-
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Δεν είναι κάτι κρυφό, δημοσιευμένα όλα στα θέματα του φόρουμ είναι!
Δεν σου τα μεταφέρω, γιατί χαλασμένο τηλέφωνο θα τα μεταφέρω αλλιώς και ίσως άθελά μου εκθέσω και εκτεθώ.
Ψάξε, και θα τα βρεις.Δηλαδής τα Γιάρις που διέσυραν στο Aττικό πολυδιαφημησμένους συνδυασμούς και ανατέλλοντες αστέρες είναι YΠOΠTA;
Pε για δέτε μια λογική που σπάζει κόκκαλα.
Γι αυτό στο βρεγμένο μεγάλωσαν τις διαφορές από τον ανταγωνισμό...
E, ρε τι μαθαίνεις σήμερα διαβάζοντας forum... Ότι οι μαϊμούδες γλιστράνε λιγότερο... Mη χειρότερα...
Ποιοί είναι όλοι αυτοί ρε;...
Που μάθανε τους αγώνες και με το φτυαράκι τους γίνανε όψιμοι λασπάδες;
Πίσω στο σχολείο ρέιιιιιιιιιιιιιιι. Διαβάστε ιστορία, μελετήστε χρόνους και ξανά για εξετάσεις ειδικές και όχι γενικότητες «δημοσιευμένα όλα στα θέματα του forum...»...Πραγματικά ΔΕΝ σε καταλαβαίνω.
Τι ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έγραψα, και σε ποιον ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως αναφέρθηκα αρνητικά;
Πες μου, μπας και καταλάβω και εγώ ο καημένος τι είπα!!!!Μεχρι τότε καλά Χριστούγεννα...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 206 JUNIOR CUP ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΣΤΑ YARIS ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ.. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 206 ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ CUP. ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.. ΓΕΙΑ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ.. -
Ο χρήστης XALI.....JR έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 206 JUNIOR CUP ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΣΤΑ YARIS ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ.. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 206 ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ CUP. ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.. ΓΕΙΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ..Ποιός είναι ο προαποφασισμένος νικητής του 2005;...
Ξέρει κανείς κάτι γιατί εμένα του Ξερόλα μου διαφεύγει προς το παρόν;...
Kάποιοι θα έπρεπε να σημαδεύοντας την τράπουλα που παίζουν νέα παιδιά. -
[/quote]Ποιός είναι ο προαποφασισμένος νικητής του 2005;...
Kάποιοι θα έπρεπε να σημαδεύοντας την τράπουλα που παίζουν νέα παιδιά.[/quote]Αν θες να κερδισεις πονταρισε πανω μου!!! !!!εμενα με λενε Κωσταντινο Χαλιβελακη!ειμαι 19 χρονων και πολυ θα ηθελα οπως εγω ετσι και εσυ να γραφεις επωνυμα!Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο axerolas ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ , ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΝΙΑΤΑ , ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Μετά, μάλιστα, τους μισούς πρωταθληματικούς βαθμούς που τσέπωσαν πέρυσι όλοι αδιαμαρτύρητα πάνω στο μνήμα του Κολιοπάνου,Εδω αδικεις Κωστακη...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 206 JUNIOR CUP ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΣΤΑ YARIS ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ.. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 206 ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ CUP. ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.. ΓΕΙΑ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ξέρει κανείς κάτι γιατί εμένα του Ξερόλα μου διαφεύγει προς το παρόν;... :lol: :lol: :lol:
Kάποιοι θα έπρεπε να :oops: σημαδεύοντας την τράπουλα που παίζουν νέα παιδιά. -
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 2005 Η ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ CUP ΣΑΝ ΤΟ 206 ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
-
ΔΗΛΑΔΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΤΟΥ 2005?
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ -
Απο ευχολογια για το Junior Cup καλα παμε. Θετικο αυτο γιατι δειχνει οτι ολοι (απο τον Στρατη μεχρι τον τελευταιο λογικο που διαβαζει) αναγνωριζουν οτι η ιδεα ειναι χρησιμη για τους Ελληνικους αγωνες και ειναι διατεθιμενοι να δωσουν δευτερη ευκαιρια ξεχνωντας οτι εγινε φετος.
