-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αααα μάλιστα, τώρα κάτι κάνουμε. Αφού λοιπόν σου άρεσε το 9600, γιατί δεν παίρνεις αυτό? (ή εναλλακτικά το 8600, είναι ίδια εσωτερικά).Γιατί το jvc θέλω να το δώσω τουλάχιστον 400 και για το 8600 θέλω άλλα 150.Πρώτα πρέπει να πουλήσω το jvc.Και ψάχνομαι!Για το alpine to 55 τι λες?
-
Το 9855 είναι πολύ καλό και έχει αρκετά εργαλεία για να φτιάξεις τον ήχο που θέλεις. Σε σύγκριση όμως με το 8600-9600, υπάρχει περίπτωση να σου φανεί πιο 'σκληρός' ο ήχος του, υπό τη μορφή πιο αναλυτικών υψηλών συχνοτήτων. Δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες σειρές της Alpine αλλά και πάλι διατηρεί μια 'λαμπρή' υψηλή περιοχή.
Δοκίμασέ το, μόνο έτσι θα καταλάβεις.
-
Το 9855 είναι πολύ καλό και έχει αρκετά εργαλεία για να φτιάξεις τον ήχο που θέλεις. Σε σύγκριση όμως με το 8600-9600, υπάρχει περίπτωση να σου φανεί πιο 'σκληρός' ο ήχος του, υπό τη μορφή πιο αναλυτικών υψηλών συχνοτήτων. Δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες σειρές της Alpine αλλά και πάλι διατηρεί μια 'λαμπρή' υψηλή περιοχή.Δοκίμασέ το, μόνο έτσι θα καταλάβεις.
Δεν έχει high volt το alpine.σημαντικό μείον έναντι των άλλων δύο.Μόλις φύγει το jvc βλέπουμε!Ευχαριστώ για την ώρα σου!
-
Αν θεωρείς πως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία η τάση εξόδου των προενισχύσεων σε ένα radiocd, τότε επέτρεψέ μου να σου πω πως είσαι λάθος. Το παν είναι πώς θα 'στηθεί' ένα σύστημα, είχα στο παρελθόν ραδιο-cd με προενίσχυση 1 βολτ κι όμως το τελικό αποτέλεσμα ντρόπιαζε πολλά 'αντίστοιχα' και μη συστήματα.
-
Ότι ακούω από τον ένα και από τον άλλο,έτσι βγάζω συμπεράσματα!
-
Σ'αυτό έχεις δίκιο, ο καθένας λέει τα δικά του...
Πάντως εμπιστεύσου με σε αυτό, τα τελευταία 2 χρόνια έχω αλλάξει πάνω από 15 πηγές στο αυτοκίνητο, σε καμία δεν είχα πρόβλημα που να προκύπτει από χαμηλό βολτάζ.
-
Υπάρχει ένα παλικάρι που ανταλλάζει το 9855 με το δικό μου.Κολλάω γιατί το έχει φέρει από Αμερική...Και δεν ξέρω αν θα ακούσω και διαφορά.
-
Απο αμερικα μπορει να εχεις προβληματακι με τις συχνοτητες του ραδιοφωνου και το RDS.
-
Τα μηχανήματα εξ Αμερικής έχουν άλλο 'βήμα' στο δέκτη και ενδέχεται να μην πιάνουν όλους τους σταθμούς (μάλλον όχι ενδέχεται, είναι σίγουρο). Για να καταλάβεις, πιάνουν μόνο τις εξής συχνότητες:
87.5
87.7
87.9
88.1
88.3κοκ
Εκτός αυτού δεν έχουν δυνατότητες RDS αφού εκεί δεν υπάρχει το σύστημα, κι από την άλλη είναι XM ready (δορυφορική ραδιοφωνική λήψη, κάτι σαν το DAB) το οποίο όμως είναι άχρηστο για εμάς καθώς δε χρησιμοποιείται στην Ευρώπη.
