-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γκουχ γκουχ Memphis γκουχ γκουχ...Τι εννοείς?
-
Έχω διαπιστώσει ένα πρόβλημα με το δικό μου cd player...
Έχω το JVC JD-G611 και έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές όταν παίζει από σιντί, είτε αυτό είναι audio, είτε mp3 κάνει πολύ μικρές διακοπές.
Ρώτησα και μου είπαν ότι είναι σκόνη που έχει κάτσει πάνω στο Laser.
Πήρα λοιπόν καθαριστικό σιντί, το πέρασα και όλα ήταν εντάξη μέχρι που πάλι το παρουσίασε.
Ξανά με το καθαριστικό, έφτιαξε για δυο μήνες και πάλι το ίδιο.Προχθές ήταν η τρίτη φορά που το καθάρισα αλλά μήπως τελικά έχει άλλο πρόβλημα και πρέπει να το πάω σε κανέναν τεχνικό;;;;
Εντός εγγύησης ή εκτός? Αν είναι εντός (2 έτη) τότε βουρ στην αντιπροσωπεία.
Eντός εγγύησης είναι αλλά άντε τώρα να κάτσω 1-2 εβδομάδες χωρίς μουσική στο τουτού...
-
Έχω διαπιστώσει ένα πρόβλημα με το δικό μου cd player...
Έχω το JVC JD-G611 και έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές όταν παίζει από σιντί, είτε αυτό είναι audio, είτε mp3 κάνει πολύ μικρές διακοπές.
Ρώτησα και μου είπαν ότι είναι σκόνη που έχει κάτσει πάνω στο Laser.
Πήρα λοιπόν καθαριστικό σιντί, το πέρασα και όλα ήταν εντάξη μέχρι που πάλι το παρουσίασε.
Ξανά με το καθαριστικό, έφτιαξε για δυο μήνες και πάλι το ίδιο.Προχθές ήταν η τρίτη φορά που το καθάρισα αλλά μήπως τελικά έχει άλλο πρόβλημα και πρέπει να το πάω σε κανέναν τεχνικό;;;;
Εντός εγγύησης ή εκτός? Αν είναι εντός (2 έτη) τότε βουρ στην αντιπροσωπεία.
Eντός εγγύησης είναι αλλά άντε τώρα να κάτσω 1-2 εβδομάδες χωρίς μουσική στο τουτού...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Γκουχ γκουχ Memphis γκουχ γκουχ...
Τι εννοείς?
Οτι θα το προτιμούσα από το 821.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλύτερα 2 βδομάδες χωρίς μουσική τώρα παρά να λήξει η εγγύηση και να πρέπει να σκάσεις 50-60 ευρώ για τον καθαρισμό, που θα έχουν κι αμφίβολο αποτέλεσμα.
-
ΟΚ...
Ευχαριστώ για την προτροπή. -
Γκουχ γκουχ Memphis γκουχ γκουχ...
Τι εννοείς?
Οτι θα το προτιμούσα από το 821.
Α, ΟΚ!
Πάντως πέρα απο την φαντεζί οθόνη του Memphis δέν νομίζω οτι υστερεί κάπου σημαντικά το 821.
Αν και τελικά δέν θα πάρω τίποτα καθώς με τον φόρτο εργασίας που έχω τον τελευταίο καιρό δέν έχω καθόλου χρόνο για βόλτες. Οπότε οτι και να πάρω θα κάθεται να σαπίζει μέσα στο αυτοκίνητο
-
Θα αρχίσω να χρεώνω για technical advice μου φαίνεται, τουλάχιστον να μην πηγαίνουν χαμένα τα γραπτά μου.
(πλάκα κάνω, προφανώς).
-
..ωπα
ισοσταθμησε λιγο, γιατι 'τσιριζεις' -
Τι ήθελες εσύ είπαμε?
-
errrr...
τυρι - ριζι - καφε - γαλα --- εεεεε.... -
Και μην ξεχάσω, Σάββατο μεσημέρι έχεις δουλειά.
-
:rant: Θα αρχίσω να χρεώνω για technical advice μου φαίνεται, τουλάχιστον να μην πηγαίνουν χαμένα τα γραπτά μου.(πλάκα κάνω, προφανώς).
Για πιο κτυπά η καμπάνα??
-
ωπ! μου ξεφυγε!
θα μιλησουμε! -
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Για πιο κτυπά η καμπάνα??Εσύ να δώσεις πίσω τη μύγα, δε σου ανήκει.
Εδώ πήγαινε:
Αν και τελικά δέν θα πάρω τίποτα
-
Για πιο κτυπά η καμπάνα??
Εσύ να δώσεις πίσω τη μύγα, δε σου ανήκει.
Εδώ πήγαινε:
Αν και τελικά δέν θα πάρω τίποτα
OK!!
Την επιστρέφω θα ακολουθήσω technical advice....
Focal rulezzz.
-
Δεν το είχα αναφέρει τόσο καιρό εδώ, θεωρώ όμως ότι μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους, μια που στις αρχές Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τεύχος:
'Από την Πέμπτη 20 Ιουλίου κυκλοφορεί στα περίπτερα για πρώτη φορά ένα νέο περιοδικό αποκλειστικά για τα προϊόντα Car Audio.
Λέγεται CARTECH που στην ουσία πρόκειται για τον μικρό αδελφό του HITECH. Eιδικεύεται σε θέματα Car Theater – Car Navigation- σε παρουσιάσεις αυτοκινήτων και γενικότερα σε θέματα ICE.' -
Γειά σας,
Μια απορία, που δεν μου την έλυσαν στο περίπτερο της SUZUKI στην έκθεση !!
Το KENWOOD 6029 (multimedia center του GV) παίζει mp3 γραμμένα σε DVD ;
Γενικά αξίζει σαν μηχάνημα ;
Σε πρώτη φάση σκέπτομαι τα βασικά (χωρίς navi και TV).
Έχω το CR-V, που νομίζω ότι χωράει στην αντίστοιχη θέση (είναι 2DIN) και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει και αντάπτορας για τα χειριστήρια στο τιμόνι (που έχει από τη μάνα του το αυτοκίνητο).Ευχαριστώ
Φιλικά
Μάξιμος
-
Το 6029 είναι πολύ καλή συσκευή. Η Kenwood είναι η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε την αναπαραγωγή mp3-dvd στις συσκευές της, και ναι, υπάρχει προσαρμογέας.
Θα υπάρχει και δοκιμή της συσκευής στο επερχόμενο Cartech, απ'ό,τι ξέρω.
-
Νίκο φαίνεται ότι την ξέρεις την Kenwood 6029 ... Επειδή πάντα είχα την απορία, και την είχα θέσει και σε άλλα θέματα, για πες την άποψη σου για την αντικλεπτική της προστασία...
Αν πούμε ότι κάποιος ανοίγει το αυτοκίνητο πόσο εύκολο είναι να την 'βουτήξει' κάποιος άμεσα?
Car audio