-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
σε αυτα τα λεφτα περνει ανετα πολλα αμαξια και οχι 'Αμαξια' χιλιες φορες να παει στο σενικ παρα στο ματριξ ο ανθρωπος. η μεγαλητερη αποτηχια της hyundai....με αυτα τα λεφτα περνει mondeo-passat-a4-toledo-scenic-laguna κλπ\του κρουπ βαγκ μπορει να βρει και με τον 20βαλβιδο τουρμπο αν αντεχει την συντηρηση του.τα χλμτρα οντος μπορει να ειναι λιγα αλλα σιγουρα οντας τα μισα απο τα αντιστοιχης χρονολογιας αυτοκινητα κατευθειαν με κανει να σκεφτομαι 3 πραγματα α)αποκλιστικη χρηση για μικρες διαδρομες εντος πολης β) ακινησια και γ)γυρισμενα χλμτρα
0
γιατί να πάει στο γκρούπβάγκ και να το πληρώσει 2-3 φορές;;;
-
Ετσι να παει στο GroupVag για να στηρίξουμε τα αξιόπιστα γερμανικά προϊοντα!
Mε το Renault θυμήθηκα ένα φίλο που έχει το Megane, το έχει πληρώσει χρυσό σε προβλήματα, μόνο οι πολλάπλασιαστές στα 20Κ χλμ στοίχισαν 400 ευρώ! Έλεος!!
Σίγουρα για να δίνει ο άνθρωπος τόσα λεφτά σημαίνει ότι η τσέπη του δεν αντέχει πολλές ιδιοτροπίες! Επίσης δε ξέρω κατα πόσο υπάρχουν Α4, Passat, Mondeo με 3000 ευρώ, εκτός αν μιλάμε για πάνω από 15ετίας με τουλάχιστον 150Κ χλμ. Καλύτερα να προτιμήσει Honda Civic με πολλά χιλιόμετρα που έχουν σκυλιά κινητήρες. Επίσης πολλά από τα αυτοκίνητα αυτά είναι μεγάλου μεγέθους, στην εύρεση χώρου θα έχει θέμα! Το Μatrix είναι 4,10 μόλις. Δε νομίζω ότι θα του προσφέρουν τίποτα παραπάνω οι μεγάλες διαστάσεις, εκτός από ταλαιπωρία. -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
**σε αυτα τα λεφτα περνει ανετα **πολλα αμαξια και οχι 'Αμαξια' χιλιες φορες να παει στο σενικ παρα στο ματριξ ο ανθρωπος. η μεγαλητερη αποτηχια της hyundai....με αυτα τα λεφτα περνει mondeo-passat-a4-toledo-scenic-laguna κλπ\του κρουπ βαγκ μπορει να βρει και με τον 20βαλβιδο τουρμπο αν αντεχει την συντηρηση του.τα χλμτρα οντος μπορει να ειναι λιγα αλλα σιγουρα οντας τα μισα απο τα αντιστοιχης χρονολογιας αυτοκινητα κατευθειαν με κανει να σκεφτομαι 3 πραγματα α)αποκλιστικη χρηση για μικρες διαδρομες εντος πολης β) ακινησια και γ)γυρισμενα χλμτρα
0
Με 3000euro παίρνει άνετα τι;; Κανά χρέπι ή τρακαρισμένο ή κάποιο με χιλιόμετρα ταξί.
Και το Matrix λίγο το δίνει ο άλλος αν πράγματι ισχύουν αυτά που λέει. Κανονικά θα έπρεπε να το σπρώχνει κάπου εκεί στα 4000euro με 4500euro. Εμείς το δικό μας Matrix το δώσαμε 7000euro σε έμπορα και πήραμε το Cordoba.Και για να πω και άλλο παράδειγμα. Φιλαράκι προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να σπρώξει ένα VW GOLF 5θυρο, 2000, 1.4-78άλογα με 5500euro. Και δεν λέει να ρίξει την τιμή. Το αυτοκίνητο είναι σχετικά σε καλή κατάσταση με περίπου 70000χλμ (αν και έχει φάει και τρακάρισμα καλό πλαϊνό και έχει βγάλει όλα τα προβλήματα των VW). Ωστόσο επιμένει ότι επειδή είναι VW πρέπει να πουληθεί σε καλή τιμή, σύμφωνα με το car.gr.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
**σε αυτα τα λεφτα περνει ανετα **πολλα αμαξια και οχι 'Αμαξια' χιλιες φορες να παει στο σενικ παρα στο ματριξ ο ανθρωπος. η μεγαλητερη αποτηχια της hyundai....με αυτα τα λεφτα περνει mondeo-passat-a4-toledo-scenic-laguna κλπ\του κρουπ βαγκ μπορει να βρει και με τον 20βαλβιδο τουρμπο αν αντεχει την συντηρηση του.