Κάποιες συσκευές έχουν επιλογή αλλαγής βήματος του δέκτη μέσα από το μενού τους (πχ οι Clarion). Αυτό δεν ισχύει όμως για την Alpine.
Α, να ξέρεις ότι το R δίπλα από τον κωδικό στα μοντέλα της Alpine σημαίνει πως είναι για την ευρωπαϊκή αγορά (και J για την ιαπωνική αλλά άσχετο).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απο αμερικα μπορει να εχεις προβληματακι με τις συχνοτητες του ραδιοφωνου και το RDS.Eχει επιλογή για ευρώπη μου είπε!και είναι κομπλέ!
-
:hmmm:Τα μηχανήματα εξ Αμερικής έχουν άλλο 'βήμα' στο δέκτη και ενδέχεται να μην πιάνουν όλους τους σταθμούς (μάλλον όχι ενδέχεται, είναι σίγουρο). Για να καταλάβεις, πιάνουν μόνο τις εξής συχνότητες:
87.5
87.7
87.9
88.1
88.3κοκ
Εκτός αυτού δεν έχουν δυνατότητες RDS αφού εκεί δεν υπάρχει το σύστημα, κι από την άλλη είναι XM ready (δορυφορική ραδιοφωνική λήψη, κάτι σαν το DAB) το οποίο όμως είναι άχρηστο για εμάς καθώς δε χρησιμοποιείται στην Ευρώπη.
Κάποιες συσκευές έχουν επιλογή αλλαγής βήματος του δέκτη μέσα από το μενού τους (πχ οι Clarion). Αυτό δεν ισχύει όμως για την Alpine.
Α, να ξέρεις ότι το R δίπλα από τον κωδικό στα μοντέλα της Alpine σημαίνει πως είναι για την ευρωπαϊκή αγορά (και J για την ιαπωνική αλλά άσχετο).
Άρα δεν προχωράω στην ανταλλαγή.Και περιμένω να πουληθεί,έστω και 350...
-
Μπορει καποιος να προτεινει μια πηγη mp3 σε νορμαλ προς χαμηλη τιμη?
Να προτιμησω καποια συγκεκριμενη μαρκα?
-
Τι εννοείς νορμάλ προς χαμηλή τιμή? Στα 150 ευρώ πχ σου φαίνεται χαμηλά ή νορμάλ?
Στα 150 ή και ελάχιστα παραπάνω υπάρχουν τα Clarion DB358RMP και Pioneer DEH-2700RB (ή R, ανάλογα με το τι ταιριάζει στο αμάξι σου, το RB έχει μπλε και κόκκινο φωτισμό για να ταιριάζει στα VW και το R πορτοκαλί Ή πράσινο φωτισμό πλήκτρων με λευκή οθόνη).
Μπορείς βέβαια να πάρεις και το DEH-2800MP με περίπου 120 ευρώ, αλλά δεν το συνιστώ. Η τέλος πάντων καλό είναι να δώσεις λίγα παραπάνω.
-
Στα 150 ...καλα ειναι!
Το θεμα ειναι λιγο με το χρωμα. Ειναι σταθερο! Ενας φιλος μου με παλιοτερο kenwood, αλλαζουν χρωμα στα κουμπια και θα το προτιμουσα καπως ετσι αν γινεται... (ζηταω πολλα?)
Κανενα μαγαζακι να το βαλω? Βασικα ξερω μονο τον Καλογεροπουλο και τα Ηχοκινηση. Μαλιστα στο site του καλογ. βλεπω και το PIONEER - DEH-30MP στα 160 οπως και το PIONEER - DEH-2700 που λες. Ποιο ειναι καλυτερο?
-
ΟΧΙ το 30MP. Σαφώς το 2700 μεταξύ αυτών.
Για την αλλαγή χρωματισμού, ναι, ζητάς πολλά σ'αυτά τα λεφτά.
