-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Παντως οι Phillips ειναι πολυ καλυτερες σε ολα απο τις Osram, γιατι να επιλεξει καποιος τις δευτερες?Πριν λίγο καιρό πήγα από xtreme vision +100% σε night breaker plus σε Η4 λίγο επιφυλακτικός στην αρχή λόγο προηγούμενης παλιάς εμπειρίας, αλλά νοιμίζω ότι είναι εξίσου καλές αν όχι απειροελάχιστα καλύτερες, οπότε γιατί να μην τις προτιμήσω αφού τις έβρισκα και πολύ φθηνότερα;
-
Δεν εχουν διαρκεια. Καιγονται ευκολοτερα.
-
Και στις 2 εταιρείες ίδιας απόδοσης λάμπες και κατηγορίας λάμπες έχουν το ίδιο προσδόκιμο ζωής. Εκτός και αν συγκρίνεις διαφορετικές κατηγορίες
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Οκ αρα ειναι σαν σα Βολβο.Είναι πιο ευκολο.Το βγαζεις, ανεβαινεις σπιτι καφεδάκι τσιγάρο κτλ αλλαζεις λαμπες και μετα πας και τα κουμπωνεις.ΑπλουστατοΟι λάμπες μπήκαν στα γρήγορα και χωρίς πολλά παρατράγουδα ... Πού να μην ήταν και τόσο χοντρά τα δάχτυλά μου ...
Εντυπώσεις το συντομότερο.Υ.Γ.: α, να πω ότι τα 'καντήλια' ήταν Osram (τι μοντέλο δεν ξέρω, πάντως τις κράτησα για εφεδρικές...)
-
@gakost: αρα το 30αρι για μεσαια και μεγαλα cool blue intense της Osram ψιλοπαλευεται θεωρεις, ετσι;
-
Το 30 τι εννοείς; Τιμή; Αν ναι ρίξε μια ματιά στο skroutz θα τις βρεις πολύ φθηνότερα. Για απόδοση επειδή ποτέ δεν με ενδιέφερε το χρώμα του φωτός να ασπρίζει μπλεδίζει κοκ αλλά να βλέπω όσο το δυνατόν καλύτερα δεν τις ξέρω έχω όμως δοκιμάσει και τις Philips Xteme vision +80 και τις +100 αλλά και τις night breaker plus και από τα μοντέλα που κυκλοφορούν μπορώ να σου πω ότι και οι 2 είναι πολύ φωτεινές αλλά καίγονται γρήγορα (αν θυμάμαι καλά χωρίς να κοιτάξω κανένα χρόνο μου κρατάνε με αρκετή νυχτερινή οδήγηση) και είναι πολύ καλύτερες από κάτι trifa και κάτι Narva που είχα αλλά δεν ξέρω μοντέλα και κλάσεις ανώτερες από κάτι του Prkatiker με μπλε κρύσταλλο και καλά τύπου xenon.
-
Έχω τις Xtreme Power στο Clio σχεδόν 4μισι χρόνια και δουλεύουν κανονικότατα, χωρίς να έχει πέσει ιδιαίτερα η απόδοσή τους...
-
Αν πω οτι αλλαζω καποια στιγμη στο αυτοκινητο, θελω ενα σετ Η7 κι ενα σετ Η1, τα οποια τα βρηκα συνολο 30€, στο skroutz και γενικως τριγυρω στο ιντερνετ δεν τα βρηκα χαμηλοτερα
Δεν επειγει, καθως δεν χαλαω χρηματα στο αυτοκινητο αυτην την στιγμη (οχι οτι χαλασα ποτε ) για κατι παραπανω απο βενζινη, απλα ψαχνοντας λιγο να δω τι παιζει ρωταω!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν πω οτι αλλαζω καποια στιγμη στο αυτοκινητο, θελω ενα σετ Η7 κι ενα σετ Η1, τα οποια τα βρηκα συνολο 30€, στο skroutz και γενικως τριγυρω στο ιντερνετ δεν τα βρηκα χαμηλοτεραΔεν επειγει, καθως δεν χαλαω χρηματα στο αυτοκινητο αυτην την στιγμη (οχι οτι χαλασα ποτε ) για κατι παραπανω απο βενζινη, απλα ψαχνοντας λιγο να δω τι παιζει ρωταω!
