-
Παντως ειναι αποριας αξιο,το ενω κανουν ενα 'κοινο' ΔΤ Σοαα και Σοααβε,μετα οι μεν τελικα και ημερομηνιακα ειναι απολυτως ορθοι( ο Σοαα**),ενω ο Σοααβε,φαινεται πως οι στοχοι του ειναι και αλλοι (???) και το κυριωτερο ,διαφορετικοι απο του Σοαα(??????)
Επισης συμφωνα με τον αγωνα του Φθιωτιδος, οι Λαμιωτες η επιτηδες ξεχασμενοι η δηθεν δεν θελουν να ανηκουν πουθενα.....,αφου προτιμουν να υποστηριξουν τη λεσχη τους(τοπικη) απο το γενικο συμφερον.....**Ημερομηνιακως ορθοι.
Να εξηγησω,γιατι ειναι πολλοι αυτοι που χρησιμοιουν σαν δικαιολογια την ημερομηνια 22/8 το ΔΤ....Η εθεα στις 15/5 μας ειχε πει οτι αναστελει τους αγωνες ραλλυ ,πρωταθληματος και κυπελλου εως 31/8
21/7 κοινο ΔΤ Σοαα-Σοααβε που (ειτε συμφωνουμε,ειτε οχι οι υπολοιποι οδηγοι) λεει σαφως τι θελουν ,λεει σαφως οτι 'μας καλει να μην τρεξουμε σε αγωνες,αν δεν τηρηθουν αυτα που ζητανε(θεσμοθετηση)'
22/8 ΔΤ Σοαα 9 ημερες πριν ολοκληρωθει η αναστολη των αγωνων!!!και τελειωσει (θεωρητικα) ο χρονος που εχει η ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ για να βγαλει ολοκληρωμενα μετρα .
Θα μπορουσε κανεις να πει οτι το βγαλανε και βιαστικα!!!!!!
Κανονικα και τελευταια στιγμη αν μας πει ο Σοαα 'δεν τρεχουμε σε αυτον τον αγωνα',επρεπε να το κανουμε,οχι 15 μερες πριν απο αγωνα....Αληθεια,απο αυτα που γραψατε στο κοινο ΔΤ Σοαα-Σοααβε κυριοι του ΔΣ του Σοααβε τι απο ολα εγινε???? και ειπατε οκ,τρεχουμε Αλεξανδρουπολη....?
Ετσι σεβεστε το λογο σας? και αναφερομαι στο ΔΤ το κοινο....
Απαραδεκτη η μη κοινη σταση των δυο συνδεσμων με τους κοινους(?) στοχους....
Οπως και απαραδεκτη και η σταση των οδηγων που πιστευουν/με οτι 'δεν θα συμβει σε εμας'.......
-
(ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο Α.Μ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑΒΕ ?)
Το εγραψε ο jackdawς στην ενωτητα ΚΑΨΟΥΡΑ.
Αν ειναι αληθεια δεν μας δουλευουνε.Μας πουλανε.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
(ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο Α.Μ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑΒΕ ?)Το εγραψε ο jackdawς στην ενωτητα ΚΑΨΟΥΡΑ.
Αν ειναι αληθεια δεν μας δουλευουνε.Μας πουλανε.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΟΥΚΚΙΔΗ,
-
ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!
-
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2007 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ!! ( ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ)
-
ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ! ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ! ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ! ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
-
-
Aγαπητε A-TEC.
Το πως ενεργει η εθεα το ξερω πολυ καλα,ειμουν αρκετα χρονια μελος του ΔΣ σοααβε & ξερω.
Σημερα ομως τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Στην ΒΕ δεν πιστευω οτι θα μπορεσει καμμια λεσχη να κανει αγωνα με αυτα που ζητανε η εθεα & οι συνδεσμοι,με τα σημερινα παραβολα, εκτος & εχουν πανω απο 80 συμμετοχες η το παραβολο γινει 350 εωρο για ενα σπριντ,οποτε ποιοι θα τρεξουν;Η ΒΕ εινα φτωχομανα,δεν υπαρχουν χορηγοι,το 90% των πληρωματων τρεχουν ματωνοντας την τσεπη τους.Οι αδυνατες λεσχες & πολλοι αγωνιζομενοι θα σβυσουν,ας το παρουν χαμπαρι & να κοντραρουν μαζι λεσχες & αγωνιζομενοι.
Απ'οτι καταλαβαινω ομως τους αδυνατους θελουν να τους βγαλουν απο την μεση.Ονειρευονται ενα κυκλο αγωνων στυλ WRC για τους δυνατους . Μακαρι να μπορεσουν να το κανουν για να γουσταρουμε σαν θεατες.
