-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Στη Γερμανία, η τιμή του νέου Hyundai i20 Sport ανέρχεται στα 19.990 ευρώ.και εμένα τα μάτι μου εκεί έπεσε!!!!!!πολλά......πααααρα πολλά...
πόσο φθηνότερα να έχει εδώ;;;;; -
Πολύ την έχουν δει και οι κορεατες και έχουν ανεβάσει τις τιμες στα ύψη, γιαυτό που προσφέρουν...
-
Στην Ελλάδα βλέπω να έρχεται στα 18990
Εκτός αν το βγάλουν σε διάφορες εκδόσεις ώστε να ξεκινά π.χ. από τα 15990e με μικρότερες ζάντες και διάφορες άλλες 'περικοπές' π.χ. να λείπουν κάποιες 'καλόγουστες μπλε πινελιές'...
Οι αναρτήσεις είναι χαμηλότερες κατά 20 χλστ. αλλά και πιο σφικτές σε ρύθμιση, ενώ οι τροχοί αποτελούνται από φαρδύτερα ελαστικά και ζάντες διαμέτρου 18 ιντσών.
Το νέο i20 Sport προσφέρεται αποκλειστικά σε άσπρο χρώμα (Polar White), σε συνδυασμό με μερικές καλόγουστες μπλε… πινελιές, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέο διαχύτη αέρα στο πίσω μέρος, «ενισχυμένα» πλευρικά skirts, πίσω αεροτομή, καθώς και με χρωμιωμένη απόληξη στην εξάτμιση.
Ή μπορεί να μην έρθει και καθόλου... Παίζει και αυτό το σενάριο...
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Πολύ την έχουν δει και οι κορεατες και έχουν ανεβάσει τις τιμες στα ύψη, γιαυτό που προσφέρουν...έτσι λένε στην πιάτσα;;;;
-
Φίλε δεν ξέρω τι λένε στην πιάτσα...αλλά επειδή φίλος ενδιαφερόταν για μικρό πετρέλαιο, και εγώ μάλιστα του πρότεινα να δει και το ι20, όταν του είπαν τιμή 16.000+++ , έφυγε τρέχοντας... Θέλω να πω με αυτό το παράδειγμα, οτι η χιουνται δεν έχει ακόμα το βαρύ εκείνο όνομα που θα τις επιτρέψει να έχει τις ίδιες τιμές με τις άλλες ευρωπαικές και ιαπωνικές μάρκες, άσχετα αν τα αυτοκίνητά της είναι τα καλύτερα.... ας ρίξει κάνα διχίλιαρο τις τιμές και μετά μιλάμε...
-
Αν καταλαβα καλα το προβλημα δεν ειναι τα αυτοκινητα της.......αλλα το πουλμουρ!!!!!
Ο φιλος σου για ποια εκδοση του ειπαν 16000€;;;;; Δικος μου φιλος πηρε προσφορα πριν κανα μηνα για την 3η εκδοση του 1.4cc στα 14600€ με το κλειδι στο χερι -
Ναι ρε φίλε το πουλμούρ είναι το πρόβλημα, το βρήκες...
Δηλαδή το corsa που πήρε έχει πουλμουρ έτσι ? η ένα yaris έχει πουλμουρ ε ?
Το οτι οι περισσότεροι κοιτάνε και το όνομα δεν το καταλαβαίνεις μάλλον...και εννοείται οτι ο άλλος θα δώσει λίγα παραπάνω να πάρει πχ το yaris παρά hyundai, της οποίας η πείρα στα πετρέλαια μάλλον είναι ανύπαρκτη... -
Δηλαδή το corsa που πήρε έχει πουλμουρ έτσι ? η ένα yaris έχει πουλμουρ ε ?
Το οτι οι περισσότεροι κοιτάνε και το όνομα δεν το καταλαβαίνεις μάλλον...και εννοείται οτι ο άλλος θα δώσει λίγα παραπάνω να πάρει πχ το yaris παρά hyundai, της οποίας η πείρα στα πετρέλαια μάλλον είναι ανύπαρκτη...βασικά φίλε μου αυτό εξηγείς.
