-
E περίμενε και συ λίγο, ακόμα δεν βγήκε το αμάξι.
-
αν δε βρω τι είναι καλύτερα? να βάλω ηχεία στις πόρτες που έχει θέση, να βάλω στην εταζέρα (είναι πολύ στενή) ή να πάρω το σήμα απ'τα πίσω ηχεία και να τα στείλω στο high input του ενισχυτή και να βάλω ένα 8ράκι? δε θα μπορεί όμως η εργοστασιακή πηγή να το 'δει' ε?
-
Αν δε βρεις πλαίσιο θα φτιάξεις.
Και να αφήσεις τις τρελές ιδέες. Ακούς εκεί high input και βλακείες.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αν δε βρεις πλαίσιο θα φτιάξεις. -
λέμε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:iconcool: λέμε...Λένε περισσότερα
πμ -
Δε χρειάζεται πμ. Θα πας σε κατάστημα car audio και με λίγη δουλίτσα θα σου φτιάξει μια βάση κούκλα.
(καλό είναι να μην πας σε οποιοδήποτε κατάστημα όμως).
-
θα πάω απόγευμα από Κ. να κοιτάξω αν έχεις κάτι άλλο υπ'όψιν πες μου.
ρε γμτ παίρνω ανταλλακτάδικο daihatsu μου λέει υπάρχει πλαίσιο. Παίρνω μετά καπάκι την εταιρεία που φέρνει ανταλλακτικά(Multipart) λέει δεν υπάρχει
-
double post
-
dmitspan
δες στο site της pioneer. Κάπου υπάρχει κατάλογος με όλες τις προσόψεις. Αν υπάρχει εκεί, θα το βρεις σίγουρα. -
Δε βρίσκω κάτι
-
πήγα Κ αλλά τζίφος. Νικόλα για ρίξε καμιά ιδέα, αν λες για Δ δε ξέρω από κει από τιμές τι παίζει μια τέτοια custom κατασκευή ?
-
Πήγαινε στον Δ Δημήτρη εγγύηση. Αλλά μην πεις καλύτερα ότι ξέρεις τον Ολύμπιο αλλά εμένα αν θες να σε προσέξει
-
Για τον γνωστό Δ λέμε;
-
ναι Θανάση,
Obelix θα πάω και θα τους αραδιάσω όλους να δω για ποιον θα μ'εξυπηρετήσει καλύτερα
-
Αφού μιλάμε για τον γνωστό Δ...
+10000000 και απο εμένα...
-
προσπαθώ να διαβάσω τον χάρτη για να φτάσω εκεί θέλω gps
-
Να σου πω πως πάω εγώ που είμαι και ¨κάπως¨.
Κατεβαίνεις την μεσογείων. Με το που φτάσεις στο σημείο όπου χωρίζει σε 3 άλλους δρόμους (δεν ξέρω που πάνε) εσύ παίρνεις τον αριστερό που πάει για Γουδί.
Εκεί τον ακολουθείς. Κάνεις αριστερά μαζί με τον δρόμο (έχει φανάρια). Μετά πας όλο ευθεία (ούτε αριστερά γιατί θα βγεις από εκεί που ήρθες – ούτε δεξιά γιατί θα βγεις δεν ξέρω που) πας ευθεία και περνάς εμπρός από ένα νοσοκομείο για παιδιά.
Όλο ευθεία ακόμα, στα 200 μέτρα θα δεις λελούδια και θάμνους εκεί είναι μια πλατεία. Εκεί κάνεις δεξιά και την ακολουθείς από τα πλάγια. Εκεί κάνεις μαζί της αριστερά, με το που κάνεις αριστερά (μαζί της) είναι το μαγαζί του Δ.Αυτά… αν κατάλαβες μαζί σου!
-
πιο εύκολα καταλαβαίνω τον ratanplan
το βρήκα (σχεδόν) κατάλαβα πού είναι θα πάω από κατεχάκη
-
Car audio