-
Το ίδιο εύκολο με κάθε πηγή που βάζεις στο αυτοκίνητο. Απλά οι οθόνες 2 DΙΝ δεν έχουν αποσπώμενη πρόσοψη, οπότε δυστυχώς φαίνονται.
Υπάρχει τρόπος να βιδωθεί από την εσωτερική πλευρά, όπως και όλες άλλωστε, το οποίο κάνει την εξαγωγή της πιο χρονοβόρα. ΑΛΛΑ από την άλλη ούτε κι αυτό είναι ασφάλεια, γιατί αν κάποιος αποφασίσει να σπάσει το αμάξι για να σου πάρει την πηγή, τότε πιθανότατα δε θα τον πειράξει κι ιδιαίτερα αν χώσει λοστό στην κονσόλα και την ανοίξει στα δύο, ώστε να κάνει τη δουλειά του.
Γενικά, δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Είναι σαν τα σπίτια, αν κάποιος αποφασίσει να μπει, θα το κάνει, είτε έχεις σκυλιά, κάγκελα, πατζούρια και την πεθερά σου πίσω από την πόρτα.
-
Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα αρνητικό αυτό αν κρίνω από τις τιμές των 2din...
Τουλάχιστον στις απλές συσκευές βγαίνει η πρόσοψη οπότε υπάρχει μία αντικλεπτική προστασία.
Οταν η 2din φαίνεται απ'έξω και αφορά: TV-DVD-ΜP3-Multimedia Νavigation άντε να την προφυλάξεις ...Χλωμό ... Tην βούτηξαν σε χρόνο dt...
-
Οι 2 DΙΝ συσκευές έχουν πολύ στριμωγμένη την πρόσοψή τους, οπότε δε βολεύει να έχουν έστω κάποιο κομμάτι της αποσπώμενο. Για να κουβαλάς όλη την οθόνη μαζί είναι πολύ δύσκολο (πολλοί αφήνουν την 1 DIN πρόσοψη επειδή βαριούνται να την κουβαλήσουν).
-
Υπάρχει λόγος να την κουβαλάς;
Απλά την βάζεις στο κουτάκι της και την κρύβεις στο ντουλαπάκι, ίσα για να φαίνεται ότι λείπει.
Λέτε να σπάσει κανείς το αυτοκίνητο με την προοπτική να ψάξει αν η πρόσοωη είναι μέσα;
-
Κι όμως, οι κλέφτες το ξέρουν ότι τις περισσότερες φορές θα είναι ή μέσα στο ντουλαπάκι ή κάτω από το κάθισμα.
Το να σπάσει το αμάξι δεν είναι τίποτα. Κι αν έχεις όντως πάρει μαζί την πρόσοψη, όλο και κανένα cd θα έχεις αφήσει.
-
Α, το ξέρουν οι άθλιοι;
Γιατι αυθεντικά cd στο αυτοκίνητο ρε παιδιά; Χάθηκαν οι κόπιες;
-
Γειά σας,
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το 6029 είναι πολύ καλή συσκευή. Η Kenwood είναι η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε την αναπαραγωγή mp3-dvd στις συσκευές της, και ναι, υπάρχει προσαρμογέας.Θα υπάρχει και δοκιμή της συσκευής στο επερχόμενο Cartech, απ'ό,τι ξέρω.
Όπως πάντα ...ωραίος και ενημερωμένος, σ΄ευχαριστώ.
Σ΄αυτή την κατηγορία ποιότητας (και λειτουργιών) υπάρχει κάτι άλλο (οικονομικότερο) που προτείνεις ;
Το κακό σ΄αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι πρέπει να μπεί το χέρι πιό βαθειά, γιατί δεν σταματάς μόνο στην συσκευή ... (ενισχυτής, μεγάφωνα κλπ).Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατι αυθεντικά cd στο αυτοκίνητο ρε παιδιά; Χάθηκαν οι κόπιες;Πες τα στον ξάδερφό μου, που κάποια χρόνια του έσπασαν το Saxo και του έκλεψαν την πηγή, τον ενισχυτή, και 3 θήκες με 90 αυθεντικά cd.
Το τι βρισίδι έφαγε δε λέγεται.
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Σ΄αυτή την κατηγορία ποιότητας (και λειτουργιών) υπάρχει κάτι άλλο (οικονομικότερο) που προτείνεις ;Η JVC KW-AVX706 αξίζει μια ματιά. Η προσωπική μου επιλογή θα ήταν βέβαια η Alpine IVA-W200Ri αλλά είναι λίγο ακριβότερη (αν και ο φτηνότερος tv-tuner της Alpine ισοσταθμίζει κάπως το κόστος).
-
Γειά σας,
Σ΄αυτή την κατηγορία ποιότητας (και λειτουργιών) υπάρχει κάτι άλλο (οικονομικότερο) που προτείνεις ;
Η JVC KW-AVX706 αξίζει μια ματιά. Η προσωπική μου επιλογή θα ήταν βέβαια η Alpine IVA-W200Ri αλλά είναι λίγο ακριβότερη (αν και ο φτηνότερος tv-tuner της Alpine ισοσταθμίζει κάπως το κόστος).
