-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Α, επίσης μέγας τηλεοπτικός αστέρας ο ΓΚάνταΛΦ στον τοπικό σταθμό!
οι 2 πρώτες συνεντεύξεις είναι δύσκολες.. μετά λες ότι μ.... σου κατέβει στο κεφάλι και βγαίνει και καλό!
-
για το ότι οι 5 ειδικές ήταν καθαρή ανηφόρα ενοείται οτι και μένα με είχε χαλάσει και το είχα πει και πριν τον αγώνα.
αλλά δε με χάλασε καθόλου η διπλή φορά της Φτέρης, ίσα ισα ήταν αυτο που με ευχαρίστησε οδηγικά περισσότερο. Ο Τόπος Θυσίας οδηγικά ήταν αδιάφορος, η Κλειτορία οκ.Αν είμασταν δηλαδή οι οδηγοί σωστοί στις αναγνωρίσεις μας, τότε δε θα υπήρχε πρόβλημα στη διπλή φορά της ειδικής, αυτό δε λέμε ?
ε και επειδή είμαστε... μικρά παιδιά που δεν μπορούμε να προφυλάξουμε τους άλλους (στο αντίθετο ρεύμα..) από εμάς, ζητάμε από τις αρχές (λέσχη, ΕΘΕΑ) να μας το απαγορέψει με το μαχαίρι.Τα παίρνω γρήγορα ή κατάλαβα λάθος ?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Εν πάσει περιπτώσει , οι παρατηρήσεις μου γίνονται για να καλιτερεύσουμε κάποια πράγματα και όχι με σκοπό αντιπαράθεσης!To ξέρω και εχω εμπιστοσύνη στα σχόλια σου και στα δικά σου και στου APR.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μα τι στο καλο, ειναι η Αχαια η Indianapolis της Ελλαδας;Και που εισαι,σε λίγο καιρό θα εχουμε και πίστα..........
-
Προς George Tabs:
1)Βεβαίως και υπήρχαν ανθρωποι στη φτέρη.Τη Πεμπτη προσωπικά εγώ.2)Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς οταν δεν μπορείς να κλείσεις τα Καλάβρυτα απο ολες τις προσβάσεις.
3)'περι μαγισσών'αυτά ειναι χαζά......Στον ΑΟΠ ποτέ δεν σκεφτονται ετσι,γιατι απλά ειναι εκτός κυκλωμάτων.
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε..........αλλά μερικές φορές δεν γινεται αλλιώς.
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Μα τι στο καλο, ειναι η Αχαια η Indianapolis της Ελλαδας;
Και που εισαι,σε λίγο καιρό θα εχουμε και πίστα..........
Φανταζομαι το γραφεις με χιουμοριστκη διαθεση οπως και εγω. Ομως επι της ουσιας, δεν ειναι ετσι;
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Αν είμασταν δηλαδή οι οδηγοί σωστοί στις αναγνωρίσεις μας, τότε δε θα υπήρχε πρόβλημα στη διπλή φορά της ειδικής, αυτό δε λέμε ?
ε και επειδή είμαστε... μικρά παιδιά που δεν μπορούμε να προφυλάξουμε τους άλλους (στο αντίθετο ρεύμα..) από εμάς, ζητάμε από τις αρχές (λέσχη, ΕΘΕΑ) να μας το απαγορέψει με το μαχαίρι.Τα παίρνω γρήγορα ή κατάλαβα λάθος ?
Καλά κατάλαβες...
ΟΣΕΣ φορές έκανα αναγνωρίσεις για αγώνα στην Φτέρη, ΠΑΝΤΑ φοβόμουν πιο πολύ και από το να περάσω την Κηφισίας πεζός, κάθετα με δεμένα μάτια.Και δυστυχώς ΠΑΝΤΑ ήταν από αγωνιζόμενο, και πολλές φορές από αγωνιζόμενο ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ!!! Να σημειώσω εδώ πως ποτέ δεν έτρεξα σε αγώνα που είχε την Φτέρη ανηφόρα (πρώτη φορά δεν ήταν φέτος; ), οπότε πόσο μάλλον να έκαναν και δοκιμές οι συναθλητές...
Ο πλήρης τρόμος ήταν στην Βαλμαντούρα-Χαλανδρίτσα (Αχαιός '02), που και στενή ήταν, και ορατότητα δεν είχε, και κοντή ήταν, οπότε όλοι διασκορπιζόντουσαν σε μικρό μήκος.Δε φταίει η όποια λέσχη, η ξερή μας η κασίδα φταίει, αλλά πρέπει και οι λέσχες να μας φυλάξουν, έστω και από την δική μας την ανοησία...
