-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στην κατηφόρα του Αλμυρού είχε πιστολάκι όπου σταματούσαν την Πέμπτη!Στα Τέμπη -ρεύμα προς Θεσσαλονίκη- στα διόδια σταματούσαν για κάποιο ραντάρ προφανώς λίγο πιο πίσω σήμερα Τετάρτη.
Ραψάνη κλασσικά πλέον...
Πάντως, ο Μαλιακός πλέον είναι πίτα στα περιπολικά, πρέπει να είδα πάνω από 5-6 στο σημερινό πέρασμα. Οι κάμερες δε, δεν αστειεύονται...
Αυτή η Ραψάνη που είναι ρε παιδιά;
-
Μόλις περάσεις τα Τέμπη!
-
O charmak66 είναι Βόρειος, οπότε το αντιστρέφουμε: Είναι μόλις μπεις από τις δύο λωρίδες μετά τον Πλαταμώνα, στην είσοδο του στενού των Τεμπών. Το χωριό Τέμπη με τα goody's και τα υπόλοιπα φαγάδικα (έτσι, kouk; ) ακολουθεί μετά από περίπου 5 λεπτά.
sergeant
Το Αθήνα-Θεσσαλονίκη (περίπου έξοδο Αττικής Οδού με Νέα Δυτική Είσοδο είναι 5,5 ώρες ακολουθώντας αρκετά τα όρια. Ακόμα και τα 60αρια που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία και με σταθερή 125 στις ευθείες για μέσο όρο.Πάντως, ακολουθώντας γενικά τα όρια, το ταξίδι είναι ΣΚΟ-ΤΩ-ΜΑ...βαριέσαι, υπνωτίζεσαι και αν είσαι σε στενά τύπου Πλαταμώνα-Τεμπών-Μαλιακού κινδυνεύεις να προσέχεις τα όρια και να μην προσέχεις τον μπροστινό σου που έχεις πλησιάσει επικίνδυνα ή τον ηλίθιο που όταν σε προσπερνάει (γιατί πηγαίνεις πιο αργά και από το φότο-φίνις) δεν μπορεί να μπει στην λωρίδα του χωρίς να σε κοψοχολιάσει...Το είδα πολλές φορές και σιχάθηκα τα διόδια που πληρώνουμε...
-
O charmak66 είναι Βόρειος, οπότε το αντιστρέφουμε: Είναι μόλις μπεις από τις δύο λωρίδες μετά τον Πλαταμώνα, στην είσοδο του στενού των Τεμπών. Το χωριό Τέμπη με τα goody's και τα υπόλοιπα φαγάδικα (έτσι, kouk; ) ακολουθεί μετά από περίπου 5 λεπτά.Ετσι...ετσι!!!
-
Πάντως, charmak66...μην στεναχωριέσαι! Και εγώ το χωριό δεν το ήξερα. Πρώτη φορά πρόσεχα το όνομά του όταν μου έλεγε ο ευγενέστατος τροχονόμος 'η κλήση έχει έδρα το Τμήμα Τροχαίας Ραψάνης...'
-
Η Ραψάνη εχει και ωραία κρασιά!
-
Εσύ πρόεδρε δεν πιάνεσαι πουθενά!!!
Athanasie, εσύ που έχεις και τα κονέ με όλους τους Τροχαίους της Πιερίας, φώναξέ τους για κάνα αλκοτέστ! Σε μωβ αυτοκίνητα μόνο!!!
-
:lol:Πάντως, charmak66...μην στεναχωριέσαι! Και εγώ το χωριό δεν το ήξερα. Πρώτη φορά πρόσεχα το όνομά του όταν μου έλεγε ο ευγενέστατος τροχονόμος 'η κλήση έχει έδρα το Τμήμα Τροχαίας Ραψάνης...'
Αααα, είπα και γω! Τόσες φορές έχω περάσει και η μόνη Ραψάνη που ξέρω είναι μια στην Καβάλα!
Θενξ! Θα δείξω την ανάλογη αυτοσυγκράτηση! (θα προσπαθήσω, δηλαδή )
-
Εσύ πρόεδρε δεν πιάνεσαι πουθενά!!!Athanasie, εσύ που έχεις και τα κονέ με όλους τους Τροχαίους της Πιερίας, φώναξέ τους για κάνα αλκοτέστ! Σε μωβ αυτοκίνητα μόνο!!!
Εγώ να κάνω κάτι τέτοιο σε ΑΕΚτζή;Never
Kouk ελεύθερα, σε καλύπτω, θα πέσει εξήγηση στα κολλητάρια της περιοχής με τα γαλάζια πουκαμισάκια... -
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:lol:
Πάντως, charmak66...μην στεναχωριέσαι! Και εγώ το χωριό δεν το ήξερα. Πρώτη φορά πρόσεχα το όνομά του όταν μου έλεγε ο ευγενέστατος τροχονόμος 'η κλήση έχει έδρα το Τμήμα Τροχαίας Ραψάνης...'
Αααα, είπα και γω! Τόσες φορές έχω περάσει και η μόνη Ραψάνη που ξέρω είναι μια στην Καβάλα!
Θενξ! Θα δείξω την ανάλογη αυτοσυγκράτηση! (θα προσπαθήσω, δηλαδή )
βρε αντε κατσε στην εδεσσα που θες και κοντρες στη ραψανη...
