-
δε βλεπετε και λιγο το τιτλο του θρεντ??????
-
ειχαμε τον γαβριηλ,μας προεκυψε κι αλλος
-
Dont feed the troll...............
-
Χρηστο πως περιμενεις να σου δωσω επιχειρηματα σε μια προταση που εγραψες, με ειρωνια, ξεροντας οτι θα προξενισεις αρνητικα σχολια....
Και στην τελικη εδω μεσα γραφουμε σε ατομικο επιπεδο και οχι σαν TFRC.
Oσο για την συναντιση, πιστεψε ησουν μελος....
Και για την σελιδα μας που θιγεις το editorial, τολμω να ομολογισω οτι γραφτικε για αυτο ακριβως τον λογο... Οτι ενω ολοι οι πολυξεροι μιλουσαν χυδαια για εμας, μην ξεροντας καν το τι καναμε, κανουμε κλπ κλπ, οταν τους εγινε η προσκληση δεν ηρθε κανεις....
Τουλαχιστον εμεις (σε σχεση με πολλους εδω μεσα) δεν κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και το παιζουμε νομοταγεις πολιτες( οδηγοι)...
εκει ειναι η βασικοι διαφωνια με τα περισσοτερα μελη του φορουμ αυτου...
Οσο για την επιθεση που λες.... Δεν μπορω εγω να απαγορευσω σε κανεναν να πει την γνωμη του και να παρει μερος... Εσυ? -
Στα σχολια που παρεθεσες μονο ενα ειναι δικο μου(το 2ο) και δεν ειναι χυδαιο.... Μαλλον δεν ξερεις να ξεχωριζεις ουτε ονοματα χρηστων αλλα ουτε την χυδαιοτητα......
Και ξαναρωταω λοιπον ..... που ειναι η χυδαιοτητα στα ποστ που εχω κανει στην εως τωρα συζητηση..... -
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Dont feed the troll...............Αυτό είναι προσβλητικό.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ειχαμε τον γαβριηλ,μας προεκυψε κι αλλος..επειδή λέει την άποψή του η οποία είναι διαφορετική των άλλων;;
-
Μπορείτε να μη βιάζετε το thread;
Και ο φίλος Athanasios θέλει να ξέρει πού είναι τα Radar, όχι το πόσο ωραία μπορείτε να μαλώνετε!!! Με τους καυγάδες σας δεν θα γλιτώσει τις κλήσεις!
-
ManosK ναι αλλα οι παρεμβασεις σε θεματα με τετοιο τροπο που ειναι γνωστο οτι θα προκαλεσουν και θα φτασει η συζητηση σε αυτο το επιπεδο???
Μακαρι να κανω λαθος αλλα τα περισσοτερα θεματα ετσι πανε....
Και δεν βλεπω καμια προσωπικη επιθεση εναντιον του κυριου Λαππα παρολα αυτα προς τι η βαβουρα και οι εξωαναφορες περι tfrc???
Ειναι 3-4 τοπικ που γινεται αυτη η ιστορια....
-
Πράγματι, είναι δύο τρία νήματα στα οποία συμβαίνει αυτό. Ασφαλώς, αν δεν βλέπεις προσωπική επίθεση στις σελίδες 41 - 42, τότε πραγματικά έχουμε πρόβλημα συνεννόησης, Madman, ή η έννοια 'επίθεση' έχει εντελώς διαφορετική σημασία για εσένα από εμένα. Σκέπτομαι πάντως ότι ο αντικομφορμισμός έχει βαρύ τίμημα, ιδιαίτερα όταν υπάρχει συνειδητή απόπειρα φίμωσης των διαφορετικών απόψεων.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι πάντως. Κάθε φορά που οποιοσδήποτε θα θεωρεί δόκιμο να διαφημίζει πρακτικές που είναι παράνομες και προσωπικά θεωρώ επικίνδυνες για την ασφάλεια των άλλων οδηγών, αναβατών και πεζών, θα υπάρχει αντίλογος. Αν επιθυμείτε το νήμα να μένει on topic τότε θα πρέπει να παραμένουν **όλοι **on topic αναφέροντας τις τοποθεσίες των ραντάρ και νόμιμους τρόπους για την αποφυγή τους. Όταν αντίθετα αυτό το νήμα χρησιμοποιείται ως βήμα για την προώθηση πρακτικών που μπορούν να έχουν τραγικά αποτελέσματα όταν υιοθετούνται από άτομα με ελλιπή αίσθηση ευθύνης, τότε θα υπάρχει διαφωνία και θα εκφράζεται μέσα στο ίδιο νήμα. Εκτός αν έχουμε χάσει κάθε έννοια κοινωνικής ευθύνης και συμπεριφορές πλήρους αδιαφορίας προς τους γύρω μας θεωρούνται αποδεκτές στο 4ΤF, οπότε καλό θα ήταν να μου γίνει προειδοποίηση από τους moderators για να μην χαλάω, ως Troll την εικόνα του forum.
-
Οταν ξεκινας μια αντιπαραθεση και πας κοντρα σε ολους τους αλλους (διοτι σχεδον ολοι εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα) πρεπει να κρατας το επιπεδο σου... Προσωπικη επιθεση ακομα και να υπαρχει εχεις χασει το δικιο σου ηδη συνεχιζοντας στο ιδιο επιπεδο (τσιφλικια κλπ) ..
