-
Δεν είχα μετρήσει τίποτα απλά μιλάω με την εντύπωση που μου κάνει στο δρόμο.Κάβουρα μου κόστισε 300 ευρώ και απ'όσο ξέρω το χταπόδι φτιάχτηκε με βάση το μοτέρ μου.Πιστεύω οτι σε ένα καλό ατμοσφαιρικό μοτέρ αξίζει να ρίξεις λεφτά και στην εξάτμιση για να αποδώσει τα μέγιστα το μοτέρ σου.Τα προστατευτικά για τη ζέστη θα τα φτιάξουμε όταν μπω να κάνω και τον καταλύτη
-
καλησπερα!
Εγω εχω βγαλει το τελικο και το αντικατεστησα με σωληνα...
Δε νιωθω οτι εχασα σε γκαζι...μη πω οτι κερδισα κιολας...ακουσα οτι αν χασω συμπιεση τρωνε ζορι οι βαλβιδες...αληθευει?
Μπορει μεσω λαθος εξατμισης να ζοριστουν οι βαλβιδες? -
Ο χρήστης b@tm@n έγραψε:
Δεν είχα μετρήσει τίποτα απλά μιλάω με την εντύπωση που μου κάνει στο δρόμο.Κάβουρα μου κόστισε 300 ευρώ και απ'όσο ξέρω το χταπόδι φτιάχτηκε με βάση το μοτέρ μου.Πιστεύω οτι σε ένα καλό ατμοσφαιρικό μοτέρ αξίζει να ρίξεις λεφτά και στην εξάτμιση για να αποδώσει τα μέγιστα το μοτέρ σου.Τα προστατευτικά για τη ζέστη θα τα φτιάξουμε όταν μπω να κάνω και τον καταλύτηαντι να βαλεις προστατευτικα για τη ζεστη θα ειναι πολυ καλυτερο να τηληξεις ολο το χταποδι με ειδικη ταινια της DEI που ειναι για εξατμισεις και δεν θα βγαζει ζεστη το χταποδι στα ψυγεια μπορστα αλλα θα δουλευει καλυτερα και θα διωχνει τα καυσαερια πιο γρηγορα.
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
αντι να βαλεις προστατευτικα για τη ζεστη θα ειναι πολυ καλυτερο να τηληξεις ολο το χταποδι με ειδικη ταινια της DEI που ειναι για εξατμισεις και δεν θα βγαζει ζεστη το χταποδι στα ψυγεια μπορστα αλλα θα δουλευει καλυτερα και θα διωχνει τα καυσαερια πιο γρηγορα.Το σκεφτόμουν να το τυλίξω αλλά άκουσα πως μειώνεται ο χρόνος ζωής του χταποδιού αφού δε μπορεί να αποβάλλει θερμότητα και παίζει να ραγίσει...βέβαια μετά από κανα δύο χρόνια όχι άμεσα...οπότε μάλλον θα βάλω τα προστατευτικά απλά,γιατί παρατηρώ οτι χωρίς το προστατευτικό που είχα μέχρι πρότινος,παίζει φανερά περισσότερη ζέστη στον χώρο του μοτέρ...
-
Douple post
-
The Camcoat answer, carried out for Aston Martin Lagonda and many successful race/rally teams and individuals, is to apply thin ceramic coatings to both the inside and outside of exhaust manifolds and pipe work. Turbochargers, Cats and silencers are coated externally.
Much more heat is now retained in the exhaust gases resulting in less heat radiation, more power and less noise.
-
Ο χρήστης b@tm@n έγραψε:
αντι να βαλεις προστατευτικα για τη ζεστη θα ειναι πολυ καλυτερο να τηληξεις ολο το χταποδι με ειδικη ταινια της DEI που ειναι για εξατμισεις και δεν θα βγαζει ζεστη το χταποδι στα ψυγεια μπορστα αλλα θα δουλευει καλυτερα και θα διωχνει τα καυσαερια πιο γρηγορα.
Το σκεφτόμουν να το τυλίξω αλλά άκουσα πως μειώνεται ο χρόνος ζωής του χταποδιού αφού δε μπορεί να αποβάλλει θερμότητα και παίζει να ραγίσει...βέβαια μετά από κανα δύο χρόνια όχι άμεσα...οπότε μάλλον θα βάλω τα προστατευτικά απλά,γιατί παρατηρώ οτι χωρίς το προστατευτικό που είχα μέχρι πρότινος,παίζει φανερά περισσότερη ζέστη στον χώρο του μοτέρ...
