-
Επειγόντως απάντηση εντός της επόμενης 1 ώρας παρακαλώ γιατί δύσκολα θα δω τις απαντήσεις αργότερα.
Φεύγω ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους από Αθήνα προς ΠΑΤΡΑ-ΑΓΡΙΝΙΟ-ΠΥΡΓΟ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ και πίσω.
Πού υπάρχουν σταθερές κάμερες στις συγκεκριμένες διαδρομές; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειγόντως απάντηση εντός της επόμενης 1 ώρας παρακαλώ γιατί δύσκολα θα δω τις απαντήσεις αργότερα.
Φεύγω ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους από Αθήνα προς ΠΑΤΡΑ-ΑΓΡΙΝΙΟ-ΠΥΡΓΟ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ και πίσω.
Πού υπάρχουν σταθερές κάμερες στις συγκεκριμένες διαδρομές;Aν έχεις χρόνο μπες και στο φόρουμ τους, έχει σχετική ενότητα με γεωγραφικές υποενότητες.
Στην Κορίνθου - Τριπόλεως κάμερες έχει πριν ή/και μετά τη σήραγγα Αρτεμισίου. Κυκλοφορει και λευκό Ξαρά με κινητό ραντάρ και φωτογραφική μηχανή.
Προσοχή και σε μαύρα Οκτάβια! -
Ευχαριστώ. (Ελπίζω να) σας δω σε καμιά βδομάδα. Έφυγααααα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευχαριστώ. (Ελπίζω να) σας δω σε καμιά βδομάδα. Έφυγααααα!Εφυγε αλλά δεν πρόλαβα να του πώ ότι μπλόκα έχει εκεί παντού, ιδίως εάν δεν βρέχει
-
Δεν με πείραζαν τα μπλόκα, αν και δεν με σταμάτησε κανείς, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση είχα license to speed.
Με τις κάμερες όμως δεν το συζητάς και βαριόμουν να τραβιέμαι στις τροχαίες. -
Καλή χρονιά απο την Τροχαία ΕΟ .
17 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα . Καλά μου κάνανε, γιατί με γράψανε με 166 (συμβολικό ) χαω.
Anyways, θα τρέξω τώρα στο ΕΛΤΑ να τα σκάσω.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καλή χρονιά απο την Τροχαία ΕΟ .17 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα . Καλά μου κάνανε, γιατί με γράψανε με 166 (συμβολικό ) χαω.
Anyways, θα τρέξω τώρα στο ΕΛΤΑ να τα σκάσω.
δεν μας λες και σε ποιο σημείο εντελώς ενημερωτικά;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλή χρονιά απο την Τροχαία ΕΟ .
17 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα . Καλά μου κάνανε, γιατί με γράψανε με 166 (συμβολικό ) χαω.
Anyways, θα τρέξω τώρα στο ΕΛΤΑ να τα σκάσω.δεν μας λες και σε ποιο σημείο εντελώς ενημερωτικά;
Έχεις δίκαιο. Πρίν τη Λαμία, στον Αλμυρό κοντά (?) στο κομμάτι της ΕΟ που είναι πολύ καλής ποιότητας αυτοκινητόδρομος. Την πάτησα σαν λαμάκας γιατί τον είχα ψιλο-υποψιαστεί...
-
αμαν!ποτε ησουν εκει?
-
Ωπα, κατι δεν μας λες καλα. 17 ευρω για 166 χαω? Αμα ειναι να τρεχω αφοβα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα, κατι δεν μας λες καλα. 17 ευρω για 166 χαω? Αμα ειναι να τρεχω αφοβα...Αν νομίζετε ότι θα γλυτώσετε και εσείς έτσι εύκολα...NOT!!!
Υποθέτω τα **17 **ευρώ ήταν αποτέλεσμα:
- των συνθηκών (ατελείωτη ευθεία highway, καλός καιρός, λίγη κίνηση)
- του αυτοκινήτου (σε καλή κατάσταση, κτλ)
- οτι μας έκοψε πολύ Ευρωπαίους - και οι τέσσερις με ζώνες
- οτι ήταν η δεύτερη μέρα του χρόνου
- ότι δεν του είπα τα γνωστά 'δεν έτρεχα', 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ', 'δεν πάτε να πιάσετε κανένα Ρώσο' κτλ. αλλά του είπα 'οντως έτρεχα - αλλά βλέπετε που και πως'.
-
Ωπα, κατι δεν μας λες καλα. 17 ευρω για 166 χαω? Αμα ειναι να τρεχω αφοβα...
Αν νομίζετε ότι θα γλυτώσετε και εσείς έτσι εύκολα...NOT!!!
Υποθέτω τα **17 **ευρώ ήταν αποτέλεσμα:
- των συνθηκών (ατελείωτη ευθεία highway, καλός καιρός, λίγη κίνηση)
- του αυτοκινήτου (σε καλή κατάσταση, κτλ)
- οτι ήταν η δεύτερη μέρα του χρόνου
- ότι δεν του είπα τα γνωστά 'δεν έτρεχα', 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ', 'δεν πάτε να πιάσετε κανένα Ρώσο' κτλ. αλλά του είπα 'οντως έτρεχα - αλλά βλέπετε που και πως'.
Ρε αρχηγέ σε έγραψε για 166χλμ ή όχι???? Κανονικά δεν έπρεπε να σε γράψει γιατί πας κατευθρείαν δικαστήριο και θα πληρώσεις εκεί!!!!
Μήπως σε έγραψε για φαρμακείο τελικα???? -
δεν ήσουν με το Ζ ε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν ήσουν με το Ζ ε;
Ευτυχώς όχι, γιατί θα γύριζαμε με το ΚΤΕΛ
Ρε αρχηγέ σε έγραψε για 166χλμ ή όχι???? Κανονικά δεν έπρεπε να σε γράψει γιατί πας κατευθρείαν δικαστήριο και θα πληρώσεις εκεί!!!!
Μήπως σε έγραψε για φαρμακείο τελικα????Με έγραψε για 134 χαω
-
δεν ήσουν με το Ζ ε;
είχε 120 όριο φαντάζομαι εκεί γιατί αλλιώς θα είχες και τρια ποντάκια στο ΣΕΣΟ
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
δεν ήσουν με το Ζ ε;
είχε 120 όριο φαντάζομαι εκεί γιατί αλλιώς θα είχες και τρια ποντάκια στο ΣΕΣΟ
Μη ΧΕΣΩ
-
Οι κάμερες σε φωτογραφίζουν από μπροστά, έτσι δεν είναι;
-
Οι καμερες απο πισω και τα ρανταρ χειρος απο μπροστα
Τσ Τς ερασιτεχνης εισαι Μανο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οι καμερες απο πισω και τα ρανταρ χειρος απο μπροσταΤσ Τς ερασιτεχνης εισαι Μανο
τσόντα το κάναμε το θέμα
-
Ερασιτεχνικη μαλιστα
Radar και πού βρίσκονται.