-
Ακομα και στο λινκ που μου δωσατε ενω δειχνετε να συμφωνειτε συνεχιζετε τα ειρωνικα σχολια ως προς το προσωπο του Νασου,συνεπως και ως προς τους υπολοιπους που οδηγουν σαν τον Νασο.....
Γιατι αυτο, αφου λετε οτι συμφωνειτε?
Ο Νασος ειπε το ιδιο με τον Πιπινο....... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ειναι πολλες φορες απο τον καιρο που ειχαμε εκεινη την προσωπικη διαμαχη για τα greeklish και που για χαρη παλι καποιων που με γνωριζουν και με παρακαλεσαν μεσω ΡΜ να μην δωσω συνεχεια.... Εσυ ομως συνεχιζεις να προκαλεις. Οχι χυδαια. Παντα παιζοντας με τις λεξεις και σφαζοντας με το βαμβακι οπως ειπα και πιο πανω....Δυστυχώς δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο και για εσάς.
Σε ποιο απο τα 3 που αναγραφω στο κειμενο quote κυριε Λαππα?
Στο «όχι χυδαία».
Καποτε σας ειχαμε καλεσει ολους οσους ειχατε την ιδια αποψη για εμενα/εμας * αλλα δεν ειχε ερ8ει κανενας εκτος απο ενα παλικαρι (συγνωμη αν ξεχναω το ονομα του) και μαλιστα αναθεωρησε την αποψη που ειχε σχηματισει απο εδω.... Εσεις γιατι δεν ειχατε ερθει κυριε?
Κατά πάσα πιθανότητα γιατί δεν το γνώριζα, ή γιατί δεν ήμουν ακόμα μέλος στο 4ΤF. Πότε έγινε αυτή η συνάντηση; Και για να έχουμε καλό ερώτημα, που τους καλέσατε και σε τι; Από ότι έχω διαβάσει στην πρώτη σελίδα του συλλόγου σας περνάτε τους «υποκριτές» του 4ΤF γενεές 14. Και η εισαγωγή στην ιστοσελίδα σας γράφει: «Αν λοιπόν αυτό το κείμενο σου γεμίζει το μάτι, έλα σε κάποιο Gathering να γνωριστούμε. Αλλιώς, φάε τη σκόνη μας και μη μας ενοχλείς» Με τέτοια νοοτροπία είναι δυνατόν να προσκαλείς κάποιον; Σαν να καλώ εγώ κάποιον στο σπίτι μου να του λέω ευθαρσώς «θα κοιμηθείς στο πάτωμα. Αν δεν γουστάρεις κόψε το λαιμό σου», και να έχω την εντύπωση ότι του έχω δώσει δείγματα καλής θέλησης και φιλοξενίας.
μόνο η γνώμη μου για τις απόψεις σου όπως αυτές διατυπώνονται μέσα στο forum. Όταν αυτό γίνει αντιληπτό από εσένα και από την παρέα σου, τότε θα μπορούμε να έχουμε πιο πολιτισμένες συζητήσεις. Να είσαι βέβαιος πάντως ότι καμία προσβολή δεν πρόκειται να με αναγκάσει να σταματήσω να γράφω και να επισημαίνω αυτά που θεωρώ λάθος. Αν διαφωνείς μαζί μου είσαι ευπρόσδεκτος να μου αποδείξεις ότι κάνω λάθος, όπως έχουν κάνει άλλοι πιο καπάτσοι στους δημόσιους διαλόγους από εσένα (όπως ο Πιπίνος εδώ) και θα είναι χαρά μου να το παραδεχτώ. Οι απόπειρες μείωσης του προσώπου μου όμως με χυδαίους υπαινιγμούς, ειρωνικούς χαρακτηρισμούς για τις δραστηριότητες του ελευθέρου χρόνου μου και ατυχώς επιλεγμένες φωτογραφίες δείχνουν δύο και μόνο πράγματα. Έλλειψη επιχειρημάτων, και έλλειψη επιπέδου. Και αυτό δεν σας εκθέτει μόνο στα μάτια αυτού τον οποίο επιχειρείτε να προσβάλετε...
Και παμε στο καλο κομματι τωρα...... Θα σταθω μονο στο bold κομματι .
1.Δειξτε μου εναν χυδαιο υπαινιγμο(δικο μου) σε αυτο τον τσακωμο μας...
