-
Για πες εντυπώσεις έστω και από αυτό το μικρό test drive.
Και μένα κάτι μου βρωμάει με τα έξτρα...μάλλον εδώ τα έβαλαν για την έκθεση...
-
περιεργο η νισσαν ειχε ανακοινωσει οτι θα μπορει να υπαρχει customization σε εξτρα..
εγω παντως το 1.8 θα θελα..
-
έτσι μπράβο!! σιγά σιγά όλοι γυρίστε στα ιαπωνικά!!
(το auris πάντως έχει καλύτερη μεταπώληση... )
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για πες εντυπώσεις έστω και από αυτό το μικρό test drive.Και μένα κάτι μου βρωμάει με τα έξτρα...μάλλον εδώ τα έβαλαν για την έκθεση...
Μοτέρ τα είπαμε, αρκετά καλό. Δεν έχει υστέρηση, γεμίζει καλά τις ταχύτητες (μακρούτσικο κιβώτιο), αρκετά καλή ροπή για προσπεράσεις. Ποιότητα κύλισης πολύ, τόσο από την άποψη του ΝΗV όσο και της ανάρτησης. Επίσης τα φρένα του είναι καλά, πιάνουν αμέσως και έχουν δύναμη. Διάρκεια δεν ξέρω, δεν μπόρεσα να δοκιμάσω.
Από κει και πέρα, τίποτα το ιδιαίτερο, με σημαντικό αρνητικό όμως τους τριγμούς στο εσωτερικό. Από αυτήν την άποψη ήταν μια αποτυχία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το πράγμα.
-
Tελικά Ξένον έχει? Και αν είναι με κατευθυνόμενη δέσμη ακόμα καλύτερα
-
Δεν έχει, όχι...
-
βλεποντας τα τεχνικα του 1.8 λογικα πρεπει να ριχνει στο σιβικ και στο auris..
-
Καλά ρε πάτε καλά όλοι σας;;
Εντάξει, πήρε ο πατέρας σου ρε funky το Sunny, να στηρίξει την ελληνική βιομηχανία πριν 20 χρόνια, τώρα τι τον νοιάζει για το Μεξικό;Μήπως είναι με τους Ζαπατίστας;
Και καλά, ούτε εσύ ούτε ο adis (μπρρρρ ), δεν ορθώνετε το ανάστημά σας, να πείτε ένα, που πας ρε ...Καραμήτρ...ε συγνώμη πατέρα;
Δηλαδή, θα έχετε στην οικογένεια ΚΑΙ Seat ΚΑΙ Datsun!
Δηλαδή το επόμενο βήμα τι θα είναι, να πάρετε το καινούριο Fabia, ή μήπως κανένα Octavia (taxi) με μπουρί και αεροτομή WRC!Δεν παίρνετε καλύτερα μια 316 μετάχειρο, ας είναι και 15ετίας, πιο όμορφη είναι, λιγότερο θα χαλάει από το τελειωμένο μοτέρ 1.6 που δεν ήθελε η Renault και πάσαρε στην Nissan για να ξεστοκάρει, καλύτερη μούρη θα έχει και δεν είναι και Datsun στην τελική!
Αν είναι δυνατόν! Ούτε ο καπετάν Μάρκος δεν θα το προτιμούσε αυτό το κατασκεύασμα!
Δηλαδή, να φανταστώ, σαν εναλλακτική θα έχετε το Accent , μάλλον ε;
Είναι κάποιος διαγωνισμός ; 'Μπαμπά, νομίζω πως το Sunny δεν είναι αρκετά άσχημο, τι θα έλεγες ν'αγοράσουμε κανένα Accent ή καλύτερα κανένα Tiida; Εχω την εντύπωση πως σήμερα με κοίταξε μια κοπέλα στο δρόμο και ντράπηκα πολύ, δεν θέλω να ξαναγίνει, χρειάζομαι κάτι πραγματικά άσχημο!'Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως έχετε και το Mirage μαζί! Ρε Θανάση , τι πας να κάνεις; Θα αφήσεις την Xsara ρε προδότη γι' αυτό το πράγμα; Τι περιμένεις, να στο ζητήσει το Λαζόπουλος να το βάλει ντεκόρ στο στούντιο του γύφτου;
Το θες και με xenon πανάθεμά σε! Μην ανησυχείς ρε, δεν τα χρειάζεται, θα το βλέπουν όλοι στο δρόμο και από την ασχήμια του θα φοβούνται και θα κάνουν στην άκρη! Δεν θα σε πετύχει κανείς!
Εχετε χάρη που είστε μακριά όλοι, θα ερχόμουν εκεί να σας τις βρέξω!
Α και μην ξεχάσω αυτόν που τα ξεκίνησε! Ο νταχτιρντίνος!
Τι έγινε παλουκάρι μου, δεν δουλεύει το iPod στο 307 (εμ πως να δουλέψει, αφού το εγκατέστησες μόνος σου ) και είπες να το πάρεις έτοιμο από το εργοστάσιο; Λες να έχουν iPod στο Μεξικό; Εμ, δεν θα χουν, γιατί δεν τους πληρώνουν! Γι' αυτό δεν μπορούν να το αγοράσουν και το δίνουν σε μας να το αγοράζουν κατι θύματα σαν τον funky!
