-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Καλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Μπορείς να πάρεις τα ΜΜΕ.Πιστεύεις οτι για 1 μήνα θα παίρνω 3 συγκοινωνίες για να κάνω 1 τέταρτο δρόμο? (3 το πρωι και 3 το απόγευμα! Και αυτό μόνο για σπίτι δουλειά, δουλειά- σπίτι)
Ντεν το νομίζω καλό μου!
-
μαίρη θυμάμε πριν χρόνια είχε βγεί μια εταιρεία με μηχανάκια-ταξί, νομίζω οτι κάτι τέτοιο θα είναι η λύση στο πρόβλημα σου...
αλήθεια τα μηχανάκια που θα κυκλοφορούν κατα τους ολυμπιακούς αγώνες? στην μεσαία λωρίδα ή ενδιάμεσα στις λωρίδες...και οι παραβάτες, που θα πατάνε τις διαχωριστικές θα πληρώνουν πρόστιμο -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ο περιορισμός κυκλοφορίας και παρκαρίσματος είναι μόνο γύρω γύρω από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Περίπου 1 τετράγωνο γύρω γύρω.Αχα! Ενδιαφέρουσα προσέγγιση του θέματος!!!!!
Για πες τώρα, στην παραλιακή π.χ. θα μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρις άδεια? χμμ ας πούμε από Πειραιά ως Γλυφάδα!
-
Το καλύτερο το ακούσατε? Άκουσα απο γνωστό μου ('όργανο της τάξης')οτι 'προπόνηση' για τα μέτρα αυτά θα γίνει όλον τον Ιούλιο και δη τα Σαββατοκύριακα...ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κώστα, με το καλό και να σας ζήσει!
Για εσένα μα και για όλους εμάς που δεν θα μπορέσουμε να απομακρυνθούμε από το πολύπαθο (και πού είσαι ακόμα) λεκανοπέδιο, εύχομαι καλό κουράγιο...
Ευχαριστώ Νικόλα,
....και είχα κανονίσει τα πάντα για να είμαι 2 μήνες σε μία παραλία μακριά από τους αγώνες.... , εκτός από αυτό.... -
Νομίζω ότι το πράμα είναι ξεκάθαρο και το μήνυμα σαφές.....
Όποιος μείνει Αθήνα είναι άξιος της τύχης του.....ακόμα και πεζός θα εκδιωχθεί αφού τα πεζοδρόμια ασφαλτοστρώνονται και γίνονται λωρίδες!
Όποιος έχει εξοχικό να πάει. Όποιος δεν έχει να πάει στο πατρικό ή μητρικό χωριό ή σε εξοχικό ή χωριό φίλου. Εναλλακτική λύση η κατασκήνωση σε απομακρυσμένο ορεινό κάμπινγκ.
Όποιος ακόμα δυσκολεύεται τότε να πάει εξωτερικό όπως ήδη προτάθηκε φεύγοντας εγκαίρως για να μην κολλήσει στο αεροδρόμιο για καμιά βδομάδα αλλά όχι σε κοντινή χώρα....έχω μάθει αξιόπιστα ότι υπάρχει κόσμος που θα μένει Ιταλία και Τουρκία και θα παίρνουν αεροπλάνο για να έρθουν για μια μέρα να δούνε ολυμπιακούς.....Μένει να μάθουμε τι θα γίνει με ποδήλατα μηχανάκια κλπ.
Τη λύση του μοτοανεμόπτερου την έχει σκεφτεί κανένας?? -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ο περιορισμός κυκλοφορίας και παρκαρίσματος είναι μόνο γύρω γύρω από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Περίπου 1 τετράγωνο γύρω γύρω.
Αχα! Ενδιαφέρουσα προσέγγιση του θέματος!!!!!
Για πες τώρα, στην παραλιακή π.χ. θα μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρις άδεια? χμμ ας πούμε από Πειραιά ως Γλυφάδα!
Να πάρεις το τραμ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ελα βρε νίκο παραπονιέσαι κι εσύ...
