-
Σχολια για τα αποτελεσματα των προβλεψεων εδω!
-
-
-
Δεν τα πήγαμε και άσχημα...
Πρώτος αγώνας ήταν κιόλας. Πάντως θα πρότεινα να το συνεχίσουμε και στους επόμενους αγώνες κρατόντας το σκορ και έτσι στο τέλος να βγει τυπικά και ένας νικητής! -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πάντως θα πρότεινα να το συνεχίσουμε και στους επόμενους αγώνες κρατόντας το σκορ και έτσι στο τέλος να βγει τυπικά και ένας νικητής!Kι εγώ συμφωνώ! Έτσι για την πλάκα μας! Τι, μόνο στο wrc θα έχουμε 'εσωτερικό πρωτάθλημα'?
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Τι, μόνο στο wrc θα έχουμε 'εσωτερικό πρωτάθλημα'?Οχι βεβαια! Βεβαια ο cmarin στο WRC εχει βαλει πολυ ψηλα τον πηχη αλλα θα το παλεψουμε
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οχι βεβαια! Βεβαια ο cmarin στο WRC εχει βαλει πολυ ψηλα τον πηχη αλλα θα το παλεψουμεΝαι, ναι, σταστιστικά πριν τον αγώνα για όλους τους γύρους που έχουν γίνει στην ίδια πίστα, χρόνους, φυσική και ψυχολογική κατάσταση οδηγών, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων, πλάνα ομάδων για την τακτική που θα ακολουθήσουν, είναι μερικά που χρειαζόμαστε για την σωστή πρόβλεψη. Οτιδήποτε άλλο βέβαια, δεκτόν
-
**EΝΣΤΑΣΗ!!! **
Με δεδομένο ότι η Ferrari ήταν εκτός συναγωνισμού , όπως ΟΛΟΙ παραδέχθηκαν, η τελική κατάταξη για τις προβλέψεις στο αυστραλιανό θα έπρεπε να ήταν
- Alonso (νικητής)
- Montoya (ταχύτερος στα δοκιμαστικά)
- Williams (συνολική συγκομιδή)
Σε αυτή την περίπτωση θα ήμουν πρώτος στην συνολική βαθμολογία.
Κατόπιν τούτου παρακαλώ για την αποκατάσταση της βαθμολογίας του διαγωνισμού.
Otherwise, I WILL ESCALATE IT!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Otherwise, I WILL ESCALATE IT!!!Που το θυμήθηκες αυτό?! Mην ξύνεις πληγές...
-
προσοχή...Προσοχή!!
Ορι και να κάνετε με τα αποτελέσματα....μην τα αφήσετε διαθέσιμα στο Internet!!
Για μερικούς μερικούς (Απο gv αρχίζει και τελειώνει σε ala)...είναι βιούτυρο στο ψωμί τους!!Παραποίηση αποτελεσμάτων!!!
Τι νομίζτε?? Ετσι τον είπανε Παράγκα Μανατζερ?!!! (Αλλοιώς pm)
-
Βαθμολογία και στατιστικά για το 2ο Grand Prix?
-
Στατιστικα?! Παει, σας εχει κακομαθει ο cmarin...
19 ψηφισαμε, λιγοτεροι σε σχεση με τους 26 του 1ου αγωνα. Απο τους 19 βεβαια, οι 10 χτυπησανε αριστα. Ευστοχους σας βρισκω!!
**Στη γενικη βαθμολογια Euripides και Giannis_K προηγουνται!! Τραινο οι Ferrariκοι!! **
Κατα τα αλλα ο παραγκας gvala σκοραρε τον 1ο του βαθμο με κανονικες συνθηκες και χωρις ενστασεις (στο χρωσταγα!! )
Υ.Γ. Η μορφη των αποτελεσματων στην πρωτη ευκαιρια θα ειναι οπως του Κωστα στο διαγωνισμο του WRC γιατι τωρα ειναι ψιλοαπαραδεκτη.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κατα τα αλλα ο παραγκας gvala σκοραρε τον 1ο του βαθμο με κανονικες συνθηκες και χωρις ενστασεις (στο χρωσταγα!! )
Διακρίνω μια εμπάθεια της διοργανώτριας αρχής προς το πρόσωπό μου;
Πρόσεξε, γιατί θα κάνω ένσταση -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
...θα κάνω ένστασηΡε μιλανε στο σπιτι του κρεμασμενου;
-
Με κρεμασε ο Alonso κ η Renault στα δοκιμαστικα γιατι θα πηγαινα για full ποντακια. Σκεφτηκα οτι ισως του ειχε μεινει απο περυσι κ εκανε κανα θαυματακι!