Νά΄σαι, ευχαριστώ και πάλι
Φιλικά
Μάξιμος
-
το JVC KW-AVX706 και εμενα μου αρεσει αρκετα αλλα συμφωνα με γνωστο μαγαζι car audio, δεν προτεινεται γιατι εχει πολυ μικρες δυνατοτητες επεκτασιμοτητας. το μονο που παιρνει ειναι ενα tuner (tv). δεν μπορεις να βαλεις ουτε navi, ουτε bluetooth κλπ. αυτο καταλαβα.
βεβαια ειναι αρκετα οικονομικο, πολυ ομορφο και επωνυμο. το σκεφτομαι σοβαρα. το audiovox 9020 TS πως το κρινετε που εχει και tv tuner? ισχυει οτι ειναι θυγατρικη της kenwood?
το θεμα της κλοπης ειναι δυστυχως ενα πολυ σημαντικο θεμα. μπορει να ασφαλιστει κατι τετοιο?
99% αυτων που ανοιγουν τα αμαξια δεν αποθαρρυνονται αν η προσοψη δεν ειναι πανω γιατι ξερουν οτι θα ειναι ειτε στο ντουλαπακι, ειτε κατω απο το καθισμα, ειτε στο πορτπαγκαζ. φιλου μου του κλεψανε το cd/mp3 απο το ντουλαπακι. βεβαια ριξανε και το καθισμα για να τσεκαρουν και στο πορτπαγκαζ ουτως η αλλως για τιποτα ενδιαφερον...
-
Δεν είχαν άδικο στο μαγαζί που στο είπαν.
Το Audiovox δεν το έχω δει από κοντά, αλλά έχω δει και δουλέψει το αντίστοιχο Macrom και δεν είναι κακό για τα χρήματά του. Ηχητικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σε τέτοια τιμή με ενσωματωμένο tuner δεν παίρνεις κάτι άλλο.
Μπορεί να γίνει ασφάλιση του car stereo, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε στην ασφαλιστική σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
-
thanks. εχω φιλο ασφαλιστη. θα τον ρωτησω και θα ενημερωσω και εδω
-
ναι μπορεις να το ασφαλισεις με μια μικρη επιβαρυνση στην ασφαλεια του αυτοκινητου. χρειαζονται το τιμολογιο/ αποδειξη αγορας να τους στειλεις. δεν ξερω ακριβως το ποσο αλλα λογικα δεν θα ειναι σημαντικο. αξιζει πιστευω
-
Δύο πράγματα που μου τη σπάνε:
-
Ραδιο/CD που έχουν δική τους φίσα. Αντί να συνδέονται τα ISO connectors απευθείας πάνω στη μονάδα, υπάρχει ενδιάμεση φίσα. Έτσι καταλήγεις με 2 χιλιόμετρα καλώδιο που στα πιό πολλά καινούρια αυτοκίνητα χωράει με απίστευτο ζόρι καθώς έχουν ελάχιστο χώρο. Αν θέλεις να βάλεις και RCA για ενισχυτή την έβαψες!
-
Το 99,9% των ηλεκτρολόγων που κάνουν τοποθετήσεις σε παλιότερα αυτοκίνητα, αντί να βάλουν μία φίσα ISO και να συνδέσουν το Ραδιο/CD, κόβουν την φίσα του Ραδιο/CD και την ενώνουν απευθείας πάνω στην καλωδίωση του αυτοκινήτου. Έτσι απο τη μία χαλάνε την φίσα του Ραδιο/CD και απο την άλλη άν θέλεις να βάλεις άλλη μονάδα πρέπει να κάνεις την ίδια δουλειά πάλι απο την αρχή.
-
-
-
Διαφωνώ με τα περί χώρου, πάντα υπάρχει χώρος για καλώδια. Μάλιστα πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν και περισσότερο χώρο απ'ό,τι παλιότερα.
Να σου δείξω φωτογραφίες από το δικό μου? -
Αν βαριέται να κάνει τη δουλειά σωστά...
-
-
- Εγώ διαφωνώ μ' αυτόν που διαφωνεί! Εδώ πρέπει να στριμώξεις τα μαμά καλώδια για να χωρέσουν... Βέβαια δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα...
-
Εσύ μη μιλάς γιατί έχεις περίπτωση αμάξι.
Γενικά, πάντα υπήρχαν αμάξια με περισσότερο και αμάξια με λιγότερο χώρο στο πίσω μέρος της κονσόλας.
-
Εσύ μη μιλάς γιατί έχεις περίπτωση αμάξι.Με πληγώνεις!
-
Πάρτε για παράδειγμα το δικό μου αμάξι… έχει τόσο χώρο στην πίσω μεριά του cd, έτσι ώστε μπορείς βάζοντας το χέρι σου εκεί, να ξύσεις το γόνατο του συνοδηγού…
Με λίγα λόγια είναι μια αχανή τρύπια τρύπα. Πόσες φορές μου έχει πέσει καλώδιο καθώς πήγαινα να το κουμπώσω και το έπιανα από το πάτωμα του αυτοκινήτου.Αυτά είναι… Γαλλική καινοτομία όχι κουραφέξαλα.
Car audio