Δεν το πιστεύω αυτό σήμερα! -
Όχι εγώ ρε ο παππούς μου είναι φανατικός της εταιρείας ....Τα ξένον τα θέλει για να βλέπει καλά μακριά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όχι εγώ ρε ο παππούς μου είναι φανατικός της εταιρείας ....Τα ξένον τα θέλει για να βλέπει καλά μακριάA, έτσι πες, ό,τι δεν βλέπει καλά ο παππούς, αλλιώς σιγά μην αγόραζε το συγκεκριμένο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όχι εγώ ρε ο παππούς μου είναι φανατικός της εταιρείας ....Τα ξένον τα θέλει για να βλέπει καλά μακριά
A, έτσι πες, ό,τι δεν βλέπει καλά ο παππούς, αλλιώς σιγά μην αγόραζε το συγκεκριμένο!
Τι είπες ρε για τον παππού μου???
-
Βασικά, δεν κατάλαβα γιατί τόση επιθετικότητα. Θέλουμε απλά ένα άνετο όχημα σε χώρους, με χαμηλά κόστη συντήρησης και αξιόπιστο, μια που λόγω επαγγέλματος ο πατέρας αναγκάζεται να κάνει πολλά ταξίδια. Το Leon δυστυχώς έχει κάνει αρκετές φορές νερά...Το γεγονός ότι έχουν περάσει από τα χέρια μας 5 Nissan είναι πολύ σημαντικό μιας και όλα ήταν σωστά στο πέρασμα του χρόνου και των χιλιομέτρων.
Το θέμα 'μούρη' και 'ασχήμια' δεν μας αγγίζει και πολύ, αλίμονο αν περιμέναμε από το αυτοκίνητο να φτιάξει προφίλ για εμάς. Όσο για BMW 316 καταλαβαίνεις λόγω των υπογραμμισμένων ότι δεν εμπίπτει στις απαιτήσεις.
Ο Καπετάν Μάρκος ποιος είναι πάλι;
Οι δε Ζαπατίνας στο Αguascalientes έχουν πάρει βραβείο ποιότητας από την Renault-Nissan και από τον Οργανισμό Βιομηχανιών της Αμερικής για την απόδοσή τους.
Πάντως με ενόχλησε πολύ το ύφος σου...Αν θες να σου πω και τις εναλλακτικές, να μου πεις ποιο σου αρέσει περισσότερο...
-
high εισαι πολυ προκατειλλημενος...
μιλαμε για καινουριο σχεδιο, ριζοσπαστικο στο στυλ που χει καθιερωσει η ρενω και που αντιγραφουν ολοι πλεον..
απο τις εναλλακτικες που ακουσα ειναι το κορυφαιο! το θεμα ειναι να παρουμε το 1.8 που βλεπω οτι εχει πολλη δυναμη ψηλα...δηλαδη τρεμετε σιβικακηδες και αστρακηδες και γκολφακηδες ατμοσφαιρα...
-
-
Πάω να πάρω το ποπ-κορν και έρχομαι... ...........όχι ρε μαμώτο! σε 4 και κάτι ώρες δουλεύω!
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δηλαδη τρεμετε σιβικακηδες και αστρακηδες και γκολφακηδες ατμοσφαιρα...
Μα, τους Γερμαναράδες να σκίσει, εβγήκε το Τίιντα. ειδικά τον Ευάγγελο..
-
Ο πατέρας ήθελε το sedan, αλλά βρήκαμε το 5θυρο στην ευκαιρία και μάλλον προς αυτό θα παμε (καλύτερα!!! ).
Το new blue είναι το χρώμα, που προσωπικά μου άρεσε πολύ, όπως και σε όλα τα μοντέλα που έχει βγει παρόμοιο (Peugeot, Renault κλπ.)
-
Να ψάξεις το θέμα με τον εξοπλισμό πάντως.
Αν δεν έτριζε ρε γμτ τόσο....
-
ΟΚ, μπορεί να ήμουν κάπως απότομος, αλλά ρε παιδιά , ήμαρτον! 5 Nissan είχατε κι ακόμη δεν χορτάσατε; Πάρτε κάτι άλλο! Δεν υπάρχουν εναλλακτικές; Εντάξει, δεν είπα καλά και σώνει 316, αλλά ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
Δεν θα το διαλέξω εγώ προφανώς, ούτε θα το οδηγώ εγώ (ΕΥΤΥΧΩΣ!), αλλά εδώ μέσα είμαστε μια παρέα, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, μην πάρετε τέτοια πατάτα!Κι εντάξει, λογικά το 1.8 ρε adis θα τους ρίχνει, αλλά τι να το κάνεις; Επειδή είναι οι άλλοι ψόφιοι δηλαδή, σιγά την νίκη!
Τώρα για το στυλ, καλύτερα να μην σχολιάσω... Προφανώς τους πιο σαλταρισμένους σχεδιαστές της, του στέλνει η Renault στην Nissan να κάνουν τ' αυτοκίνητα μπουρδ
-
ντινε επειδη δεν εκανα βολτα απο αντιπροσωπεια ακομα..
ακουσες τπτ για sports pack? ειδα σε ενα τσεχικο σαιτ ενα τετοιο πακετο...
-
Το 1,8 είναι ΓΤΠ ρε παιδιά. Το 1,6 είναι μια χαρά μοτέρ.
Nissan Τiida 2007