-
Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, μπαγάσα...
-
ερώτηση, το remote πόση ένταση ρεύματος βγάζει, πόσα Ah δλδ ?
-
Κάποια λίγα mAh, γιατί?
-
για να τροφοδοτώ κάποια 12v συσκευή. καλά θα το μετρήσω και θα δω. φχαριστώ
-
Εχμ, δε θα το πρότεινα. Το remote είναι αποκλειστικά για να δίνει σήμα στον ενισχυτή να ανάβει. Αν προσπαθήσεις να τραβήξεις περισσότερο ρεύμα μπορεί να συμβούν διάφορα πράγματα (το λιγότερο καμμένη ασφάλεια).
Γιατί δεν παίρνεις από την ασφαλειοθήκη?
-
Κάτι μο θυμίζει αυτός ο ενισχυτής...
Ρε Νικόλα το Alpine που έχεις βάλει είναι σαν αυτό που είχα;
-
Νικόλα πολύ καλή δουλειά!!
Θα μπορούσα να προτείνω κάτι συμπληρωματικά?
Αντί για το Pioneer DEH-P5800MP
θα μπορούσε κάποιος να βάλει και το φρέσκο DEH-30MP
με ουσιαστικά ίδιες δυνατότητες αλλά κόστος κάπου στα 90€ κάτω!!!!!
Απλά δεν είναι τόσο εντυπωσιακό σε εμφάνιση.........
-
[quote='Γιάννης Δημητρόπουλος']Νικόλα πολύ καλή δουλειά!!
Θα μπορούσα να προτείνω κάτι συμπληρωματικά?
Αντί για το Pioneer DEH-P5800MP
θα μπορούσε κάποιος να βάλει και το φρέσκο DEH-30MP
με ουσιαστικά ίδιες δυνατότητες αλλά κόστος κάπου στα 90
-
Εννοεί τη διαφορά σε σχέση με το άλλο.
Γιάννη, το 30ΜΡ το σιχαίνομαι σαν μηχάνημα... Συγνώμη κιόλας Βασίλη, αλλά η ποιότητα κατασκευής του δεν είναι ό,τι καλύτερο (θα το δεις στην πορεία). Ναι, για τα λεφτά του είναι καλό, αλλά...
Θανάση, όχι, είναι πιο καινούριο μοντέλο (2005-2006) και υποστηρίζει το iPod χωρίς αντάπτορα (για να ξέρετε, αυτό το κάνουν όσα Alpine έχουν στον κωδικό τους το γράμμα i).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εννοεί τη διαφορά σε σχέση με το άλλο.Γιάννη, το 30ΜΡ το σιχαίνομαι σαν μηχάνημα... Συγνώμη κιόλας Βασίλη, αλλά η ποιότητα κατασκευής του δεν είναι ό,τι καλύτερο (θα το δεις στην πορεία). Ναι, για τα λεφτά του είναι καλό, αλλά...
Θανάση, όχι, είναι πιο καινούριο μοντέλο (2005-2006) και υποστηρίζει το iPod χωρίς αντάπτορα (για να ξέρετε, αυτό το κάνουν όσα Alpine έχουν στον κωδικό τους το γράμμα i).
Νικο στη φθηνη κατηγορια να μη δεις κανεις κι αυτο?
http://jvcmobile.co.uk/product.php?pr=31
Sτο δικο μου κενταει παντως.Λες ρε συ να ειναι φολα και δε μου το λες?Παντως δεν ξερω,καμια φορα αναρωτιεμε μηπως εκανε λαθος στην τιμη το εργοστασιο?
-
Αντε βρε από εκεί με τη μπακατέλα...
Πάνω κάτω, μέσα στην κάθε κατηγορία τιμής, όλα τα μηχανήματα ακούγονται το ίδιο και έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής. Είναι τόσο μικρά τα περιθώρια απόκλισης από την πλευρά των κατασκευαστών όπου οι διαφορές που έχουν σημασία είναι σε εντελώς υποκειμενικά κριτήρια, όπως εμφάνιση, χρωματισμούς, και κολλήματα με συγκεκριμένες μάρκες.
Βέβαια πάντα θα υπάρχουν και κάποια 'διαφορετικά' μηχανήματα που θα έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα αντίστοιχης τιμής (τρανό παράδειγμα το P77MP της Pioneer).
-
.. τααααα... διαφορετικα ψαχνουμε κι εμεις!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εννοεί τη διαφορά σε σχέση με το άλλο.Γιάννη, το 30ΜΡ το σιχαίνομαι σαν μηχάνημα... Συγνώμη κιόλας Βασίλη, αλλά η ποιότητα κατασκευής του δεν είναι ό,τι καλύτερο (θα το δεις στην πορεία). Ναι, για τα λεφτά του είναι καλό, αλλά...
Νικόλα δεν αντιλέγω......
Αλλά με 90€ λιγότερα κάνει ό,τι ακριβώς κάνουν όλα τα Pioneer μέχρι 350€. Και ναι συμβιβάζεσαι κάπως στην ποιότητα κατασκευής και κυρίως στην όχι εντυπωσιακη εμφάνιση.Αλλά είναι ξεκάθαρα Best value for money!!