ότι corsa, yaris έχουν όνομα και πουλμουρ για την κατηγορία τους, έναντι των κορεατών. -
όχι φίλε μου δεν κατάλαβες...όνομα έχουν μεγαλύτερο από το ι20 και σε παραπλήσια τιμή...πουλμούρ έχει π.χ. το mini, το 500 κτλ τα οποία είναι και πανάκριβα γι'αυτό...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολα καλα ,αλλα 18ΑΡΑ(?) σε σχεδιο aftermarket επιλογης για κανενα λογο..Ειναι πολυ αγρια τα 120 ατια. Θελουν 18αρα ζαντα. Νονε κοιτουσα τωρα το ST2 που ενταξει ειναι 1.6lt αλλα στην τελικη τιμη παει 20.160 (το 3θυρο). Γιατι να μην προτιμησω το ST2; Δεν ειμαι ψαγμενος οπως πολλοι εδω μεσα και αναρωτιεμαι τι συμφερει σε καποιον να παρει απο τα δυο με κριτηριο την τιμη. Αν ερθει στην Ελλαδα με 19990
http://www.ford.gr/BuildandPrice/Fiesta/ST2
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 21.395 € ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ 140€ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 21.535€ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ * 1.376 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ20.159 €** -
Δηλαδή το corsa που πήρε έχει πουλμουρ έτσι ? η ένα yaris έχει πουλμουρ ε ? [emoji99] [emoji99]
Το οτι οι περισσότεροι κοιτάνε και το όνομα δεν το καταλαβαίνεις μάλλον...και εννοείται οτι ο άλλος θα δώσει λίγα παραπάνω να πάρει πχ το yaris παρά hyundai, της οποίας η πείρα στα πετρέλαια μάλλον είναι ανύπαρκτη...Τι να μας πει και το γατάκι η hyundai για πετρέλαια.
http://www.mshs.com/hyundai-himsen.htm
Hyundai HiMSEN Engine & Machinery Division is the world's largest marine diesel engine builder, supplying approximately 35% of the global marine diesel market.
Δεν μασαγες καλυτερα αντί να μιλησεις; [emoji23]
-
Δεν ηξερα οτι η wartsila ειναι πλεον με την hyundai!!!!
Wartsila εχουν εδω και χρονια τα αρματαγωγα μας και καποιες ΤΠΚ
Υ.Γ εξακολουθουν πολλοι να νομιζουν οτι η hyundai ειναι αυτο που βλεπουν στην Ελλαδα και να λενε οτι δεεεν με τα πετρελαια,δεεεν με τα τουρμπο κοκ...... -
Για βάρκες καλή είναι... Με κάτι dpf όμως μας τα χαλάει και έχουν καεί κάποια μοτέρ... Χαχαχα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ηξερα οτι η wartsila ειναι πλεον με την hyundai!!!!
Wartsila εχουν εδω και χρονια τα αρματαγωγα μας και καποιες ΤΠΚ
Υ.Γ εξακολουθουν πολλοι να νομιζουν οτι η hyundai ειναι αυτο που βλεπουν στην Ελλαδα και να λενε οτι δεεεν με τα πετρελαια,δεεεν με τα τουρμπο κοκ......Δυστηχώς έτσι είναι ο μέσος καταναλωτής φίλε μου, δεν το ψάχνει...γι'αυτό λέμε ότι η χιουντάι πρέπει να ρίξει τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό...και μιλάμε για την αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα...όχι για πλοία και βάρκες...
Το πάτε κατευθείαν όλοι στο 'οπαδικό' εδώ μέσα, λες και σας θίξαμε την ομάδα ρε...χαλαρώστε λίγο ρε...εγώ ο ίδιος έστειλα τον 'μέσο καταναλωτή' φίλο μου να δει το ι20 και έφυγε τρέχοντας...αυτό είναι το θέμα μας και όχι αν η χιουνται έχει καλά αυτοκίνητα...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ...
