-
Ο χρήστης karaLRS έγραψε:
ο ενισχυτή παίρνει ρευμα απο καλωδιο που πάει στην μπαταρία και παει πισω απο την αριστερη μεριά του αμαξιου . τα καλωδια των ηχειων περνάνε απο την δεξια μερια.Καμιά φορά φυσήματα και παράσιτα ακούγονται όταν τα RCA διασταυρόνωνται με τα καλώδια της αντλίας βενζίνης. Αυτό το πρόβλημα είχα σε ένα Seat Ibiza. Κάνε έναν κόπο και φέρε τα RCA απο την άλλη μεριά του αυτοκινήτου και λογικά τα παράσιτα θα εξαφανιστούν.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μήπως έχεις περάσει τα καλώδια RCA δίπλα από το καλώδιο ρεύματος που πάει στον ενισχυτή? Αν ναι, μέγα λάθος (πρέπει να περαστούν από την άλλη πλευρά του αμαξιού, όσο γίνεται μακρύτερα από ρεύματα).
δεν είχα τέτοιο πρόβλημα όταν τα είχα περασμένα έτσι παρόλο που ήταν όλα μαζί τα καλώδια
-
.. μετα την σχετικη τηλεφωνικη ερωτηση, ειπα να ποσταρω κι εδω, για ενα ολοκληρωμενο project, αλλα και να δουν και οι αλλοι, μηπως τους ενδιαφερει..
Στο καινουριο Golf GTI, το φυλλαδιο το τυπωμένο (όχι την μπροσουρα του αυτοκινητου) με τα εξτρα και την τιμή, αναφέρουν το rcd500 (το οποίο είναι blaupunkt), ικανό να παίξει και Mp3. αυτό, όμως, δεν επιβεβαιώνεται στο site της blaupunkt..
τι μπορεί να κάνει, κάποιος, λοιπόν?
να αφήσει το standard και με την πρώτη ευκαιρία να το ξηλωσει και να βαλει κατι διαφορετικό?
προτάσεις σε 2 din?
να βάλει κατι σε 1 din και να μείνει χωρος για κανενα οργανο (λεμε τωρα)?
τι διαστάσεις ηχεία παιρνει?
προτασεις?
(νίκο, ξέρεις για ποιόν χτυπάει η καμπάνα!)..
Δεκτές και παραπομπές! Το διάβασμα ποτέ δεν το βαριέμαι, σε αντίθεση με τους ανώριμους συμμαθητές μου, που με λέγανε σπασίκλα! -
Ή να το πάρεις με υποδοχή USB/iPod από τη γραμμή παραγωγής (πρέπει να 'χει και φώτο το ίδιο φυλλάδιο)
το RCD 500 παίζει mp3
-
το 'πιασα το υποννοουμενο ..
-
Aν δε σε ενδιαφέρει το θέμα της ποιότητας της εργοστασιακής πηγής (generally speaking) ή το μελλοντικό Upgrade τότε οι λύσεις που κυκλοφορούν με τους αντάπτορες για απλό line-in, ipod connection ή και usb connection νομίζω θα σε καλύψουν τα μάλα.
Πέρα από το θέμα της εμφάνισης υπάρχει και το θέμα της ασφάλειας που σου προσφέρει το εργοστασιακό player.
-
δεν θελω να μπλεξω με τετοιες λυσεις.. αφου το πακετο rcd500 παιζει mp3, ειναι εξαδισκο και συνοδευεται απο ολοκληρη εγκατασταση μου κανει και μου περισσευει...
δεν εχω iPod και τα στικακια που εχω usb ειναι μικρα.. δουλευω με cd κυριως..
αφου λεει ο lkar οτι παιζει, τοτε λυσαμε το προβλημα.. ανεση, εμφανιση και ασφαλεια... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν θελω να μπλεξω με τετοιες λυσεις.. αφου το πακετο rcd500 παιζει mp3, ειναι εξαδισκο και συνοδευεται απο ολοκληρη εγκατασταση μου κανει και μου περισσευει...
