-
Μεταξύ των δύο, το δεύτερο. Μεταξύ μας, κανέναν από τους δύο.
-
γιατί? υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση σ'αυτά τα λεφτά ?? Πέρα απ'αυτούς βρίσκω:
- Magnat Bull Power Two (προηγούμενη σειρά όμως)
- Xetec V 150.2 (δε την ξέρω καλά την μάρκα)
-Pioneer GM-3300T (μόνο 1χ150 rms? )
-
Xetec (αν βρεις ακόμη κανέναν).
Θα επανέλθω με πρόταση αν μπορείς να περιμένεις λίγο (ίσαμε 1 μέρα).
-
ok
-
Peugeot 206 εχει εργοστασιακο ραδιοκασετοφωνο με το εργοστασιακο χειριστηριο στην κολωνα του τιμονιου.
- Μπορει να αλλαχθει με ραδιοCD και να λειτουργει το χειριστηριο;
- Αν οχι, μπορει καποιος να προτεινει ανταπτορα για να παιξει φορητο CD/MP3 στο κασετοφωνο; Θα λειτουργει το χειριστηριο για το CD σε αυτην την περιπτωση;
Ευχαριστω
-
Γίνεται, μαζί με την πηγή που θα βάλεις θα χρειαστείς και έναν αντάπτορα.
Για το κασετόφωνο, υπάρχουν εκείνοι οι μετατροπείς, που παίρνουν σήμα από το line out του mp3 ή του diskman και καταλήγουν σε κασέτα. Από προσωπική εμπειρία, ποιότητα ήχου γτπ. Το χειριστήριο δεν λειτουργεί σε αυτήν την περίπτωση φυσικά (οι λειτουργίες του track forward και backward, του ήχου λειτουργούν κανονικά).
-
Γειά σας παιδιά. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος πως βγαίνουν τα καπάκια των ηχείων από τις πίσω πόρτες του Golf V χωρίς να γίνει ζημιά;
-
τα φώτα σας φίλοι!
Γιατί ακούω παράσιτο μέσα απο τα ηχεία (έχω ενισχυτή DLS)?
Έχω χαμηλώσει το gain, έβαλα και ένα αντιπαρασατικό κυκλωματάκι αλλα κάι πάλι κάτι ακούγεται.Η πλάκα είναι οτι όταν το βάζω το πρωϊ μπροστά είναι μια χαρά, μετά απο λίγη ώρα οδήγησης αρχίζουν τα παράσιτα (τα οποία είναι ανάλογα μαζί με στροφές του κινητήρα)
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
τα φώτα σας φίλοι!Γιατί ακούω παράσιτο μέσα απο τα ηχεία (έχω ενισχυτή DLS)?
Έχω χαμηλώσει το gain, έβαλα και ένα αντιπαρασατικό κυκλωματάκι αλλα κάι πάλι κάτι ακούγεται.Η πλάκα είναι οτι όταν το βάζω το πρωϊ μπροστά είναι μια χαρά, μετά απο λίγη ώρα οδήγησης αρχίζουν τα παράσιτα (τα οποία είναι ανάλογα μαζί με στροφές του κινητήρα)
- `Εχεις την καλωδίωση του ρεύματος μαζί με τα rca ?
- ο ενισχυτής παίρνει κατευθείαν απ'τη μπαταρία? αν ναι τσέκαρε αν η επαφή στην μπαταρία είναι γερά βιδωμένη και δεν κουνιέται. Μια φορά το είχα χαλαρό και όταν κόρναρα άκουγα παράσιτα άρα προφανώς θα παρεμβάλλει με κάτι άλλο. Για περισσότερα στους ειδικούς του τόπικ
-
Η καλωδίωση του ρεύματος είναι χωριστά, καθότι το ΜΧ-5 για κατανομή βάρους μπρός-πίσω έχει την μπαταρία πίσω, αρά σε αυτό είμαστε οκ.
-
Δεν έχεις καλή γείωση... έλενξε την.
Το πρωί με την λίγη έστο υγρασία, είναι μια χαρά. Αλλά όταν στεγνώσει απο την ζέστη τότε έχεις το πρόβλημα.
-
kalhspera,8a h8ela na rwthsw an mporei na mpei phgh me anaklinomenh o8onh ston hdh uparxonta xwro hxosusthmatos sto honda s2000.exw thn entupwsh oti otan 8a 'shkwnetai' h o8onh,8a briskei sto tamplo k sugkekrimena sta xeiristhria tou air condition pou briskontai deksia apo to timoni.sunexiste thn kalh douleia.
-
Ο χρήστης mitsnas έγραψε:
Γειά σας παιδιά. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος πως βγαίνουν τα καπάκια των ηχείων από τις πίσω πόρτες του Golf V χωρίς να γίνει ζημιά;Η καλύτερη λύση είναι απλά να τα απενεργοποιήσεις.
