-
Αν δε φτάνει (δηλαδή είναι τόσο βλάκες οι ιταλοί που ούτε γι'αυτό δεν έχουν προνοήσει) τότε μία πατέντα μένει μόνο να κάνεις... Βρες με στο msn.
-
n_olympios
ο λόγος είναι ότι θέλω να έχω το πορτάκι ανοιχτό όταν το αμάξι είναι παρκαρισμένο και να φαίνεται καθαρά καθαρά ότι δεν έχω εξτρά ηχοσύστημα.Επαναλαμβάνω, δεν τίθεται θέμα αλλαγής του.
Το λινκ που μου έδωσες τι είναι ακριβώς; (είμαι παντελώς άσχετος με όλα αυτά τα πράγματα του διαβόλου, οπότε μην παρεξηγείς...)
-
Είναι προσαρμογέας για να λειτουργείς το άλλο cdplayer με τα χειριστήρια που έχει στο ταμπλώ.
Συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά από την άλλη θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο να βάλεις cd-changer.
-
Το ότι θα βγει πιο ακριβά το ξέρω καλά δυστυχώς...
Τεσπά μάλλον θα προσφύγω στη μαμά Χόντα να δω τι τιμή θα μου πει (που θα είναι για κλάματα μάλλον...)
-
Α καλά... Πάρε και ηρεμιστικά μαζί σου...
-
Βάλαμε και τη βίδα....
Γιαααα να δούμεεε! Βόλτα και τα τριξίματα εξαφανίστηκαν!
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΛΑ!
Αν μπορείς να μου πεις πως θα σταματήσουν να τρίζουν και τα καθίσματα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΛΑ!Ε είπαμε, σε κάτι έπρεπε να είμαι κι εγώ χρήσιμος εδώ μέσα!
Αν μπορείς να μου πεις πως θα σταματήσουν να τρίζουν και τα καθίσματα...
Αυτό είναι το πιο εύκολο από όλα. Τα αφαιρείς. Πονάει κεφάλι? Κόβει κεφάλι.
-
Νικόλα για το Βlaupunkt Alicante ποια είναι η γνώμη σου σε σχέση με τα 2 προτεινόμενα Pioneer 5800 και Αlpine 9850?
Στα θετικά του (κατ'εμέ πάντα) η σχετικώς συγκρατημένη εμφάνιση,η έτοιμη σύνδεση(?) για ipod,η καλή τιμή, και η σχετικώς καλή απτή ποιότητα κατασκευής (χειρότερη μου φάνηκε από του Alpine,ανώτερη από του Pioneer. )
-
εψαξα για το μοντελο της blaupunkt που λες αλλα δε το βρισκω... σιγουρα λεγεται ετσι?
-
Νίκο δεν το έχω δει από κοντά... Οπου να'ναι θα δοκιμάσω τα Casablanca και Memphis όμως, που ανήκουν στην ίδια σειρά (αν και μεγαλύτερα μοντέλα).
Στα χαρακτηριστικά του δείχνει ότι δεν είναι 'έτοιμο' για χειρισμό iPod πάντως, χρειάζεται εξωτερικό προσαρμογέα ('Με το iPod Ready, την προαιρετική σύνδεση για το iPod σας, όλα τα αγαπημένα τραγούδια σας είναι ήδη έτοιμα για αναπαραγωγή.').
Μια πρώτη σκέψη το κατατάσσει ανάμεσα στα 5800MP και 9850Ri. Κάπου εκεί θα είναι κι η τιμή του λογικά...
Προσοχή: με τον κωδικό MP36, η Blaupunkt έχει 4 μοντέλα, το Alicante, το Santa Cruz, το Valencia και το Sevilla. Το τελευταίο έχει δυνατότητα 4096 χρωμάτων στην οθόνη (όχι ταυτόχρονα) έναντι 16 (μεταξύ πράσινου και κόκκινου) των άλλων*.
Εdit: * συν κάποιες άλλες, όχι πολύ σημαντικές διαφορές.
-
Nκόλα σε ευχαριστώ πολύ!
Πράγματι είναι ακριβώς ίδιο με το Valencia της εικόνας...
Η τιμή του είναι αρκετά κοντά στο 5800,αλλά στο πιο ακριβό ...
-
Το λοιπόν...
Πήγα σε έναν αλανιάρη σήμερα και μου είπε το εξής:
θα βάλω στο φορτ-μπαγάζ 'ενα απλό ράδιο-mp3 (τα κλασικά που έχουν όλοι) και θα το δουλεύω με τηλεχειριστήριο μέσα από την καμπίνα.
Θα πιάνει είναι στο AUX είτε σε μια συχνότητα στο ράδιο που θα πούμε εμείς.
Βέβαια το πρόβλημα θα είναι ότι δε θα ξέρω ποιό τρακ θα παίζει κλπ αλλά δε με πειράζει. Ενδεχομένως να έχω μια λίστα γραμμένη μαζί μου και να βλέπω από κει
Από βδομάδα ελπίζω να γίνει το σκηνικό
-
Χαιρετίσματα...
-
Γιατί ωρε?
-
να σου κανει rf modulation για το σιντι και μετα να συντονιζεις ραδιο για να πιασεις ...'ipod αριστερα στα fm'?
βαλε στο παιχνιδι και τις παρεμβολες (παρασιτα) και εισαι μια χαρα!δε παιρνεις ενα φορητο cd/mp3player και να κυκλοφορεις στο αυτοκινητο με 'ψειρες' στα αυτια καλυτερα?
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Θα πιάνει στο AUX είτε σε μια συχνότητα στο ράδιο που θα πούμε εμείς.
-
ακομα κι ετσι...
αν δεν κανω λαθος ο λογος που δεν ηθελες να βγαλεις το μαμα ειναι για να μη χασεις τις λειτουργιες των πληκτρων...
με αυτο που θα κανεις, στην πραξη δεν θα τις αχριστευσεις? δηλαδη θα παρεις μια καινουρια ανεξαρτητη μοναδα στην οποια θα κανεις συνδεσμολογια στο πορτ-μπαγκαζ και θα εχεις τον χειρισμο της μπροστα...
does not computeερωτημα..
στο aux δε μπορεις να συνδεσεις ενα ipod να το εχεις διπλα σου να καθαρισεις?
-
Δεν είναι τοσο το θέμα των κουμπιών, όσο το ότι όταν το αμάξι είναι σταματημένο θέλω να έχω το πορτάκι ανοιχτό και να φαίνεται το μαμά ράδιο.
Αυτό με το ipod δεν τον έχω ψάξει, θα το κάνω ομως! ευχαριστώ
-
ναι δεν εχεις λαθος στο σκεπτικο..
μη χανουν τα παιδια το χρονο τους με 'μαμα' καταστασεις, γιατι καποιο χρονο θα χρειαστουν! μη ρισκαρουν για τιποτα..
ασε που θα γλυτωσεις τους μουσαμαδες -
Τα είπε ο Τριαντάφυλλος αντ'εμού.
Εγώ διαφωνώ ριζικά με τη λογική αυτή. Ειδικά με την ιδέα της έξτρα πηγής στο χώρο αποσκευών. Απαράδεκτος ο μάστορας που στο πρότεινε. Τουλάχιστον θα μπορούσε να προτείνει να τη βάλετε στο ντουλαπάκι, για να είναι πιο άμεση η πρόσβαση!
Οσο για το RF, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Καλύτερη ποιότητα θα έχεις στον Radio DeeJay παρά στο mp3 δισκάκι.
Car audio