-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για να φρεσκάρει λίγο το θέμα
- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
Με 150 θα μας έριχνε μόνο κλήση γιατί είμασταν ευγενικοί - Στην κατηφόρα πριν τα διόδια των Αφιδνών (ρεύμα προς Λαμία) μάλλον τον χτύπησαν τον κύριο με την μαύρη φυμούρα ΒΜW και στα διόδια τον σταμάτησαν!!!!!!
Ευτυχώς γιατί ήμουν προπομπός του μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να τον αφήσω και να ρολλάρω με νεκρό από την προηγούμενη ανηφόρα μέχρι τα διόδια!!!!! Που είναι το ραντάρ οεο γα να ξέρουμε?????
σε έχω δει που αναφέρεις συνέχεια αυτό, τι σημαίνει;
Που ναι η γυάλα οέο????
εεε;;
- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με 150 θα μας έριχνε μόνο κλήση γιατί είμασταν ευγενικοί - Στην κατηφόρα πριν τα διόδια των Αφιδνών (ρεύμα προς Λαμία) μάλλον τον χτύπησαν τον κύριο με την μαύρη φυμούρα ΒΜW και στα διόδια τον σταμάτησαν!!!!!!
Ευτυχώς γιατί ήμουν προπομπός του μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να τον αφήσω και να ρολλάρω με νεκρό από την προηγούμενη ανηφόρα μέχρι τα διόδια!!!!! Που είναι το ραντάρ οεο γα να ξέρουμε?????
Που ναι η γυάλα οέο????
εεε;;
Έλα ρε αρχηγέ δεν ακους ραδιόφωνο καθόλου μου φαίνεται... από διαφήμιση του ΟΠΑΠ είναι!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Που ναι η γυάλα οέο????
εεε;;
Έλα ρε αρχηγέ δεν ακους ραδιόφωνο καθόλου μου φαίνεται... από διαφήμιση του ΟΠΑΠ είναι!!!!
Ραδιόφωνο ακούω...όχι διαφημίσεις!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για να φρεσκάρει λίγο το θέμα- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
Radar χειρός? Τι εννοείς 'μας βγήκε'?
Το μέλλον είναι σκοτεινό....
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το μέλλον είναι σκοτεινό....
Με ρανταρ χειρός
Μας βγήκε στην λωρίδα μας και μας έκανε σήμα... 'Καλώστα τα παιδιά!!!!!!!'
Του είπαμε αν μπορούσε να μας χαρίσει τίποτα??? Απάντηση και καλά καταγράφονται στην μνήμη και δεν μπορεί να μην λογοδοτήσει στον
διοικητη .... για τις πινακίδες μας είπε αν θέλουμε να πάμε στο Σχηματάρι στο διοικητή, αλλά το δίπλωμα δεν σωζόταν με τίποτα!!!!
Το καλό είναι ότι πινακίδες και δίπλωμα έρχονται υπηρεσιακά στην Τροχαία της περιοχής σου και δεν χρειάζεται να τρέχεις ξανά Σχηματάρι......
Για να είμαστε δίκαιοι πάντως τρέχαμε οπότε δεν μας πέρνει και να κατηγορούμε!!!! Απλά ατυχία - Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) .....
Με ρανταρ χειρός
...Sorry που γίνομαι κουραστικός - ήταν καθημερινή ή ΣΚ? Τι ώρα?
-
- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) .....
Με ρανταρ χειρός
...Sorry που γίνομαι κουραστικός - ήταν καθημερινή ή ΣΚ? Τι ώρα?
Το απόγευμα της Πέμπτης νομίζω κατά τις 6....
Στις Αφίδνες Κυριακή απόγευμα κατά τις 4......... -
Καταγράφεται;
εμένα τότε στην ΑΟ γιατί μου χάρισε χλμ για να μην υπρβω το +40...και πάμε για δικαστήριο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καταγράφεται;εμένα τότε στην ΑΟ γιατί μου χάρισε χλμ για να μην υπρβω το +40...και πάμε για δικαστήριο;
Κα εγω εκεί δεν τον πίστεψα αλλλά δεν μίλαγα και πολύ γιατί ήμουν συνοδηγός και φαινόταν ότι δεν γλυτώνουμε με τίποτα!!!!!! είμασταν 60+ από τα 140km/h .... οτι και να λέμε έχουν σφίξει και τα πράγματα!!!!!!
-
Βγαίνοντας από τα Γιάννενα και πηγαίνοντας προς Αθήνα μετά το φανάρι που στρίβει για πανεπιστήμιο, μην τρέχετε και πολύ γιατί οι καλοί μπλεσκούφηδες την στήνουν κάτω από την ταμπέλα που λέει για RADAR..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βγαίνοντας από τα Γιάννενα και πηγαίνοντας προς Αθήνα μετά το φανάρι που στρίβει για πανεπιστήμιο, μην τρέχετε και πολύ γιατί οι καλοί μπλεσκούφηδες την στήνουν κάτω από την ταμπέλα που λέει για RADAR..Yep. Κλασσικό σημείο. Εκεί την είχα πατήσει όταν είχε βγει η περιβόητη επιστολή από τον διοικητή για 'επίτευξη στόχων'.
Το όριο είναι 60, και πηγαινα με 110.
Από τότε, πάντα πάω με 60 εκεί. Και φαίνεται λες και πας σαν την κότα.