δεν εχω iPod και τα στικακια που εχω usb ειναι μικρα.. δουλευω με cd κυριως..
αφου λεει ο lkar οτι παιζει, τοτε λυσαμε το προβλημα.. ανεση, εμφανιση και ασφαλεια...Δεν γνωρίζω πόσο πάει το πακέτο που αναφέρεις...
Απλά να προσθέσω ότι ίσως θα σε συνέφερε οικονομικά η εγκατάσταση ενός αντάπτορα και η αγορά ενός mp3-player με σεβαστών διαστάσεων εσωτ. μνήμη ή δίσκο.
Πέρα από την ευκολία της χρησιμοποίησης του και σε άλλα μέρη (παραλίες, εξοχές, γραφείο, σπίτι, φίλοι κλπ κλπ) και της μεταφοράς και άλλου είδους αρχείων πέραν των Mp3 (αν ασχολήσε με το άθλημα) είναι πολύ μεγαλύτερη η ευκολία που παρέχει στο φόρτωσε/ξεφόρτωσε τραγούδια, φτιάξε/άλλαξε/σβήσε playlists κλπ κλπ σε σχέση με τα σιντί.
To αναφέρω επειδή προσωπικά με έχει βολέψει
-
το πακετο προσφερεται στα 500 ευρω..
το σκεπτικο που λες δεν ειναι παραλογο.. μια χαρα ειναι, απλα οπως ειπα, δουλευω περισσοτερο με cd..
αξιζει να το δουλεψω, ομως!
thanks!τα + τα αναφερεις
τα - εινα οτι θα πρεπει να πηγαινω το αυτοκινητο για αγορα - εγκατασταση ηχειων μιας και το rcd300 που ειναι ο στανταρ εξοπλισμος ερχεται με 4 ηχεια που υποπτευομαι πως ειναι μονο μπροστα + tweeter...ο νικος που ειναι??
-
Ντάφυ, δεν θέλω να σας βάλω να τσακωθείτε, αλλά...σε γράφει!!
-
Θα πω καμιά βαριά κουβέντα! Με έχεις κάνει ΜΩΒ από την τσαντίλα!
Ντάφυ, το ότι μιλάς σε πρώτο πρόσωπο για το Golf με ανησυχεί... Μήπως ο 'φίλος που έχει ένα V Gti' που μου έλεγες στο τηλέφωνο ήταν... εσύ?
Για μεγάφωνα στο Golf V το ξεχνάς. Κάποιος που μάλλον πληρώνεται παραπάνω απ'ό,τι πρέπει στο VAG Group είχε τη φαεινή ιδέα να φτιάξει 3δρομο σετ, αλλά με τα μεγάφωνα στις πιο ακατάλληλες θέσεις, και με τις πιο ακατάλληλες διαστάσεις...
Ετσι υπάρχουν μόνο 1-2 σετ στο εμπόριο που ταιριάζουν ακριβώς, με σχετικά καλά αλλά όχι άριστα αποτελέσματα ηχητικά.
Για το τηλέφωνο που σου έλεγα, αύριο.
Ακούς εκεί... Εχουμε και δουλειές κύριοι!
Και με λένε ΝικόΛΑ.
-
Ναι καλά.
Για πες μου ΝΙΚΟ....αυτά τα ηχεία κάνουν στην ΜΠΛΕ BMW μου? Σοβαρά ρωτάω ρε!!!
-
Ποιον ρωτάει?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ποιον ρωτάει?Αστα αυτά, μην σε αρχίσω στα !!!
-
Μα δεν καταλαβαίνω.
Απάντηση εντός ολίγου σε πμ.
-
Αντε....lolympie!!!(κατά το lkar)!
-
Εχουμε κι απαιτήσεις, βλέπω ε?
Αντε γιατί θα αρχίσω να μην απαντάω σε εγκάθετους (θα κάνω να γράψω χρόνια ξανά στο forum).
-
-
Ούτε σαν Παρθένα Μαρία περνάς, οπότε άστα αυτά.
-
Car audio