-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γιατί έχεις 2 τηλεκοντρόλ στο τιμόνι;;;;
Θα με κοροιδέψεις, αλλά έχω 2 τηλεκτρολ για 2 λόγους
1)καθαρά αισθητικούς.θα ήταν σα να είχε τρύπα από τη μία πλευρά.o δεύτερος δεν μας ενδιαφέρει
Ντροπή σου...τι κακός που είσαι...Το μυαλό σου όλο στο πονηρό...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γιατί έχεις 2 τηλεκοντρόλ στο τιμόνι;;;;
Θα με κοροιδέψεις, αλλά έχω 2 τηλεκτρολ για 2 λόγους
1)καθαρά αισθητικούς.θα ήταν σα να είχε τρύπα από τη μία πλευρά.
2)γιατί πολλές φορές οδηγώ με το ένα χέρι στο σασμάν=>πρέπει να έχω τηλεχειριστήριο στο αριστερό, αλλά όταν ακούω μουσική στο αμάξι βολεύομαι να 'παίζω' με το δεξί.Αν δεις το τιμόνι μου, θα καταλάβεις γιατί έχω 2 τηλεχειριστήρια.
(συγχώρεσέ με για την άθλια ποιότητα της φωτογραφίας (Ν70 και ελάχιστον φως στο parking), αλλά πιστεύω πως φαίνεται αυτό που σου γράφω παραπάνω.Αν όχι τραβάω μια όταν το ξαναπάρω μέρα )Είδα την φωτό και καταλαβαίνω τους αισθητικούς λόγους πίστεψέ με! Για τους ίδιους λόγους ήθελα κι εγώ κόκκινη γραμματοσειρά!
Πάντως μένα και με ένα , καλό μου φαίνεται το αισθητικό αποτέλεσμα, τι να πω!
Βέβαια, αν σου τελειώσει η...μπαταρία στο ένα, έχεις το δεύτερο ρεζέρβα!
Τέλος,βλέπω κι εσύ το έβαλες στο ίδιο σημείο με μένα! Άλλοι το βάζουν στις θέσεις 3 ή 9 ακριβώς, αλλά το δοκίμασα και φαίνονταν χάλια, λες και...κρέμονταν ένα @ από το τιμόνι μου!
Ίσως να έδειχνε πιο ωραίο σε διαφορετικό τιμόνι πάντως...
Εγώ σκέφτηκα αρχικά να το βάλω αριστερά, όταν θα έχω το χέρι στο σασμάν, αλλά μετά σκέφτηκα πως όταν έχω το χέρι στο σασμάν, άρα ένα χέρι στο τιμόνι, καλό είναι το χέρι που είναι πάνω στο τιμόνι, να στρίβει χωρίς...να παίζει με τη μουσική! Αλλιώς μπορεί να γίνει ! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
[Είδα την φωτό και καταλαβαίνω τους αισθητικούς λόγους πίστεψέ με! Για τους ίδιους λόγους ήθελα κι εγώ κόκκινη γραμματοσειρά!
Πάντως μένα και με ένα , καλό μου φαίνεται το αισθητικό αποτέλεσμα, τι να πω!
**Βέβαια, αν σου τελειώσει η...μπαταρία στο ένα, έχεις το δεύτερο ρεζέρβα! **:lol:
Τέλος,βλέπω κι εσύ το έβαλες στο ίδιο σημείο με μένα! Άλλοι το βάζουν στις θέσεις 3 ή 9 ακριβώς, αλλά το δοκίμασα και φαίνονταν χάλια, λες και...κρέμονταν ένα @ από το τιμόνι μου!
Ίσως να έδειχνε πιο ωραίο σε διαφορετικό τιμόνι πάντως...