η μήπως έχει Ολυμπιακό δακτύλιο και στο Μαρκόπουλο?Ρένα, αν και πρέπει να το ψάξω αυτό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει τελικά... Το ότι μένω στο Μαρκόπουλο δε σημαίνει ότι δεν κυκλοφορώ μέσα στην Αθήνα, και μάλιστα εκείνη την περίοδο θα έχω διάφορες δουλειές γύρω από το κέντρο... Κλάφτα...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
σωστη κινηση η αποδοση του [εντος των ημερων] σαν τριτη πραγματικη λωριδα στον πολυ προβληματικο αυτο δρομο ειδικα απο την εναρξη λειτουργιας της περιφερειακης Υμηττου........βεβαια μολις φτασει κανεις στο φαναρι της Καισαριανης στριμωχνεται παλι σε δυο λωριδες μεχρι την Ηλιουπολη
η λύση εκεί είναι μια.
απο Καισιαριανή προς Ηλιούπολη δυο οι λωρίδες που κατεβαίνουν τώρα (μεγάλη κατηφόρα) και πρεπει να πάρουν και μια της ανόδου.
Απο Ηλιούπολη προς Καισαριανή να ανεβαίνει η μια λωρίδα αντί των δυο που ανεβαίνουν τώρα και να γίνει μονής κατεύθυνσης με δυο λωρίδες ο δρόμος που περνάει μέσα από τον Καρέα.
Τι λέτε?η λυση εκει ειναι μια ομως δεν ξερω εαν θα πραγματοποιηθει ποτε τουλαχιστον στο εγγυς μελλον.
η περιφερειακη Υμηττου να φτασει μεχρι την Βαρης-Κορωπιου απο το βουνο σαν κλειστος αυτοκινητοδρομος και να υπαρχουν εισοδοι-εξοδοι με διοδια σε καθε δημο ωστε να μην μπαινουν ολα τα νοτιοανατολικα προαστεια απο τον Καρεα και την Καισαριανη .
πιστευετε οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο ή οτι θα υπαρξει ποτε η βουληση για κατι τετοιο;;;;
το μονο παντως που μπορει να ελπιζουν οσοι ταλαιπωρουνται τωρα ειναι η πιθανη καλυτερευση του μεγαλου αυτου προβληματος με την ολοκληρωση της Βαρης-Κορωπιου οπου ελπιζεται οτι πολλοι θα την επιλεγουν και λογω της μη υπαρξης διοδιων.............ιδωμεν!!!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
... Το ότι μένω στο Μαρκόπουλο δε σημαίνει ότι δεν κυκλοφορώ μέσα στην Αθήνα, και μάλιστα εκείνη την περίοδο θα έχω διάφορες δουλειές γύρω από το κέντρο... Κλάφτα...Νικολάκιιιιιιιι....ουουουουυυυυυυ.....
Σου έχω λύση...Τα πορτοκαλί λεωφορεία...έτσι κι αλλιώς αν χρησιμοποιείς την Αττική Οδό τα 4 Ευρω τα έχεις πληρώσει...+ την βενζίνη + το παρκινγκ στην Αθήνα, καθώς δεν θα επιτρέπεται να παρκάρεις πουθενά...
Θα παίρνεις λοιπόν το πορτοκαλί λεωφορείο (υπεραστική γραμμή) που σύμφωνα με τις προβλέψεις των φωστήρων συγκοινωνιολόγων θα πηγαίνει σφαίρα...και μετά τα μπλέ λεωφορεία ή το μετρό ή το τράμ για μέσα στην Αθήνα...και θα πληρώνεις και τα μισά λεφτά μήπως θα κινήσε πιο γρήγορα? -
Ο χρήστης piko έγραψε:
Έχω μία απορία. Η γυναίκα μου γεννάει τον Αύγουστο (τελευταία ημερομηνία 25/8 ). Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 2/8 έως 31/8. Αν κατά την διάρκεια των αγώνων χρειαστεί να πάω έκτακτα στο μαιευτήριο, που ώς γνωστόν είναι δίπλα στο ΟΑΚΑ, λέτε να μην με αφήσουν να περάσω? Πρέπει να τρέχω από τώρα να βγάζω πάσα?
Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις τον γιατρό σας ή και το ίδιο το μαιευτήριο;
Μπορεί κάτι να έχουν σχεδιάσει.Τους έστειλα την Παρασκευή e-mail και σήμερα το πρωί μου είχαν απαντήσει .
Το μαιευτήριο θα δίνει κάρτα στους μπαμπάδες ωστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση παντού μέσα στον δακτύλιο. Όσο για τους επισκέπτες.....ΜΜΜ -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχω μία απορία. Η γυναίκα μου γεννάει τον Αύγουστο (τελευταία ημερομηνία 25/8 ). Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από 2/8 έως 31/8. Αν κατά την διάρκεια των αγώνων χρειαστεί να πάω έκτακτα στο μαιευτήριο, που ώς γνωστόν είναι δίπλα στο ΟΑΚΑ, λέτε να μην με αφήσουν να περάσω? Πρέπει να τρέχω από τώρα να βγάζω πάσα?