Νομίζω πως το Clarion έχει επιλογή αλλαγής, ωστόσο στα χαμηλής κατηγορίας Alpine και Pioneer δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...
-
Επειδή ίσως δεν κατάλαβες (ή εγώ δεν κατάλαβα) σωστά, το 2700R ΕΧΕΙ δυνατότητα αλλαγής μεταξύ Πορτοκαλί και Πράσινου φωτισμού για τα πλήκτρα (το γράφω και άνωθεν).
-
:hmmm:Τα μηχανήματα εξ Αμερικής έχουν άλλο 'βήμα' στο δέκτη και ενδέχεται να μην πιάνουν όλους τους σταθμούς (μάλλον όχι ενδέχεται, είναι σίγουρο). Για να καταλάβεις, πιάνουν μόνο τις εξής συχνότητες:
87.5
87.7
87.9
88.1
88.3κοκ
Είμαι το παιδί που θέλει να ανταλλάξει το Alpine με το JVC,όπως είπα και στον Moya Junior πιάνει όλες τις ραδιοφωνικές συχνότητες και πρέπει να ναι το πρώτο Alpine που έχει τη δυνατότητα για μεταπήδηση σε Ευρωπαικές συχνότητες.Βέβαια αυτή την επιλογή την έχει μόνο η Αμερικάνικη πηγή και όχι και η Ευρωπαική.Αν δε με πιστεύετε μπορείτε να κατεβάσετε το Manual από το Αμερικάνικο site και να το δείτε,εχει δύο tuner areas.Μπήκα και τα γραψα αυτά γιατί αν ο λόγος που το ξανασκέφτεσαι για την ανταλλαγή είναι το ράδιο τότε δεν ισχύουν τα παραπάνω που είπε ο Ολύμπιος για τις συχνότητες οπότε δε θα χεις πρόβλημα.Εννοείται φιλικά(απλά επειδή γουστάρω πολύ τη JVC και θα την είχα πάρει από Αμερική αλλά κάτι λένε οτι δεν παίζουν τα DVD μετά,γι'αυτό μπήκα για να διορθώσω)
-
Το τελευταίο που θα ήθελα ποτέ είναι να δώσω λανθασμένες πληροφορίες, ειδικά στην περίπτωση που θα μπορούσαν να 'χαλάσουν' μια συναλλαγή. Αν όντως είναι έτσι τότε ανακαλώ, αλλά το θέμα έλλειψης RDS (καθώς και εγγύησης) παραμένει.
Αυτό που λες για τη μη αναπαραγωγή DVD είναι λόγω της διαφορετικής Region στην οποία υπάγονται οι ΗΠΑ και η Ευρώπη (Region 1 για την Αμερική, Region 2 για Ευρώπη και Ιαπωνία).
-
Εννοείται οτι δεν το κανες επίτηδες απλά για να το ξερες αυτό με τις συχνότητες θα έπρεπε να χες την πηγή αλλιώς θα ταν αδύνατο να το γνωρίζεις.To RDS είναι εκείνο που βγάζει μηνύματα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς?Αν είναι αυτό όντως μου φαίνεται ότι δεν το χει αλλά μικρό το κακό.Όσο για την εγγύηση απ'όσο έχω ακούσει αν δε βγάλουν πρόβλημα από την αρχή με τη μπάρα που έχει τότε δύσκολα να εμφανίσει κάτι
-
Καλησπέρα,
Ετοιμάζομαι να πάρω το JVC Avx1 από συμφορουμίτη και θα ήθελα να ξέρω αν τοποθετείται εύκολα στο Fiat Bravo που έχω..Δεν ζητάω τρελή ποιότητα ήχου αλλά από όσο έχω ψάξει είναι αρκετά καλό ως προς τον ήχο..Τα έξοδα τοποθέτησης σε ένα αρμόδιο κατάστημα πόσα είναι;;Αν ξέρει κάποιος να μου πει πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα..
Ευχαριστώ..
Car audio