Εγώ σκέφτηκα αρχικά να το βάλω αριστερά, όταν θα έχω το χέρι στο σασμάν, αλλά μετά σκέφτηκα πως όταν έχω το χέρι στο σασμάν, άρα ένα χέρι στο τιμόνι, καλό είναι το χέρι που είναι πάνω στο τιμόνι, να στρίβει χωρίς...να παίζει με τη μουσική! Αλλιώς μπορεί να γίνει !Βέβαια όταν αρχίσει και δεν πιάνει το ένα αλλάζω και στα 2 μπαταρία την ίδια μέρα (έχω δεύτερες μπαταρίες στο αμάξι.Ξέρω...είμαι τραγικός
Κι εγώ γι'αυτό έβαλα 2...για να μην είναι μονάρχης... (πλάκα κάνω φυσικά.)
Όσο γι'αυτό με τις στροφές, το έχω σκεφτεί κι εγώ αλλά μετά είπα:αφού τα αγόρασα, τώρα δεν τα βγάζω παρά μόνο αν μου δώσουν όσο έκανε το 1...
-
απορίες:
- Τι σημαίνει το class A/B σ'έναν ενισχυτή?
- Γιατί δεν υπάρχουν ενισχυτές που να γεφυρώνονται (σε 1 κανάλι) στα 2Ω ? `Ολους βλέπω ότι είναι 1χ??? στα 4Ω ή 2χ??? στα 2Ω
- Στο sub τι παίζει πιο μεγάλο ρόλο? Η ευαισθησία ή το αν έχει μονό ή διπλό πηνίο? ή κάτι άλλο.
- Η παραπάνω ερώτηση και για τους ενισχυτές
αυτά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
απορίες:- Τι σημαίνει το class A/B σ'έναν ενισχυτή?
- Γιατί δεν υπάρχουν ενισχυτές που να γεφυρώνονται (σε 1 κανάλι) στα 2Ω ? `Ολους βλέπω ότι είναι 1χ??? στα 4Ω ή 2χ??? στα 2Ω
- Στο sub τι παίζει πιο μεγάλο ρόλο? Η ευαισθησία ή το αν έχει μονό ή διπλό πηνίο? ή κάτι άλλο.
αυτά
Σαν πολλά δεν θες να μάθεις εσύ;
Αν ξέρω καλά.
Α) Η κλάση είναι ανάλογα με την ποιότητα του κάθε ενισχυτή, δηλαδή πόσο παραμορφώνει από ένα σημείο και μετά.
Β) Δεν υπάρχουν γιατί… δεν ξέρω…
Γ) Το Α.
-
έχω κι εγώ δικαίωμα στη μάθηση
η Γ) μήπως είναι λίγο άκυρη σαν απάντηση?
-
Στην Γ εννοώ ότι είναι καλύτερο η ευαισθησία.
Απλά των διπλό μαγνήτη των εχουν για τα πολλά βαττ.
Λεω εγώ τώρα…
Ο Νολύμπιος μπορεί να πει τα δικά του, αλλά ως γνωστών εν πάση τη φύση, εγώ είμαι ο μέγας γνώστης της μουσικής_μέσα_και_κάτω_από_το_αυτοκινητο.Α! Alpine να πάρεις όχι Pionner οκ;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
απορίες:- Τι σημαίνει το class A/B σ'έναν ενισχυτή?
αυτά
υπάρχουν ενισχυτες που βγαζουν 1x2Ω..
π.χ. helix A2
τι ενισχυτες κοιτας?
Αν θυμαμαι καλα μια φορα που το ειχα κανει γρηγορη αναγνωση, το πως διαμορφωνει/μετατρεπει το σημα ενας ενισχυτης ειναι και αυτο που τον χαρακτηριζει αν θα ειναι Α, Β, Α/Β ή οτιδηποτε αλλο.. δεν βαζω το χερι μου στη φωτια..
Για sub θα σου απαντησει ο μιστερ μπομπαστικ! -
βασικά δε κοιτάω για 600+
-
Δικάναλο;!!!!!!1111ενα ένα ένα
Τι να τον κάνεις τον δικάναλο ρε συ; Μόνο για σαμπ ?