2.Ειρωνικο χαρακτηρισμο? Ισα ισα που ειπα να πας με τα παιδια που περναω τον Χειμωνα κανωντας αυτο που μας αρεσει (snowboard).Αν αυτο το θεωρεις ειρωνικο και υβριστικο υπαινιγμο τοτε ζητω συγνωμη. Παντως ηταν στο ιδιο μηκος κυμματος με το σχολιο που προκαλεσες καποιους να αρχισουν την διαμαχη.
3.Φωτογραφια? Εγω? Μαλλον με μπερδεψατε....Ορίστε 3 παραδείγματα, το ένα νομίζω είναι δικό σου, όλα πάντως εκφράζουν πλήρως την γραμμή της ομάδας σου:
Μου θυμίζεις τα παιδάκια του νηπιαγωγείου πάντως...στο τέλος θα πεις καμιά πιο παιδική ατάκα π.χ ''καθρεφτάκι''
Και εδώ κολλάει το ''Για την ηλικία σου καλή και η ******* σου.
...Αρκετά καπηλεύτηκες το χώρο αυτό. Τσαμπάση...Επειδη δλδ τυχαινει να ασχολουμαστε μαζι σου για να γελαμε σημαινει οτι ειναι group attack? Απλα συνεχιζεις να κολλας ρετσινιες... Μαλακια μεγαλε... Κοψε και κατι....
Η απλα ετσι 8ες να λες για να δικαιολογησαι στον ευατο σου?
Ε φανταστηκε σκιερ?Στην τελικη αν δεν ησουν τοσο ερεστηκος κανεις δεν θα ασχολιοταν μαζι σου.... Αλλα συνεχισαι.... Μας κανεις και γελαμε μεσα στην βουβαμαρα και την γκριζιλα των γραφειων μας..... :
Μήπως έχετε την εντύπωση ότι το forum είναι τσιφλίκι σας παλικάρια μου;
να ποιος εκανε mass attack
να ποιος ειναι εριστικος
να ποιος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος
κρικε τον....εεεε φανταστηκε σκιερ???
Όταν συμπεριφέρεσαι στα πλαίσια μιας ομάδας και απολαμβάνεις τα οφέλη που ο αριθμός μελλών της σου προσφέρει τότε κάτι θα χάσεις και στην περίπτωση μας, Hannibal χάνεις το δικαίωμα να σε αντιμετωπίζω σε ατομικό επίπεδο. Αν δεν είχατε πέσει πάνω μου μαζί με τον Mad Max και τον Insane Driver τότε θα είχες εν μέρει δίκιο. Η συλλογική επίθεση όμως σημαίνει και συλλογική ανάληψη ευθύνης. Και μέρος της ευθύνης αυτών που έγραψαν οι φίλοι σου «βαραίνει» και εσένα, εκτός αν δηλώσεις ότι δεν συμφωνείς με αυτά που έχουν γράψει (θεωρώ πιο πιθανό να παγώσει η κόλαση). Αν πάλι θέλεις πράγματι να σε αντιμετωπίζω σαν άτομο και όχι σαν το απρόσωπο μέλος μιας αγέλης, τότε στην επόμενη διαφωνία μας θα έχω την απαίτηση οι φίλοι σου να μην αναμιχθούν καθόλου και η συζήτηση να γίνει ανάμεσα στον Χρήστο Λάππα και στον Αννίβα, όχι ανάμεσα στον Χρήστο Λάππα και σε όλα τα μέλη του TFRC.
Αρα λοιπον που ειδατε απο εμενα την ελλειψη επιχειρηματων?
Δεν χρειαζοντε επειχηρηματα για αρχισουμε να λυθοβολουμε καποιον ο οποιος εγραψε ενα σχολιο ξεροντας οτι θα προκαλεσει καποιους χρηστες, αφου οπως ειπατε και εσεις δεν εχετε προσαψει καποιους χαρακτηρισμους(αν και θα το ψαξω, γιατι κατι ειχε παρει το ματι μου, αλλα απο Δευτερα γιατι δεν υπαρχει χρονος) και κανωντας ειρωνικα σχολια για κατι που ειπε ο χρηστης Kacey.