Δεν ειναι απαραιτητο να αποδωσεις προσωπικα σε καποιον ενα χαρακτηρισμο για να σου 'επιτεθει', αρκει μια γενικολογη μπηχτη και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο....
Το οτι μπορει να ειναι επικυνδινες οι τακτικες που προτεινονται αυτο αποτελει γνωμη σου. Αλλοι διαφωνουν με αυτο. Το περεταιρω πεδεμα ομως οδηγει σε φθορα.... /οφ τοπικ
Ο μονος νομιμος τροπος παρεπτιτοντως για να μην την παθεις απο ενα ρανταρ ειναι να περασεις απο το σημειο του με το οριο...
Το αν το οριο ειναι σωστο και το ρανταρ καλως υπαρχει εκει ειναι αλλη συζητηση.. Οπως και το να ξηλωσεις την πισω ταμπελα του οχηματος σε κανει παρανομο αλλα οχι και επικυνδινο... Διοτι αν η αστυνομευση λειτουργει σωστα οπως λες θα πρεπει αυτος με την ξηλωνη ταμπελα να κυνηγηθει απο τον αστυνομικο... Φυσικα κ αυτο δεν θα γινει....
Anyway αυτα
-
Οταν ξεκινας μια αντιπαραθεση και πας κοντρα σε ολους τους αλλους (διοτι σχεδον ολοι εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα) πρεπει να κρατας το επιπεδο σου...Για το επίπεδο των άλλων ποια είναι η γνώμη σου;
-
Aκομα περιμενω την απαντηση σου στα πιο πανω ποστ μου.....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οταν ξεκινας μια αντιπαραθεση και πας κοντρα σε ολους τους αλλους (διοτι σχεδον ολοι εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα) πρεπει να κρατας το επιπεδο σου...
Για το επίπεδο των άλλων ποια είναι η γνώμη σου;
Οταν επι 1 χρονο σχεδον προκαλεις, πετωντας τις μπηχτες σου και μετα απο παρα πολλες διαφωνιες σελιδες ολοκληρες σε παρα πολλα τοπικ, ο συνομιλητης σου αγανακτει.... Ισως και εγω παλαιοτερα να εχω μιλησει χυδαια και ζητω συγνωμη, αλλα σε αυτες τι σελιδες που εχεις δει χυδαιο ποστ προς το ονομα σου και να ριχνω το επιπεδο μου?
Δικο μου ποστ ομως ....
Υ.Γ. Ακομα περιμενω Χρηστο την απαντηση σου στα πιο πανω ποστ.....
-
Έχεις PM.
-
+1 στο τελευταιο του Hanibbal
και οσο αφορα το επιπεδο οντως η αγανακτηση ειναι που φερνει τον συνομιλητη σου σε αυτο το σημειο.. Σε καποια πραγματα οσο καθετος και αν εισαι πρεπει να νερωνεις και λιγο το κρασι σου..
Τωρα αν καποιοι (κ γω μαζι) ξεφευγουν και λενε κ μια λεξη παραπανω μεσα στο προγραμμα ειναι κ αυτο.. Τα αιτια ειναι που πρεπει να ψαχνουμε καθε φορα..
Παραγειωθηκε το θεμα ομως.. Καπου πρεπει να σταματησει η αντιπαραθεση σωστα?
-
Παραγειωθηκε το θεμα ομως.. Καπου πρεπει να σταματησει η αντιπαραθεση σωστα?+1
-
Παραγειωθηκε το θεμα ομως.. Καπου πρεπει να σταματησει η αντιπαραθεση σωστα?
Σωστά.
Α, να μην ξεχάσω να σε ευχαριστήσω...
Dont feed the troll...............
...που έβαλες και εσύ το 'λιθαράκι' σου για την εκτόνωση της αντιπαράθεσης.
-
Ρε παιδιά ξεκολάτε! Είναι και καλοκαίρι και ελέω ταξιδιών το topic είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Δεν μπορούν οι mods ύστερα από κάθε μάχη να έρχονται να καθαρίζουν το χώρο.
-
Γιαννη
Δεν ενιωσα καποιον να βριζει το CREW
αυτο που ενιωσα ειναι οτι καποιος προσβαλει και ειρωνευεται εμενα που αποτελω μελος του CREW
δεν 8α αναφερ8ω στους ακριβεις ειρωνικους χαρακτηρισμους του φαντομα γιατι και πολυ αξια του εχω δωσει προσωπικα και υπαρχουν νοημων αν8ρωποι που εχουν δει τι εγραψε και με ποιες λεξεις χαρακτηρησε ενα συνολο αν8ρωπωνη ημιμα8εια ειναι χειροτερη απο την αμα8εια
ακομα χειροτερο ομως ειναι να 8ελεις να μεινεις ημιμα8εις οταν σου εχει δω8ει η ευκαιρια να το αλλαξεις...αντε μην αρχισω παλι τα αποφευγματα και ερε8ιστει ο INSANE
Radar και πού βρίσκονται.