-
sergeant
Το Αθήνα-Θεσσαλονίκη (περίπου έξοδο Αττικής Οδού με Νέα Δυτική Είσοδο είναι 5,5 ώρες ακολουθώντας αρκετά τα όρια. Ακόμα και τα 60αρια που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία και με σταθερή 125 στις ευθείες για μέσο όρο.Πάντως, ακολουθώντας γενικά τα όρια, το ταξίδι είναι ΣΚΟ-ΤΩ-ΜΑ...βαριέσαι, υπνωτίζεσαι και αν είσαι σε στενά τύπου Πλαταμώνα-Τεμπών-Μαλιακού κινδυνεύεις να προσέχεις τα όρια και να μην προσέχεις τον μπροστινό σου που έχεις πλησιάσει επικίνδυνα ή τον ηλίθιο που όταν σε προσπερνάει (γιατί πηγαίνεις πιο αργά και από το φότο-φίνις) δεν μπορεί να μπει στην λωρίδα του χωρίς να σε κοψοχολιάσει...Το είδα πολλές φορές και σιχάθηκα τα διόδια που πληρώνουμε...
Ευχαριστώ πολύ funky! Κι εγώ κάπου εκεί το υπολογίζω και με πιάνει πανικός και .... ύπνος από τώρα! Μου φαίνεται πρέπει να εξοπλιστούμε με κανά προφυλακτικό για ρανταρ !
Που ' ναι οι παλιές οι εποχές, που κάναμε 3.5 άντε 4 ωρίτσες;....
Τωρα έχουμε δρόμους, γεφυρες, προστατευτικές μπάρες, αυτοκίνητα, ABS, αεροσακους , σκατά ,....και το κάνουμε 6 ώρες ... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η Ραψάνη εχει και ωραία κρασιά!Πολύ καλό κρασί ! (ας είναι καλά ο Τσάνταλης)
Καταπληκτική φύση
Παγωμένα νερά
....και εξαιρετικό κρέας !!! -
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Μου φαίνεται πρέπει να εξοπλιστούμε με κανά προφυλακτικό για ρανταρ !Ζητώ συγγνώμη για τους φορουμάδες με 56αρα σύνδεση!
Ενθουσιασμός και αίσθηση...
Αν σε τρώει ο πωπός σου να τρέξεις...
Αν θες να χτυπάς κόφτες για πλάκα...
Για πολύ δυνατά αυτοκίνητα!
Για το κυνήγι της τελικής ταχύτητας, απόλυτη ευχαρίστηση!
Αν θες να είσαι έξτρα ασφαλής όμως...
...εφαρμόζεται στο πεντάλ του γκαζιού...
...αλλιώς, αυτά τα φοράς στο αυτόφωρο!
Για πολύ ευαίσθητες καταστάσεις! Για κατόχους μηχανών supersport!
Αυτά φοριούνται αν ανήκεις στην ελίτ και δεν σε πιάνει κανένα ραντάρ ή ως διά μαγείας σβήνονται οι κλήσεις! Κυρίως για κατόχους Audi, BMW, Mercedes άνω των 2000cc. -
-
Καλησπέρα.
Διαβάζοντας κάμποσα post περί των ραντάρ, άρχισα να απελπίζομαι ήδη για το ΜΕΓΑΛΟ ταξίδι που ετοιμάζομαι να κάνω οικογενειακώς το Σάββατο.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Θεσ/νίκη - Λάρισα
Λάρισα - Λαμία
Λαμία - Αντίριο (Μέσω Μπράλου)
Αντίριο - Πάτρα
Πάτρα - Κυλήνη
Κυλήνη - Πόρος (Κεφαλονιάς)....εδλω δεν οδηγάμε!Αυτό για το 'πήγαινε'....πάμε τώρα για το γυρισμό:
Πόρος (Κεφαλονιάς) - Κυλήνη
Κυλήνη - Πάτρα
Πάτρα - Κόρινθος
Κόρινθος - Τρίπολη
Τρίπολη - Άστρος
Άστρος - Τρίπολη
Τρίπολη - Κόρινθος
Κόρινθος - Αθήνα
Αθήνα - Θεσ/νίκηΠόσες ώρες βρε παιδιά προβλέπεται να κάνω για τον πηγαιμό & πόσες ώρες για το γυρισμό???.......ή μέρες ίσως??
ΥΓ: Πόσες κλήσεις θα εισπράξω άραγε??
-
ξέκινά άπο σήμερά να εισαί σιγουρός οτί θα φταξείς καποτέ
καποτέ δεν ειχάν κανεί οι 4Τ ενά τεστ άθηνά-θεσσάλονική πηγαινοντάς μοναχά με τα οριά;
ποσό ειχάν κανεί τοτέ θυματαί κάνείς;
(το μονό που θυμουμαι ητάν μια φωτό με μια μουντζά άπο ενά κτελ που ειχανέ άρπαξεί )
-
Βγαλε την πισω πινακιδα. ΑΜΑ σε σταματησει κανεις για αυτο, θα φας 60κατι ευρω κληση (ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΑΥΤΗ ειναι η ποινη για οποιον δεν φερει και τις δυο πινακιδες στο οχημα του. Φημες για ανασκωλοπισμο ειναι αναληθεις). Απο ΕΝΑ μονο φωτορανταρ στημενο σε 'επικερδες' σημειο να γλυτωσεις, το αξιζει...
-
Επίσης μπορείς να πυροβολήσεις τον αστυνομικό που θα επιχειρήσει να σε σταματήσει.
-
Καλημέρα.
Λοιπόν, για την πίσω πινακίδα που είπε ο 'kacey' καλά με τα φωτογρ.ραντάρ, με τους στημένους εμπρός τί γίνεται??
Όσο για τη λύση που πρότεινε ο 'Χρήστος Λάππας', ψάχνω να προμηθευτώ το όπλο!!
Radar και πού βρίσκονται.