-
Καλημέρα σε όλους!
Ξέρει κανείς ανυ πάρχει κανένα καλό (-> φθηνό) φανοποιείο στην Καλλιθέα (και γύρω περιοχές) που να είναι εξουσιοδοτημένο από peugeot?
thnx
Μπάμπης -
Καλημέρα σε όλους!
Ξέρει κανείς ανυ πάρχει κανένα καλό (-> φθηνό) φανοποιείο στην Καλλιθέα (και γύρω περιοχές) που να είναι εξουσιοδοτημένο από peugeot?
thnx
Μπάμπης -
Καλημέρα σε όλους!
thnx
Μπάμπης -
δεν ειναι κοντα στην καλλιθεα, ειναι στο χαλανδρι...........εγς εβαψα εξωτερικα με διπλο ακριλικο το αμαξι μου με 720ευρο. πολυ ευχαριστημενος με την δουλεια κ την τιμη φυσικα (οταν αλλοι για την ιδια δουλεια μου ζηταγαν απο 1000-1500ευρο ). ειναι παλιος φαναρτζης με δικο του φουρνο. εαν ενδιαφερεσε στειλε pm για τηλ.
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Καλημέρα σε όλους!Ξέρει κανείς ανυ πάρχει κανένα καλό (-> φθηνό) φανοποιείο στην Καλλιθέα (και γύρω περιοχές) που να είναι εξουσιοδοτημένο από peugeot?
thnx
ΜπάμπηςΥπαρχει η AUTOMOTIVO στη Πειραιως μετα το super market metro.
Εχει καλους μαστορους. -
Ο χρήστης leoluton έγραψε:
δεν ειναι κοντα στην καλλιθεα, ειναι στο χαλανδρι...........εγς εβαψα εξωτερικα με διπλο ακριλικο το αμαξι μου με 720ευρο. πολυ ευχαριστημενος με την δουλεια κ την τιμη φυσικα (οταν αλλοι για την ιδια δουλεια μου ζηταγαν απο 1000-1500ευρο ). ειναι παλιος φαναρτζης με δικο του φουρνο. εαν ενδιαφερεσε στειλε pm για τηλ.Βάλτο σε κοινή θέα να το δούμε οι πάντες...
φανοποιείο