Βασικα αν το επιπεδο μου ηταν ελλειπες, οπως αυτο λετε (που αυτο ειναι προσβολη αλλα το προσπερναω)** 8α σας ειχα μιλησει πολυ πιο χυδαια,θα σας ειχα προκαλεσει πολυ παραπανω και σιγουρα θα ειχαμε παιξει μπουνιες μετα την τοτε διαμαχη μας. Αρα το επιπεδο μου ακομα κρατιεται σε καποιο σημειο αρκετα ψηλα, πραγμα το οποιο δεν εχετε το δικαιωμα να το κρινετε και να μου κανετε υποδειξεις.....Πάρα πολύ ενδιαφέρων αυτό. Ας το ξαναδούμε:
Δεν χρειαζοντε επειχηρηματα για αρχισουμε να λυθοβολουμε καποιον ο οποιος εγραψε ενα σχολιο ξεροντας οτι θα προκαλεσει καποιους χρηστες
Η παραπάνω παράθεση είναι η πεμπτουσία του μηνύματος σου και η βαθύτερη διαφορά μας, Αννίβα. Ο λιθοβολισμός κάποιου είναι εξ ορισμού λάθος. Ανέκαθεν πίστευα ότι η απόδειξη του εσφαλμένου των απόψεων κάποιου είναι η ενδεδειγμένη λύση. Αυτού του είδους οι καυγάδες στο forum μου θυμίζουν όμως ότι η συλλογιστική μου έχει το βασικό μειονέκτημα ότι απαιτείται αρκετή σκέψη πριν ακουμπήσει κάποιος τα δάχτυλα του στο πληκτρολόγιο, και ασφαλώς το να γράψεις ένα κατεβατό στο οποίο θα αναλύεις την διαφωνία σου είναι σίγουρα λιγότερο εύκολο από το χρησιμοποιείς το forum για να γράψεις στον φίλο σου ότι θα ήταν καλή ιδέα να στείλετε αυτόν με τον οποίο διαφωνείτε στις Άλπεις.
Ακομα και στο λινκ που μου δωσατε ενω δειχνετε να συμφωνειτε συνεχιζετε τα ειρωνικα σχολια ως προς το προσωπο του Νασου,συνεπως και ως προς τους υπολοιπους που οδηγουν σαν τον Νασο.....
Γιατι αυτο, αφου λετε οτι συμφωνειτε?
Ο Νασος ειπε το ιδιο με τον Πιπινο.......Δεν είπε καθόλου τα ίδια. Ο Πιπίνος έδωσε δεσμό από την Ένωση Βρετανών Οδηγών στο οποίο αναφέρεται ότι η σωστή και ενδεδειγμένη ταχύτητα για τα όρια θα έπρεπε να είναι αυτή την οποία ακολουθεί το 85% των οδηγών σε ένα δεδομένο σημείο. Στην ίδια σελίδα αναφέρεται σαφώς ότι αυτοί που επιμένουν να οδηγούν πάνω από αυτή την ταχύτητα είναι αυτοί που δεν έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν τον κίνδυνο. Η διαφωνία μας με τον Νάσο είναι ότι θεωρεί σωστό να οδηγεί ακόμα και σε επικίνδυνα σημεία όπως τα Τέμπη και ο Μαλιακός με ταχύτητες πάνω από αυτό το 85%.
-
Α καλα, αν θεωρεις οτι ειναι σοβαρο θεμα η 'επιβολη και αστυνομευση των οριων ταχυτητας' ΣΤΙΣ ΕΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτη, τοτε οπως ειπα κατσε εσυ να σε πιανουν κοροιδο και ασε εμας να 'τρεχουμε'...
Οταν τα ορια ειναι αυτα που ειναι και χρησιμοποιουνται με τον τροπο που ολοι μας καταλαβαινουμε και βλεπουμε ξεκαθαρα, τοτε ουδεμια σημασια δεν θα τους δωσω. Το ΜΟΝΟ που με νοιαζει ειναι να μην με 'πιασουν' να 'παρανομω'...
-
δε βλεπετε και λιγο το τιτλο του θρεντ??????
-
ειχαμε τον γαβριηλ,μας προεκυψε κι αλλος
-
Dont feed the troll...............
-
Χρηστο πως περιμενεις να σου δωσω επιχειρηματα σε μια προταση που εγραψες, με ειρωνια, ξεροντας οτι θα προξενισεις αρνητικα σχολια....
