-
δε ξέρω τι διάμετρο παίρνει το golf, αν σ'ενδιαφέρουν τα διαιρούμενα μπορείς να πας σε magnat για φθηνή και καλή λύση
-
Προτείνετε Focal (Polyglass, που είναι πάνω από 150
-
[quote='n_olympios']Προτείνετε Focal (Polyglass, που είναι πάνω από 150
-
Ο χρήστης micras έγραψε:
Πώς σας φαίνετε το Helix Deep Blue 10? Το έχει δοκιμάσει κανένας να μου πεί την άποψή του?Το Deep Blue 10 είναι πολύ καλό για τα χρήματά του.
Δημήτρη, άλλη μια φορά να πειράξεις γραφόμενά μου σε quote και...
-
τα MacAudio 16ρια διαιρούμενα μου κάνουν νερά, νομίζω το αριστερό τουίτερ κάνει πού και πού παράσιτα. Λες να τα δεχτούν αν τα επιστρέψω έτσι?
-
Μήπως έχει χαλαρώσει κάποια σύνδεση, Δημήτρη? Ψάξε τα καλώδια σε όλη τη διαδρομή (radiocd - crossover - μεγάφωνα).
-
Μηπως εχουμε κανα νεο για τους Helix;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι,εγω κατι θελω και το χεις ξεχασει..ΔΕΝ το έχω ξεχάσει.
Όταν έχω νέα θα το μάθεις. Αμάν πια.
-
-
Εσύ τι μιλάς ρε; Ακόμα περιμένω απάντηση σε αυτό που σε είχα ρωτήσει. Παλιοπάσχο. Αλλά δεν σε χρειάζομαι πλέον, η λύση μου βρίσκεται κάπου στα ΕΛΤΑ.
-
Λυπαμαι που σε απογοητυεω αλλα δε θυμαμαι καν τι μου ειχες ζητησει..
-
Cuore Sound Project:
ακούω προτάσειςκαινούριο αυτοκίνητο θα μου πείτε μα μου το ένα τ'άλλο αλλά τι να κάνουμε η μουσική είναι αγάπη
Από πηγή έχω στην άκρη την 9812RB (Alpine) αλλά δεν ταιριάζει με τον πορτοκαλί φωτισμό (βλ. avatar), οπότε ακούω μια καλή πρόταση για πηγή που να έχει τουλ. 1 έξοδο για sub, HPF/LPF.
Η μαμά πηγή είναι 2 din, υπάρχει εργοστασιακή βάση να δίνει 1din + αποθηκευτικό χώρο ή κάτι αφτερμάρκετ?
-
Καταρχήν Δημήτρη καλοτάξιδο να είναι.
Πες ένα ποσό που θέλεις να κινηθείς για την πηγή (σε 1 DIN πάμε γιατί οι 2 DIN είναι πανάκριβες).
-
Καλημέρα Νικόλα, σ'ευχαριστώ
Σκέφτομαι κάπου για 200-250 αρκεί να βρω να δώσω το καημένο το alpine μη κάθεται υπάρχει κανά μαγαζί να το παίρνει?Από κει και πέρα για το θέμα τον πίσω ηχείων είναι ένα προβληματάκι, έχει θέσεις στις πίσω πόρτες, σκέφτομαι όμως να πάρω μια 2η εταζέρα και να βάλω εκεί 2 οβάλ μπας και μπορέσω ν'αποφύγω τη χρήση s/w.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μπας και μπορέσω ν'αποφύγω τη χρήση s/w.Δε θα τα καταφέρεις.
Με 200-250
-
απ'τις 3 επιλογές πιο πολύ κάνει η 2η τι να τις κάνω τις 3 εξόδους και είναι πιο ταιριαστό το χρώμα σε αντίθεση με το 3ο, ενώ το 1ο υστερεί σε αρκετά, εκτός από την οθόνη που πολύ σωστά είπες
μου φαίνεται θα βάλω πάλι το 9812 πάνω και θα του αλλάξω τα λαμπάκια σε πορτοκαλί
φανταστικέ ηλεκτρολόγε μπορούμε να το κάνουμε αυτό?Βασικά για το sub είναι περισσότερο το θέμα του ενισχυτή καινούριο αμάξι να το ξηλώνω να τραβάω ρεύματα
-
Δυστυχώς ο φωτισμός στα Alpine δεν αλλάζει, εκτός από τα μεγάλα πλήκτρα αριστερά του ποτενσιόμετρου. Κι αυτό γιατί αυτά είναι μεγάλα led, ενώ τα υπόλοιπα είναι κάτι μικροσκοπικά surface mounted πραγματάκια που καλά καλά δεν μπορείς να τα δεις.
Κάπου είχα φωτογραφίες του παλιού μου 9813R (ή του 9835R? ή μήπως του 7893R?) με ανοιγμένη την πρόσοψη, ακριβώς για αυτό το πράγμα...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έχει κανείς να προτείνει ηχεία για τις μπροστινές πόρτες σε Golf V GT;Όχι τίποτα υπερβολικό, ένα απλό σετ με αντοχή σε 4x50...
ΕDIT: Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο έχει τα 4 ηχεία του βασικού εξοπλισμού + τα 4 ηχεία ακόμα (κωδικός RCC) - ό,τι και να εννοεί η VW αναφέροντας '4 επιπλέον ηχεία'...
_
Tελικά αγοράστηκαν κάτι ηχεία της Pioneer, το πρόβλημα όμως που παρουσιάστηκε είναι ότι χρειάζονται κάτι πλαστικά δαχτυλίδια/βάσεις για να μπουν, τις οποίες η ο τοπικός έμπορος VW δε φαίνεται να διαθέτει(αυτές που έχουν για Golf IV δεν κάνουν).
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ τέτοια δαχτυλίδια/βάσεις [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΡΤΕΣ GOLF 5 GT];
_
-
Στα περισσότερα καταστήματα car audio.
-
δε βρίσκω βάση/πλαίσιο για το κουόρε
Car audio