμε ακόμα και σε τέτοια μικρά και αστεία πράγματα,γιατι επιβάλλεται!!!Αλλωστε κάποιος με καλές γνώσεις Γαλλικών δεν θα έκανε τέτοιο λάθος! Εκτός αν ήθελε να πει κάτι άλλο και του ξέφυγε!!!
Ολα καλά!!!Και πάλι Καλή Χρονιά κύριοι..Με Υγεία!!!...Ειλικρινά μ' αρέσει που έστω και από την εξέδρα μπορώ και 'μιλάω' με πολλούς απο εσάς!!!
Edit: ΑPR ότι και να έγραφες ΔΕΝ θα το διόρθωνα!!!Σεβασμός!!!
-
Επειδη ειναι της μοδας να την ακουει ο Νικος για διαφορες παρεμβασεις σε δημοσιευσεις θα ηθελα να πω το εξης. Προσωπικα μπορει να μην εχω ψαλιδι σε αυτη την ενοτητα αλλα αν το ειχα θα εκανα ακριβως το ιδιο στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Για τη δικη μου αισθητικη το να γραψει κανεις αυτο το ονομα οπως το εγραψε ο Roadrunner ειναι απλα αγενες. Δεν ηταν λαθος, δεν ηταν ελλειψη γνωσης Αγγλικων, ηταν ευθεια ειρωνεια την οποια δε θελω να υιοθετησω για κανενα λογο και καμια προφαση δημοκρατικοτητας. Εκτος των αλλων, υποβαθμιζει και την ερωτηση του Δημου σε ενα θεμα ουσιας.
Προσωπικα (αλλα φανταζομαι και οι υπολοιποι mods) δε διεκδικουμε κανενα βραβειο αντικειμενικοτητας, ουτε εχουμε το αλανθητο. Καταστασεις προσπαθουμε να προλαβουμε παντα με σεβασμο στην εμπιστοσυνη που μας εχουν δειξει οι εμπνευστες αυτου του βηματος. Να θυμαστε επισης παντα οτι ειμαστε ανθρωποι με ζωη, (σοβαρη) επαγγελματικη απασχοληση και (ευτυχως) με κοινωνικη δραστηριοτητα και γιαυτο ακριβως το λογο δε ειναι δυνατο να ειμαστε παντα εκει την ωρα που θα επρεπε. Μοιραια λοιπον θα ξεφευγουν πραγματα, μοιραια ενδεχομενως θα αδικουμε αλλα να ειστε σιγουροι ολα γινονται χωρις προθεση και απολυτως κανενα συμφερον. Σιγουρα θα μας βοηθουσατε αφανταστα αν απο μονοι σας φροντιζατε οι θεσεις σας να μην προκαλουν τους συνομιλητες σας.
Κωνσταντίνος
-
Σωστός ο Κώστας!!!!!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Επειδη ειναι της μοδας να την ακουει ο Νικος για διαφορες παρεμβασεις σε δημοσιευσεις θα ηθελα να πω το εξης. Προσωπικα μπορει να μην εχω ψαλιδι σε αυτη την ενοτητα αλλα αν το ειχα θα εκανα ακριβως το ιδιο στη συγκεκριμενη περιπτωση.Για τη δικη μου αισθητικη το να γραψει κανεις αυτο το ονομα οπως το εγραψε ο Roadrunner ειναι απλα αγενες. Δεν ηταν λαθος, δεν ηταν ελλειψη γνωσης Αγγλικων, ηταν ευθεια ηρωνεια την οποια δε θελω να υιοθετησω για κανενα λογο και καμια προφαση δημοκρατικοτητας. Εκτος των αλλων, υποβαθμιζει και την ερωτηση του Δημου σε ενα θεμα ουσιας.