Δεν πειραζει ομως η αξιοπιστια κ ο συνδυασμος SS (Scuderia-Shumi )
μας βγαζει ασπροπροσωπους! -
Πιστεύω ότι αν κάποιος παίζει MS, MS, ferrari σε όλους τους αγώνες, θα τσιμπάει από 1-3 πόντους κάθε φορά στα σίγουρα!!! Δεν WRC εδώ που έχουμε πολλές εκπλήξεις!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πιστεύω ότι αν κάποιος παίζει MS, MS, ferrari σε όλους τους αγώνες, θα τσιμπάει από 1-3 πόντους κάθε φορά στα σίγουρα!!! Δεν WRC εδώ που έχουμε πολλές εκπλήξεις!!!!Δυστυχως ετσι ειναι, ελπιζω ο Rubi ν ανεβει αρκετα κ να ζορισει λιγο τον Γερμανο αν κ το βλεπω πολυυυυ δυσκολο!
Scuderia ειμαι αλλα κ εγω βαριεμαι να βλεπω να πηγαινουν βολτα. Περυσι ειχε ας πουμε μεγαλο θεμα οταν η Ferrari εκανε την κοιλια, παρολαυτα με διαφορα ειχαν κ τις περισσοτερες νικες. -
Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.....Ο Τάκης είχε πει ότι φέτος η Sauber θα έχει πολύ λαή θέση στην βαθμολογία.Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.Στις προβλέψεις του έλεγε ότι θα διεκδικεί και την τρίτη με τέταρτη θέση επειδή φοράει κινητήρα Ferrari.Τι γίνεται λοιπόν γιατί τόσο κάτω?Τόσο χάλια η αεροδυναμική του μονοθεσίου?Οι οδηγοί?Να ελπίζουμε στη συνέχεια?
-
Ο χρήστης ThanosM έγραψε:
Ας μου δώσει κάποιος μια απάντηση.....Ο Τάκης είχε πει ότι φέτος η Sauber θα έχει πολύ λαή θέση στην βαθμολογία.Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.Στις προβλέψεις του έλεγε ότι θα διεκδικεί και την τρίτη με τέταρτη θέση επειδή φοράει κινητήρα Ferrari.Τι γίνεται λοιπόν γιατί τόσο κάτω?Τόσο χάλια η αεροδυναμική του μονοθεσίου?Οι οδηγοί?Να ελπίζουμε στη συνέχεια?Αν και λίγο άσχετο με το παραπάνω θέμα, όλοι οι υπεύθυνοι της Sauber έχουν δηλώσει και έχουν τονίσει ότι μετά το μέσον της φετινής σεζόν, όπου θα έχουν προλάβει να βγάλουν τα πρώτα βασικά συμπεράσματα από το καινούργιο - υπερσύχρονο αεροδυναμικό τούνελ, θα μπορέσουν να είναι άκρως ανταγωνιστικοί. Πάντως η συγκεκριμένη ομάδα δεν τα έχει πάει και άσχημα στους πρώτους αγώνες αν κρίνουμε με την περσινή της πορεία...
-
Από ότι είδα στις προβλέψεις μας για το Grand Prix της Imola κανείς μας δεν ''έπιασε'' τον Button για την pole position.
Η βαθμολογία λοιπόν δεν θα έχει και μεγάλες μετατροπές...
Δοξαστε τον πρωταθλητη! (Σχολια για αποτελεσματα προβλεψεων)