τα χλμτρα οντος μπορει να ειναι λιγα αλλα σιγουρα οντας τα μισα απο τα αντιστοιχης χρονολογιας αυτοκινητα κατευθειαν με κανει να σκεφτομαι 3 πραγματα α)αποκλιστικη χρηση για μικρες διαδρομες εντος πολης β) ακινησια και γ)γυρισμενα χλμτρα
0
Με 3000euro παίρνει άνετα τι;; Κανά χρέπι ή τρακαρισμένο ή κάποιο με χιλιόμετρα ταξί.
Και το Matrix λίγο το δίνει ο άλλος αν πράγματι ισχύουν αυτά που λέει. Κανονικά θα έπρεπε να το σπρώχνει κάπου εκεί στα 4000euro με 4500euro. Εμείς το δικό μας Matrix το δώσαμε 7000euro σε έμπορα και πήραμε το Cordoba.Και για να πω και άλλο παράδειγμα. Φιλαράκι προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να σπρώξει ένα VW GOLF 5θυρο, 2000, 1.4-78άλογα με 5500euro. Και δεν λέει να ρίξει την τιμή. Το αυτοκίνητο είναι σχετικά σε καλή κατάσταση με περίπου 70000χλμ (αν και έχει φάει και τρακάρισμα καλό πλαϊνό και έχει βγάλει όλα τα προβλήματα των VW). Ωστόσο επιμένει ότι επειδή είναι VW πρέπει να πουληθεί σε καλή τιμή, σύμφωνα με το car.gr.
Πες του φιλου σου να κανει υπομονη και θα πουληθει 5500...............βεβαια μπορει να μην ειναι σε€ αλλα σε δραχμουλες!!!
-
Δεν πρόκειται να το πουλήσει ποτέ. Το έχει παντρευτεί...
-
Σε μτχ πάντως με αρκετά καλή τιμή και σχετικά αξιοπρεπές σε όλα του κορεάτικο αμάξι θα κοίταζα το προηγούμενο Kia Rio. Πιο σύγχρονο από το Matrix, μαζεμένες διαστάσεις αλλά με καλούς χώρους και οικονομικότερο από ενα 1,6 που κοντεύει 15ετια.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/h ... a-iparxoun
Δεν μας δίνουν και μας τίποτα να βγούμε απο το μνημόνιο;;;;;πού τα βρίσκουν αυτά τα απίστευτα ποσά;;;; -
Ρε παιδια αν σας πεσει στο ματι κανα καλο μτχ ενημερωστε με η στειλτε μου πμ μεχρι στιγμης ειμαι σε ενα ματριχ και ενα φιεστα τρεντ 1400 75 αλογα με μονο 56κχλμ
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:lol:
Δεν πρόκειται να το πουλήσει ποτέ. Το έχει παντρευτεί...βασικα μαλλον δεν θελει να το πουλησει.
αν ηθελε πραγματικα, θα ειχε προσγειωθει στην...πραγματικοτητα.οσο για το matrix, θεωρω πως ανηκει στην εποχη της hyundai οπου μαζι με τα τοτε atos, accent εβγαζε πραγματικα αξιοπιστα και φθηνα στην συντηρηση τους αμαξια.
βεβαια επειδη τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην οσο αφορα τα οικονομοτεχνικα στην Ελλαδα, η αγορα ενος αυτοκινητου 15ετιας 1600 κυβικων φανταζομαι πως δεν ειναι και η πρωτη σκεψη στο μυαλο καποιου.
και προς Θεου...
μην συγκρινουμε αξιοπιστια γρουπ βαγκ-ρενο με χιουνται εκεινης της εποχης!! -
Ο χρήστης djlouis έγραψε:
Ρε παιδια αν σας πεσει στο ματι κανα καλο μτχ ενημερωστε με η στειλτε μου πμ μεχρι στιγμης ειμαι σε ενα ματριχ και ενα φιεστα τρεντ 1400 75 αλογα με μονο 56κχλμΔεν ξέρω ποιες είναι οι ανάγκες σου σε χώρους αλλά αν μιλάμε για ένα τέτοιο fiesta:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5871764/εγώ θα το επέλεγα και δεν θα έδινα σημασία στο Matrix. Άλλη αίσθηση οδηγικά, καλύτερα φρένα, λιγότερη κατανάλωση, καλύτερη αεροδυναμική, πολύ καλύτερη ηχομόνωση, πολύ καλύτερο μέσα στην πόλη και κινητήρας αξιόπιστος παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται επαρκής. Εγώ πάντως δύο ταξίδια με τέτοια Fiesta τα ευχαριστήθηκα. Σε αντίθεση με το Matrix που αισθανόμουν ότι οδηγούσα 'κλουβί'.