Ο σοααβε εαν εχει καταντηση υποχειριο της εθεα, ας ανοιξουν τα ματακια τους οι αγωνιζομενοι της ΒΕ & να τους στειλουν απο εκει που ηρθαν.Δυστυχως ομως τιποτε δεν προκειται να γινει.Τα προβληματα τους λυνονται στις καφετεριες με λεονταρισμους & οταν χρειαζετε να παρουν θεση , μακρια απο τον ποπο τους & ας ειναι οπου ναναι.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
-
κουκιδη θα δεις και θα ακουσεις πολα ακομη γιατι τοσο ευκολα που εδωσες την αδεια σου τοσο ευκολα σε πουλησανε παντα φιλος σου ΣΤΡΑΤΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
-
α βλέπω οτι στη Αλεξανδρούπολη θα έχουμε να δούμε πολύ love story!
24 συμμετοχές...
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... iew&id=249 -
γκαλφα εσυ δεν παρεδωσες την licance για το καλο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
-
Γεια σου Στελιο.
Αφου δεν παρεδωσες την λισανς ,σου ευχομαι καλη επιτυχια.
Δεν εισαι απο αυτους που φωναζανε αερα & τους φαγαμε με σηκωμενα τα χερια.Καλη διασκεδαση.
Εγω παντως πριν παρεδωσω την λισανς μου μιλησα με τον προεδρο & πηρα την διαβαιβεωση οτι θα αντισταθουνε στο θηριο.kaker.Οι ελληνικοι αγωνες σωθηκαν.Δεν ειδες ποσοι σωτηρες εμφανιστηκαν.
Πιστευε και μη ερευνα.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ -
Ο χρήστης kaker έγραψε:
γκαλφα εσυ δεν παρεδωσες την licance για το καλο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ναι και έκανα κάτι άλλο για το καλό των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...
-
Kaker: Kanei tosa polla gia tous ellinikous agwnes o galfas kai einai paradeigmatikos sto pws enas odigos me poly xamilo budget prepei na kinitai. Den axizei na tou ti les nomizw. Kai odigaei kiolas....
KOUKK: Eisai ligo kairo edw sto forum kai pyrovolas dimosiefseis gia ta panta. Omws skepsou oti oloi einai aganaktismenoi kai xreiazomaste protaseis, syzitisi kai sygekrimmenes energeies. To na leei o kathenas to konto tou kai to makry tou mono entasi dimiourgei. O syndesmos sou zitise tis license. Ypakouses tin edoses. O syndesmos sou edose OK gia Alex/poli. Ypakous kai an thes symmetexeis. O SOAVE eimaste emeis esy egw oloi, emeis eklegoume symmetexoume klp. Les gia ton proedro tou. Eklextike kai mas antiprwsopevei. Den katalava giati ta valate me ton syndesmo kai ton proedro.
Pantws nomizw oti den yparxei pragmatikos logos apoxis gia mas edw panw. Kai proswpika eimai symfwnos me ta nea metra peri license ergometrikwn klp. Kai gia to Hans kai tis taftotites kai ola.
Afto pou den exei vasi einai oles aftes oi imrominies lixis formas kranous zwnis klp les kai einai giaourtia. Kai fysika ta paravola, pou otan afxithikan den egine i apoxi - oxi gia na min epivlithoun - alla gia na piasoune topota extra xrimata.
Pantws exw se topikous toulaxiston agwnes, gia ton exoplismo asfaleias apla ypografeis oti ton ditheteis kai kaneis den se elegxei.
Telos pantwn...na simiwsw oti to forum den einai kanena meso gia na petame tin kathe vlakeia mas san klania epeidi nomizoume oti vrikame akroatirio. Eidika twra se tetoia themata afto pou leiepi einai theseis.
-
pneusport εγραψε:
'Pantws nomizw oti den yparxei pragmatikos logos apoxis gia mas edw panw'Tελικα εσεις οι ....'βορειοι' διαχωριζεται μονοι σας τους εαυτους σας
Κριμα.....
-
Ωραίος τρόπος σκέψης.
Μιλάει ένας χρήστης,και κάποιος άλλος τόν κατηγορεί για 'τοπικιστή',ενώ ο ίδιος τόν προβιβάζει σε εκπρόσωπο τών 'βορείων'
Ωρες-ώρες χάνετε η μπαλίτσα εντελώς
-
Το αλλο κριμα(με την καλη εννοια αυτη τη φορα) ειναι οτι εχετε ωραιες συμμετοχες στην Αλεξ/ουπολη.
Βλεπω τουλαχιστον 10 'ωραιες' συμμετοχες,αλλα βρε παιδια να ξαναπω ,ρωτησατε τον Σοααβε,αν ικανοποιηθηκαν τα αιτηματα του απο το κοινο ΔΤ με τον Σοαα και τρεχετε/σας ειπε Οκ, η στα απαυτα μας?