Μήπως θα έπρεπε να ρωτήσεις τον γιατρό σας ή και το ίδιο το μαιευτήριο;
Μπορεί κάτι να έχουν σχεδιάσει.Τους έστειλα την Παρασκευή e-mail και σήμερα το πρωί μου είχαν απαντήσει .
Το μαιευτήριο θα δίνει κάρτα στους μπαμπάδες ωστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση παντού μέσα στον δακτύλιο. Όσο για τους επισκέπτες.....ΜΜΜΕίδες τι κάνει το χρήμα;; Πάντως, εύγε τους που απάντησαν άμεσα
Αντε με το καλό το ολυμπιακό μωρό
Θα γλιτώσετε και από τους επισκέπτες -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Θα παίρνεις λοιπόν το πορτοκαλί λεωφορείο (υπεραστική γραμμή) που σύμφωνα με τις προβλέψεις των φωστήρων συγκοινωνιολόγων θα πηγαίνει σφαίρα...και μετά τα μπλέ λεωφορεία ή το μετρό ή το τράμ για μέσα στην Αθήνα...και θα πληρώνεις και τα μισά λεφτά μήπως θα κινήσε πιο γρήγορα?
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την μομφή σου (όπως και πολλών άλλων). Θεωρείς τους συγκοινωνιολόγους υπεύθυνους για τα κυκλοφοριακά προβλήματα; Πιστεύεις ότι οι εισηγήσεις τους υλοποιούνται;Έχεις διαβάσει τις απόψεις και τις θέσεις τους όπως αυτές εκφράζονται μέσα από το σύλλογό τους;Υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός για το Λεκανοπέδιο τον οποίο να έχουν εκπονήσει συγκοινωνιολόγοι και δεν το ξέρω;Έχεις αναρωτηθεί τι συμβαίνει με τον κυκεώνα των αρμοδιοτήτων ΥΠΕΧΩΔΕ και Δήμων;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
η λυση εκει ειναι μια ομως δεν ξερω εαν θα πραγματοποιηθει ποτε τουλαχιστον στο εγγυς μελλον.
η περιφερειακη Υμηττου να φτασει μεχρι την Βαρης-Κορωπιου απο το βουνο σαν κλειστος αυτοκινητοδρομος και να υπαρχουν εισοδοι-εξοδοι με διοδια σε καθε δημο ωστε να μην μπαινουν ολα τα νοτιοανατολικα προαστεια απο τον Καρεα και την Καισαριανη .
πιστευετε οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο ή οτι θα υπαρξει ποτε η βουληση για κατι τετοιο;;;;
το μονο παντως που μπορει να ελπιζουν οσοι ταλαιπωρουνται τωρα ειναι η πιθανη καλυτερευση του μεγαλου αυτου προβληματος με την ολοκληρωση της Βαρης-Κορωπιου οπου ελπιζεται οτι πολλοι θα την επιλεγουν και λογω της μη υπαρξης διοδιων.............ιδωμεν!!!!!
Υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός, ωστόσο αργεί ακόμα...
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την μομφή σου (όπως και πολλών άλλων). Θεωρείς τους συγκοινωνιολόγους υπεύθυνους για τα κυκλοφοριακά προβλήματα; Πιστεύεις ότι οι εισηγήσεις τους υλοποιούνται;Έχεις διαβάσει τις απόψεις και τις θέσεις τους όπως αυτές εκφράζονται μέσα από το σύλλογό τους;Υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός για το Λεκανοπέδιο τον οποίο να έχουν εκπονήσει συγκοινωνιολόγοι και δεν το ξέρω;Έχεις αναρωτηθεί τι συμβαίνει με τον κυκεώνα των αρμοδιοτήτων ΥΠΕΧΩΔΕ και Δήμων;Φαίνεται να είσαι συγκοινωνιολόγος ή να έχεις κάποια κοντινή σχέση. Είναι έτσι;
Πάντως βλέπω ότι δεν προσπαθείς να εξηγήσεις σε εμάς πού έγκειται το όποιο πρόβλημα αλλά απλώς παραθέτεις ερωτήσεις ή αρνητικά σχόλια. Κάνεις τον κόπο να μας εξηγήσεις σε λίγες γραμμές;
Υπάρχει κάποιο site (ή κάτι άλλο) που μπορούμε να διαβάσουμε τις απόψεις τους, τις προτάσεις τους που δεν υλοποίηθηκανΥΓ: Αδυνατώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ένα έργο πνοής, όπως πχ η άνοδος του Κηφισού να μην γίνεται σύμφωνα με τις προτάσεις των συγκοινωνιολόγων . Κοστίζει παραπάνω; Έχεις τη δυνατότητα ή τη γνώση να μου εξηγήσεις γιατί υπάρχει αυτό το απίστευτο χάλι;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και τέλος, μπορεί κανείς να μου πει αν η Τατοϊου είναι σε καλύτερη μοίρα από τον Κηφισσό; Σκέφτομαι να την χρησιμοποιώ μέχρι την Ερυθραίας για να παρακάμπτω τα έργα.