-
Ευχαριστω πολυ εχω βρει του 07 με 56 κ στα 3800
-
Ειναι πολυ αξιοπιστα τα φιεστακια,ειχα το 1600αρι του 07 σφαιρα ηταν,το μονο μειων του ηταν οτι δεν ηταν πολυ βαρυ για να χει καλα κρατηματα
-
Ειναι πολυ αξιοπιστα τα φιεστακια,ειχα το 1600αρι του 07 σφαιρα ηταν,το μονο μειων του ηταν οτι δεν ηταν πολυ βαρυ για να χει καλα κρατηματαΑκριβως το αντιθετο ισχυει..............το χαμηλο βαρος ειναι συμμαχος της καλης οδικης συμπεριφορας αλλα δεν αρκει μονο αυτο........ειναι και θεμα ρυθμισεων/γεωμετριας της αναρτησης
-
Ειναι πολυ αξιοπιστα τα φιεστακια,ειχα το 1600αρι του 07 σφαιρα ηταν,το μονο μειων του ηταν οτι δεν ηταν πολυ βαρυ για να χει καλα κρατηματακαι αρα δεν κοιτας τυχαια το συγκεκριμενο μοντελο για το επομενο σου αμαξι.
-
απο χώρους πάντως είναι εκτός θέματος το φιέστα......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
απο χώρους πάντως είναι εκτός θέματος το φιέστα......προφανως...
ο φιλος ομως παει καρφι για κατι που του αρεσει εκ των προτερων.
απλα εκανε μια σταση στο matrix μιας και ετυχε να πεσει μπροστα του. -
Απλα δεν νομιζω οτι κατω απο τα 4.000 μπορει να βρει καποιος κατι πιο αξιοπιστο σε θεμα χρονολογιας χιλιομετρων και πανω απο ολα κα8αρο ιστορικο προβληματων κνητηρα ηλεκτρονικων και αλλα.Ειναι η καλυτερη επιλογη μεταχειρισμενου κατω απο 4κ γιαυτο και στο car.gr ειναι ελαχιστα.
Βεβαια παιζουν και τα ιμπιζακια απλα δεν ξερω εκει τι παιζει απο εμφανιση και χωρους παντως τα ιμπιζα ειναι πιο ωραια -
Καλά και τα Ibiza, καλοί χώροι, αλλά αν κρίνω από το Cordoba (Ibiza Sedan) βλέπω ότι έχει σκληρή ανάρτηση, δεν είναι και τόσο άνετο (παρόλο που φορά 15άρες ζάντες) και τα χειρότερα για μένα είναι το άθλιο δίκτυο συνεργείων και η πιθανότητα ξαφνικών περίεργων προβλημάτων.
Από χώρους έχω την εντύπωση ότι τα Fiesta που κοιτάς είναι πολύ ποιο άνετα στις μπροστινές θέσεις. Στο Cordoba αισθάνομαι λιγάκι σφηνωμένος. Μάλλον παίζει ρόλο το διαθέσιμο εσωτερικό πλάτος. Επιπλέον το Fiesta περιμετρικά είχε καλύτερη ορατότητα, ποιο ευκολοδήγητο.
Αυτά τα μοντέλα πάντως δεν έχουν καμιά σχέση με το Matrix και όπως καταλαβαίνεις έχεις κατέβει κατηγορία.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτά τα μοντέλα πάντως δεν έχουν καμιά σχέση με το Matrix και όπως καταλαβαίνεις έχεις κατέβει κατηγορία.Οι ανάγκες του φαίνεται να καλύπτονται στην supermini κατηγορία και απλώς το Matrix παίζει επειδή έτυχε ένα συγκεκριμένο μπροστά του. Καλύτερη επιλογή πάντως το Φιέστα έστω και 1,4.
Ωραίο το τότε Ibiza, ο 1,4 100ΗΡ (μου άρεσε μια έκδοση TopGun που είχαν βγάλει) είχε καποια μικρο-χοντρο-θέματα αλλά είχε ηλεκτρικούς ανακλινόμενους καθρέφτες και ήταν από τα λίγα φτηνά μικρά που το είχαν αυτό. Ισως είναι ο μόνος λόγος που θα το κοίταζα ... -
Συμφωνώ σε όλα, αλλά από ότι θυμάμαι σε κάποια τεστ το TOP GUN έλεγαν ότι χάνει πολύ σε επιδόσεις, χαλάει και το τιμόνι του, λόγω ζαντών και διάστασης ελαστικού.
Πάντως ήταν όμορφο και έδινε πλούσιο εξοπλισμό. Μέχρι και SUB WOOFER...
HYUNDAI FORUM