-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα προστιματάκι 17 Ευρώ που θα πληρώσω στο ταχυδρομείο. Στην κλήση έγραψαν ότι πήγαινα με 137. Αν αναγνωρίσεις το λάθος σου, είσαι ευγενικός και δεν προσπαθείς να πουλήσεις τσαμπουκά έχεις καλές πιθανότητες να την σκαπουλάρεις ανώδυνα.Ευτυχώς, ήμουν με το BORA.
Γιατί δεν έκανες φασαρία; Είναι must και δείχνει ότι δε μασάμε και ξέρουμε τον αποκλειστικά φοροεισπραχτικό ρόλο της τροχαίας.
To καταλαβαίνεις φυσικά ότι ο συγκεκριμένος τροχονόμος ζημίωσε το κράτος με 150 ΕΥΡΩ!!! Χρρρρφτουυυυυ του τού αλήτη!
-
Ένα προστιματάκι 17 Ευρώ που θα πληρώσω στο ταχυδρομείο. Στην κλήση έγραψαν ότι πήγαινα με 137. Αν αναγνωρίσεις το λάθος σου, είσαι ευγενικός και δεν προσπαθείς να πουλήσεις τσαμπουκά έχεις καλές πιθανότητες να την σκαπουλάρεις ανώδυνα.Ευτυχώς, ήμουν με το BORA.
πηγαινες με 167 σε οριο 120? Το κυρηγμα θα το κανεις τωρα στον εαυτο σου, ή εσυ 'ξερεις καλυτερα' και δεν χρειαζεται? Ας μην ανοιξω το στομα μου...
-
Μάλλον δεν διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφω. Έχω επανειλημμένα επισημάνει ότι παραβιάζω τα όρια ταχύτητας εκτός πόλης. Απλώς, όταν με σταματάει η τροχαία, αναγνωρίζω το λάθος μου και δεν προσπαθώ να τους αποδείξω πόσο μ@λ@κες είναι που δεν με αφήνουν να οδηγώ όπως νομίζω. Αν εσύ πιστεύεις ότι η δικιά σου μέθοδος είναι πιο σωστή, την επόμενη φορά που θα σε σταματήσει κάποιο μπλόκο μπορείς να μας αφηγηθείς την αποτελεσματικότητα της.
-
Απλώς, όταν με σταματάει η τροχαία, αναγνωρίζω το λάθος μου και δεν προσπαθώ να τους αποδείξω πόσο μ@λ@κες είναι που δεν με αφήνουν να οδηγώ όπως νομίζω.Εννοείς πως το 'παίζεις πως αναγνωρίζεις το λάθος σου' ή ειλικρινά το θεωρείς λάθος ακόμα και σε μια συζήτηση με τους φίλους σου;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στο τούνελ εννοείς;Athanasieeee, σε χρειάζονται!!!
Έλαααα.Ε και συ με ζητούσες καταμεσίς στον Αύγουστο.
Α και για να μην ξεχάσω γύρω στα 2000 χλμ το καλοκαίρι και ούτε μία κλήση... -
Αυτό που πιστεύω είναι ότι το να κινούμαι με 160+ σε ένα δρόμο που δεν έχει φτιαχτεί με προδιαγραφές για τέτοιες ταχύτητες (ποιότητα ασφάλτου, κλίση στροφών κτλ) είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να οδηγώ στον ίδιο δρόμο με 130-140.
-
Ηταν πολύ σαφές αυτό που σε ρώτησα νομίζω, δεν μου απαντάς μ'αυτό που έγραψες.
-
Η απάντηση μου είναι σαφέστατη. Αυτό που είπα στους αστυνομικούς δεν ήταν μια δικαιολογία για να γλυτώσω το δικαστήριο. Ήταν αυτό που πραγματικά πιστεύω.
Αυτό που πιστεύω είναι ότι το να κινούμαι με 160+ σε ένα δρόμο που δεν έχει φτιαχτεί με προδιαγραφές για τέτοιες ταχύτητες (ποιότητα ασφάλτου, κλίση στροφών κτλ) είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το να οδηγώ στον ίδιο δρόμο με 130-140.Μαντεύοντας την επόμενη ερώτηση σου θα πω ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έκρινα ότι μπορούσα να κινηθώ με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από το όριο με ασφάλεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κρίση μου είναι πάντα σωστή. Η άσφαλτος των αυτοκινητόδρομων μας είναι γεμάτη από ροδιές (που συνήθως καταλήγουν σε τσαλακωμένες μπαριέρες) από οδηγούς που «έκριναν» ότι μπορούσαν να κινηθούν με μεγαλύτερη ταχύτητα από το όριο.