-
Ναι, για αυτό τον θέλει...
-
παραδειγμα εφερα ρε παιδες..
και μονοκαναλοι παιζουν στα 2Ω -
μονοκάναλοι ξεφεύγουμε στο κόστος
-
κοιτα, εικασια θα κανω - θα με επιβεβαιωσει ή διαψευσει ο δοκτωρ ζιβαγκο - ο ενισχυτης για να πεσει στα 2Ω και να ειναι αυτο που λενε 2Ω stable, θα πρεπει να εχει μιας καποιας ποιοτητας εξαρτηματα μεσα του που ανεβαζουν το κοστος. Ισως γι αυτο δεν βρηκες καποιον 'φθηνο' που να παιζει στα 2Ω..
εχεις ηχεια μπρος / πισω? -
ναι και τα οδηγώ από την πηγή Alpine δίχως πρόβλημα.
Μπαίνει F-type sub σε κουτί? Γιατί είδα κάτι καλά και φθηνά της pioneer, TS-W307F και 305F. Είδα και το JBL GT4-12 αλλά ανεβαίνει σε κόστος
-
O Signat Fury 400 τι λέει? πουθενά δε βρίσκω πλήρη χαρακτηριστικά, αν γεφυρώνεται, πόσα RMS βγάζει γεφυρωμένος, γενικώς τπτ δε λέει κανείς. Γιατί δε τα λένε μπας και κρύβονται κινέζοι από πίσω?
Δύναμη μου φαίνεται και αυτός
από sub μου φάνηκε ό,τι πρέπει αυτό
εκτός αν μπορεί να μπει σε κούτα και ένα F-Type -
υπαρχει αγγελια για σαμπ και ενισχυτη στο 106sportclub με 200 ευρω..
αντιγραφω τα λινκ απο το συγκεκριμενο site:Αυτό εδώ είναι το ηχείο : http://www.dragiotis.gr/store/product_i ... d=41&t=12-
Και ο ενισχυτής : http://www.dragiotis.gr/store/product_i ... id=40&t=8-
δε ριχνεις καμμια ματια?
-
not bad
τελικά για τον signat fury 400 ξέρει κανείς πλήρη χαρακτηριστικά??
μόνο αυτά βλέπω παντού -
@ dmitspan και πάσα ενδιαφερόμενο.
Πολύ απλοϊκά (καθώς είναι πολύ μεγάλη συζήτηση), το μέχρι ποιο ποσό αντίστασης είναι σταθερός ένας ενισχυτής εξαρτάται από την ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Όσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση, τόσο μεγαλύτερο το ποσό του ρεύματος που περνά από τα κυκλώματά του. Άρα, εφόσον η ικανότητα διαχείρισης ρεύματος του ενισχυτή είναι δεδομένη, όταν μειώνεται η αντίσταση, τόσο αυξάνουν οι ανάγκες του ενισχυτή σε απαγωγή της εκλυόμενης θερμότητας κλπ.
Πρακτικά, όταν ένας ενισχυτής 'δηλώνει' σταθερός στα 2Ohm σε κάθε κανάλι του, εξ ορισμού δεν μπορεί να είναι σταθερός σε χαμηλότερο από το διπλό της αντίστασης (4 Ohm) όταν τα 2 κανάλια γεφυρώνονται. Κι αυτό για τον πολύ απλό λόγο:
-
οκ Νικόλα το έπιασα, απλοί νόμοι φυσικής
και υπενθυμίζω, είμαι μεταξύ kenwood kac-6203 και signat fury 400, είναι στα ίδια λεφτά, δικάναλοι και οι δύο δυστυχώς όμως δε βρίσκω φουλ πληροφορίες για τον 2ο για να ξέρω σε ποιον θα καταλήξω
Car audio