-
Είναι η ίδια διαδρομή με πέρυσι. Δηλαδή 3 επαναλαμβανόμενες ειδικές. Ρώτα που έγινε πέρυσι για να τις μάθεις
Συμμετοχές δεν βγήκαν ακόμα. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Ρώτα που έγινε πέρυσι για να τις μάθειςΟκ!Που έγινε πέρυσι;;; (είμαι έξυπνος,δε μπορείς να πεις...)
-
χμ.. δε καλοθυμόμουν τα ονόματα των ειδικών, γι΄ αυτο και δεν σου είπα πριν.
Λοιπόν, η πρώτη (Πεύκα) είναι βγαίνοντας προς το Αεροδρόμιο και στρίβουμε για το χωριό Λάκκος αν θύμαμαι καλά.
η δεύτερη είναι η Κίρκη που τελειώνει σ'αυτό το χωρίο
η τρίτη (Μάκρη) τρέχει δίπλα απο το δρόμο που μπαίνουμε στην Αλεξ/πολη. είναι μικρή αλλά γρήγορη. χμ... προς το τέλος περνάμε κάτω απο μια γέφυρα
-
Μάλιστα!Πολύ κοντά στην πόλη δηλαδή,αν και δεν είμαι σίγουρος για την Κίρκη.Αν δεν έχεις τουτού,αγνοείς και τα πιο κοντινά μέρη που δεν πηγαίνει λεωφορείο...Αν βρω φίλο με τουτού θα εντοπίσω τις ειδικές και θα έρθω στον αγώνα.
-
Απο Λ.Δημοκρατιας παιρνεις την ανοδο(14 Μαιου)Στα 1000μ. οπου φαναρι λ. δεξια προς Κιρκη.Στο στρατοπεδο Κανδηλαπτη κανει λιγο αρ. προς Εγνατια.- Αν δεν αλλαξε κατι εκει - πανω απο την γεφυρα και ευθεια βγαζει στο Go της ε.δ (Ωραια ειδικη!)[/b]
-
ναι και οι συμμετοχές για την Αλεξανδρούπολη
http://www.soaave.gr/PageSimetoxesMiniRallyAlex.html -
Εκτός απροόπτου,θα έρθω με τον onyx! (χάθηκε αυτό το παιδί...) να σας καμαρώσω.Θα είναι η πρώτη μου φορά!
-
glf,τι ψάρια πιάσαμε;Δυστυχώς ξεμείναμε από αυτοκίνητο,οπότε δεν μπορέσαμε να ανεβούμε στις ειδικές.
'Εξαιρετική' η οργάνωση...Ok,βγήκαν αφίσες,αλλά εκτός από ημερομηνία δεν έγραφαν τίποτε άλλο.Ούτε ένας χάρτης,ένα τηλέφωνο για πληροφορίες,κατιτίς.Το σέρβις και η απονομή που διάολο γίνανε;Φαντάζομαι όχι σε χώρους μέσα στην πόλη για να μη μαζευτεί και κόσμος.Για τέτοια είμαστε....Επίσης το τοπικό κανάλι-χορηγός στο βραδινό δελτίο του δεν είχε καμία αναφορά για τον αγώνα,ανάλυσε ωστόσο το θέμα 'δεκάδες αδέσποτα σκοτώνονται στην Εγνατία οδό'.Τέλος πάντων,σταματάω εδώ γιατί...
-
δεν πιάσαμε τίποτα, βγήκα απο το δρόμο στην 1η ειδική. άντε κάναμε και μια εγκατάλειψη φέτος..
εκκίνηση, service και απονομή έγιναν στην είσοδο της πόλης στο ξεν. Εγνατία και μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Μια φορά αν περνούσες απο εκεί αυτές τις δυό μέρες θα το έβλεπες.
Το Σαββατόβραδο που έγινε η εκκίνηση είχε κόσμο πάντως. Την Κυριακή θα μπορούσε να έχει και πιο πολλούς θεατές βέβαια.Πάντως είχε σχετικά αρκετές εγκαταλείψεις.. Στρατέλης στην τελευταία ειδική (μηχανικό), Μακαρώνης (ημιαξόνιο), Παρταλιός και άλλοι..
Αποτελέσματα (τα βρήκα)
- Κριαράς
- Βαλαβάνης
- Μπουμπόπουλος
- Χαραβιτίδης
- Αργυρίου
- Κλιματσάκης Γιώργος
- Ανδρεάδης
- Πάζης
- Ματθαίου
- Κουμποτης
- Κων/νιδης
- Α.Π.
- Μαυροματίδης
- Γκουμανίδης
- Λασπίδης
- Μπελίτσης
- Κοκκάλης
- Χριστοφορίδης
- Χαβαλές
- Ιωαννίδης
- Διαμαντόγλου
- Μπεσλίδης
- Κορονίδης
- Ξενοκώστας (Iστορικά)
Πήγα και είδα και μια ειδική
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
δεν πιάσαμε τίποτα, βγήκα απο το δρόμο στην 1η ειδική. άντε κάναμε και μια εγκατάλειψη φέτος..εκκίνηση, service και απονομή έγιναν στην είσοδο της πόλης στο ξεν. Εγνατία και μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες. Μια φορά αν περνούσες απο εκεί αυτές τις δυό μέρες θα το έβλεπες.