Προσωπικα (αλλα φανταζομαι και οι υπολοιποι mods) δε διεκδικουμε κανενα βραβειο αντικειμενικοτητας, ουτε εχουμε το αλανθητο. Καταστασεις προσπαθουμε να προλαβουμε παντα με σεβασμο στην εμπιστοσυνη που μας εχουν δειξει οι εμπνευστες αυτου του βηματος. Να θυμαστε επισης παντα οτι ειμαστε ανθρωποι με ζωη, (σοβαρη) επαγγελματικη απασχοληση και (ευτυχως) με κοινωνικη δραστηριοτητα και γιαυτο ακριβως το λογο δε ειναι δυνατο να ειμαστε παντα εκει την ωρα που θα επρεπε. Μοιραια λοιπον θα ξεφευγουν πραγματα, μοιραια ενδεχομενως θα αδικουμε αλλα να ειστε σιγουροι ολα γινονται χωρις προθεση και απολυτως κανενα συμφερον. Σιγουρα θα μας βοηθουσατε αφανταστα αν απο μονοι σας φροντιζατε οι θεσεις σας να μην προκαλουν τους συνομιλητες σας.
Κωνσταντίνος
Ακριβώς Κώστα!!!Πάντα με καλή πρόθεση!!!Και ας μας παρεξηγούν όλες τις φορές!!!
-
o.k. ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ CASTOR ,ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ KOYK , ΑΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ Π. ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ Η roadrunner gr .!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν κάνω εγω πάντως όλες τις παρεμβάσεις,αφου δεν είμαι ο μόνος moderator στους Ελληνικούς Αγώνες!!Mην το παίρνεις προσωπικά Nικόλα. Όλους αφορά η επισήμανσή μου και όχι εσένα.
Άλλωστε πιστεύω πως με αυτή μου την παρατήρηση έδωσα σε όλους μας τροφή για αυτοκριτική, αλλά και καλοπροαίρετα σχόλια.
Όσο για τις ειρωνείες που λέει και κάποιος άλλος πιο πάνω, γιατί όχι αν δεν προσβάλλουν ευθέως και είναι καλοβαλμένες;
Kαλή χρονιά σε όλους
NT -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Άλλωστε πιστεύω πως με αυτή μου την παρατήρηση έδωσα σε όλους μας τροφή για αυτοκριτική, αλλά και καλοπροαίρετα σχόλια.Ε ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ... ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ! ΕΜΑΣ ΡΕ ΙΒΑΝ? ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΣΕΝΑ ΔΙΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΤΌΠΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ (ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΨΕΤΕ ΠΑΛΙ).
ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗ ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΚΙΝΙ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΛΟΥΣ
Ο/Η/ΤΟ ΝΑΣΕΝΑ -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ (τα λενε και μπινελικια) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ?
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑ...ΚΙΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2005 ΚΟΡΙΤΣΙΑ .
-
Αγαπητέ Roadrunner,
θα ήταν πολύ πιο σωστό εκ μέρους σου να μην εκτοξεύεις κατηγορίες εναντίον ανθρώπων, την στιγμή μάλιστα που εσύ ο ίδιος κρύβεσαι στην ανωνυμία σου. Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι οι χαρακτηρισμοί και οι προσωπικές επιθέσεις είναι ανεπιθύμητα στο Forum των 4Τροχών. Αν υπάρχει κάποια καταγγελία από μέρους σου, τότε καλό θα είναι να μιλήσεις με αποδείξεις και το κυριότερο επώνυμα. -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
[
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Π.Φ.Εβαλες...αυτογκόλ,ή έτσι κατάλαβα;
-
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?1.ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΕΝΙΑΙΟ , ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ Η ΗΑΝΚΟΟΚ?
Ναι
2.ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΗΑΝΚΟΟΚ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ?
Ναι
3.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΑΝΚΟΟΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΓΙΟΤΕΟΥΣ!
Σωστο
4.ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΗΑΝΚΟΟΚ?
Φυσικα οχι
5.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑ ΙΝΦΟΡΑΛΛΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΙΜ ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ CATERING ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ?
