-
Μια ENZO με τιμη PANDA.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αμάξωμα - Γερμανικό
Μοτέρ / Μηχανολογικά / Ηλεκτρονικά - Ιαπωνικά
Αναρτήσεις / Κρατήματα / Σαλόνι - Γαλλικά
Σουλούπι - Ιταλικό
Που να υπάρχει κάτι τέτοιο να το πάρω αβλεπεί!H μονη διαφοροποιηση που εχω ειναι να καναμε το σαλονι ακριβο Εγγλεζικο.
Μη λές μεγάλη κουβέντα γιατί με λίγη ατυχία στην ανάμιξη μπορεί να σου βγεί μηχανή 600 κυβικών με αμάξωμα από πχ Χ5 δύο τόνων, ανάρτηση βάρκα από 2CV και σουλούπι από Multipla! Τότε ούτε τα ξύλα τριανταφυλλιάς ούτε όλα τα δέρματα Conolly του κόσμου δε σε σώζουν!
ΕΕεεεεπ λίγα με τις βαρκοαναρτήσεις
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γιατι δεν το κανουμε πιο συγκεκριμένο... Πιο ρεαλιστικο...
π.χ.... ενα Ραβ με κινητήρα από CRV..
η ενα Φορεστερ με αλλο πιο κομψο αμάξωμα...
να φτιάξουμε το δικο μας αυτοκίνητο σε καθε κατηγορία, αναμειγνύοντας υπάρχουσες λύσεις... Για περίπου εκτός δρόμου σκεφτεστε π.χ το Τσεροκι με ενα καλό κιβώτιο? Για ροουντστερ σε ποιο αμάξωμα θα ταίριαζαν τα μηχανικά μερη του ΤΤ 3,2 με το καλό κιβώτιο...?΄Μια ιδέα ειπα μην βαρατε..
μεχρι τοτε, σε πρώτο πρόσωπο θα μαρεσε ενα 350Ζ με τον κινητήρα και τους τροχους της Μ3.... Οχι δεν θα βολευόμουν με την τοποθέτηση κομπρεσορα η δυο Τούρμπο, άσχετα ότι θα το κανω... και βέβαια θα ρισκαρω να διαταράξω την ποιότητα κύλισης που διαθέτει τώρα το αυτοκίνητο... Λείπει το γκάζι ομως γ.μτ.....
και......
Το κροταλισμα του κινητ'ηρα της Μ3 τελευτα'ίας γενιάς δεν παίζεται... και επεται και αλλη ακόμα πιο ισχυρή... V8 παρακαλώ.....Καλημερα σολους
Στρατης
\
Καλα που το θυμηθηκα. Ειχα δει κατι καλα ποστ στα Nissan/Infiniti φορουμ.
355 αλογα στους τροχους. Πως φαινεται αυτο για γκαζια.
Η τιμη λεγανε για περιπου 6-7 χιλ δολλαρια πριν απο την τοποθετηση και το tuning.
Νικος
-
Το καινουργιο Μ5 με 6αρι SMG. (450-500 αλογα)
Να ειναι τετρακινητο.
Να εχει μπλοκε μπροστα πισω.
Να εχει ρυθμιζομενη την κινηση τετρακινηση και πισωκινηση σαν το Impreza STi Type C.
Να εχει ρυθμιζομενη αναρτηση (σε υψος και σε αισθηση).
Το SMG με ακομα πιο πολλα προγραματα.Να εχει της παναγιας τα ματια σε αλουμινιο και τιτανιο που θα το κανου 350 κιλα ελαφρυτερο.
Να εχει Ρεκαρο καθισματα με ζεστη και εξαερισμο/κλιματισμο.Ζηταω πολλα;
Νικος
-
Μία **Citroen SM **η οποία θα είναι πιο ελαφριά (για να νιώθω καλύτερα τα 180 αλογάκια από την Maserati!) με μικρή κατανάλωση, όπου θα την παρκάρω στο γκαράζ μου και θα έχω ανά πάσα στιγμή ότι ανταλλακτικό θέλω για ένα φτηνό μηχανικό!
-
Κινητήρας-ήχος-εμφάνιση κόκινης(!) 156 GTA,μετάδοση m3 (ίσως και τις ζάντες της),ανάτρηση στημένη για πισωκίνητη GTA(!) και εσωτερικό μάλλον βάλτε και για μένα ένα παραδοσιακό εγγλέζικο πολυτελείας.
Εκτός και αν το ξεφτιλίσουμε τελείως οπότε πάμε εμφάνιση κόκκινης 360 modena με ολίγον από 575,κινητήρα από enzo,κιβώτιο και φρένα από Porsche GT,χώρους από σεντάν,άντε το πολύ 2+2,αλλά με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ (δε λέω από station γιατί ξεφεύγουμε).Προσθέτουμε μοναδικότητα το λιγότερο επιπέδου zonta.Αν γίνεται και την ''προσοχή δαγκώνω'' άποψη της diablo ,αλλά με κουμπάκι on-off για να μη μου σπάει τα νεύρα στην πόλη,αφού θα είναι και άνετη με χαμηλή κατανάλωση.
Προσέξτε!Θα είναι Η και όχι ΤΟ...
Α!Τυλίξτε μου και ένα ζευγάρι χέρια,απ' τα καλά,τα μακριά,τα φινλανδικά... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προσέξτε!Θα είναι Η και όχι ΤΟ...
Α!Τυλίξτε μου και ένα ζευγάρι χέρια,απ' τα καλά,τα μακριά,τα φινλανδικά...
Για το πρώτο εννοείται ότι πάντα μιλάμε γιά Η...
Για το δεύτερο ..ένα τέτοιο ζευγάρι ψάχνουμε όλοι.....
Πως θα ήταν το ιδανικό αυτοκίνητο ;;