Και στην τελικη εδω μεσα γραφουμε σε ατομικο επιπεδο και οχι σαν TFRC.
Oσο για την συναντιση, πιστεψε ησουν μελος....
Και για την σελιδα μας που θιγεις το editorial, τολμω να ομολογισω οτι γραφτικε για αυτο ακριβως τον λογο... Οτι ενω ολοι οι πολυξεροι μιλουσαν χυδαια για εμας, μην ξεροντας καν το τι καναμε, κανουμε κλπ κλπ, οταν τους εγινε η προσκληση δεν ηρθε κανεις....
Τουλαχιστον εμεις (σε σχεση με πολλους εδω μεσα) δεν κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και το παιζουμε νομοταγεις πολιτες( οδηγοι)...
εκει ειναι η βασικοι διαφωνια με τα περισσοτερα μελη του φορουμ αυτου...
Οσο για την επιθεση που λες.... Δεν μπορω εγω να απαγορευσω σε κανεναν να πει την γνωμη του και να παρει μερος... Εσυ? -
Στα σχολια που παρεθεσες μονο ενα ειναι δικο μου(το 2ο) και δεν ειναι χυδαιο.... Μαλλον δεν ξερεις να ξεχωριζεις ουτε ονοματα χρηστων αλλα ουτε την χυδαιοτητα......
Και ξαναρωταω λοιπον ..... που ειναι η χυδαιοτητα στα ποστ που εχω κανει στην εως τωρα συζητηση..... -
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Dont feed the troll...............Αυτό είναι προσβλητικό.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ειχαμε τον γαβριηλ,μας προεκυψε κι αλλος..επειδή λέει την άποψή του η οποία είναι διαφορετική των άλλων;;
-
Μπορείτε να μη βιάζετε το thread;
Και ο φίλος Athanasios θέλει να ξέρει πού είναι τα Radar, όχι το πόσο ωραία μπορείτε να μαλώνετε!!! Με τους καυγάδες σας δεν θα γλιτώσει τις κλήσεις!
-
ManosK ναι αλλα οι παρεμβασεις σε θεματα με τετοιο τροπο που ειναι γνωστο οτι θα προκαλεσουν και θα φτασει η συζητηση σε αυτο το επιπεδο???
Μακαρι να κανω λαθος αλλα τα περισσοτερα θεματα ετσι πανε....
Και δεν βλεπω καμια προσωπικη επιθεση εναντιον του κυριου Λαππα παρολα αυτα προς τι η βαβουρα και οι εξωαναφορες περι tfrc???
Ειναι 3-4 τοπικ που γινεται αυτη η ιστορια....
-
Πράγματι, είναι δύο τρία νήματα στα οποία συμβαίνει αυτό. Ασφαλώς, αν δεν βλέπεις προσωπική επίθεση στις σελίδες 41 - 42, τότε πραγματικά έχουμε πρόβλημα συνεννόησης, Madman, ή η έννοια 'επίθεση' έχει εντελώς διαφορετική σημασία για εσένα από εμένα. Σκέπτομαι πάντως ότι ο αντικομφορμισμός έχει βαρύ τίμημα, ιδιαίτερα όταν υπάρχει συνειδητή απόπειρα φίμωσης των διαφορετικών απόψεων.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι πάντως. Κάθε φορά που οποιοσδήποτε θα θεωρεί δόκιμο να διαφημίζει πρακτικές που είναι παράνομες και προσωπικά θεωρώ επικίνδυνες για την ασφάλεια των άλλων οδηγών, αναβατών και πεζών, θα υπάρχει αντίλογος. Αν επιθυμείτε το νήμα να μένει on topic τότε θα πρέπει να παραμένουν **όλοι **on topic αναφέροντας τις τοποθεσίες των ραντάρ και νόμιμους τρόπους για την αποφυγή τους. Όταν αντίθετα αυτό το νήμα χρησιμοποιείται ως βήμα για την προώθηση πρακτικών που μπορούν να έχουν τραγικά αποτελέσματα όταν υιοθετούνται από άτομα με ελλιπή αίσθηση ευθύνης, τότε θα υπάρχει διαφωνία και θα εκφράζεται μέσα στο ίδιο νήμα. Εκτός αν έχουμε χάσει κάθε έννοια κοινωνικής ευθύνης και συμπεριφορές πλήρους αδιαφορίας προς τους γύρω μας θεωρούνται αποδεκτές στο 4ΤF, οπότε καλό θα ήταν να μου γίνει προειδοποίηση από τους moderators για να μην χαλάω, ως Troll την εικόνα του forum.