Αδιαφορο. Υπαρχει συμβολαιο; Αν ναι, κανε αγωγη, αν οχι κανε την παπια. Και θυμησου οτι ειναι η δευτερη συνεχομενη χρονια που την πατας ετσι, μετα το αδειασμα απο την Νισαν. Αυτο που εκανε ο Δημος με τη δημοσιευση του ηταν οτι καλυτερο για εσας και οτι χειροτερο για τον ανθρωπο που αθετησε οτι συμφωνησε. Χωρις να προσβαλει και να φερει τους ανθρωπους του φορουμ σε δυσκολη θεση, εκανε μια ρητορικη ερωτηση και καταλαβαν ολοι αφου ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι ειχαν ακουσει κατα τη διαρκεια της χρονιας τα 5 σημεια που εθειξες. Το θεμα ειναι να διδαχτειτε απο το φετινο παθημα και να πραξετε αναλογα στο μελλον. Τοσο οσοι θα αναλαβετε τη διαπραγματευση του φετινου ενιαιου, οσο και οσοι βγειτε στην αγορα να ψωνισετε λαστιχα. Αν ειστε σιγουροι οτι ο απεναντι σας κοροιδεψε, μην ψωνισετε απο αυτον, τι χειροτερο για εναν εμπορο; Παντως, αυτα τα πραγματα στην εποχη μας συμβαινουν κατα κορον γιαυτο και πλεον για το οτιδηποτε χρειαζεται νομικη υποστηριξη. Τα λογια, οι επιστολες και οι ηθικες δεσμευσεις ειναι παρελθον.
Κατα τη γνωμη μου υπαρχουν πολυ τροποι για να χειριστεις μια κατασταση και δυστυχως ή ευτυχως ενας κακος τροπος μπορει να σε κανει να χασεις το δικιο σου οσο μεγαλο και αν ειναι. Αυτο φοβαμαι οτι κανεις αγαπητε roadrunner αφηνωντας μαλιστα και υπονοουμενα για τους 4Τ οι οποιοι ηταν η πιο αξιοπιστη πηγη βοηθειας σε καθε επιπεδο του φετινου θεσμου. Λαθος στοχο διαλεξες δυστυχως.
-
ΑΡΑΓΕ ΕΝΙΑΙΟ 2005 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ?
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΓΑΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΛΙ
Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΟΜΑΔΑΣ ....., ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ
-
-
ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΥ 2005 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΟΛΙΝ ΜΑΚ ΡΕΙ !ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
ΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!!!
Colin Mcrae??? Ε ρε θα σας φάω όλους!!! Ξεκινάω προπόνηση
-
Λοιπον θα σας κανω μια εξομολογηση, βλεπω καθε Κυριακη βραδυ Φωτεινελη. Δε ξερω πως εχει προκυψει αυτο το παθος, αλλα δε μπορω να το κοψω με τιποτα. Ετσι λοιπον και χθες, ενημερωθηκα απο εναν εξαιρετικο συνεργατη του στο εβδομαδιαιο διαγγελμα που αυτος απευθυνει οτι ολοι εσεις που ασχοληθηκατε με το φετινο Ενιαιο του ΣΟΑΑ ειστε οι γνωστοι βετερανοι του θεσμου που:
- εμποδιζετε τους νεους να αναδειχθουν
- κανετε τους θεατες να βαριουντε γιατι κερδιζετε συνεχεια
- κατι κανετε με τα πριμ (που δε θελησε να μας αποκαλυψει)
- δε βγαζετε βαθμολογια και μενουμε ολοι με την αγωνια
- επιλεξατε ενα τοσο παλιο μοντελο αυτοκινητου και δε ψαξατε αλλο στις υπολοιπες αντιπροσωπιες
Μετα απο ολα αυτα, εσπευσε με τονο που ταιριαζε σε φοιτητικη συνελευση να ενημερωσει οτι οι εκλογες του ΣΟΑΑ ειναι στις ταδε του μηνος.
Βγαλτε ελευθερα τα συμπερασματα σας αφου βεβαια συμπεριλαβετε οτι ο κ. 'Ανω και Κατω τελεια' ειχε την προηγουμενη εβδομαδα δωσει συγχαρητηρια στην Lion για το φετινο Ενιαιο του ΣΟΑΑ (!!!!) Ευτυχως, ηταν απεναντι του ο ΓΜ που τον επανεφερε στην ταξη...
-
'Αφες αυτοις,ου γαρ οιδασι τι ποιουσι'
Κοινως , σε ελευθερη και επικαιρη μεταφραση,μην ασχολεισαι με μικροπρεπειες αδαων που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να δικαιολογησουν την οποια θεση τους και να πουν κατι, ετσι για να το πουν μονον.
dimos
ENIAIO 2004....EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!!