-
Ψάχνω λοιπόν ηχεία για το αμάξι μου../Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1)2x16 cm για τιs μπροστινέs πόρτεs
2)2 6x9 για την εταζέραΑκούω προτάσειs..
-
υπάρχει το θέμα Car Audio γι'αυτό
-
Ο χρήστης Fsi_gti έγραψε:
Ti είναι το αμάξι,GOLF V?
Αν κρίνω απ το nick σου......μάλλον.
Αιντε ρε μάνα μου άιντε που έμπλεξες
-
Ο χρήστης Fsi_gti έγραψε:
-
Πολύ καλά για τα λεφτά τους είναι τα Infinity, για να βρείς την ίδια καλή απόδοση θα πρέπει να πληρώσεις σε hi ονόματα τουλάχιστον τα διπλά, άλλωστε η Infinity δεν είναι εταιρία άγνωστη και της πλάκας. Τα έχω βάλει σε 2 αυτοκίνητα και σε σύγκριση με το 3ο που φοράει ακριβά Pioneer παίζουν καλύτερα.
-
χρηματα?
-
Αν θυμάμαι καλά τα 165άρια τα είχα πάρει ή 68 ή 78 € πριν 2 χρόνια
Υπάρχουν σε 2 τύπους με διαφορετικό βάθος.O τύπος τους είναι 6512si 2 δρόμων, αντίσταση 4ώμ, 50W rms - 150W peak απόκριση συχνότητας 46 ΗΖ - 21 ΚΗΖ με βάθος 54mm, αυτά είναι τα δικά μου
O τύπος τους είναι 6512i 2 δρόμων, αντίσταση 4ωμ, 60W rms - 180W Peak, αποκριση συχνότητας 58 ΗΖ - 21 ΚΗΖ με βάθος 61 mm
Υπάρχουν και 2 τύποι στα 6Χ9,
To ένα είναι το 9613i είναι 3 δρόμων, στα 4ώμ, 100W rms - 300W peak, απόκριση συχνότητας 46 ΗΖ - 21 ΚΗΖ με βάθος 77mm
Και το άλλο είναι το 9612i είναι 2 δρόμων, στα 4ώμ, 100W rms - 300W peak, απόκριση συχνότητας 46 ΗΖ - 21 ΚΗΖ με βάθος 77mm.
Από τα 6Χ9 δεν ξέρω τιμή γιατί δεν αγόρασα, τα στοιχεία τα αντέγραψα από το βιβλίο τους που το έχω κρατήσει, έχει και 4' και 8' και 6 1/2' και 6.5' και 6Χ8.5' και 3 1/2' και 4Χ6'.
Η Infinity είναι Αμερικάνικη και ανήκει στον όμιλο της Harman International. Aν γνωρίζεις τον χώρο θα την θυμάσαι σαν Harman Kardon.
-
Ξέχασα να γράψω ότι είναι η σειρά Reference της Infinity και ο αντιπρόσωπός είναι η Lyric Hi fi στην Στουρνάρη, εγώ τα είχα αγοράσει το ένα ζευγάρι από το Μάκρο και το άλλο από το Πράκτικερ
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Πολύ καλά για τα λεφτά τους είναι τα Infinity, για να βρείς την ίδια καλή απόδοση θα πρέπει να πληρώσεις σε hi ονόματα τουλάχιστον τα διπλά, άλλωστε η Infinity δεν είναι εταιρία άγνωστη και της πλάκας. Τα έχω βάλει σε 2 αυτοκίνητα και σε σύγκριση με το 3ο που φοράει ακριβά Pioneer παίζουν καλύτερα.Ολα τα μεγάφωνα έχω την εντύπωση ότι δεν αποδίδουν το ίδιο καλά σε όλα τα αμάξια.
Αυτή την εμπειρία και τις λεπτομέρειες τις κατέχουν καλύτερα οι εγκαταστάτες που έχουν 'στήσει΄' αυτοκίνητα και γνωρίζουν πάνω κάτω πως συμπεριφέρεται το κάθε μεγάφωνο σε κάθε πόρτα,ανάλογα φυσικά και τις μουσικές προτιμήσεις του οδηγού,όπως επίσης αν δουλέψουν με ενισχυτές ή όχι.
Εγώ πάντως θα κοιτούσα κάτι σε ποιό μουσκό,όπως HERTZ ας πούμε
-
Περισσότερη σημασία έχει σαφώς το τι ακούει το αυτί του καθενός παρά το σε τι αμάξι βάζεις το κάθε μεγάφωνο.
Μάκη, και πού ξέρεις ότι τα Hertz είναι πιο μουσικά από τα Infinity?
-
Eγω ξερω σαν καλα τα Helix...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Περισσότερη σημασία έχει σαφώς το τι ακούει το αυτί του καθενός παρά το σε τι αμάξι βάζεις το κάθε μεγάφωνο.Μάκη, και πού ξέρεις ότι τα Hertz είναι πιο μουσικά από τα Infinity?
Παραδέχεσαι όμως?
Σ' έπιασα
Ετσι δεν είναι?Όπως κι αυτοί
Εγώ ρωτάω να μαθαίνω ρε δεν είπα ότι είμαι τελείως άσχετος
-
Έχει κανείς ιδία άποψη για το USB Adapter tis Alpine KCA-620M??
Νικόλα???
-
πανάκριβο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πανάκριβοΒασικά το σκέφτομαι για αγορά από Αμερική στη μισή τιμή που το έχουν στην Ελλάδα.
Αλλά δεν ξέρω αν κάνει όλα όσα υπόσχεται.
-
Θέλω να αλλάξω τα ηχεία στο PANDA μου.
Έχει αλλάξει κανείς από το FORUM γιατί δεν ξέρω τι να επιλέξω;Ξέρετε κάποιο καλό μαγαζί να μου προτείνετε για αγορά - τοποθέτηση;
-
τελικά πήρα ένα μεγάλο φύλλο 1.1τμ dynamat original τώρα να βρω μάστορα να το περάσει γιατί είναι λίγο πακέτο η πόρτα Μου πήγε 80
-
Τι εννοείς πακέτο η πόρτα;
Τόσο λεπτή σαν χάρτινο;
Τόσο βαριά σαν μεταλλικό;
Τόσο άδεια σαν άδειο πακέτο;Τους μεντεσέδες του κοίταξες; Τους οδηγούς του παραθύρου τους κοίταξες; Την ασφάλεια στην πόρτα την είδες; Η ταπετσαρία πατάει καλά; Ο ανανάς είναι ντόπιος;
τι εννοείς πακέτο, δεν σε κατάλαβα;
Για ρίξε μια φώτο να δούμε και εμείς τα νιάτα.
-
[quote='dmitspan']τελικά πήρα ένα μεγάλο φύλλο 1.1τμ dynamat original τώρα να βρω μάστορα να το περάσει γιατί είναι λίγο πακέτο η πόρτα Μου πήγε 80
-
[quote='BASSstarlet'][quote='dmitspan']τελικά πήρα ένα μεγάλο φύλλο 1.1τμ dynamat original τώρα να βρω μάστορα να το περάσει γιατί είναι λίγο πακέτο η πόρτα Μου πήγε 80
Car audio