Καλως η κακως το τελευταιο ισχυει......
Αν ο Στρατελης (και ο καθε Στρατελης),δεν εδωσε την λισανς την ωρα που φανταζομαι οι αλλοι ελεγαν 'δωστη ,ειναι για καλο σκοπο',μπραβο του,γιατι ειναι συνειδητοποιημενος.
-
Προς Χαντερ!,
Εκτος απο τον Κουκκιδη ,κρινοντας και απο τις συμμετοχες σε Αλ/ουπολη και Σια και απο την αποφαση του Σοααβε για ολα καλα,η φραση του πνεουσπορτ,μοιαζει να εκφραζει τους βορειοελλαδιτες.
Αν νομιζεις οτι υπερεβαλλα(σορρυ γενικοτερα,δεν εχω κανενα προβλημα με οποιονδηποτε),τοτε να πω στον ιδιον τον πνεουσπορ,οτι κανει λαθος χωριζοντας τους αγωνες σε 'βορειους' και 'νοτιοτερους'.
Το θεμα ειναι οτι και ο Σοααβε συμφωνει με τον πνεουσπορ(τοπικος αγωνας ΟΚ),
οποτε.....
-
Για άλλη μια φορά … Βόρειοι και Νότιοι …
Για άλλη μια φορά … κάποιοι τρίβουν τις παλάμες των χεριών τους … χάριν του διέρρεε και βασίλευε …Ίσως να είμαι χαμηλής νοημοσύνης … και δεν καταλαβαίνω τα αυτονόητα …
Αλλά πίστευα και νόμιζα ότι το άθλημα ξεκινάει από εμάς τους ίδιους …Μπορούμε και έχουμε την ευκαιρία … αυτή τη δεδομένη στιγμή … να το αποδείξουμε εμπράκτως … όλοι μαζί …
ΕΝΩΜΕΝΟΙ … -> … ΚΟΙΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ …->… ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ …ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΔΤ ΑΠΟ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΟΑΑΒΕ
Πιστεύω και έτσι θα πρέπει να είναι …
ότι αυτήν τη χρονική στιγμή μετράει η γνώμη και η θέση , ακόμη και του τελευταίου , που έχει σχέση με τον χώρο …
Είτε είναι πρόεδρος – είτε παλιός αγωνιζόμενος – είτε νέος αγωνιζόμενος – είτε κριτής η’ τεχνικός έφορος …ΟΜΩΣ
***Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ... ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΤΟΥ ... ***
Υ.Γ. * Για να κερδίσεις κάτι ... θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι άλλο ...
- Αναίμακτη μάχη δεν έχει καταγραφεί πουθενά στην ιστορία της ανθρωπότητας …
-
Προς Pneusprt.
Φιλαρακι θα τα παρουμε ενα ενα.1ο Το 90% απο τα παιδια που τρεχουνε στη ΒΕ ματωνουν την τσεπη τους & ολα πανε καλα & μπραβο τους.
2ο Ειμαι λιγο καιρο στο FORUM αλλα ειμαι μελος του ΑΟΘ απο το 1972, ιδρυτικο μελος του ΣΟΑΑΒΕ,μελος σε αρκετα ΔΣ,προεδρος σε πειθαρχικα,& πανω απο ολα τρεχω απο το 1973 & πληρωνοντας παντα απο την τσεπη μου.Νομιζω οτι το ξερω καλα το θεμα & μπορω να εχω & γνωμη & αποψη.
3ο Μια γραφεις οτι ολοι ειναι αγανακτησμενοι & γρειαζονται προτασεις,συζητηση & ενεργειες.Πιο κατω γραφεις οτι για εμας εδω πανω δεν υπαρχει λογος αποχης & συμφωνεις με ολα τα μετρα.Τελικα τι θελεις;
4ο Για τον σοααβε & τον προεδρο του εχω την δικη μου γνωμη κρινοντας τα εργα τους,εαν σας πειραζει ο αντιλογος μεταναστευστε στην Βορεια Κορεα εκει δεν υπαρχει 2η γνωμη.
Εχουν κλειση 3-4 λεσχες & πανε να κλεισουν & αλλες.Εχουν φυγει απο τους αγωνες 10-15 αυτοκινητα & θα φυγουν κι αλλα.Το ποιοι τον ψηφισαν & πως εγινε προεδρος αστο καλυτερα.5ο Στο τελος γραφεις κατι για βλακειες & κλανιες,προσεχε γιατι εκτειθεσε με αυτα που γραφεις.Οσο για θεσεις τις εχω αναφερει αρκετες φορες & λυσεις εχω προτεινει στον ιδιο το προεδρο.
