-
Τι άλλο θα διαβάσουμε!... Κάποιος σε ένα blog με το όνομα troktiko (μαϊμού troktiko ) τα χώνει στην LION...
ok. μας έπεισε.
-
Ρωτηστε τι εχουν τραβηξει απο την LION οι ταξιτζηδες που ειχαν 406 , αλλα ακομη περισσοτερο 407 και θα κλαιτε με μαυρο δακρυ ...
Ειμαι 42 χρονων εχω αλλαξει 13 αυτοκινητα στη ζωη μου απο τα οποια τα 2 ηταν peugeot (406,407) ..
Το ποσες φορες επισκευτηκα τη Lion για μικρα η μεγαλυτερα προβληματα ουτε και εγω θυμαμαι !!!
Και απο εξυπηρετηση και διαθεσιμοτητα ανταλλακτικων αστα να πανε ....και ολα αυτα τις καλες εποχες , φανταζομαι τι θα γινεται τωρα . 'Παραγγελια απο Γαλλια και σε 15 ημερες 'κ.λ.π κ.λ.πH Lion Hellas ειναι ο λογος που ενω μου αρεσουν τα Peugeot δεν νμιζω οτι θα ξαναπαρω αυτοκινητου απο αυτους .
Αν και ζαχαρωνω το Rallye !! -
Τι έπαθες βρε κακομοίρη!.......Ε...ρε βούρδουλα που θέλουν!
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Ρωτηστε τι εχουν τραβηξει απο την LION οι ταξιτζηδες που ειχαν 406 , αλλα ακομη περισσοτερο 407 και θα κλαιτε με μαυρο δακρυ ...Για πες μας?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ρωτηστε τι εχουν τραβηξει απο την LION οι ταξιτζηδες που ειχαν 406 , αλλα ακομη περισσοτερο 407 και θα κλαιτε με μαυρο δακρυ ...
Για πες μας?
Εχω τουλαχιστον 2 περιπτωσεις 2 πρωην συναδελφων ταξιτζηδων που ο ενας εφτασε μεχρι τα δικαστηρια και ο αλλος ξόδεψε μεσα σε μια χρονια για διαφορες βλαβες περιπου 12000 ευρώ!! Ειλικρινα θα τους βρω θα σημειωσω με ακριβεια τον γολγοθα τους και θα τα αναφερω λεπτομερως στο φορουμ.
Το αυτοκινητο γενικα ειχε πολλα προβληματα με τα ηλεκτρονικα του και οχι μονον, οπως επισης η ελειψη διαθεσιμοτητας ανταλλακτικων για ενα επαγγελματικο αυτοκινητο ειναι τουλαιχστον εγκληματικη .... Σκοτωνεις τον πελατη σου που εχει δανειστει για να αγορασει το αυτοκινητο σου δειχνοντας σου εμπιστοσυνη.
Εγω προσωπικα ειχα στειλει email στην Peugeot Γαλλιας γιατι παντα οποτε τους πηγαινα το αυτοκινητο δεν ηξεραν τι ειχε και παντα το ανταλλακτικο θα αργουσε ...
Δεν γινεται ετσι ρε παιδια ...Ας μη τα πουλανε ως επαγγελματικα.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
...Το ποσες φορες επισκευτηκα τη Lion...H Lion Hellas ειναι ο λογος που ενω μου αρεσουν τα Peugeot δεν νμιζω οτι θα ξαναπαρω αυτοκινητου απο αυτους .
Αν και ζαχαρωνω το Rallye !!Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτά που γράφεις, ωστόσο έχω απορία.
Γιατί πήγαινες στη LION; Υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος που επέμενες να πηγαίνεις στα κεντρικά;Στην Αθήνα υπάρχουν και άλλα πολλά συνεργεία που ορισμένα προσφέρουν κάποιες καλές υπηρεσίες.
Δεν λέω ότι είναι 'πρότυπα τεχνικής εξυπηρέτησης' αλλά σε σχέση με άλλα δίκτυα είναι σε καλύτερη μοίρα. -
Oι λογοι που πηγαινα στην Lion ειναι :
- Ειναι κοντα στο σπιτι μου
- Πηγαιναν πολλοι πρωην συναδελφοι ταξιτζηδες
- Νομιζα οτι λογω αντιπροσωπειας θα εχω και μια ποιο αμεση εξυπηρετηση ..
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
[...]τι βλέπω στην υπογραφή σου;
Piaggio MP3 Yourban LT300 (2011)
μεγάλη μπουκιά φάε ...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Oι λογοι που πηγαινα στην Lion ειναι :- Ειναι κοντα στο σπιτι μου
- Πηγαιναν πολλοι πρωην συναδελφοι ταξιτζηδες
- Νομιζα οτι λογω αντιπροσωπειας θα εχω και μια ποιο αμεση εξυπηρετηση ..
οκ. Λογικά αυτά που γράφεις.
Παλιότερα, πριν χρόνια είχα πάει δυο-τρεις φορές στην LION.
Δεν μου άφησαν και πολλά περιθώρια για να δω πως και αν εργάζονται εκεί μέσα.
Με είχαν απομονώσει (με το ζόρι) σε μία αίθουσα αναμονής λες και ήμουν σε νοσοκομείο.Αυτό το στυλ συνεργείου δεν μου άρεσε και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[...]
τι βλέπω στην υπογραφή σου;
Piaggio MP3 Yourban LT300 (2011)
μεγάλη μπουκιά φάε ...
Ναι, καλά βλέπεις. Πάει το εργαλείο...πάει το Kymco μου...
Έχε χάρη που έφαγα εργασιακό αγγούρι...
Μια χαρά είχα βολευτεί με το Agility...
Αν Έχεις Peugeot Διάβασέ Αυτό Το Μήνυμα