-
Πρίν μερικές μέρες έβαλα έναν ενισχυτή και πίσω ηχεία σε ένα Seat Ibiza Live. Πρέπει να έβαλα την πηγή και να την ξαναέβγαλα ίσα με 5 φορές. Τη μία έβγαινε η κεραία, την άλλη έβγαινε το RCA κτλ.
Το πρόβλημα είναι οτι έχει μία πλαστική βάση πίσω η οποία τρώει όλο τον χώρο. Τα καλώδια της κεραίας και τα RCA έπρεπε αναγκαστικά να διπλώσουν για να χωρέσουν.
Η βλακεία είναι οτι και τα παλιότερα Seat έχουν αυτό το πλαστικό, όμως σε αυτά έχει βίδες και μπορείς να το βγάλεις. Στο τελευταίο Ibiza η βάση αυτή είναι κολημένη.
-
Ερώτηση προς δυνατούς λύτες. Φίλος είναι ευτυχής νέος κάτοχος Honda Civic το οποίο όμως έχει ένα τεράστιο ενιαίο ταμπλό. Η ερώτηση: πως τοποθετείς σε αυτό οθόνη 2-din???????????
-
αυτό το κομματάκι είναι καλό σαν πηγή? Είναι πάντως όμορφο κι έχει και usb
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτό το κομματάκι είναι καλό σαν πηγή? Είναι πάντως όμορφο κι έχει και usbhttp://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=390
-
-
Ο χρήστης K.L. έγραψε:
Ερώτηση προς δυνατούς λύτες. Φίλος είναι ευτυχής νέος κάτοχος Honda Civic το οποίο όμως έχει ένα τεράστιο ενιαίο ταμπλό. Η ερώτηση: πως τοποθετείς σε αυτό οθόνη 2-din???????????Αυτό το είχα ξεχάσει...
Νομίζω πως δεν έχει ακόμα βγει πλαίσιο για αντικατάσταση της εργοστασιακής πηγής στα νέα Civic... Οπότε ο φίλος σου περιμένει.
Θα το ξανακοιτάξω και θα επανέλθω πάντως.
-
-
Ε ναι, απλά το JVC είναι πιο επεκτάσιμο γιατί έχει 3 αντί για 2 προεξόδους (και με περισσότερο ρεύμα).
Αλλά έχεις δίκιο, είναι μειονέκτημα η θύρα USB στην πρόσοψη.
-
Το κοίταξα το jvc Νικόλα αλλά δε μ'αρέσει. Αυτό το kenwood πού έχει την είσοδο usb? `Εχω ένα 6800mp και λέω να το πουλήσω ή να κάνω ανταλλαγή μιας κ αυτό είναι πιο χρήσιμο για μένα
-
Την είσοδο την έχει στο πίσω μέρος, και συνδέεις καλώδιο. Οπως έχει κάνει ο corsair.
Το 6800ΜΡ πάντως ακούγεται πολύ καλύτερα.
-
δεν αμφιβάλλω, όμως μου είναι άχρηστες οι δυνατότητές του, δεν τις αξιοποιώ
-
Δε μίλησα για δυνατότητες, για ήχο μίλησα.
-
Μιας κα ισκέφτομε στο επόμενο 2μηνο να αλλάξω R/CD, να ρωτήσω εδώ που μάλλον σκαμπάζετε 2 πράματα!
Θέλω ένα που να παίζει MP3 και να έχει βύσμα στη μουσούδα του για memory stick/flash τέλος πάντων....είδα ένα σχετικά ψιλοωραίο KENWOOD στα 220 € μοντέλο δεν θυμάμαι γενικά στον ανταγωνισμό τι παίζει ξέρετε?
-
Γιατί κύριε δε διαβάζεις τις προηγούμενες σελίδες?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε μίλησα για δυνατότητες, για ήχο μίλησα.Αν συγκρίνω το 6800MP (αξίας 270euro / 2006) που έχω τώρα με το προηγούμενο που είχα το Kenwood Kd-PSW9521 (αξίας 400euro / 2003) τότε μπορώ να μπω ότι το 6800 πράγματι έχει καλύτερο και ποιο γεμάτο ήχο κυρίως στις χαμηλές. Επιπλέον έχει κάποια χαρακτηριστικά που το κάνουν ποιο ευκολόχρηστο π.χ. το ASL, τα μενού λειτουργίας κλπ.
Από την άλλη έχω δει JVC MP3 αξίας 250euro να ζεστένεται υπερβολικά κατά την αναπαραγωγή CD/MP3. H θερμότητα ήταν τέτοια που προκαλούσε φόβο και αποφυγή χρήσης CD/MP3.Το 6800ΜP είναι πιστεύω μία πολύ καλή περίπτωση σε χαμηλό κόστος.
-
από ήχο δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι ευχαριστημένος, γεμίζει με τα απλά ηχεία που έχω, όμως τις έξτρα δυνατότητες που έχει για subwoofer, ενισχυτή, asl κτλπ δε τα χρησιμοποιώ.Πιστεύω η διαφορά στον ήχο δε θα φανεί στα απλά ηχεία, αλλά στα καλά.
-
Πολλοί το πίστευαν αυτό.
Τέλος πάντων, πολλές φορές κάνουμε συμβιβασμούς λόγω κάποιων ευκολιών που μας βολεύουν...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί κύριε μας πρήζεις με αηδίες?Εντάξει ρε Ολύμπιε!
-
Το όλο θέμα με τα 'πειραγμένα quotes' έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις!
Διάβασα τη δημοσίευσή σου και παραλίγο να λούσω οθόνη και πληκτρολόγιο με το νερό που έπινα, σκεφτόμενος: 'δεν είναι δυνατόν να έγραψα εγώ τέτοια απάντηση!'
-
όντως έχουν πολύ πλάκα! αλλά μη μου ξαναμιλήσεις έτσι!
Car audio