Το ότι κάποιος θεωρεί ότι η οδήγηση του είναι ασφαλής δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στην πραγματικότητα. Εσύ θα έπρεπε να το γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα αυτό, Νάσο.
-
Χρήστος Λάππας
λάθος μαντεψιά έκανες. Η ερώτηση που ήθελα να σου κάνω αφου μου απαντούσες, που ακόμα δεν απάντησες, ήταν: 'Σε ποιόν τελικά έπαιξες τον νομοταγή στην προκειμένη περίπτωση; Σην Τροχαία; Σε μας; Στον εαυτό σου;'
-
Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι αν ήθελα να το 'παίξω' νομοταγής, δεν θα έγραφα καν ότι με σταμάτησε η αστυνομία για υπερβολική;
-
Μαντεύοντας την επόμενη ερώτηση σου θα πω ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έκρινα ότι μπορούσα να κινηθώ με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από το όριο με ασφάλεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η κρίση μου είναι πάντα σωστή. Η άσφαλτος των αυτοκινητόδρομων μας είναι γεμάτη από ροδιές (που συνήθως καταλήγουν σε τσαλακωμένες μπαριέρες) από οδηγούς που «έκριναν» ότι μπορούσαν να κινηθούν με μεγαλύτερη ταχύτητα από το όριο.Άτοπο. Δεν ξέρεις με πόσα χλμ έγιναν οι ροδιές -ή μήπως ξέρεις; - ούτε και τις συνθήκες του δυστυχήματος -μπορεί να τους έκλεισε κάποιος καλός νταλικέρης-
Οι περισσότερες ροδιές υπάρχουν στις αριστερές λωρίδες, γιατί άραγε
-
Ολοι καλοι ειστε στο κηρυγμα στους αλλους...και τολμανε να βγαινουν μερικοι και λενε απο πανω οτι 'εμεις' (ξερετε, οι αλητες κοντρακηδες) ειμαστε χειροτεροι απο αυτους που περιγραφουμε εδω μεσα...
-
Εσύ γιατί λες, Ikar;
-
Ότι να'ναι ρε γμτ...
Υ.Γ: Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδία μας Νίκο Τσιαμτσίκα;;;
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο;;; -
Εσύ γιατί λες, Ikar;γιατι καποιοι μλκες βγαινουν αριστερη χωρις κοιταξουν αν ερχεται κανεις, ή ακομα χειροτερα με ποσα πλησιαζουν, ή ακομα χειροτερα ξερουν οτι ερχεται καποιος με πολλα και σκεφτονται 'να κοψει αυτος που παει γρηγορα, δεν θα κοψω εγω που παω με το οριο'.
για αυτο...
-
Εσύ γιατί λες, Ikar;Γιατί υπάρχουν κάποια ΖΩΑ που αλλάζουν λωρίδα χωρίς αύριο -και χωρίς να ελέγξουν- και κάποιοι άλλοι που θεωρούν 'αλλαγή λωρίδας' να χωθούν στο... 1 μέτρο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εσύ γιατί λες, Ikar;
Γιατί υπάρχουν κάποια ΖΩΑ που αλλάζουν λωρίδα χωρίς αύριο -και χωρίς να ελέγξουν- και κάποιοι άλλοι που θεωρούν 'αλλαγή λωρίδας' να χωθούν στο... 1 μέτρο
Συμφωνούμε .
-
Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι αν ήθελα να το 'παίξω' νομοταγής, δεν θα έγραφα καν ότι με σταμάτησε η αστυνομία για υπερβολική;
Βρε άνθρωπέ μου, είναι πολύ απλό: το έπαιξες στην Τροχαία στυλ 'ναι έχετε δίκιο, αισθάνομαι ήδη άσχημα' ενώ από μέσα σου γελούσες; Εγώ αυτό κάνω πάντως και συνήθως πιάνει. Η όντως αισθανόσουν άσχημα για το λάθος που έκανες και αναγνώρισες με τη βοήθειά τους;
-
Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις;
-
Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις;Θες να μου απαντήσεις ή όχι;
Radar και πού βρίσκονται.