Μη μου πεις ότι θέλεις να βάλεις άλλα στις εργοστασιακές θέσεις...
kalhspera,8a h8ela na rwthsw an mporei na mpei phgh me anaklinomenh o8onh ston hdh uparxonta xwro hxosusthmatos sto honda s2000.exw thn entupwsh oti otan 8a 'shkwnetai' h o8onh,8a briskei sto tamplo k sugkekrimena sta xeiristhria tou air condition pou briskontai deksia apo to timoni.sunexiste thn kalh douleia.
α) Καλώς ήρθες.
β) Σε ελληνικά παρακαλώ.
γ) Eίναι αρκετά δύσκολο, γιατί η εργοστασιακή θέση είναι χωμένη πιο μέσα στην κονσόλα... Κι αν φέρεις την πηγή πιο έξω θα έχεις πρόβλημα με το λεβιέ ταχυτήτων... -
Γειά σας παίδες,καλώς σας βρήκα στο forum και ξεκινάω αμέσως με απορία:
Εχω ένα saxo 01 μοντέλο του οποίου μόλις του πέρασα το ραδιο-DVD
MEX-DV1000 της SONY και είμαι πολύ ευχαριστημένος,σε σχέση και με την τιμή του(για χρήση καθαρά 'ηχητική'-οχι ταινίες).
Θέλω λοιπόν τα φώτα σας,στο θέμα των ηχείων.Είμαι της φιλοσοφίας του συστήματος:πολύ καλές μονάδες μπροστά+ένα/δύο sub πίσω(πορτ-μπαγκάζ) και έχω ήδη(όχι τοποθετημένα ακόμα) έναν δικάναλο sony+12' sub,αλλά ψάχνομαι για τις μονάδες που θα βάλω μπροστά και που μάλλον θα οδηγηθούν αρχικά απο την πηγή με βλέψεις αργότερα για προσθήκη ενισχυτή.
Τι μονάδες προτείνετε λοιπόν για εμπρός?
Δεχόμαστε και προτάσεις και για το γενικότερο στήσιμο... -
1 sub αρκεί. Μάλιστα για το Saxo που έχει περιορισμένο χώρο, ίσως οι 12 ίντσες να είναι πολλές. Εκτός κι αν θέλεις να ακούγεσαι γενικώς στην περιοχή οπότε αλλάζει.
Πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις για μπροστινά μεγάφωνα?
-
Γειά σου n_olympiε!το sub(xplod 12') μαζί με τον ενισχυτή(sony xm-1502sx/2x150 rms) τα έχω προ τριετίας απο το προηγούμενο αυτοκίνητο(peugeot 405) και αυτά θα τοποθετήσω πάλι αφού ήμουν ικανοποιημένος.
Τώρα για τα μπροστινά,η τσέπη μου αντέχει μέχρι 250 ευρώ,δυστηχώς όμως οι θέσεις των ηχείων στις πόρτες είναι για 13cm μεγάφωνα.Γνωρίζεις εάν μπορώ να βάλω 16.5 cm με 'πατέντα'?Γιατί μου ζητάνε 200-250 ευρώ για την κατασκευή panels και ενώ είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση,είναι απλησίαστη για μένα.Ευχαριστώ προκαταβολικά! -
200-250
-
Τελικά τοποθέτησα τα 13cm ESK 130 της Hertz (τα περτικαλιά 75w rms/150w peak/90db) με 20mm τουίτηδες στο ταμπλώ ,καθότιν η διάμετρος του χώρου της πόρτας έπαιρνε δεν έπαιρνε ένα 16,5άρι,δεν υπήρχε όμως βάθος γιατί όταν κατέβαινε το τζάμι αντίο ζωή...
Πάντως έμεινα αρκετά ικανοποιημένος,αν και επιφυλακτικός στην αρχή,από την απόδοση τους (για τα δεδομένα των διαιρούμενων 13άρηδων φορεμένων σε αμόνωτη πόρτα),είναι φωνακλάδικα,οι τουίτηδες ανεβαίνουν αρκετά ψηλά,το sony φαίνεται να τα οδηγεί σωστά δλδ δεν παραμορφώνει παρά μόνο από το 32 μέχρι και το 34 που είναι το max volume.Σ'αυτό βοηθάει όμως και ο 7μπαντος ισοσταθμιστής του sony...Στην τελική για τα 130 ευρά που έδωσα,πιστέυω ότι έπιασαν τόπο.
Α!και από μπάσο.ας είν'καλά το sub...! -
ωραίοςςς
-
Με γειες. Η Hertz είναι αξιόλογη εταιρεία.
Car audio