Και καλή βάση για ένα αξιόλογο αλλά οικονομικότατο σύστημα -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
n_olympiosτο Alpine CDA9855R τι λέει??
Σκέφτομαι να το πάρω γιατι η μαμακια το clarion που έιχε το αμάξι κάνει τα δικά του.
To 9855 είναι ένα από τα κορυφαία μηχανήματα της εποχής. Η τιμή του είναι πολύ καλή για τα πράγματα που μπορείς να κάνεις, και μόνο του μειονέκτημα είναι η ελαφρώς μειωμένη εργονομία λόγω του συστήματος GlideTouch το οποίο θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής.
Εναλλακτικά κοιτάς για το P88RS της Pioneer.
Edit: υπάρχει και αναλυτική παρουσίαση στο CARTECH που κυκλοφορεί.
-
Εχει βάλει κάποιος RCD με Bluetooth; Παρήγγειλα ένα και θα ήθελα να ξέρω τι δυσκολίες υπάρχουν στην τοποθέτηση. Λέω να το βάλω μόνος μου, γιατί φοβάμαι τις...στενές επαφές με τους ειδικούς στο θέμα.. Γενικώς δεν μου αρέσει να μου πιάνουν τον κ~λο!
Αν ήταν απλό, θα έμπαινε εύκολα στη θέση του παλιού (και τα δύο είναι Pionner). Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω με το Car-Kit. Το μικρόφωνο θα μπει στην κολώνα του οδηγού; Εχει κάποιος εμπειρία με Car-Kit; -
Με γειες! Σε τι αυτοκίνητο?
Οι συνδέσεις από την πίσω πλευρά είναι ίδιες, απλά ξεκουμπώνεις τη φίσα ISO και την κουμπώνεις στο καινούριο. Λίγη προσοχή χρειάζεται όπως θα βάζεις τα λαμάκια εκατέρωθεν της πρόσοψης για να βγάλεις το παλιό, γιατί αν σου ξεφύγουν λίγο η γρατζουνιά είναι εγγυημένη. Το καλό (εφόσον είναι και τα 2 Pioneer) είναι ότι χρησιμοποιούν το ίδιο 'καφάσι' (το μεταλλικό περίγραμμα στο οποίο κουμπώνει η συσκευή) οπότε δε χρειάζεται να το βγάλεις κι αυτό.
Το καλώδιο του μικροφώνου θα το περάσεις μέσα από το ταμπλώ, προς την αριστερή πλευρά και πίσω από το πλαστικό στην κολώνα του οδηγού. Εκεί (στο πάνω μέρος) θα του αφήσεις αρκετό περιθώριο, ώστε να δοκιμάσεις πού θα σε ακούν καλύτερα (πού θα έχει καλύτερη λήψη δηλαδή). Μπορείς να το βάλεις είτε στο σκιάδιο του οδηγού (ακριβώς μπροστά σου), είτε πάνω από τον καθρέπτη (στη μέση) είτε στο χερούλι πάνω από την πόρτα του οδηγού (αν έχεις). Επίσης μπορείς να το βάλεις και εκεί που τελειώνει το πλαστικό κάλυμμα της κολώνας του οδηγού.
Ρ55ΒΤ? Ρ70ΒΤ? Ρ75ΒΤ? Ποιο πήρες?
-
Το αυτοκίνητο είναι το Lancia Y Elefantino Rosso. Πήρα το DEH-P55BT. Τελική τιμή 275
-
πολυ ομορφο το 55!!
κουκλι!
το μονο που μου τη σπαει ειναι η οθονη του (στην εποχη του dot matrix, παιζουμε με τετοια οθονη?) -
Εγώ απλά ήθελα κουμπιά και οθόνη να είναι κόκκινα! Οτιδήποτε άλλο θα ήταν σκ@τ@ στο ταμπλό του Y όπου όλες οι ενδείξεις είναι κόκκινες! Οπότε δεν με πειράζει η οθόνη του... Ασε που έχω και ένα mp3 player με 20GB σκληρό δίσκο και μάλλον αυτό θα χρησιμοποιείται περισσότερο από το ραδιόφωνο και το CD... To βάζεις να κάνει...πρόγραμμα και δεν ασχολείσαι καθόλου μετά! Βέβαια δεν είναι iPod (γι' αυτό και ήταν φθηνότερο...), αλλά Sony...
-
βρε παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτα τα φθηνα κινεζικα μηχανηματα? Ειναι 2 Din DVD με οθονη 6,5'-7' που εχει και ενσωματωμενο TV δεκτη!
η τιμη ειναι τοσο φθηνη που ειναι πιο κατω ακομα και απο απλα- επωνυμα- CD players. δεν με ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα ηχου (αρκει να μην ειναι τελειως χαλια), αλλα οι δυνατοτητες και το design
http://cgi.ebay.co.uk/6-2-TFT-LCD-Two-D ... dZViewItem
εδω υπαρχει ενα παραδειγμα. τι λετε?
Car audio