οντως παιζει να ραγισει αλλα εαν ειναι ανοξιδοτο και εχει γινει καλη δουλεια δεν υπαρχει κανενα προβλημα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
The Camcoat answer, carried out for Aston Martin Lagonda and many successful race/rally teams and individuals, is to apply thin ceramic coatings to both the inside and outside of exhaust manifolds and pipe work. Turbochargers, Cats and silencers are coated externally.Much more heat is now retained in the exhaust gases resulting in less heat radiation, more power and less noise.
Δεν ακριβολογούν. Περισσότερη ισχύ με μονωμένη εξάτμιση έχεις μόνο σε αμάξια με τούρμπο. Αλλιώς η μεγαλύτερη θερμοκρασία των καυσαερίων σημαίνει μεγαλύτερο όγκο καυσαερίων δηλαδή μεγαλύτερες απώλειες.
Φυσικά η μόνωση είναι μονόδρομος σε αμάξια που έχουν λίγο χώρο και κακό αερισμό.
Θα βάλεις μόνωση σε ανοξείδωτο χταπόδι; Κρίμα τα λεφτά για το ανοξείδωτο - χάνεται η μόστρα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα βάλεις μόνωση σε ανοξείδωτο χταπόδι; Κρίμα τα λεφτά για το ανοξείδωτο - χάνεται η μόστρα.Υπάρχει κανείς που βάζει ανοξείδωτο για να κάνει μόστρα???lol
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
καλησπερα!
Εγω εχω βγαλει το τελικο και το αντικατεστησα με σωληνα...
Δε νιωθω οτι εχασα σε γκαζι...μη πω οτι κερδισα κιολας...ακουσα οτι αν χασω συμπιεση τρωνε ζορι οι βαλβιδες...αληθευει?
Μπορει μεσω λαθος εξατμισης να ζοριστουν οι βαλβιδες? -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εγω παλι διαφωνω...
οι επωνυμες μαρκες πουλανε know how μετα απο ενα βαθμο.
και τα συστηματα τους εχουν νοημα οταν τα παιρνεις ολοκληρωμενα...
οχι μονο ενα καζανι...αν συγκρινεις αυτα καθεαυτα τα καζανια του χψζ εξατμισα ή π.χ το φεστους με 5χρονια εγγυηση που εβαλα εγω σε σχεση με το χψζ επωνυμο μπορει η διαφορα τους να ειναι μικρη... ή εστω τοση που να μη δικαιολογει τη 3χ τιμη τους.
το θεμα ειναι ξερεις που θα το βαλεις? ξερεις πως θα πιασεις τους συντονισμους? ξερεις τι διαμετρο πρεπει να βαλεις?
αυτα υπαρχουν προγραμματα που θα στα βγαλουν οπως εκανα με το δικο μου που πρεπει να ξερεις αρκετα πραγματα απο το μοτερ σου οπως ταχυτητα ανοδου του εμβολου,διαμετρο βαλβιδας,χρακτηριστικα εκκεντροφορου κλπ κλπ...δεν ειναι κατι τραγικα δυσκκολο...εχει γραφτει και αλλου
αντε πες τα αυτα ομως σε ελληνα μαστορα ειτε εξατμισα ειτε μηχανικο ειτε μηχανολογο....να δεις πωςθα σε κοιταει.και αν αλλαξεις εκκεντροφους και προγραμμα οπως εγω τι κανεις?
αφηνεσαι στο ελληνα μαστορι που θα μαντεψει απλα τι χρειαζεσαι?
θα ξερεις ποτε οτι αυτο που θα σου προτεινει θα ειναι σωστο?
αφου θα ειναι φυμωμενο πλεον το αμαξι οτι και να βαλεις ρε χαιβανι διαφορα θα δεις...στην περιπτωση που εχουν αλλαχτει εκκεντρα,συμπιεση,ροικη αλλη εισαγωγη καθως και προγραμμα μπορεις να βρεις μια εξατμιση ολοκληρh επωνυμη(πχ supersprint) me 50ara σωληνα και χταποδι 4-2-1 με τους πρωτευοντες να ειναι 36 η 37 mm?????????
για τι αμαξι?
υπαρχει ενα προγραμμα σε εξελακι που κυκλοφορει στο ιντερνετ...
το θεμα ειναι να βρεις καποια στοιχεια που πρεπει να εισαγεις σα δεδομενα (χαρακτηριστικα εκκεντροφορων,ταχ. ανοδου εμβολου κλπ κλπ)για ενα polo 6n 1,4 16V......