Με 48 € παίρνεις τις Extreme Vision από τον Λαμπριανίδη...
-
http://www.e-autoshop.gr/product_info.p ... 42eee9259a
Έχει αγοράσει κανείς απο δω; Έχει τις Diamond vision Η1 σε πολύ καλή τιμή και σκέφτομαι να τις τσιμπήσω..
-
Πριν κάτι χρόνια που είχα πάρει από το μαγαζί αυτό, τις Η4 τις είχε ίδια τιμή και στη συσκευασία είχε και ψείρες για τα πορείας. Τώρα βλέπω τις έχουν αφαιρέσει.
Μην πας απευθείας όμως, κάνε ενα τηλέφωνο πρώτα να δεις τι έχουν γιατί δεν έχουν διαθεσιμα πολλά πράγματα, για την ακρίβεια εχουν ελάχιστα. Θα το δεις και μόνος σου πηγαίνοντας.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Οι diamond vision θα φέγγουν καλύτερα από τις μαμά αλογόνου; γιατί δεν βλέπω και τα καλύτερα λόγια λόγω της μπλε στρώσης που έχουν για το xenon effect..
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Οι diamond vision θα φέγγουν καλύτερα από τις μαμά αλογόνου; γιατί δεν βλέπω και τα καλύτερα λόγια λόγω της μπλε στρώσης που έχουν για το xenon effect..Η μπλε επίστρωση, πέρα του ότι αφαιρεί ισχύ από την λάμπα, βγάζει ελαφρά μπλεδίζον φως που δεν είναι και ότι καλύτερο για βρεγμένο οδόστρωμα.
-
Αν θες αυξημένη απόδοση να αποφυγεις λάμπες με φουλ μπλε επίστρωση
Sent from my Nexus 4 using 3
-
To θέμα είναι ΑΝ φέγγουν καλύτερα απ' τις μαμά..
Δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράματα στο βρεγμένο.. -
Ο χρήστης fatal έγραψε:
To θέμα είναι ΑΝ φέγγουν καλύτερα απ' τις μαμά..
Δε νομίζω να είναι τόσο τραγικά τα πράματα στο βρεγμένο..Σε ένα saxo τότε που του είχα τις Η4 που είπα, έφευγαν καλύτερα από τις απλές αλογόνου που είχε. Επίσης, οι diamond vision έχουν πολύ ωραίο φωτισμό, ότι πιο κοντά έχω δει σε xenon, καμία σχέση με το χρώμα που βγάζουν οι αντίστοιχες φθηνές κινεζολαμπες.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Για αυτό το μπλε χρώμα τις θέλω..
Το Α6 έχει αρκετά καλές λάμπες, αλλά πιστεύω μετά από 14 χρόνια να έχουν χάσει την ισχύ τους.. -
Έχεις το στρυγγυλεμενο Α6 η το προηγούμενο; το στρυγγυλεμενο έχει xenon από όσο ξέρω από του θείου μου (έκδοση turbo Quattro). Εσένα όχι;
-
2000 μοντέλο, δε νομίζω να είναι xenon, αλογόνου πρέπει να έχει..
Άμα είχε xenon θα το είχα καταλάβει. Τα xenon που έβαζε η audi τότε ήταν αρκετά μπλε, αυτά είναι κιτρινο-άσπρα... -
Το Α6 που λέω εγώ έχει xenon από κατασκευής, αλλά ο φωτισμός τους είναι κάπου 4300Κ (όπως φωτίζουν κι οι αλογονου), δεν είναι σαν τα 6000Κ. Διευκρίνισε το αυτό μην βρεθείς προ εκπλήξεως. Βάλε κάποιον μέσα βράδυ να αναψει τα φώτα ενω στέκεσαι μπροστά...αν ανάψουν με χαμηλή ένταση και γρήγορα δυναμώσουν είναι xenon, αλλιώς είναι αλογόνου.
Update: από ότι βλέπω στο Wikipedia, αυτό έχεις, το στρυγγυλεμενο, λέει έκδοση C5 1997-2004. Ψάξτο λίγο λοιπόν. Εκτός αν σε πιο απλές εκδόσεις δεν έβαζαν xenon; δεν ξέρω..τι έκδοση-κυβικα έχεις;
Βελτίωση στα φώτα;