Αργότερα που ο δρόμος γίνεται πολύ πιο επικίνδυνος, πιάνω 90-100.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καταγράφεται;εμένα τότε στην ΑΟ γιατί μου χάρισε χλμ για να μην υπρβω το +40...και πάμε για δικαστήριο;
To 'ραντάρ' χειρός δεν είναι ραντάρ αλλά λέηζερ. Επίσης ΔΕΝ συνδυάζεται, ως τώρα τουλάχιστον, με φωτογραφική μηχανή, οπότε και δεν αποδεικνύεται τεχνικώς ότι ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο πήγαινε με τη μετρηθείσα ταχύτητα.
Απλά ο συγκεκριμένος ήτο σκατόψυχος.Στο δικαστήριο μπορεί κανείς να επικαλεσθεί ότι δεν ήταν αυτός που πήγαινε με τόσα, αλλά άλλο αυτοκίνητο από τα πολλά που υπήρχαν (ή δήθεν υπήρχαν) εκείνη τη στιγμή στο δρόμο.
Δεν είναι περισσότερο άτιμο από αυτό που κάνει η 'Αρσακειώτισσα δασκάλα' Πολιτεία μας για να εισπράξει, αδιαφορώντας για την ουσιαστική οδική ασφάλεια. -
δεν γνωριζω αν εχει απο αλλον επισημανθει νωριτερα αφου δεν εχω χρονο να ψαξω ομως στην συραγγα του Αρτεμισιου στην Τριπολη σημερα εντοπισα φωτογραφικα ρανταρ τυπου gatso μεσα στο τουνελ περιπου στα μισα της διαδρομης εκει που υπαρχει ενα μικρο πλατωμα για σταση ,σε περιπτωση αναγκης, και στα δυο ρευματα.
αυτο που δεν γνωριζω βεβαια ειναι αν λειτουργουν γιατι καποια απο αυτα που τοποθετουνται ειναι '' μαιμου'' για να τα βλεπουν οι οδηγοι και να κοβουν ταχυτητα.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
δεν γνωριζω αν εχει απο αλλον επισημανθει νωριτερα αφου δεν εχω χρονο να ψαξω ομως στην συραγγα του Αρτεμισιου στην Τριπολη σημερα εντοπισα φωτογραφικα ρανταρ τυπου gatso μεσα στο τουνελ περιπου στα μισα της διαδρομης εκει που υπαρχει ενα μικρο πλατωμα για σταση ,σε περιπτωση αναγκης, και στα δυο ρευματα.αυτο που δεν γνωριζω βεβαια ειναι αν λειτουργουν γιατι καποια απο αυτα που τοποθετουνται ειναι '' μαιμου'' για να τα βλεπουν οι οδηγοι και να κοβουν ταχυτητα.
Εάν βάλουν τέτοια στην ευθεία της Τρίπολης, τότε...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για να φρεσκάρει λίγο το θέμα- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
Ευτυχώς γιατί ήμουν προπομπός του μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να τον αφήσω και να ρολλάρω με νεκρό από την προηγούμενη ανηφόρα μέχρι τα διόδια!!!!! Που είναι το ραντάροεο γα να ξέρουμε?????
από τα πλέον κλασικά σημεία. Τη στήνουν στον εσωτερικό δρόμο, συνήθως πίσω από κάτι δέντρα. Απορώ με μερικούς που ενώ μ'έχουν δει στην ανηφόρα να πηγαίνω με..., μόλις φτάνω κατηφόρα να μπαίνω δεξιά, να κόβω, (ή να κρύβομαι πίσω από νταλίκες ) και απλώς ν'αφήνω το γκάζι. Φυσικά στα διόδια καταλαβαίνουν
Τώρα για το 1, απίθανο σημείο και πολύ επκίνδυνο
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
δεν γνωριζω αν εχει απο αλλον επισημανθει νωριτερα αφου δεν εχω χρονο να ψαξω ομως στην συραγγα του Αρτεμισιου στην Τριπολη σημερα εντοπισα φωτογραφικα ρανταρ τυπου gatso μεσα στο τουνελ περιπου στα μισα της διαδρομης εκει που υπαρχει ενα μικρο πλατωμα για σταση ,σε περιπτωση αναγκης, και στα δυο ρευματα.αυτο που δεν γνωριζω βεβαια ειναι αν λειτουργουν γιατι καποια απο αυτα που τοποθετουνται ειναι '' μαιμου'' για να τα βλεπουν οι οδηγοι και να κοβουν ταχυτητα.
Το εγραψα στην προηγουμενη σελιδα .Εχουν μπει μετα την Τεταρτη παντως γιατι θα τα ειχα δει οταν ανεβαινα Αθηνα.
-
Μεσα στο τουνελ τα εχουν τοποθετησει,στην ευθεια κυκλοφορει οκταβια με φωτογραφικο ρανταρ,καμια φορα την στηνουν στις γεφυρες και σε πιστολιαζουν απο ψηλα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μεσα στο τουνελ τα εχουν τοποθετησει,στην ευθεια κυκλοφορει οκταβια με φωτογραφικο ρανταρ,καμια φορα την στηνουν στις γεφυρες και σε πιστολιαζουν απο ψηλα.
Κανενα καλο νεο εχεις ρε Βασιλη???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κανενα καλο νεο εχεις ρε Βασιλη???Έχω εγώ καλό νέο, σου βρήκα αγοραστή.. ..από την Αυστραλία
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κανενα καλο νεο εχεις ρε Βασιλη???
Έχω εγώ καλό νέο, σου βρήκα αγοραστή.. ..από την Αυστραλία
.......................
Σε 4 ωρες θα ειμαι στα Ιωαννινα μικρε.....Ετοιμασου......
Radar και πού βρίσκονται.