-
Μόλις σήμερα αγόρασα μια δίμπουκη corksport για mx5…την πήρα μεταχειρισμένη κ εδώ κ 2,5 ωρίτσες την τρίβω με γυαλόχαρτο στα σημεία που μπορεί να παρουσιάσει σκουριά ,επιπλέον την πέρασα κ με κρέμα που γυαλίζουμε τα ινοξ.
Δεν γνωρίζω αν αντί για καλό την φθείρω ,πάντως μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα είναι θεαματικό , σαν καινούρια δείχνει!
Έπεται κ δεύτερο στάδιο γυαλίσματος! -
Την εξάτμιση θα την έχεις σπίτι σου ή στο αμάξι;
-
Η καλή νοικοκυρά πρώτα την καθαρίζει ,την γυαλίζει κ μετά την φοράει..
Εν τω μεταξύ από τον ενθουσιασμό μου , με το που την έφερα σπίτι άρχισα να την περιποιούμαι κ αμέλησα να φορέσω γάντια...με αποτέλεσμα δυστυχώς να έχω γεμίσει τα χέρια μου με πληγές από το γυαλόχαρτο. Αουτς…το μόνο που με στεναχωρεί στην όλη υπόθεση είναι ότι υπολόγισα ότι θα πρέπει να κοπεί παραπάνω κ στις 2 μεριές από όσο είναι ήδη κομμένος ο προφυλακτήρας πάνω από την αριστερή μπούκα..
ελπίζω να μην χρειαστεί να το επαναφέρω ποτέ ξανά σε stock διότι ο προφυλακτήρας μου θα θέλει εξολοκλήρου αλλαγή. -
Ο χρήστης supreme έγραψε:
**Η καλή νοικοκυρά πρώτα την καθαρίζει ,την γυαλίζει κ μετά την φοράει.. **
Εν τω μεταξύ από τον ενθουσιασμό μου , με το που την έφερα σπίτι άρχισα να την περιποιούμαι κ αμέλησα να φορέσω γάντια κ δυστυχώς έχω γεμίσει τα χέρια μου με πληγές από το γυαλόχαρτο. Αουτς…το μόνο που με στεναχωρεί στην όλη υπόθεση είναι ότι υπολόγισα ότι θα πρέπει να κοπεί παραπάνω κ στις 2 μεριές από όσο είναι ήδη κομμένος ο προφυλακτήρας πάνω από την αριστερή μπούκα..
ελπίζω να μην χρειαστεί να το επαναφέρω ποτέ ξανά σε stock διότι ο προφυλακτήρας μου θα θέλει εξολοκλήρου αλλαγή.Την εξάτμιση, έτσι; Γιατί ακούω κάτι πονηρούς πίσω πίσω να γελάνε.
Δεν μου λες, τα σημεία που έτριψες με γυαλόχαρτο, δεν θα τα περάσεις με κάτι; Τι υλικό είναι ακριβώς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου λες, τα σημεία που έτριψες με γυαλόχαρτο, δεν θα τα περάσεις με κάτι;
Τους σωλήνες έτριψα κ τις μπούκες απλά τις πέρασα με αλοιφή .Πρέπει να τους περάσω μετά με κάτι άλλο?
Αφού γυάλισαν ...Τι υλικό είναι ακριβώς;
ανοξείδωτου χάλυβα.
-
Εφόσον είναι ανοξείδωτο, γιατί να σκουριάσει; Οι κολλήσεις μόνο είναι επικίνδυνες...
-
Κοίτα, δεν μου είπε κανείς να τους τρίψω για να μην σκουριάσουν, αυθόρμητα έδρασα κ από θέμα καθαριότητας.
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Μόλις σήμερα αγόρασα μια δίμπουκη corksport για mx5…την πήρα μεταχειρισμένη κ εδώ κ 2,5 ωρίτσες την τρίβω με γυαλόχαρτο στα σημεία που μπορεί να παρουσιάσει σκουριά ,επιπλέον την πέρασα κ με κρέμα που γυαλίζουμε τα ινοξ.
Δεν γνωρίζω αν αντί για καλό την φθείρω ,πάντως μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα είναι θεαματικό , σαν καινούρια δείχνει!
Έπεται κ δεύτερο στάδιο γυαλίσματος!Σωστός.
Εγώ θα έτριβα με σφουγγάρι για κατσαρόλες ή σύρμα (κουζίνας).
-
Επειδή είπες ότι έτριψες στα σημεία που μπορεί να σκουριάσει.
Περι εξατμισεων...