-
Οταν ξεκινας μια αντιπαραθεση και πας κοντρα σε ολους τους αλλους (διοτι σχεδον ολοι εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα) πρεπει να κρατας το επιπεδο σου... Προσωπικη επιθεση ακομα και να υπαρχει εχεις χασει το δικιο σου ηδη συνεχιζοντας στο ιδιο επιπεδο (τσιφλικια κλπ) ..
Δεν ειναι απαραιτητο να αποδωσεις προσωπικα σε καποιον ενα χαρακτηρισμο για να σου 'επιτεθει', αρκει μια γενικολογη μπηχτη και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο....
Το οτι μπορει να ειναι επικυνδινες οι τακτικες που προτεινονται αυτο αποτελει γνωμη σου. Αλλοι διαφωνουν με αυτο. Το περεταιρω πεδεμα ομως οδηγει σε φθορα.... /οφ τοπικ
Ο μονος νομιμος τροπος παρεπτιτοντως για να μην την παθεις απο ενα ρανταρ ειναι να περασεις απο το σημειο του με το οριο...
Το αν το οριο ειναι σωστο και το ρανταρ καλως υπαρχει εκει ειναι αλλη συζητηση.. Οπως και το να ξηλωσεις την πισω ταμπελα του οχηματος σε κανει παρανομο αλλα οχι και επικυνδινο... Διοτι αν η αστυνομευση λειτουργει σωστα οπως λες θα πρεπει αυτος με την ξηλωνη ταμπελα να κυνηγηθει απο τον αστυνομικο... Φυσικα κ αυτο δεν θα γινει....
Anyway αυτα
-
Οταν ξεκινας μια αντιπαραθεση και πας κοντρα σε ολους τους αλλους (διοτι σχεδον ολοι εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα) πρεπει να κρατας το επιπεδο σου...Για το επίπεδο των άλλων ποια είναι η γνώμη σου;
-
Aκομα περιμενω την απαντηση σου στα πιο πανω ποστ μου.....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Οταν ξεκινας μια αντιπαραθεση και πας κοντρα σε ολους τους αλλους (διοτι σχεδον ολοι εχουν αντιθετη αποψη απο εσενα) πρεπει να κρατας το επιπεδο σου...
Για το επίπεδο των άλλων ποια είναι η γνώμη σου;
Οταν επι 1 χρονο σχεδον προκαλεις, πετωντας τις μπηχτες σου και μετα απο παρα πολλες διαφωνιες σελιδες ολοκληρες σε παρα πολλα τοπικ, ο συνομιλητης σου αγανακτει.... Ισως και εγω παλαιοτερα να εχω μιλησει χυδαια και ζητω συγνωμη, αλλα σε αυτες τι σελιδες που εχεις δει χυδαιο ποστ προς το ονομα σου και να ριχνω το επιπεδο μου?
Δικο μου ποστ ομως ....
Υ.Γ. Ακομα περιμενω Χρηστο την απαντηση σου στα πιο πανω ποστ.....
-
Έχεις PM.
-
+1 στο τελευταιο του Hanibbal
και οσο αφορα το επιπεδο οντως η αγανακτηση ειναι που φερνει τον συνομιλητη σου σε αυτο το σημειο.. Σε καποια πραγματα οσο καθετος και αν εισαι πρεπει να νερωνεις και λιγο το κρασι σου..
Τωρα αν καποιοι (κ γω μαζι) ξεφευγουν και λενε κ μια λεξη παραπανω μεσα στο προγραμμα ειναι κ αυτο.. Τα αιτια ειναι που πρεπει να ψαχνουμε καθε φορα..
Παραγειωθηκε το θεμα ομως.. Καπου πρεπει να σταματησει η αντιπαραθεση σωστα?
-
Παραγειωθηκε το θεμα ομως.. Καπου πρεπει να σταματησει η αντιπαραθεση σωστα?+1
Radar και πού βρίσκονται.