-
Ο.Κ καταλαβα...................
....!!!!!!!!!
-
Γάτα είσαι.... !!!
-
Γάτα είσαι.... !!!Μη συνεχιζεις την ειρωνια.......
-
Εσύ την συνεχίζεις φίλε...
-
Για βάρκες καλή είναι... Με κάτι dpf όμως μας τα χαλάει και έχουν καεί κάποια μοτέρ... ΧαχαχαΓια βάρκες ε; αυτό καταλαβες απο όσα διαβασες; πίσω στο δημοτικό! Χαχαχα
Τα dpf (μεταξωτά βρακια) θέλουν κι επιδεξιους κwλους...ο λαος το λέει, όχι εγώ.
Πολλά dpf απο όλες τις μάρκες την ακούνε γιατί οι κάτοχοι των αυτοκινήτων είναι ανιδεοι τι πήραν και πως να το χρησιμοποιουν (βάλε κι ενα συν στην Ελλάδα τα νοθευμένα καύσιμα κι έτοιμη η σούπα!).
Κινητήρες, άστο, βλέπουμε και τις αλλες εταιρίες (καδένες να πηδάνε δόντια και να θεωρειται φυσιολογικό κτλ!).
Αν το κατέχεις, τσεκαρισε μια που βρίσκεται και φετος η hyundai στην κατάταξη ως προς την αξιοπιστία (να σε βοηθήσω, στις πρωτες 2-3 θέσεις) και ξαναπερνα να τα πούμε! -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Για βάρκες ε; αυτό καταλαβες απο όσα διαβασες; πίσω στο δημοτικό! Χαχαχα
Τα dpf (μεταξωτά βρακια) θέλουν κι επιδεξιους κwλους...ο λαος το λέει, όχι εγώ.
Πολλά dpf απο όλες τις μάρκες την ακούνε γιατί οι κάτοχοι των αυτοκινήτων είναι ανιδεοι τι πήραν και πως να το χρησιμοποιουν (βάλε κι ενα συν στην Ελλάδα τα νοθευμένα καύσιμα κι έτοιμη η σούπα!).
Κινητήρες, άστο, βλέπουμε και τις αλλες εταιρίες (καδένες να πηδάνε δόντια και να θεωρειται φυσιολογικό κτλ!).
Αν το κατέχεις, τσεκαρισε μια που βρίσκεται και φετος η hyundai στην κατάταξη ως προς την αξιοπιστία (να σε βοηθήσω, στις πρωτες 2-3 θέσεις) και ξαναπερνα να τα πούμε!Φίλε μου, μην γίνεσαι υπερασπιστής της χιουντάι και της κάθε χιουντάι, γιατί χάνεις το δίκιο σου...και άσε το δημοτικό για άλλους...όταν σου ΞΑΝΑΛΕΩ ότι εγώ πρότεινα στο φίλο μου το ι20 , τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ? καταλαβαίνεις ότι εγώ δεν κατέχω ? ότι τον έστειλα να δει ένα άχρηστο αυτοκίνητο για να τον εκδικηθώ ? τι ??? Σου εξηγώ όμορφα κι ωραία, ΞΑΝΑ, ότι ο μη ψαγμένος καταναλωτής, δεν θα δώσει τα χρήματα που ζητάει η χιουντάι γιατί, δυστηχώς σαν όνομα δεν έχει ακόμα το βάρος άλλον κατασκευαστών στην πιάτσα...ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ?
Έχεις κάποιο αντεπιχείρημα πάνω σε αυτό ?Για να ανέβει στα μάτια του καταναλωτή η χιουντάι θα πρέπει να πουλάει φθηνότερα...και νομίζω ότι βιάστηκε να ανεβάσει τις τιμές της κι αυτό είναι το λάθος της...
ΥΓ. Κι άσε τις 'αξιόπιστες' λίστες αξιοπιστίας...
HYUNDAI FORUM