Κρίμα!
Κι έσπαγα το κεφάλι μου ο ηλίθιος να μαντέψω που μπορεί να γινόταν το πανηγύρι!Σκέφτηκα άλλα μέρη,αλλά δεν πήγε το μυαλό (το ποιό;;; ) μου εκεί!Μάλιστα μένω πολύ κοντά,αν κάνατε παραπάνω φασαρία θα σας άκουγα...Τέλος πάντων,και του χρόνου με υγεία!
Περαστικά στο ραλλάκι και καλή ανάρρωση (αν χτύπησε)!
-
ΣΟΑΑΒΕ - Γενικη Συνελευση..
-
λίγες συμμετοχές θα έχουμε στο Θερμαϊκού ... για να δούμε !
μάλλον πολλοί είναι ακόμα απροετοίμαστοι !
-
Πού βρήκες τίς συμμετοχές;
Ποιές θά είναι οι ειδικές ξέρουμε; -
συμμετοχές δε βγήκαν, σήμερα λήγουν. μόνο το νούμερο στο περίπου ξέρω. σήμερα φυσικά θα βάλουν κι άλλοι συμμετοχή και εγώ τελικά.
οι ειδικές πρέπει να είναι οι κλασικές για Θερμαϊκού, για να είναι 3 + 3 ...
300 ευρώ παράβολο, 50 ευρώ για τους εκτός Θεσ/νίκης πάμε στα 250.
και είναι και στο επαμειβόμενο ΣΟΑΑΒΕ οπότε ακόμα καλύτερα.
έχουμε και γραμμένες όλες τις ειδικές της περιοχής οπότε πάμε για συμμετοχή με τα απολύτως απαραίτητα έξοδα. -
Νικόλα,θά σέ περιμένουμε στίς ειδικές νά σέ χειροκροτήσουμε.
-
θα το είδατε και στο rally.gr, οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή. για να δούμε....
εγώ αν δω οτι δεν κλείνουμε τα N/2 λέω να του αφήσω τη σκούπα και να το δηλώσω Α
-
το σπριντ της Ξάνθης μεταφέρεται για τις 30/10/2005
και για τις 6/11/2005 μεταφέρεται το Ράλλυ Σερρών (δηλαδή το ίδιο ΣΚ που είναι προγραμματισμένη πίστα Β. Ελλάδος).
χαμός δηλαδή...
το καλό είναι ότι έστρωσε το πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες και έτσι έχουμε
- 2η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας στις 4-5 Ιουνίου (μαζί με το Κένταυρος) με πολύ καλή οργάνωση, λήξη συμμετοχών 27/5, παροχή ξενοδοχείου και γεύμα μετά τον αγώνα, παράβολο 200 Ευρώ.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7932
και την επόμενη εβδομάδα γίνεται το 9ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης με την ίδια σχεδίαση με πέρυσι, ξενοδοχείο και γεύμα μετά τον αγώνα, 140 ευρώ παράβολο και... πολλές και καλές συμμετοχές που έχουν αρχίσει να έρχονται. Φέτος βλέπω να έχουμε ακόμα καλύτερο σκηνικό από πέρυσι και ελπίζω να δω και κόσμο απο πιο μακρία να έρχεται να το δει μιας και τώρα έχουμε και Εγνατιακή σύνδεση
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7909 - 2η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας στις 4-5 Ιουνίου (μαζί με το Κένταυρος) με πολύ καλή οργάνωση, λήξη συμμετοχών 27/5, παροχή ξενοδοχείου και γεύμα μετά τον αγώνα, παράβολο 200 Ευρώ.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΚΑΛΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΣ
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και την επόμενη εβδομάδα γίνεται το 9ο Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης με την ίδια σχεδίαση με πέρυσι, ξενοδοχείο και γεύμα μετά τον αγώνα, 140 ευρώ παράβολο και... πολλές και καλές συμμετοχές που έχουν αρχίσει να έρχονται. Φέτος βλέπω να έχουμε ακόμα καλύτερο σκηνικό από πέρυσι και ελπίζω να δω και κόσμο απο πιο μακρία να έρχεται να το δει μιας και τώρα έχουμε και Εγνατιακή σύνδεση
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7909Θα έρθουμε να το δούμε λοιπόν...
(να το τρέξουμε, εννοείται)
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
το σπριντ της Ξάνθης μεταφέρεται για τις 30/10/2005και για τις 6/11/2005 μεταφέρεται το Ράλλυ Σερρών (δηλαδή το ίδιο ΣΚ που είναι προγραμματισμένη πίστα Β. Ελλάδος).
χαμός δηλαδή...
το καλό είναι ότι έστρωσε το πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες και έτσι έχουμε
- 2η Ανάβαση Κορυλόβου Δράμας στις 4-5 Ιουνίου (μαζί με το Κένταυρος) με πολύ καλή οργάνωση, λήξη συμμετοχών 27/5, παροχή ξενοδοχείου και γεύμα μετά τον αγώνα, παράβολο 200 Ευρώ.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7932
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7909και πως γινετε ρε παιδια να βγαινουν αυτες οι λεσχες με τοσες παροχες και αλλοι να μην βγαινουν? μαλλον δεν θα ξερουν καλα μαθηματικα αυτοι καλη επιτυχια σε ολους.
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