Ομως... Απο οτι φεινεται ο μονος που δεν εχει διδαχθει τιποτα ειναι η Peugeot. Βλεπετε περα απο ολα τα αλλα για τα οποια εχουν ηδη γραφτει σελιδες, το περσινο εγκλημα επαναλαμβανεται. Εχουμε φτασει στα μεσα Δεκεμβρη και κανεις δε ξερει αν και πως ο θεσμος θα συνεχισει. Ισως να ερθουν τα μαντατα εγκαιρα για το τευχος Ιανουαριου. Ισως παλι και οχι. Σιγα τωρα μην αγχωθουμε. Κατα τα αλλα φταιει ο πελατης που το μαγαζι ειναι αδειο. Ειναι βεβαια και αυτο μια αποψη...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ ΕΝΙΑΙΑ.
ΤΟ 2001 Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΗΧΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ 85 ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ 125 ΙΠΠΩΝ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 206.ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΙΚΑΜΕ.
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΕΑΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ.
-
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Kάποιοι θα έπρεπε να σημαδεύοντας την τράπουλα που παίζουν νέα παιδιά.ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ
-
Το σίγουρο είναι πως ένας θεσμός για νέα άτομα στον χώρο χρειάζεται. Δεν γίνεται ο Χ άπειρος οδηγός να τρέχει κατευθείαν με αυτοκίνητο 100+ ίππων.
Φέτος υπήρξαν κάποια προβλήματα στη διοργάνωση, τα οποία (στην πλειοψηφία τους) είναι εύκολο να λυθούν αν η Peugeot πράξει ανάλογα.
-
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ... ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ? ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ,ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ,ΠΑΝΕ ΣΤΟ Κ.ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ.. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔHΛΩΝΕΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ,ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 6-7 ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ CUP!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡIΑ..
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
'XALI...JR' -
Εκπληξη Κωνσταντινε; Ειλικρινα;
Σε μια αλλη πραγματικοτητα, μακρια απο αυτη τη χωρα, η Renault Βρετανιας ανακοινωσε απο τις 20 Δεκεμβριου 2004 οτι το Clio Cup θα συνεχισει να χρησιμοποιει το τρεχον μοντελο και το 2006 πριν το αντικαταστασει με το καινουργιο διαβεβαιωνοντας παραλληλα οτι ο θεσμος θα συνεχιστει. Αιτιολογηση της ανακοινωσης ηταν οτι οι ομαδες και οι συμμετεχοντες πρεπει απαραιτητα να ειναι ενημερωμενοι για την προοπτικη της επενδυσης τους.
Εμεις εδω φυσικα μαθαμε μεσα Δεκεμβριου οτι θα συνεχιστει το junior cup και θα μαθουμε στα μεσα Ιανουαριου αν θα υπαρχει ενιαιο, τι ειδους αγωνες θα εχει, ποιο αυτοκινητο θα εχει, ποιους οικονομικους ορους θα εχει, αν θα απευθυνθει στο ιδιο κοινο με το Junior Cup (διαβασες φανταζομαι το αφιερωμα στην Κ. Μακρη), αν θα υπαρχει Μικρα καπ κοκ.
Παντως μην αγχωνεσαι, το πολυ πολυ να τρεχεις με τα εμπειρα χερια του Senior. Τι, ανιση η μαχη; Σωπα μωρε, τουλαχιστον θα εχει χαβαλε...
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΤΟ 2005 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ 5 ΣΤΑ 5 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΠΟ ΣΙΝΙΟΡ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ 16ΑΡΙ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ν/2 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ...ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
-
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΖΟ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ
ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ + 5000Ε(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ 16ΑΡΙ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ν/2 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ...
Έχει homologation για Ν/2 ?
-
am , den exei xara mou
den pirazei omos , to kanei N 3 poy einai kai tsampa
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ROLL-CAGE 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ 5000 EURO ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ.(ΨΑΛΙΔΙΑ,ΒΑΣΕΙΣ,ΑΚΡΟΜΠΑΡΑ ΚΤΛ).ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ.(250-500 ΕURO)ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ.ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ 15000 ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ν3 Η΄ Α6 Η΄ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΣΠΡΙΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ AUTOCROSS.ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.Κ.APR ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ Ν3 Η΄Α6 ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Ν3 ΜΕ ΤΙ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ?ΜΕ ΤΑ 135 Η΄ΜΕ ΤΑ 180 ΑΛΟΓΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ι.Χ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ(ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ CAGE)ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
206 junior cup...