Τελος μια συμβουλη η ανωνυμια ειναι μπαμπεσια,γραφε με το ονομα σου & πες οτι θελεις.
Amaxopoyle
Η πλειοψηφια των αγωνιζομενων ειναι μαζι μου & μαλλιστα πολλοι απο αυτους που τρεχουν.
Και αποχη να ηθελε ο συνδεσμος πολλοι θα τρεχαν & ειναι δικαιομα τους.
Η Αλεξανδρουπολη παντα εκανε αψογους αγωνες & δεν χρειαζοταν ολα αυτα,ευχομαι να διασκεδασουν ολα τα πληρωματα.
Βορειοι & Νοτειοι αγωνιζομενοι ειμαστε το ιδιο,μην το ξεχωριζεις ,δεν με αρεσει.ΦΙΛΙΚΑ
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Βλεπω τουλαχιστον 10 'ωραιες' συμμετοχες,αλλα βρε παιδια να ξαναπω ,ρωτησατε τον Σοααβε,αν ικανοποιηθηκαν τα αιτηματα του απο το κοινο ΔΤ με τον Σοαα και τρεχετε/σας ειπε Οκ, η στα απαυτα μας?
επειδή μας έταξαν πολλά από αυτά που λέει το Δελτιο, θα δούμε οι ΣΟΑΑΒΕαδες το πόσα θα γίνουν σ'αυτο τον αγώνα και θα αναφέρουμε.
Ετσι ελπίζω να γίνει δηλαδή. Αυτό είναι το 'κλίμα συνεργασίας οδηγών και λεσχών' εδώ πάνω που λέει ο pneu.Φυσικά μένουν και άλλα. Εγώ πχ δε συμφωνώ με το εργομετρικό, όμως στην κοινή ανακοίνωση είδα (με έκπληξη) οτι οι Σύνδεσμοι το δεχονται σαν καλό...
-
ΚΟΥΚΚ εγραψε:
'...Βορειοι & Νοτειοι αγωνιζομενοι ειμαστε το ιδιο,μην το ξεχωριζεις ,δεν με αρεσει.... 'Mα δεν το ξεχωριζω εγω, ο πνεου ειπε οτι για μας εδω πανω δεν υπαρχει πραγματικος λογος αποχης
και ο Σοααβε πηρε ξεχωριστη θεση απο τον Σοαα(πραγμα απιστευτο!)
...αρα ποιος το ξεχωριζει?
Νικο,απο το κοινο ΔΤ,ας πουμε ενα παραδειγμα σοβαρουλι,σας εδωσαν αντιγραφο του ασφαλιστηριου συμβολαιου?
Η ,αλλο παραδειγμα,(αλλιως τι σοι κοινο ΔΤ ειναι),
'....Καλούμε τους οδηγούς να μην συμμετάσχουν σε κανένα αγώνα αν η ΕΛΠΑ δεν αποδείξει έμπρακτα και ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ αυτούς τους κανόνες ασφαλείας..... 'Εγινε το παραπανω που τονιζεται στο κοινο ΔΤ?
Μου φαινεται οτι απο το ΔΤ δεν εγινε τιποτα,απλα η λεσχη της Αλ/πολης λογω και των γεγονοτων προφανως θα αυξησε καποιους αριθμους,οπως πχ. τους κριτες η κατι αναλογο....
Τελοσπαντων,απο μονο του η διαφορετικη σταση του Σοααβε τους εκθετει,και αυτο για μενα αρκει,ωστε να δυσανασχετω,ασχετως αν οι οδηγοι εχουν δικαιωμα να τρεξουν/επιλεξουν τι θα κανουν....
-
Αμαξοπουλε το οτι
ο Σοααβε πηρε ξεχωριστη θεση απο τον Σοαα(πραγμα απιστευτο!) που γραφεις,ηταν επομενο.Η επικοινωνια μεταξυ των συνδεσμων ειναι μηδενικη & μην το αμφισβητηση κανεις αυτο.Ας φροντισουν να εχουν τακτικη επαφη μεταξυ τους & να βαλουν πανω απο ολα το κοινο συμφερον.Επειδη εγραψε καποιος οτι εγραψε,δεν σημαινει οτι εκπροσωπει & το συνολο των αγωνιζομενων της ΒΕ.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Ας φροντισουν να εχουν τακτικη επαφη μεταξυ τους & να βαλουν πανω απο ολα το κοινο συμφερον.Αν ο στόχος ήταν το κοινό συμφέρον τότε δεν χρειάζονται δύο ξεχωριστοί σύνδεσμοι, αλλά ένας.
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