Mε τίποτα!!!!
Την Παρασκευή το επιχείρησα , Κώστα δεν υπάρχει λύση, καλύτερα Εθνική και 1η-νεκρό. Εχω επιχειρήσει και Ηρακλείου μέχρι Κηφισιά και μετά από μέσα Ανοιξη-Αγ.Στέφανο και ήταν χειρότερα. -
Γενικώς όποια εναλλακτική διαδρομή και να σκαρφιστούμε, μας την έχουν στημένη...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Νικολάκιιιιιιιι....ουουουουυυυυυυ.....
Σου έχω λύση...Τα πορτοκαλί λεωφορεία...έτσι κι αλλιώς αν χρησιμοποιείς την Αττική Οδό τα 4 Ευρω τα έχεις πληρώσει...+ την βενζίνη + το παρκινγκ στην Αθήνα, καθώς δεν θα επιτρέπεται να παρκάρεις πουθενά...
Θα παίρνεις λοιπόν το πορτοκαλί λεωφορείο (υπεραστική γραμμή) που σύμφωνα με τις προβλέψεις των φωστήρων συγκοινωνιολόγων θα πηγαίνει σφαίρα...και μετά τα μπλέ λεωφορεία ή το μετρό ή το τράμ για μέσα στην Αθήνα...και θα πληρώνεις και τα μισά λεφτά μήπως θα κινείσαι πιο γρήγορα?Είναι αρκετά πιθανό να κινούμαι πιο γρήγορα.
Πέραν του αστείου της υπόθεσης, θα σας ομολογήσω ότι την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων θα φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τα ΜΜΜ, καθώς και να βρεθώ σε πολυσύχναστους χώρους για παρατεταμένο διάστημα...
Μπορεί να είμαι αισιόδοξος και να πιστεύω ότι οι παράγοντες της λεγόμενης 'τρομοκρατίας', τουλάχιστον από πλευράς παράδοσης δεν έχουν κάτι εναντίον μας (την Ελλάδα ως έθνος, αν και από την πλευρά του κράτους ίσως να είχαν την άποψη ότι συνταχθήκαμε εναντίον τους ή έστω δώσαμε τη συγκατάβαση στους Αμερικανούς για αντίποινα), αλλά από την άλλη δεν είμαι και σίγουρος ότι είναι απόλυτα ασφαλές...
-
Σήμερα πόσες ώρες κάνατε στο ποτάμι;
Σε κάποια σημεία με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ άσφαλτο που στώθηκε πριν 15 μέρες έχει σχηματιστεί κρατήρας πάλι
Ότι και να γραφτεί για το ποτάμι λίγο είναι (και άνοδο και κάθοδο)
-
την παρασκευη το απογευμα πραγματικη κολαση η αθηνων-λαμιας στην εξοδο.
θεωρω τον εαυτο μου απο τους τυχερους αφου τελικα παιρνοντας γρηγορα τις σωστες αποφασεις και γνωριζοντας πως να κινηθω καταφερα μετα απο μιαμιση ωρα που ξεκινησα απο Γλυφαδα να βγω απο τον Αγιο Στεφανο ενω γνωστη μου που εφυγε απο τον Πειραια στις εξη το απογευμα χρειαστηκε 4 ωρες να φτασει στο Σχηματαρι οταν η ουρα ξεκινουσε απο την Πετρου Ραλλη.
Δύο χρόνια μετά (Ολυμπιακοί Αγώνες)