-
Αν αντί να βγάλουμε την πινακίδα,βάλουμε το φιμέ πλαίσιο που πολλοί πάνε και βάζουν,γλυτώνουμε από την κάμερα ή όχι;
Γιατί πιο εύκολα θα σε σταματήσουν αν δεν έχεις πινακίδα,παρά αν την έχεις 'καλύψει' νομίζω.Άσε που το πλαίσιο μπαίνει-βγαίνει πιο εύκολα και γρήγορα από τις πινακίδες...
Ξέρει κανένας 'τρομοκράτης' του φόρουμ να μας ενημερώσει;Δεν ξέρω μπορεί και να έχει αναφερθεί πάλι βέβαια... -
Το φιμε δεν σε προστατευει 100% και σε σταματανε ακομα ευκολοτερα απο το να μην εχεις ταμπελα.
Εκτος οτι φυσικα θα σε πρηξει οτι 'το βαλες για τα ρανταρ κλπ' θα φας κ ενα 33ρι Ε προστιμο στανταρ.Για τους πιστολερος πρεπει να ξερεις που ειναι αλλιως λυση δεν παιζει.
Πηγαινε στο μπλοκα.κομ και βρες τις λιστες με τα ρανταρ...
Ενα Gps θα ηταν οτι πρεπει με τα στιγματα τους...... -
Εγω κατεβασα λιστα με μπλοκα απο το bloka.gr και αποκαρδιωθηκα... ειναι τοσο πυκνα στην Αθηνα-Πατρα αυτα που εχει, που ειναι σαν να τηρεις συνεχεια τα ορια... να προσεξω μονο τα *** η και τα ** ???? φανταζομαι το να πετυχεις * ειναι σπανιο ε??? (τα * ειναι βαθμος επικυνδυνοτητας και καλα... συχνοτητα που εμφανιζεται το μπλοκο...)
-
Κατάλαβα....η μόνη λύση να γλιτώσω κλήσεις είναι να.....μήν ταξιδέψω!!
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Εγω κατεβασα λιστα με μπλοκα απο το bloka.gr και αποκαρδιωθηκα... ειναι τοσο πυκνα στην Αθηνα-Πατρα αυτα που εχει,Δεν πειράζει. Σε αυτόν τον 'δρόμο' καλώς έχει μπλόκα.
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Ξέρει κανένας 'τρομοκράτης' του φόρουμ να μας ενημερώσει;Δεν ξέρω μπορεί και να έχει αναφερθεί πάλι βέβαια...
Δεν έχει ''τρομοκράτες'' το forum.Μόνο κάτι ''αλήτες-κοντράκηδες''.
-
Αυτό που σίγουρα έχει το forum είναι κάποιους που βαυκαλίζονται με χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα.Διαβάζοντας κάμποσα post περί των ραντάρ, άρχισα να απελπίζομαι ήδη για το ΜΕΓΑΛΟ ταξίδι που ετοιμάζομαι να κάνω οικογενειακώς το Σάββατο.
...
ΥΓ: Πόσες κλήσεις θα εισπράξω άραγε??Ο καλύτερος τρόπος για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα εισπράξεις κλήση στο ταξίδι σου είναι να μην υπερβαίνεις κατά πολύ το όριο ταχύτητας και οπωσδήποτε να κόβεις όταν πλησιάζεις χωριά και εισόδους κωμοπόλεων καθώς και όταν περνάς κάτω από γέφυρες, καθώς αυτά είναι κλασικά σημεία για μπλόκα.
Ακόμα καλύτερη ιδέα είναι να αγοράσεις ένα Pocket PC με το πιο γνωστό σύστημα δορυφορικής πλοήγησης για την χώρα μας με 500 ευρώ περίπου, πράγμα που όχι μόνο θα σε βοηθάει να βρίσκεις τον δρόμο σου, αλλά θα σε προειδοποιεί για τα συγκεκριμένα σημεία στα οποία μπαίνουν μπλόκα τροχαίας και τα σημεία στα οποία υπάρχουν μόνιμα φωτογραφικά ραντάρ.
-
Φτου...γαμώτο!!! Έχουν λιώσει τα χιόνια και κάποιοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν...
Υπομονή μέχρι το χειμώνα. Θα το υποστούμε.....
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Φτου...γαμώτο!!! Έχουν λιώσει τα χιόνια και κάποιοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν...Υπομονή μέχρι το χειμώνα. Θα το υποστούμε.....
Χαρη δεν χρειαζεται..... Κατι φιλαρακια πανε απλπεις για SNOWBOARD αυτη την περιοδο... Μπορουμε να βγαλουμε ενα εισητηριο και να τον στειλουμε μαζι τους.....
-
Μήπως έχετε την εντύπωση ότι το forum είναι τσιφλίκι σας παλικάρια μου; Αν έχετε κάποια νόμιμη πρόταση για την αποφυγή κλήσεων περιμένω να την ακούσω. Και ας τελειώσει εδώ το off topic.
-
Αγαπητό παλικάρι μου έχουμε τα ίδια δικαιώματα σε αυτόν τον δικτυακό χώρο, όσο και να μην σου αρέσει αυτό...Φιλιά
-
Έχεις φωτογένεια.
-
Βασικά αυτό το ξεκόλλησα από ένα δέντρο στον Παρνασσό...Είχε παντού τέτοια!!!
Τους έλειψες
-
Η δικιά μου απουσία γίνεται αισθητή. Εσύ αν λείψεις θα το καταλάβει κανένας; Σκέψου το λίγο...
-
Μου θυμίζεις τα παιδάκια του νηπιαγωγείου πάντως...στο τέλος θα πεις καμιά πιο παιδική ατάκα π.χ ''καθρεφτάκι''
Και εδώ κολλάει το ''Για την ηλικία σου καλή και η ******* σου.
Υ.Γ: Το λήγω εδώ από σεβασμό προς τους διαχειρηστές. Αρκετά καπηλεύτηκες το χώρο αυτό. Τσαμπάση...
-
-
Εχε χαρη που εχω υποσχεθει.....
-
η αληθεια να λεγεται...
τοσο καιρο που δεν ποσταρες ειχαμε βαρε8ει δεν ξεραμε πως να περασουμε τη μερα μας.
βρε αγαπουλινο μας ελλειψες
εμεις σε αγαπαμε
σε εχουμε σαν 8εο μας
ωωω πανσοφε παντογνωστη ακριβοδικαιε υψιστε νομοταγη πολιτη ...ποτε θα κατεβεις απο το θρονο σου εκει ψηλα, κατω εδω στα επιγεια να μας συνετισεις ολους εμας τους αλητες-κοντρακιδες?Λαππα ζεις
εσυ μας οδηγεις
τα εγλημα πατασεις
εμας μας κραζεις
τον κοσμο ολο διασκεδαζεις(κριμα δεν μου βγηκε σε ριμα)
-
Άντε πάλι το group attack από τους τουρουφάδες...
Radar και πού βρίσκονται.