-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παίδες στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη από το Σάββατο σκάβουν για χρυσάφι στην μεγάλη κατηφόρα μετά το φανάρι του Καρέα....... το τι γίνεται μέρα νύχτα από κίνηση απλά δεν περιγράφεται................
καλά ρε δεν μπορούν να βάλουν μια ταμπέλα στην Μεοσγείων και μια στην Κηφισίας να σε προειδοποιούν..... περνάς το φανάρι του Παπάγου και μετά τελειώσαμε......Kι όμως υπάρχουν και μάλιστα τεράστιες 'ηλεκτρονικές ταμπέλες' τόσο στην Λ.Μεσογείων όσο και στην Λ.Κηφησίας (ναι ναι αυτές που λειτουργούν δοκιμαστικά και λένε συνήθως βλακίες) οι οποίες προειδοποιούν για τα έργα και το μποτιλιάρισμα... Τις είδα χτες που πέρασα
Τώρα άλλο θέμα που εμείς δεν διαβάζουμε τι γράφουν... -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Παίδες στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη από το Σάββατο σκάβουν για χρυσάφι στην μεγάλη κατηφόρα μετά το φανάρι του Καρέα....... το τι γίνεται μέρα νύχτα από κίνηση απλά δεν περιγράφεται................
καλά ρε δεν μπορούν να βάλουν μια ταμπέλα στην Μεοσγείων και μια στην Κηφισίας να σε προειδοποιούν..... περνάς το φανάρι του Παπάγου και μετά τελειώσαμε......Kι όμως υπάρχουν και μάλιστα τεράστιες 'ηλεκτρονικές ταμπέλες' τόσο στην Λ.Μεσογείων όσο και στην Λ.Κηφησίας (ναι ναι αυτές που λειτουργούν δοκιμαστικά και λένε συνήθως βλακίες) οι οποίες προειδοποιούν για τα έργα και το μποτιλιάρισμα... Τις είδα χτες που πέρασα
Τώρα άλλο θέμα που εμείς δεν διαβάζουμε τι γράφουν...OOOOOOu
Τις κοιτάω...... αλλά της Κιφησίας δεν με βολεύει γιατί έχω στρίψει ήδη νωρίτερα για να αποφύγω την κίνηση της Κιφησίας.......... -
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Τα εργα αφορουν φυσικο αεριο και συμφωνα με τους αρμοδιους δεν θα διαρκεσουν πανω απο 10 ημερεςΠολύ αισιόδοξος! Λέγε 1 μήνα να είσαι μέσα
Γνωστός μου που κινείται Πεύκη Άλιμο, τώρα πηγαίνει από Αττική οδό Κορωπί - Βλάχικα - Βουλιαγμένης, του έρχεται πιο γρήγορα -
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
ασε που αν δεν βρεις κινηση (4 το μεσημερι δεν βρισκω για βορεια)και πλακωθεις λιγακι σου σκαει μετα τη κωλοστροφη ενα ωραιο κοκκινο φαναρι (για Καιρασιανη) και ''ισιωνεις''Την Πέμπτη το βραδάκι ένα Saxo (αν κατάλαβα καλά από το κουφάρι) τούμπαρισμένο και καμμένο......
Καλά ρε γαμώτο μου δεν θα γίνει κάτι???????
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....
Δεν περνάει κανένας από το ΥΠΕΧΩΔΕ για να δει τι γίνεται.....
Σε μήκος 3 χλμ δρόμο υπάρχουν μόνο 5 μέτρα άθεικτες μπαριέρες όλες οι άλλες λεπίδες απλωμένες κάτω... Επικίνδυνες είναι και οι καρφωμένες βάσεις που εξέχουν σαν παλούκια
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Τρέμω πλέον να τον διασχίσω γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να σου έρθει από απέναντι.....
αν πρεπέι να παραμείνεις σταματημένος στο κόκκινο της Καισαριανής με κατεύθυνση την Ηλιούπολη και δεν σταματήσσεις πάνω στις διαγραμμίσεις τέρμα δεξιά αλλά κάτσεις κανονικά στις δυο λωρίδες τότε πραγματικά παίζεις ρώσικη ρουλέτα... -
το περασμένο σάββατο βγαίνοντας από τον περιφερειακό του υμηττού, βρισκόμουν πίσω από λευκό swift, με το οποίο είχαμε σταθερά την ίδια ταχύτητα (ποτέ πάνω από το όριο) σε όλο τον περιφερειακό. λίγο πριν την έξοδο για κατεχάκη, βγάζω φλας αριστερά για να τον προσπεράσω, χωρίς καμία εξωπραγματική ταχύτητα. με το που βρίσκομαι ακριβώς δίπλα μου, λίγο πριν την ανηφορική αριστερή που οδηγεί στην έξοδο, ο οδηγός του swift επιταχύνει σαν σεληνιασμένος (προσβλήθηκε άραγε που δοκίμασα να τον προσπεράσω; ), και στρίβει δίχως αύριο. ένα χιλιόμετρο παρακάτω, το πίσω μέρος του swift είχε καβαλήσει το μεσαίο διάζωμα, η μπροστά δεξιά κολώνα είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί, η δε κοπελιά που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες.
μακάρι να είναι καλά τα παιδιά σήμερα. ναι, οι δρόμοι μας είναι απαράδεκτοι. τα μυαλά που κουβαλάμε όμως πότε τα τσεκάραμε τελευταία φορά;
τι γίνεται πια μ αυτή την κατεχάκη?