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Βέβαια αν κάναμε και Φτέρη κατηφόρα θα ήταν το ιδανικό! Η απόλυτη ευτυχία του παπού στο δεξί κάθισμα!Αντιγράφω από την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 12/5/2004 δηλαδή σήμερα.
...η επιθετική συμπεριφορά που εκφράζεται με την «τρελή οδήγηση» ταυτίζεται με αυτοκτονική τάση.
Και ερωτώ αγαπητέ Castor.Αν το πραπάνω ισχύει, η δική σου έξη, να κάθεσαι στο δεξί κάθισμα νέων ταχύτατων και ατρόμητων οδηγών, και η επιθυμία σου για όλο και πιο δύσκολες αποστολές μαζί τους ποιο σκοτεινό κομμάτι της προσωπικότητας σου μπορεί να κρύβει
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Βέβαια αν κάναμε και Φτέρη κατηφόρα θα ήταν το ιδανικό! Η απόλυτη ευτυχία του παπού στο δεξί κάθισμα!
Αντιγράφω από την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 12/5/2004 δηλαδή σήμερα.
...η επιθετική συμπεριφορά που εκφράζεται με την «τρελή οδήγηση» ταυτίζεται με αυτοκτονική τάση.
Και ερωτώ αγαπητέ Castor.Αν το πραπάνω ισχύει, η δική σου έξη, να κάθεσαι στο δεξί κάθισμα νέων ταχύτατων και ατρόμητων οδηγών, και η επιθυμία σου για όλο και πιο δύσκολες αποστολές μαζί τους ποιο σκοτεινό κομμάτι της προσωπικότητας σου μπορεί να κρύβει
Καλά βρε Θοδωρή δεν ξέρεις ότι οι εφημερίδες το τόσο το κάνουν ΤΟΣΟ!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Καλά βρε Θοδωρή δεν ξέρεις ότι οι εφημερίδες το τόσο το κάνουν ΤΟΣΟ!!!Καλύφθηκα κλήρως
-
LONGHI εδω τριγυρω ειμαι,παρακολουθω ολιγον τι ,απ εξω,αλλα παρακολουθω!!!
-
Προσωπικα , τοσα χρονια που παρακολουθω το φορουμ, δεν εχω δει αλλη τοσο μεγαλη κριτικη για μια λεσχη και κατ'επεκταση οργανωση αγωνα.
Μακαρι να συνεχιστει η κριτικη αυτη και στους υπολοιπους αγωνες.
Κατι που πρεπει να προσθεσω:
Μην ξεχνατε οτι ηταν ενας αγωνας μινι ραλλυ οπου επρεπε να ειναι μαζεμενος χιλιομετρικα.
Αν ηταν κανονικο ραλλυ θα βαζαμε μεσα και βαλμαντουρα και κομπηγαδι και μανεσι και πριολιθο κατηφορα και λουσους κατηφορα και μονο φτερη κατηφορα και και και...Επισης, το κομμματι απο διακοφτο ηταν αχρηστο λογω εργων, κατι που περιοριζε και αλλο τη διαδρομη του αγωνα.
Για το σερβις θα συμφωνησω οτι ηταν απαραδεκτο και απο θεμα χωρου και απο θεμα υποδομης.
-
Ακουσα οτι καποιος αγωνιζομενος βρηκε οχημα μεσα σε στην ειδικη ΦΤΕΡΗ .
Ειναι αληθεια ? -
Ο χρήστης apolytos έγραψε:
Ακουσα οτι καποιος αγωνιζομενος βρηκε οχημα μεσα σε στην ειδικη ΦΤΕΡΗ .
Ειναι αληθεια ?Ναι ειναι.στην ανηφορικη φτερη 'Σελινουντας'!
-
! ποιο νούμερο τον βρήκε ??
-
Ο Λαμπρος Κυρκος
-
Πάλι καλά που τον βρήκε στην ευθεία, και όχι σε καμιά στροφή στα στενά, στα αλεπάλληλα...
Και νομίζω μάλιστα πως πήγαινε και ανάποδα στην φορά των αγωνιστικών ο χαρωπός εκδρομέας - αγρότης - ό,τι ήταν τελοσπάντων...
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